- 7 Nisan 2016
- 1.163
- 2.033
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Bizim ki biraz yanlış hatırlarsam korkusuyla bakmicam diyor belki de fikri değişirYaa öyle deniyor da
Bakılmadan durulmuyor
Benim oğlum da bakmayacaktı güya
Dayanamadı arkadaşları öğretmenleri hep aradı sordu
Evde motive olması zor. Uyaranlar oluyor. Biz konuşuyoruz Tv sesi kapı sesi kardeş varsa evde o iletişime geçiyor. Okul dershane daha verimli bence . Evde de soru çözer tabi birazBenim arkadaşların cocuklari son ay okula falan gitmiyorlardi gecen yıl. Bizim okul cuma günü toplantı yaptı kesinlikle gelsinler soru çözümü yapıyoruz, yapamadıklarına bakıyoruz, cocuklar oyle bir algıya kapılmasın en önemli zamanlarımız dediler .
Teneffüste bile soru çözüm koridoru yaptık cozemediklerini getiriyorlar .
Oğluma kalsa son ay gitmeyeyim evde çalışayım diyor ne yapacağımızı bilemedik .Dershane ha bire etud ,gece soru çözümü koyuyor ,gitmek istemiyor .
Evde bi düzen kurduk onu hic bozmasak mi yoksa alternatifleri denesek mi ben bilemedim .
Son iki ay panik yapıp her şeye atlamayalım diyor bi yanım, diğer yanım belki evdekinden de faydalı olur diyor .Hic bilemedim
Ozdebir kitapciklarini gec veriyor bizim okul .Hepsinde gel çözümlere bak da görelim dedim hatırlamıyorum dedi bakmadı.Yaa öyle deniyor da
Bakılmadan durulmuyor
Benim oğlum da bakmayacaktı güya
Dayanamadı arkadaşları öğretmenleri hep aradı sordu
Şurada bi kutlama yapsak. Herkesin çocuğu istediği puanı alsa. Valla süper olurBizim ki biraz yanlış hatırlarsam korkusuyla bakmicam diyor belki de fikri değişir
Ah ne güzel olur, öyle de olacak inşallahŞurada bi kutlama yapsak. Herkesin çocuğu istediği puanı alsa. Valla süper olur
Siz daha iyi bilirsiniz hangi dersler de özel ders alıyorsunuz biz sadece matematik de alıyoruz ama devam gibiOkulda etütlerin saati artırıldı . Soru çözümleri yoğunluklu ilerleniyor. Özel derse gerek yok artık boşa para vermeyin de dendi bana. Okul dershane ile devam mı etsem sadece? Fikirleriniz değerli hepinizin
Okulda etütlerin saati artırıldı . Soru çözümleri yoğunluklu ilerleniyor. Özel derse gerek yok artık boşa para vermeyin de dendi bana. Okul dershane ile devam mı etsem sadece? Fikirleriniz değerli hepinizin
Sadece matematik biz deSiz daha iyi bilirsiniz hangi dersler de özel ders alıyorsunuz biz sadece matematik de alıyoruz ama devam gibi
Bizimkine çözdüreceğim bende şimdi pervin kaplan yayınını izleyemedim umarım kayıt etmişlerdirÖrnek soruları çözdü az önce oğlum, ana derslerden birer yanlisi var ,islemedikleri konu yoktu .
Diğer ornek sorulara göre bunlar daha zor dedi .Fenden bir soruyu çözümüne baktım yine anlamadım diyor
Ara dersler kolay ,soruların geneli de kolay ama her dersten anlaşılması zor sorular da vardı diyor .
Diğer derslere alıcı gözüyle bakmadım ama bence de Türkçe kolay değildi.
Sanırım yine geçen seneki gibi olacak çok kolay sorular ve 1 er 2 ser tane zor .
Geçen sene iptal edilen fen gibi bişi yaşamayız umarım o etkiledi mi sonuçları bilmiyorum amaKayıt etmiş sonra izleyebilirsin .
Şaka gibi bi şey olmuş, yayımlanan 3.matematik sorusunun cevap anahtarı ve çözüm videosu yanlış demiş bir hoca .
Yani soruda en büyük değeri gibi soruyor şıklarda başka bi değer de oluyor ama çözüm videosu daha küçük olan bis sıkka doğru diyor .
Bir hoca farkedip doğrusu böyle olacak diye yazıyor ve anında çözüm videosundan o soru kaldırılıyor.
Ayni gecen seneki gibi yani adamlar hiç soruyu çözüp diğer siklara ne koymuşlar kontrol bile etmemişler.
Senede 3 yayimladigı sorunun kontrolü bile düzgün yapılmamış ve biz bu çocukların sınavda dikkatli olmasını tembihliyoruz .Kurslar ,dersler sinavlar ,konuyu öğrense bile ah nasıl dikkat etmedin diye çıkışıyoruz.
Soru hazırlama komisyonu koca bir senede 30 soru yayınlıyor zaten matematikten, onlar bile dikkat etmiyor .
Bu cocuklar binlerce soru görüyor nasil hata yapmasın. Çok canım sıkıldı
Geçen sene fen sorusu iptal olduKayıt etmiş sonra izleyebilirsin .
Şaka gibi bi şey olmuş, yayımlanan 3.matematik sorusunun cevap anahtarı ve çözüm videosu yanlış demiş bir hoca .
Yani soruda en büyük değeri gibi soruyor şıklarda başka bi değer de oluyor ama çözüm videosu daha küçük olan bis sıkka doğru diyor .
Bir hoca farkedip doğrusu böyle olacak diye yazıyor ve anında çözüm videosundan o soru kaldırılıyor.
Ayni gecen seneki gibi yani adamlar hiç soruyu çözüp diğer siklara ne koymuşlar kontrol bile etmemişler.
Senede 3 yayimladigı sorunun kontrolü bile düzgün yapılmamış ve biz bu çocukların sınavda dikkatli olmasını tembihliyoruz .Kurslar ,dersler sinavlar ,konuyu öğrense bile ah nasıl dikkat etmedin diye çıkışıyoruz.
Soru hazırlama komisyonu koca bir senede 30 soru yayınlıyor zaten matematikten, onlar bile dikkat etmiyor .
Bu cocuklar binlerce soru görüyor nasil hata yapmasın. Çok canım sıkıldı
Evet etkilediGeçen sene iptal edilen fen gibi bişi yaşamayız umarım o etkiledi mi sonuçları bilmiyorum ama
Bende tam tersini düşünüyorum. Sınavdan sonra sorulara bakmama kararı aldım. Sonuç açıklanınca görürüm. Bütün bir yıl uğraş dur artık sınavdan sonra sonuçları düşünmek istemiyorum.Ozdebir kitapciklarini gec veriyor bizim okul .Hepsinde gel çözümlere bak da görelim dedim hatırlamıyorum dedi bakmadı.
Sonucu güzel olan sınavlara bile bakmadı kitapçık olmadan bakmayacağım dedi ,insallah sinav günü de öyle yapmaz bakar ve hatırlar.
Yoksa o gece geçmez bana ,sabah erkenden okul yoluna koyulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?