- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Bizim okulda da çok sıkı uygulanıyor kurallar ,internette kendi sitesinde cevaplar çözümler paylaşılıyor, sonra bizim okul kitapçıkları veriyor .En geç biz öğreniyoruz sinav sonuçlarınıBizim ki nartest omega denemeye girdi sabah fena değildi diyor ben ders bazlı bakıyorum bir öncekine göre ne yapmış Kurs yakın eve kaçmak için 2 mat boş bırakmış bile muhakkak derse kadar olan arada eve geliyor kitapçık vermediler bize yine bir bize mi uygulanıyır bu kurallar
Çocuk hastaydı mozaike bugün girmedi. Zaten gene cevaplar düşmüştü heryereHerkes ne güzel yazmış şu derste iyi bunda biraz geride diye ,bizim hiçbir sinav birini tutmuyor .
Her sinav başka bi derste çok yanlisi ,bugun mozaik 5 denemeye girdi kötü sonuç .
Tam oldu bu iş diyorum sonraki sinav eyvah diyorum .
Okulda işler çok güzel gidiyordu iki sinav üst üste en tepelere ulaştı.
Onun gazıyla bugun girdi ki hep ana derslerden yanlışlar.
Bir denge yakalayamadı sanki .Oyle olunca da hangi ders desteklenecek hangisi oturdu anlayamıyoruz.
Bakalim az kaldı, güzel haberler alıp vereceğimiz günler insallah
Biz fenomen i tercih ettik. Nartest sadece Türkçe varmış çocuğa sordum . Yarın deneme sınavı var okulda. Çoğu çocuk da gene cevapları olacak kar tatili yüzünden. Netlerine bakacağız sıralamaya değil mecburen. Haklarında hayırlısı. Emekler ziyan olmasın kimsenin.Fenomen ikiz sorular ve nartest lgs soruları sorulmuş, çok benzer kaynaklar ,biri varsa diğerine gerek yok bence .
Aynı durumdayız ne yazık ki. Hiç şu ders ya da şu konuda eksiği var diyemiyorum. Bizi o kadar çok şaşırtıyor ki.Herkes ne güzel yazmış şu derste iyi bunda biraz geride diye ,bizim hiçbir sinav birini tutmuyor .
Her sinav başka bi derste çok yanlisi ,bugun mozaik 5 denemeye girdi kötü sonuç .
Tam oldu bu iş diyorum sonraki sinav eyvah diyorum .
Okulda işler çok güzel gidiyordu iki sinav üst üste en tepelere ulaştı.
Onun gazıyla bugun girdi ki hep ana derslerden yanlışlar.
Bir denge yakalayamadı sanki .Oyle olunca da hangi ders desteklenecek hangisi oturdu anlayamıyoruz.
Bakalim az kaldı, güzel haberler alıp vereceğimiz günler insallah
Denge yok haklısın. En iyi dersi fenden çok yanlışı çıktı benim çocuğun. Oluyor yaniBenim oğlum da geçen haftalarda iki sınava aynı gün girmek zorunda kaldı 15 puan fark vardı aralarındaHadi dedik 3 soru etsin 15 puan önemli değil.
Ama baktık ki birinde fulledigi ders diğerinde batmış, birinde ara dersler full ötekinde dağılmış asla sabit değil yapamadığı ders .
Ayni dersin de bi sinavda basit makine 4 soru çıkmış full yapmış, diğerinde 2 çıkmış biri yanlış.
Öğretmenler de bisey diyemiyor konulari tam dikkat etsin .O günkü psikolojisine göre seçiyor yanlış yapacağı dersi bizimki
Bizim hep öyle psikolojisine göre değişiyor. Bayram haftası 5 denemeye girdi. Birinde Türkçe 11 doğru ki sınav neti 15 diğerinde 18 doğru oradada sınavin ortalama neti 14. Yani düşük yaptığı sınavın ortalamasi yüksek yaptığından düşük. Fen desen o da öyle. Kısmet artık. Ben pek düşünmüyorum. Kaderde ne varsa gün sonunda o görünecek. Bir arkadaşımın oğlu kolejde burslu okuyordu. Bir kolejdende lise için yüzde 50 burs almıştı. 490 deneme puanları vardı. Sınavda %12 lik dilime girdi. Yani herşey olduğuna varıyor. Biz ise uzuldugumuzle kalıyoruz. Sonuçlara takılmayın. Allah sınavda kolaylık versin.Benim oğlum da geçen haftalarda iki sınava aynı gün girmek zorunda kaldı 15 puan fark vardı aralarındaHadi dedik 3 soru etsin 15 puan önemli değil.
Ama baktık ki birinde fulledigi ders diğerinde batmış, birinde ara dersler full ötekinde dağılmış asla sabit değil yapamadığı ders .
Ayni dersin de bi sinavda basit makine 4 soru çıkmış full yapmış, diğerinde 2 çıkmış biri yanlış.
Öğretmenler de bisey diyemiyor konulari tam dikkat etsin .O günkü psikolojisine göre seçiyor yanlış yapacağı dersi bizimki
Öyle. Çok umutsuzda değilim. Ama çokta olacak diye rahat değilim. Kader kısmet meselesi. Eğitim hayatı yeni başlıyor. Lise gerçekten çok zor. Çocukların bu tempoyu maalesef lisede de sürdürmesi gerek. Çok, bıkıp lisede bırakan çocuk.Allahtan denemeyi kafaya takmaya fırsat olmuyor biri bitiyor hop öbürü geliyor .
Biz de b c hatta d planlarımızı yaptık. Ama yine de yükseklere hedefliyoruz .
Olmazsa da ilçemizin okullar bölgesindeyiz,Eger yine sınav notuyla girecek olur ama umulan puanlari alamazsa 3 tane Anadolu lisesi var nispeten düşük yuzdeliklerle alan .Onlar da olmadı ortalamayla alan ve en yüksek kapatan liseler yine yakınımızda.
1 de Fen lisesi var ilçemizde benim gözüm gönlüm hep ondaydı, cocuk hedefi yükseltince simdi yükseklere içim gidiyor .
Hayirlisi neyse o.olsun siz de umutsuz olmayın.
Cok alternatif olması cocugu da rahatlatır ama yine de en iyileri olsun sizin için de insallah .
Olmazsa da canlari sağ olsun ,daha eğitim hayatı yeni başlıyor bile diyebiliriz
Aaa gerçekten mi dersler ingilizce değil mi ?ben ingilizce sanıyordum,e peki niye hazırlık var o zamanYok canım maalesef keşke öyle olsa ne güzel ingilizceleri olurdu
İb seçecekler için olabilirAaa gerçekten mi dersler ingilizce değil mi ?ben ingilizce sanıyordum,e peki niye hazırlık var o zaman
Hangi adres de bu sorular? Çocuk takip ettiğinden benim bilgim yok.3.ornek sorular yayimlanmis hanımlar buraya atmayı beceremedim
Soyle ustunkoru baktım bu defa Türkçesi azcık zor geldi bana .Bakalim.cocuklar ne yorum yapacak .Son örnek sorular bakalim .2 ay sonra bugün yükün büyüğünü sırtımızdan atmış olacağız inşallah, kolaylıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?