2025 LGS Anneleri

Meb in sayfasında çıkıyor
Tmm teşekkürler . Okulun önünde çocuğu bekliyorum dershane ile etüt çatıştı gene. 10 15 dakika gecikmeli dershaneye götüreceğim. Bir cafe de bekleyeceğim çıkışını. Valla zor. Allah yardımcımız olsun . 2 ay kaldı sabır.

Fiziken yorgunluktan geçtim ruhsal yorgunluk ne olacağı bilinmezlik çok yoruyor

Ruhsal yorgunluk biraz daha sürecek gibi .
Gecen yıl cocugu sınava girenlerden biliyorum ,önce kaç doğru yanlisi var ona bakılacak, sonra acaba yuzdelik dilim ne gelir telaşı, sonra tercih sonuc bekleme .
En azından çocuğa hadi deme faslını gecmis oluruz da bi de onunla mücadele etmeyiz .Gerçekten bu yaz biraz koşturmaya geçecek tam oh yerleştik rahatladık derken okul açılacak

Ben öyle bekleyeceğim zaman hoc arabadan inmiyorum. Bir de 1.sinifa giden var bende ,onun bitmez sorularını dinleyip termostat kahve içiyorum. En azından kafedesin tadını çıkart

Şimdiden doğru yanlışlarıma bakmicağım açıklanınca görürüz demeye başladı.
İstediğimiz okullar nasip olsunda koşturması bile güzel olacaktır.

Okulda etütlerin saati artırıldı . Soru çözümleri yoğunluklu ilerleniyor. Özel derse gerek yok artık boşa para vermeyin de dendi bana. Okul dershane ile devam mı etsem sadece? Fikirleriniz değerli hepinizin

Dogru yanlışlara netten bakmam sinav günü hatırlamam diyor benimki de .
Ayni gün internette cevaplar veriliyor ya ,hic beni dallama hatırlamam diyor .
Ozdebir sonuçlarına da hiç bakmadı kitapçık verilene kadar .
Qma sinav ertesi gün kitapçık okuldan alınıp bakılıyor ben gider alir bakarim artık. Iyi kötü sonuç her neyse belirsizlik kalksin ortadan

Valla yorulduk. Sanki nasa ya astronot seçmelerindeler. Altı üstü bir lise için çektiğimize bakın

Okulda etütlerin saati artırıldı . Soru çözümleri yoğunluklu ilerleniyor. Özel derse gerek yok artık boşa para vermeyin de dendi bana. Okul dershane ile devam mı etsem sadece? Fikirleriniz değerli hepinizin
Ihtiyaci yoksa gerek yok bence ,konu eksiği yoksa ve çözemediği sorular etudde anlatılıyorsa doğru diyorlar .
Ama anlamadığı yer varsa ,ozel ders hocası da iyiyse devam edilebilir .
O kadar çocuğa ve hocaya bağlı ki ,sıkıldı bunaldı cocuklar ,ordan al oraya götür, kızıyoruz ama yine iyi dayaniyorlar

Öyle. 5 dakika yemek arası vs yok. Okuldan aldım koştur koştur dershaneye de 10 dakika gecikti bile. Valla iyi dayanıyorlar çok haklısınız.

Yaa öyle deniyor da
Bakılmadan durulmuyor

Benim oğlum da bakmayacaktı güya
Dayanamadı arkadaşları öğretmenleri hep aradı sordu

tabii herkesin çocuğu farklı karar çocuğa göre verilmeli ama biz sonuna kadar devam ederiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…