- 10 Nisan 2014
- 43.451
- 115.781
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Tmm teşekkürler . Okulun önünde çocuğu bekliyorum dershane ile etüt çatıştı gene. 10 15 dakika gecikmeli dershaneye götüreceğim. Bir cafe de bekleyeceğim çıkışını. Valla zor. Allah yardımcımız olsun . 2 ay kaldı sabır.Meb in sayfasında çıkıyor
Fiziken yorgunluktan geçtim ruhsal yorgunluk ne olacağı bilinmezlik çok yoruyorTmm teşekkürler . Okulun önünde çocuğu bekliyorum dershane ile etüt çatıştı gene. 10 15 dakika gecikmeli dershaneye götüreceğim. Bir cafe de bekleyeceğim çıkışını. Valla zor. Allah yardımcımız olsun . 2 ay kaldı sabır.
3. Cafedeyim bugün. Sırf bekleyebilmek için Saçmasapan içeceklere para verdimFiziken yorgunluktan geçtim ruhsal yorgunluk ne olacağı bilinmezlik çok yoruyor
Güzel bilgiler. SağolasınCikti aldim çözecek bakalim ,aksam instagramda Pervin kaplan örnek soruları yorumlatacak bir kolejin hocalarına, izlemek isteyen olursa
Şimdiden doğru yanlışlarıma bakmicağım açıklanınca görürüz demeye başladı.Ruhsal yorgunluk biraz daha sürecek gibi .
Gecen yıl cocugu sınava girenlerden biliyorum ,önce kaç doğru yanlisi var ona bakılacak, sonra acaba yuzdelik dilim ne gelir telaşı, sonra tercih sonuc bekleme .
En azından çocuğa hadi deme faslını gecmis oluruz da bi de onunla mücadele etmeyiz .Gerçekten bu yaz biraz koşturmaya geçecek tam oh yerleştik rahatladık derken okul açılacak
3. Cafedeyim bugün. Sırf bekleyebilmek için Saçmasapan içeceklere para verdimyorgunum dostlarrrrrr
O da doğru . Ama zam gelmiş herşeye ya.güzel tarafından bakın tadını bilmediğiniz içecek kalmicak
Valla yorulduk. Sanki nasa ya astronot seçmelerindeler. Altı üstü bir lise için çektiğimize bakınDogru yanlışlara netten bakmam sinav günü hatırlamam diyor benimki de .
Ayni gün internette cevaplar veriliyor ya ,hic beni dallama hatırlamam diyor .
Ozdebir sonuçlarına da hiç bakmadı kitapçık verilene kadar .
Qma sinav ertesi gün kitapçık okuldan alınıp bakılıyor ben gider alir bakarim artık. Iyi kötü sonuç her neyse belirsizlik kalksin ortadan
Ihtiyaci yoksa gerek yok bence ,konu eksiği yoksa ve çözemediği sorular etudde anlatılıyorsa doğru diyorlar .Okulda etütlerin saati artırıldı . Soru çözümleri yoğunluklu ilerleniyor. Özel derse gerek yok artık boşa para vermeyin de dendi bana. Okul dershane ile devam mı etsem sadece? Fikirleriniz değerli hepinizin
Öyle. 5 dakika yemek arası vs yok. Okuldan aldım koştur koştur dershaneye de 10 dakika gecikti bile. Valla iyi dayanıyorlar çok haklısınız.Ihtiyaci yoksa gerek yok bence ,konu eksiği yoksa ve çözemediği sorular etudde anlatılıyorsa doğru diyorlar .
Ama anlamadığı yer varsa ,ozel ders hocası da iyiyse devam edilebilir .
O kadar çocuğa ve hocaya bağlı ki ,sıkıldı bunaldı cocuklar ,ordan al oraya götür, kızıyoruz ama yine iyi dayaniyorlar
Yaa öyle deniyor daDogru yanlışlara netten bakmam sinav günü hatırlamam diyor benimki de .
Ayni gün internette cevaplar veriliyor ya ,hic beni dallama hatırlamam diyor .
Ozdebir sonuçlarına da hiç bakmadı kitapçık verilene kadar .
Qma sinav ertesi gün kitapçık okuldan alınıp bakılıyor ben gider alir bakarim artık. Iyi kötü sonuç her neyse belirsizlik kalksin ortadan
2 saat zor dayanırımYaa öyle deniyor da
Bakılmadan durulmuyor
Benim oğlum da bakmayacaktı güya
Dayanamadı arkadaşları öğretmenleri hep aradı sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?