2025 LGS Anneleri

Evet okul başvuru yapıyor canım
Pasaport ıd filan bişeyler istemişler
Pazara kadar netleşecek daha dün haberimiz oldu
Avrupa için vizemiz var ama abd ilk defa uğraşacağımız bişey
Merak ettiğim nasıl oluyor ne kadar süre veriyolar fılan
Bize yine cern gezisi atmışlar
Aşırı yüksek geldi fiyatı 8 gün 7 gece yemek dahil değil üstelik vizesi olmayanların vize ücreti de dahil değil
Kısa süreli yapıp az uygun tutsalar çok daha güzel olur ama neden yapmıyorlar anlamıyorum

Biz de kizim direkt soylemiyor,gitmek istemiyormus Henuz arkadaslarina tam alisamadi.
grup var ama okul da ayri olarak mesaj atmiyor

Ama benim bildigim yurtdisi icin , okul gri pasaport cikartiyor

Yesil pasaportta ,vize ucreti vermezsiniz diye dusunuyorum. Vize ucretini okul almaz ,konsolosluk alir. Siz sadece cikis harci odersiniz. Biz de yesiliz

3 gun makul bence de okul icin , niye abartiyorlar.
Bir gezi yapiyorsa , pasaport cozumu onlardadir ,gri pasaport. Yegenim Italya ya gitti gri pasaportla. Surelerini geziye gore belirliyorlar.
Erasmusla Polonya ya gitti, onda daha uzun sureli verdiler mesela

Ay benim kizim bensiz hayata ABd ye gitmez ,beni bile yollamaz Erkek cocugu olmak cok iyimis

Yeni fiyat ne kadar cern

Bizdeki pasaportu istemişler ama nasıl olscak ki
Tam öğrenince buraya yazayım nasıl oldu neler istiyorlar
Belki faydası olur ileride gitmek isteyenlere

Ya benimki nasıl heycanlı bir görsen
Geldi öyle bir anlatıyor ki
Nerdeyse uçaksız kendi uçarak gidecek
Az zaman geçsin belki kızın da ister

yani benim gordugum o sekilde genelde . Ben de bilmiyorum
Heyecanini buradan hissettim insallah cok eglenir mutlu gelir
kkizim aynen seneye isteyebilir. Bu sene azcik kucuk

1850 euro
Geçen seneyle aynı ama euro aynı değil
Oyh aynen ,zaten euro bazli fiyatlar degismiyor hep . Biz de yukseldigi icin her sey pahali oluyor
Cok rahat o fiyata 4 kisi gidip, 2 gun az kaliriz
2 ulke gezdik bu yaz 5 gece 6 gun 4 kisi 100 bin anca harcamisizdir. Alisveris haric.

Ya dimi eşim de öyle diyor
Gezdirecekleri yerlerin bilet fiyatlarına baktım
Misal 2200 yazıyor yaa ben 3000 olsun dedim
Hepsi toplam 200 euro ediyor
Akşam yemeği olsa yine kabul
Gerçekten çok yüksek

İnşallah uygun başka geziler olur katılır çocuklar

Evet oyle ya okula kesin para kaliyor zaten bunlardan. Ama abartiyorlar

Yesil pasaportta ,vize ucreti vermezsiniz diye dusunuyorum. Vize ucretini okul almaz ,konsolosluk alir. Siz sadece cikis harci odersiniz. Biz de yesiliz
Evet sadece cikis harcı ve sağlık sigortası istiyor .Vize gereken bir ülke olsa okul halleder diye düşünmüştüm toplu olarak .
Ama gitmeyecek galiba arkadaslari gitmiyormus

Evet sadece cikis harcı ve sağlık sigortası istiyor .Vize gereken bir ülke olsa okul halleder diye düşünmüştüm toplu olarak .
Ama gitmeyecek galiba arkadaslari gitmiyormus
Aynen bence de tur yapiyorlarsa, vizeyi de halletmeliler
Sizin fiyat makul hadi 350 olsun,yerine gore tamam. Gerisi bana yuksek ,okul gezisi icin

Sarahcım şu ara çocuklara vize ile boğuşuyorum bende 18 yaş yok ama arkadaşım ABD randevusunu aldı gitti onlar standart veriyor tam 10 sene değil pasaportu ama eskiyi taşıyarak kullanacağım dedi bana sana da alalım demişti dedim pasaport sürem şuan 10 dan düştü diye öyle dedi

Bizim geziler de büyük Avrupa turu varmış birde dil okulu için onu ilçe meb izni çıkmadan duyuramayız dediler fiyat soran velilere toplantı yapıldı da

Canım şöyle demişler
Orda yarışmada kalacağın süre boyu kadar vize süresi olacak denilmiş diyelim ki 1 hafta vize de bir hafta ya da 10 gün gibi

Dil okulu İngiltere için 15 gün 3 bin pound denildi bize
Epey yüksekmiş ya

Biz bireysel vereceğiz oğlan Berlin ya da Hedeilberg olur dedi araştırmış ikisi de öğrenci cenneti özellikle hedeilberg şipşirin üniversite cenneti kendim gittiğim için baktıklarım bir ay maksimum 1000 Euro açıkçası ülke farklı tabi de firma ile ayarlarsak 2500 Euro ben de birlikte gidelim dedim daire kiralama ucuz apart gibi ama senle yada bir Türk ile olursa eşim ne faydası olacak diyor saçma bir ülkeden bizde sıra bulduk bakalım dolandırılmadıysam ben İngiltere için de bir fenomen de görmüştüm kızıyla gitmiş günlük yaz okuluna gidiyor o bile bu kadar afaki yazmamıştı ama hatta kızı gidince yaz okuluna Londra da kadın ücretsiz İngilizce kurslarına katılıyordu orada ücretsiz kurslar varmış katıldıkları insanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…