- 12 Nisan 2012
- 5.374
- 8.152
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Dogrudur , bana da herkese yapmazlar gibi geliyor. Kizimin ayni dersanede başka siniflarda da arkadaslari var. Onlar da yapacak mi sorayimBende hedeflerini çözer diye düşündüm oğlumdan için isteriz dediler belirli net üzerine yapıyorlar sınıfından herkesi almayacağız dediler belki de benietkilemek içindir çocuk istiyor gibi bırakmazsa baştan yapayım pazarlığını da
İnşallah ahh bi ciddiyetini kavrasaUzulmeyin onumuzde ramazanı saymazsan 2 bucuk ay var..ve konular bitmis olacak. Siki calismayla her sey olur.
Yani insallah umuyorum ben de
Bizde pek parlak değil netlerdede hiç artış yokNasılsıniz hanımlar?Ramazan durgunluğu geldi topige ,herkeste bi sessizlik .Yavrular iyidir inşallah.
Hadi bi canlanalim, güzel haberler artan net mesajlarıyla dolduralım buraları.
Hafta sonu denemeleri var mı?Mozaik denemesine girecekler bizimkiler hafta sonu .
Oruç tutuyor yavaşlar, yorulur yapmaz diye endişe ediyordum ama durum stabil bizde .
Sizlerde de haberler iyidir umarım.
Bizim okyanus classmet var okulundan aşina ama genele verdikleri denemeler dershanedeki nasıl olacak bilmiyorum geçen hafta Yanıt yayınlarına girdi evde yaptık sözel Türkçe de inanılmaz zorlandı konular bitene kadar ses etmeyeceğim ama son döneme girince saçma sapan denemeler de moral bozgunluğu istemiyorumNasılsıniz hanımlar?Ramazan durgunluğu geldi topige ,herkeste bi sessizlik .Yavrular iyidir inşallah.
Hadi bi canlanalim, güzel haberler artan net mesajlarıyla dolduralım buraları.
Hafta sonu denemeleri var mı?Mozaik denemesine girecekler bizimkiler hafta sonu .
Oruç tutuyor yavaşlar, yorulur yapmaz diye endişe ediyordum ama durum stabil bizde .
Sizlerde de haberler iyidir umarım.
İnşallahBenim kizimda hastaydi.ozdebire girdi . Digerine giremedi.bu hafta da deneme hic yok. Mozaik denemesine subat ta girdi, aynisimi bilmiyorum ama mat haric kolaymis.
Oruc tutuyor, yine her zamanki gibi bosladi. Kizimda su var , hani sinava az zaman kala cok calisirsin ya. Zaman daraldikca onu yapacak hissediyorum. Ama gec kalmaz umarim
Tesekkurler fikir icin .ikimizde cok yoruluyoruz, kizim da ev de vakit gecirmek istiyor . Bakalim yapicaz artik bir sey.İnşallahama genel ramazanın etkisi çocuklarda sanırım kimse sorsam aynı rehavet hali çocuklar da diyorlar sorularını takip eden öğretmen de bugün bana dedi saldı salacak baba oğul gecesi yaptırın dedi kız olsaydı anne kız etkinliği derdim dedi fikir açısından yazıyorum bunalıp, sıkıldıysa ki çok normal çocuklara bir etkinlik planlayın isterseniz
Bizimkiler basket oynarsınız diyordum ama oruçlu ikisi de isteksiz Babaoğlu iftara gittiler bakalım
Bir film bile olabilir belki sevdiği varsa bizde iki çocuk olduğu için kardeşsiz zaman geçirmek bile iyi gelir diye düşündük bakalımTesekkurler fikir icin .ikimizde cok yoruluyoruz, kizim da ev de vakit gecirmek istiyor . Bakalim yapicaz artik bir sey.
Ben hiç duymadım okul denemesinde de dershane de deTözok denemesine giren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?