- 19 Şubat 2021
- 7.261
- 22.333
- 298
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.701
Evet okul başvuru yapıyor canımHic bilmiyorum.Sarah ,kasim ayında 3 günlük Yunanistan için attılar, oğlum bi bakayim arkadaşlarla konuşalım dedi .
Ama vize işini okul almıyor mu gezi işlerinde?
Biz yeşil pasaportluyuz ama vize isteyecek bir ülkeye gitmedik henüz .
Vize için ekstra şu kadar ücret diye belirtmişler okulda ben heralde okul alıyor diye düşündüm.
Hiçbir bilgim yok maalesef
Biz de kizim direkt soylemiyor,gitmek istemiyormusKızlar gezi bildirimleri atıyorlar mı okuldan
Atılan varsa bana fiyat bilgisi paylaşır mısınız
Bir sorum daha var Amerika kaç yıllık vize veriyor
Öğrenciler için 4 yıllık pasaport süresi olana ne kadar verir misal
18 yaş altına zaten 10 yıllık pasaport olmuyor
Yakınlarda başvuru yapan var mı
Kendi olur tanıdığı olur
Yesil pasaportta ,vize ucreti vermezsiniz diye dusunuyorum. Vize ucretini okul almaz ,konsolosluk alir. Siz sadece cikis harci odersiniz. Biz de yesilizHic bilmiyorum.Sarah ,kasim ayında 3 günlük Yunanistan için attılar, oğlum bi bakayim arkadaşlarla konuşalım dedi .
Ama vize işini okul almıyor mu gezi işlerinde?
Biz yeşil pasaportluyuz ama vize isteyecek bir ülkeye gitmedik henüz .
Vize için ekstra şu kadar ücret diye belirtmişler okulda ben heralde okul alıyor diye düşündüm.
Hiçbir bilgim yok maalesef
3 gun makul bence de okul icin , niye abartiyorlar.Evet okul başvuru yapıyor canım
Pasaport ıd filan bişeyler istemişler
Pazara kadar netleşecek daha dün haberimiz oldu
Avrupa için vizemiz var ama abd ilk defa uğraşacağımız bişey
Merak ettiğim nasıl oluyor ne kadar süre veriyolar fılan
Bize yine cern gezisi atmışlar
Aşırı yüksek geldi fiyatı 8 gün 7 gece yemek dahil değil üstelik vizesi olmayanların vize ücreti de dahil değil
Kısa süreli yapıp az uygun tutsalar çok daha güzel olur ama neden yapmıyorlar anlamıyorum
Yeni fiyat ne kadar cernEvet okul başvuru yapıyor canım
Pasaport ıd filan bişeyler istemişler
Pazara kadar netleşecek daha dün haberimiz oldu
Avrupa için vizemiz var ama abd ilk defa uğraşacağımız bişey
Merak ettiğim nasıl oluyor ne kadar süre veriyolar fılan
Bize yine cern gezisi atmışlar
Aşırı yüksek geldi fiyatı 8 gün 7 gece yemek dahil değil üstelik vizesi olmayanların vize ücreti de dahil değil
Kısa süreli yapıp az uygun tutsalar çok daha güzel olur ama neden yapmıyorlar anlamıyorum
Bizdeki pasaportu istemişler ama nasıl olscak ki3 gun makul bence de okul icin , niye abartiyorlar.
Bir gezi yapiyorsa , pasaport cozumu onlardadir ,gri pasaport. Yegenim Italya ya gitti gri pasaportla. Surelerini geziye gore belirliyorlar.
Erasmusla Polonya ya gitti, onda daha uzun sureli verdiler mesela
Ay benim kizim bensiz hayata ABd ye gitmez ,beni bile yollamazErkek cocugu olmak cok iyimis
1850 euroYeni fiyat ne kadar cern
yani benim gordugum o sekilde genelde . Ben de bilmiyorumBizdeki pasaportu istemişler ama nasıl olscak ki
Tam öğrenince buraya yazayım nasıl oldu neler istiyorlar
Belki faydası olur ileride gitmek isteyenlere
Ya benimki nasıl heycanlı bir görsen
Geldi öyle bir anlatıyor ki
Nerdeyse uçaksız kendi uçarak gidecek
Az zaman geçsin belki kızın da ister
Oyh aynen ,zaten euro bazli fiyatlar degismiyor hep . Biz de yukseldigi icin her sey pahali oluyor1850 euro
Geçen seneyle aynı ama euro aynı değil
Ya dimi eşim de öyle diyoryani benim gordugum o sekilde genelde . Ben de bilmiyorum
Heyecanini buradan hissettiminsallah cok eglenir mutlu gelir
kkizim aynen seneye isteyebilir. Bu sene azcik kucuk
Oyh aynen ,zaten euro bazli fiyatlar degismiyor hep . Biz de yukseldigi icin her sey pahali oluyor
Cok rahat o fiyata 4 kisi gidip, 2 gun az kaliriz
2 ulke gezdik bu yaz 5 gece 6 gun 4 kisi 100 bin anca harcamisizdir. Alisveris haric.
Evet oyle ya okula kesin para kaliyor zaten bunlardan. Ama abartiyorlarYa dimi eşim de öyle diyor
Gezdirecekleri yerlerin bilet fiyatlarına baktım
Misal 2200 yazıyor yaa ben 3000 olsun dedim
Hepsi toplam 200 euro ediyor
Akşam yemeği olsa yine kabul
Gerçekten çok yüksek
İnşallah uygun başka geziler olur katılır çocuklar
Evet sadece cikis harcı ve sağlık sigortası istiyor .Vize gereken bir ülke olsa okul halleder diye düşünmüştüm toplu olarak .Yesil pasaportta ,vize ucreti vermezsiniz diye dusunuyorum. Vize ucretini okul almaz ,konsolosluk alir. Siz sadece cikis harci odersiniz. Biz de yesiliz
Aynen bence de tur yapiyorlarsa, vizeyi de halletmelilerEvet sadece cikis harcı ve sağlık sigortası istiyor .Vize gereken bir ülke olsa okul halleder diye düşünmüştüm toplu olarak .
Ama gitmeyecek galiba arkadaslari gitmiyormus
Sarahcım şu ara çocuklara vize ile boğuşuyorum bende 18 yaş yok ama arkadaşım ABD randevusunu aldı gitti onlar standart veriyor tam 10 sene değil pasaportu ama eskiyi taşıyarak kullanacağım dedi bana sana da alalım demişti dedim pasaport sürem şuan 10 dan düştü diye öyle dediKızlar gezi bildirimleri atıyorlar mı okuldan
Atılan varsa bana fiyat bilgisi paylaşır mısınız
Bir sorum daha var Amerika kaç yıllık vize veriyor
Öğrenciler için 4 yıllık pasaport süresi olana ne kadar verir misal
18 yaş altına zaten 10 yıllık pasaport olmuyor
Yakınlarda başvuru yapan var mı
Kendi olur tanıdığı olur
Canım şöyle demişlerSarahcım şu ara çocuklara vize ile boğuşuyorum bende 18 yaş yok ama arkadaşım ABD randevusunu aldı gitti onlar standart veriyor tam 10 sene değil pasaportu ama eskiyi taşıyarak kullanacağım dedi bana sana da alalım demişti dedim pasaport sürem şuan 10 dan düştü diye öyle dedi
Avrupa turu ne kadarmışBizim geziler de büyük Avrupa turu varmış birde dil okulu için onu ilçe meb izni çıkmadan duyuramayız dediler fiyat soran velilere toplantı yapıldı da
Dil okulu İngiltere için 15 gün 3 bin pound denildi bizeBizim geziler de büyük Avrupa turu varmış birde dil okulu için onu ilçe meb izni çıkmadan duyuramayız dediler fiyat soran velilere toplantı yapıldı da
Turistik kategoriden farklı bir vize geçici izin gibi bişi mi alacaklar çok enterasan amaCanım şöyle demişler
Orda yarışmada kalacağın süre boyu kadar vize süresi olacak denilmiş diyelim ki 1 hafta vize de bir hafta ya da 10 gün gibi
Tam bilgileri öğrenemedik ki öğretmenlerle iletişim kurmak uzayla iletişim kurmaya benziyorTuristik kategoriden farklı bir vize geçici izin gibi bişi mi alacaklar çok enterasan ama
Epey yüksekmiş yaDil okulu İngiltere için 15 gün 3 bin pound denildi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?