2025 LGS Anneleri

Mozaik hangisine girdi çocuklar ben eve almıştım mozaik denemelerini akşam evde yapalım

Merhaba mozaik cevap anahtarına ulaşabilen varmı ? Bizde hiç ses yok

Ekran görüntüsü alıp atınca da böyle çözünürlük düşüyor umarım okunuyordur

Kitapcık kodlarını okuyamadım ama teşekkür ederim
Nasıl geldi sonuçlar

Fen i zormuş genele göre, orta bir sinavmis .Feni orta üstü demis hocalar .
Digerleri nasil ?
Bizim de fenden yanlışlar

Diğerleri iyi çok şükür
feni çok kötü yapmış basit makinalar konusunda sıkıntı var o konuya biraz çalışması gerekiyor

Fen zaten öyle hemen oturmuyor ,sonraki üniteye geçince anca bi önceki ünite doğruluyor. Bu defa yine son ünite eksik kalıyor.
Benim oğlanın en zorlandığı ders fen .En çok da ona çalışıyor ama oturması zaman alıyor. Konular bitince daha iyi olacaklar insallah

Selam yoldaş anneler nasılsınız? Denemelere girildi mi?
Bizim bugün mubanın denemesi vardı sınıflar değişti ama oğlum nasıl sabitlediyse aynı sınıfta burada bitirecek sanırım zaten bundan sonra da değişmez artık bu hafta yazılı haftaları çocukların hepsine zihin açıklığı diliyorum

İyiyiz diyelim iyi olalım bu hafta pek parlak değil bizim .
Araya hastalık falan da girdi ,eski hızında başlayamadı.Son 3 ay dedikçe stres oluyorlar galiba .
Bu hafta sonu önemli, ozdebir var ,toder var galiba ,bir de dershane denemesi ,onlar iyi olsun inşallah...

Çok geçmiş olsun inş konular bitince güzel atak yaparlar
Toder reklamını yaptı dershane bizim de girecek bilgisi vermediler

Haftasonu hız denemesine girdik. Moral 0 landı. Pes etmiyoruz ama 3 ay nasıl geçer bilmiyorum. Bir atak yapabilseydik moral düzelecekti. Hız denemesinde felaket bir fen sonucu geldi. 17-19 yapan çocuk 11 doğru yapmış.

Haftasonu hız denemesine girdik. Moral 0 landı. Pes etmiyoruz ama 3 ay nasıl geçer bilmiyorum. Bir atak yapabilseydik moral düzelecekti. Hız denemesinde felaket bir fen sonucu geldi. 17-19 yapan çocuk 11 doğru yapmış.
Keşke paylaşabilseydim az önce Neslihan Çopur canlı yayındaydı dinleme fırsatınız olursa kaydederse muhakkak dinleyin
Gelen sorular çok tanıdıktı hepimizin soruları ayrıca bazı yayınevlerinin gereksiz soruları anlaşılamaz yaptığı vs konuşuldu daha çok genel sınavlarda eli yüzü düzgün sorular dedi meb teknik sorar ama inanın anlaşılır sorular çocuklar orada daha iyi yapacak dedi

Son düzenleme:
Bizim de toder isteğe bağlı ek ödemeliymiş kursta Özdebir pazar toder cumartesi seçeceğiz sanırım ikisi de genel sınavlar olduğu için sorular saçma sapan olmaz sanırım

Bizimde fenomen de fen kötü geldi .Özel ders de aldı fenden çalışıyor da ama en çok yanlış yine fen oluyor .
Hafta sonu hem özdebir hem toder e girecek hem de dershane sınavı
2 gün 3 sinav ve aynı zamanda cumartesi dersi de var .Çok sıkıştı ama sınava görmek istiyor .
Dershaneye de ben gitmesini istiyorum çünkü bence en iyi dershanede öğreniyor

Neslihan hocanın yayınının sonunda yetiştim, tam vedalasiyordu .
Bakayim kaydetmiş mi ?
Aslında dediği doğru, benim oğlum Ozdebir de toder de daha iyi yapıyor diğerlerine göre .
Ben onlar büyük sinav diye daha dikkatli oluyor odaklanıyor diye yorumlamistim.
Ama soruların daha açık, anlaşılır olmasının da payı vardır tabii ki .
Herkesin gerçek sinav ,Ozdebir töder sonuçlarına yakın oluyor demesi de bundan olabilir .
Hepsi iyi tamam da Sinan Kuzucu yu napacagiz
Meb e en yakın sinav diyorlar ama sonuçlar kötü diğerlerine göre .
Az kaldı inşallah, hepimiz 3 ay sonra rahata ermiş, bu defa yuzdelik tahmin etmeye uğraşacağız.
Kolaylıkla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…