- 12 Nisan 2012
- 5.696
- 8.678
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.681
Dualingonun max ini değil ama ucretlisini kullanıyoruz. Yapınca bence de faydali. Ama cocuklar çok sıkılıyor ya ,yapsalar maçına da gecerimDualingonun max diye aile paketi var 5/6 kullanıcıya kadar ben bile Almanca ikinci aşamaya geçtim amafaydalı olabilir belki kelime öğrenme de ama
Biz hazirliktayiz ama kızlar görünce yazarlar. Ben de youtube instagram arastiracagim, burdan da takip edelim. Hazır olsun kaynaklarMerhaba güzel anneler
Bu kez oğlumun isteği üzerine yazıyorumKK annelerine sorarmısın 9. Sınıf kaynak önerileri varmı diyor etüt saatlerinde kullanıcak
Facebook da liseliler yks yolunda ve 9. Sınıf anneleri grupları var oraya da bakabilirsinizMerhaba güzel anneler
Bu kez oğlumun isteği üzerine yazıyorumKK annelerine sorarmısın 9. Sınıf kaynak önerileri varmı diyor etüt saatlerinde kullanıcak
Bilgi sarmal, orijinal,acil bunlar güzel kitaplar.Merhaba güzel anneler
Teşekkür ederimBilgi sarmal, orijinal,acil bunlar güzel kitaplar.
Paragrafta paragrafin ritmi,ücdortbes iyi
valla helal olsun ne çocuklar var.Ceyceyin prenses mi ki bu
Bende sen gibi düşünüyorum ama çocukları okul zorla projeye dahil ediyor en azından öyle tesellideyim bakalım becerirlerse bir çalışma istemiş yazılım bilenlere 4 kişiler birde havacılık klübündeler dron vs diye umarım pişman olmayız bu rahatlıkta çerez diye girip çıkıyorlar bizimkiler oyun konser planlarıBizimki de kafa dinleye dinleye bi oldu
Arada minicik kelime çalışma bitti gitti ,iyi ki hazırlık varmış diyorum bazen .Bazen de acaba 9 olsa daha mı iyi olurdu diyorum ,hayirlisi bakalim
Bence de defter onemli. Cocuk not almis oluyor ,tekrar ediyorBiz 9. sınıfızda ne olacakmüfredat o kadar sadeleştirilmiş ki birde kitaplar hep etkinlik dolu. Ödevler, projeler vs. Bu böyle bir 3 yıl daha devam ederse sanki sınava girmeyecek gibi bir his yaratıyor.
Defterler boş ama. Benim zamanımda matematik defterleri bile dolu dolu olurdu. Hocalar tek tek yazdırırdı. Bence en büyük eksik defter kullanma olayı azaldı. Kitabı etkinlikle doldursan ne olacak deftere yazmadıktan sonra.
Açıkçası yeni modele pek alışamadım. Her şeyi eksik öğreniyor gibi geliyor oğlum. Üstlü ifade, köklü ifade, kümeler, özdeşlikler yani bu konularda o kadar çok özellik var ki. Kitaba bakmayla, akıllı tahtayla olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?