2025 LGS Anneleri

Dogrudur , bana da herkese yapmazlar gibi geliyor. Kizimin ayni dersanede başka siniflarda da arkadaslari var. Onlar da yapacak mi sorayim

Mesele soru cozmek degil aslinda verimli cozmek.
Kizim su siralar asiri sikildi. Ortam degismem lazim diyor. Ramazan ,pek bir sey yapamiyoruz.
Ramazan sonrasi bakacagiz artik

Bizimki de fena değil Sinan Kuzucu .
Oruç tutuyor biraz soruları da düşürdü.
Konular da bitiyor yavaş yavaş, hepsine kolaylıklar olsun inşallah

Aslında soru çözümü faydalı olabilir dışarıda da .
Nisan ara tatilinden sonra benim oğlanın okulunda soru çözüm sınıfı yapılacakmış.
Denemelere göre ilk 20 yi bir sınıfa toplayıp artık her ders mi yoksa nasil ayarlayarak bilmiyorum ,bol soru çözümü yaptiracaklarmis.
Cocuklar etrafında da hevesli nbirilerini görünce birbirini olumlu etkiler gaza gelir bence .
Ama iste iyo kontrol etmek lazım gerçekten çözüyor mu vakit mi öldürüyor bulmak lazım.
Onu da hocalar kontrol eder .
Dershanedeki kafes uygulaması da bunun benzeri iste .Bi denesin derim ben .

Nasılsıniz hanımlar?Ramazan durgunluğu geldi topige ,herkeste bi sessizlik .Yavrular iyidir inşallah.
Hadi bi canlanalim, güzel haberler artan net mesajlarıyla dolduralım buraları.
Hafta sonu denemeleri var mı?Mozaik denemesine girecekler bizimkiler hafta sonu .
Oruç tutuyor yavaşlar, yorulur yapmaz diye endişe ediyordum ama durum stabil bizde .
Sizlerde de haberler iyidir umarım.

Bizde pek parlak değil netlerdede hiç artış yok oruç tutuyor diye sürekli gözü uykuda çok bişeyde çözmüyor. Hafta sonu bizde de mozaik umarım bize bi umut ışığı şahlanış olur (

Bizim okyanus classmet var okulundan aşina ama genele verdikleri denemeler dershanedeki nasıl olacak bilmiyorum geçen hafta Yanıt yayınlarına girdi evde yaptık sözel Türkçe de inanılmaz zorlandı konular bitene kadar ses etmeyeceğim ama son döneme girince saçma sapan denemeler de moral bozgunluğu istemiyorum oruç konusunda istersen tutma diyoruz ama denemelere yansımasını yarın göreceğiz soru çözümünde iftar sonrası pek olumsuz etkisini görmedik sınav tarihleri de belli oldu epey yorulacak kuzular

Müfredat bitti mi sizin okullarda bizde daha devam ediyor erken bitirmek idi hedefleri tatiller vs olunca kar falan uzayacak sanırım mart sonu bitirmekti hedefleri

Bitmedi bizimkilerin de .Dershanede bi tık daha ilerideler ama orda da bitmedi .
Deneme olduğu günler tutmam dedi benimki ,bakalim nasil olacak ?

Benim kizimda hastaydi.ozdebire girdi . Digerine giremedi.bu hafta da deneme hic yok. Mozaik denemesine subat ta girdi, aynisimi bilmiyorum ama mat haric kolaymis.
Oruc tutuyor, yine her zamanki gibi bosladi. Kizimda su var , hani sinava az zaman kala cok calisirsin ya. Zaman daraldikca onu yapacak hissediyorum. Ama gec kalmaz umarim

İnşallah ama genel ramazanın etkisi çocuklarda sanırım kimse sorsam aynı rehavet hali çocuklar da diyorlar sorularını takip eden öğretmen de bugün bana dedi saldı salacak baba oğul gecesi yaptırın dedi kız olsaydı anne kız etkinliği derdim dedi fikir açısından yazıyorum bunalıp, sıkıldıysa ki çok normal çocuklara bir etkinlik planlayın isterseniz
Bizimkiler basket oynarsınız diyordum ama oruçlu ikisi de isteksiz Babaoğlu iftara gittiler bakalım

Tesekkurler fikir icin .ikimizde cok yoruluyoruz, kizim da ev de vakit gecirmek istiyor . Bakalim yapicaz artik bir sey.

Tesekkurler fikir icin .ikimizde cok yoruluyoruz, kizim da ev de vakit gecirmek istiyor . Bakalim yapicaz artik bir sey.
Bir film bile olabilir belki sevdiği varsa bizde iki çocuk olduğu için kardeşsiz zaman geçirmek bile iyi gelir diye düşündük bakalım

Clasmet Okyanus denemesine sabah gönderdim iyiydi diyor alışkın olduğu tarz sorular iyi der sonuç kötü gelir kötü der iyi artık hepimizin deneme artışları gelsin inşallah morallerimiz bir düzelsin

Bizde durum stabil. Bu hafta bilgisayar oyun haftası.Ayda 1 gün 3_4 saat oynayabilirsin dedik. Bir türlü puanlar yükselmiyor. Belki de bu kadar kapasite. Kısmet artık. Artık lisede çok sıkı tutacağız. Bir yükseliş olsaydı rahatlatacaktık ama olmuyor.

Hic denk gelmedik biz ,dershane de okulda ve deneme kulübünde.
Yakın zamanda varsa ve deneme kulübü yaparsa deneriz .
Bizim deneme kulübü her hafta 3 4 deneme getiriyor ,gününü seansininsecip onu alabiliyorsun .
Bakalim bu hafta belli olur olup olmayacagi

Bizde mozaik vardı bu gün tözok a hiç girmedik sanırım deneme listemizde de yok

Mozaik nasildi ,zor değildi ama öyle basit de değildi oğlum. Aksama gelir cevap anahtarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…