- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Bende şimdi konuştum 2 de başladı bizim oğlumda feni zordu dediBenim oğlum sabah girdi ,sözel biraz zordu dedi ,matematik zor değildi ama üst üste aynı şıklar çıkınca bi emin olamadım dedi .
Fenden zorlandığım sorular oldu en zor ders fen olabilir dedi .
Türkçe de emin olmadığı sorular varmış ama diğer Sinan Kuzuculara göre daha kolaydı dedi .
Cevap anahtarı sali günü çıkacakmış galiba ,bekliyoruz bakalım.
Maalesef, öyle sistem böyle olunca bizlerde o düzende gidiyoruz... benim kızım 6. Sınıf ama inanın şimdiden o tempoya başladık ... bıraktığımız an hemen denemeleri düşüyor ..6 nın matematik ve türkçe çok önemli o yüzden sürekli tekrar modundayızbenimkide iyi geçti dedi zaten dün sınav öncesi epey üstüne gitmiştim sorası pişmanlık oyun çağındaki çocuklara sürekli hadi hadi dedirten sistem utansın başkaca diyeceğim yok
ayrıyeten bizdede altjncı sınıf var ona da her hafta deneme ve sürekli tekrar şimdilik iyi maşallah ama tabi süreklilik arz aden bir durumMaalesef, öyle sistem böyle olunca bizlerde o düzende gidiyoruz... benim kızım 6. Sınıf ama inanın şimdiden o tempoya başladık ... bıraktığımız an hemen denemeleri düşüyor ..6 nın matematik ve türkçe çok önemli o yüzden sürekli tekrar modundayız
sizleri okuyorum ara ara ben ileride ne yapabilirim diye.....
Benim de en büyük pişmanlığım 6.7. sınıfta çocuğu kendi haline bırakmak oldu. 8. Sınıfta yorulacak sınav sadece 8 den çıkıyor diye çok zorlamadim. Ama bu sene kafayı yeme noktasına geldim. Bizde durum vahim.Hedef düşük inşallah bu hedefe ulaşırız. Birde işin şu boyutu var. Ortaokulda çok yorulan çocuk maalesef lisede bırakıyor. Etrafımda böyle çok örnek var. İyi bir lisede ama çocuk ders çalışmiyor, notları düşük.Maalesef, öyle sistem böyle olunca bizlerde o düzende gidiyoruz... benim kızım 6. Sınıf ama inanın şimdiden o tempoya başladık ... bıraktığımız an hemen denemeleri düşüyor ..6 nın matematik ve türkçe çok önemli o yüzden sürekli tekrar modundayız
sizleri okuyorum ara ara ben ileride ne yapabilirim diye...
Maalesef, öyle sistem böyle olunca bizlerde o düzende gidiyoruz... benim kızım 6. Sınıf ama inanın şimdiden o tempoya başladık ... bıraktığımız an hemen denemeleri düşüyor ..6 nın matematik ve türkçe çok önemli o yüzden sürekli tekrar modundayız
sizleri okuyorum ara ara ben ileride ne yapabilirim diye.....
Bunu ben de duydum. Ozellikle lise 1 de , cok duydumBenim de en büyük pişmanlığım 6.7. sınıfta çocuğu kendi haline bırakmak oldu. 8. Sınıfta yorulacak sınav sadece 8 den çıkıyor diye çok zorlamadim. Ama bu sene kafayı yeme noktasına geldim. Bizde durum vahim.Hedef düşük inşallah bu hedefe ulaşırız. Birde işin şu boyutu var. Ortaokulda çok yorulan çocuk maalesef lisede bırakıyor. Etrafımda böyle çok örnek var. İyi bir lisede ama çocuk ders çalışmiyor, notları düşük.
Isin kotusu unide de bitmiyorBu sene bi iyi bir liseye yerlesince de bitmeyecek yani çilemiz
Oglum okulla İstanbul Erkek Lisesine geziye gittiler .Hazırlık sinifindakiler biz bu sene de lgs senesi gibi çalışıyoruz hatta daha fazla demişler
Gözüm korktu valla bu iş lisede de bitmeyecek diyor
Bizim de orta ,kizim hastaydi ve orucluydu. Etkisi var midir bilmiyorum. Ay su haziran gelsed e rahatlasak.Sinan kuzucu açıklanmış ama pek parlak değil
Kafamdaki tek soru lgs bu zorluktamı oluyor
Bizim dersanede ramazan sonrasi oyle bir sey yapacakmis. Kizim 10 a kadar dedi. Valla bence mantikli ,cunku ev de kendi plan oturtamadi. Ben de takip edemiyorum.Ben yurt dışındaydım eşim ne Sinan kuzucu ne de dershane sınavına yetiştirememiş kafayı yemelik aldım akşam çözdüreceğim evde
Bizim Dershane kafes diye bişi çıkarmış 9 a kadar akşam soru çözümü sizce mantıklı mı?
Ramazan dan sonra program başlayacak ama şuan oruç da tutmak istiyor bugün döndüm nasıl çalışma sistemi oturtacağız bilmiyorum
Uzulmeyin onumuzde ramazanı saymazsan 2 bucuk ay var..ve konular bitmis olacak. Siki calismayla her sey olur.Ayy okadar üzgünüm ki fen lisesini geçtim artık nitelikli bi yere yerleşsin diye dua ediyorum
Bende hedeflerini çözer diye düşündüm oğlumdan için isteriz dediler belirli net üzerine yapıyorlar sınıfından herkesi almayacağız dediler belki de beniBizim dersanede ramazan sonrasi oyle bir sey yapacakmis. Kizim 10 a kadar dedi. Valla bence mantikli ,cunku ev de kendi plan oturtamadi. Ben de takip edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?