- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.261
ne kadar umut verici bir mesaj olmuşGünaydın güzel anneler ,günümüz kutlu olsun ,yavrularımızın hep güzel haberlerini alıp verelim insallah
2 3 gündür rahatsızdım bigaz enfeksiyonu geçiriyordum, gözüm ancak bugün açıldı.
Toder e gitti oğlum ,dışarıdan sipariş edip öyle giriyor benim oğlum .
Dun okullarında mezun olup güzel okullara gören öğrencilerin söyleşisi varmış.
Sinav zorluk olarak oźdebir gibi ama sorular Sinan Kuzucuya benzer demişler.
Ve hepsi de okuldaki denemelerden daha yüksek almis sınavda.
Denemelere moralinizi bozmayın demişler hele bir tanesi en iyi 8 yanlışmış denemesi .10 15 yanlışlar olduğu denemeleri de olmuş ama sınavda 4 yanlışla bitirmiş, ilçemizdeki Fen lisesine girmiş.
Galatasaray lisesine gören bir öğrenci de 10 15 yanlışlarımın olduğu deneme de oldu 3 4 yanlışım olduğu da oldu ,korkmayın çalışmaya devam demişler.
Motive bir şekilde geldi .
5 öğrenci ve 5 i de denemelerden iyi almışlar, umutsuzluk yok hadi bakalım
Kolaylıklar kızınızaYarın töder var. Kazık sınav
Zormuş evet . Sözel 1 yanlış o da İngilizce şaşırdım. Mat dan yanlış var bayağı. 460 civarı birşey ya geliyor ya gelmiyorZor dedi oğlum toder e ,emin olmadığım soru çok ya çok iyi gelir ya çok kötü dediNe anlarsak bu yorumdan .
Matematik zordu digerleri fena değildi dedi .
3 toder e de girdi benim oğlum zor dedi hep ama çoğu denemesinden iyiydi sonuçları, bu kes oyle olmaz diyor ama bakalım ne gelecek
Günaydın bizde gün gün paragraf strateji fenomen b onu sevmedi ama hız ve güçlendiren Ankara var Türkçe nasıl derseniz de dengesizGünaydın güzel anneler
paragraf önerisi istiyorum çok memnun kaldığınız yayınlar varmı
Bence kötü değil sonucu lgs de full yapar inşallahGünaydın bizde gün gün paragraf strateji fenomen b onu sevmedi ama hız ve güçlendiren Ankara var Türkçe nasıl derseniz de dengesiz17/18/19 arası gidip geliyor son 3 tür 19 yapıyor ama 20 göremedi
Bende farkettim bir ara paragraf bırak mat asıl dedim hemen düşüyor bizde mat da takıldık bir sayıya üstüne çıkamıyoruz öneriniz olursa çok sevinirimşuan elimizde özdebir var bitmek üzere. azalttı çözümü hemen yansıdı denemelere sabah başlattım paragraf çözümüne şuan ne alsam diye düşünüyorum
Ruh sağlıkları önemli ben de çalış diyordum ama içlerinde o kadar büyük sıkıntıları var ki dinleyince sağlık olsun dedim sadece üniversiteyi kazanır bir şekilde canınızı sıkmayınOğlum bugün bizle kavga etti ve ağlayarak bilgisayarı açtı. Yani bizim serüven bir yıllık emeği çöpe attı. Tam asilacagi zaman bıraktı. Çok moralim bozuk.
Dediğiniz yayınları çözdü hızı tam hatırlamıyorumBende farkettim bir ara paragraf bırak mat asıl dedim hemen düşüyor bizde mat da takıldık bir sayıya üstüne çıkamıyoruz öneriniz olursa çok sevinirim
Hız a bakın onu severek çözdü güçlendiren Ankara da iyiydi kafa dengi diye bir yayın da varmış bizde ama çözmemiş onu da şimdi baktım
Sabit yanlışlar da aynı boşlarda partikül matematik tekrar kampı yapmış kurs eksikler kitabı verdi haftasonu açtım hatta x2 hızda dinle dedim vallahi enerjileri kalmadı sanırım o kadar sinirle dinledi yine yapamamış 18 soru da 3 yanlışDediğiniz yayınları çözdü hızı tam hatırlamıyorum
Bizim denemeler okadar dengesiz ki artık yetersiz bulmaya başladım kendimi(
net sayınız sabitse çözemediğiniz soruların konularına tekrar bakın demişti youtube da bi hoca
Aynı şekilde yanlışın bu diyorum bunun üzerine gideceksin dedikçe hiç alakasız bişeye çalışıyorSabit yanlışlar da aynı boşlarda partikül matematik tekrar kampı yapmış kurs eksikler kitabı verdi haftasonu açtım hatta x2 hızda dinle dedim vallahi enerjileri kalmadı sanırım o kadar sinirle dinledi yine yapamamış 18 soru da 3 yanlışeksik kitabından kunduz üyeliğimiz var ona gönderelim diyorum onu da kabul etmedi bu lanet konularla neden uğraşıyorum diyor çarpanlar katlar , karekök iki konu bişi oturmamış belli oturtmak da istemiyor kendinize yüklenmeyin lütfen bizde yaşıyoruz biraz da çocukta hırs yoksa ne yapsak olmuyor Çanakkale gezisi çıktı bizim birde göndermesem yıktı ortalığı hasta falan güneşte olur diye tedirginim sen çocuk değil robot doğursaydın diye kabul ettim bari biraz hırslan diyorım oda yok hatta koç bizi bırakınca öyle rahatladı ki çözüm sayıları da düştü kurs hep branş deneme yapıyormuş onu sayalım diyor okulda bugün soru çözüm kampı başlattı ek sınıf açıldı ilk 15 öğrenciye bizimki ilk 3 de bakalım belki orada hırslanır diye hala umut ediyorum
Her çocuk farklı ama çocuk isterse daha kolay oluyor eşimin yeğeni il de ilk fen lisesini kazandı sadece okul hocaları akşamları etüd yapıyordu ne özel ders ne dershane ihl idi okulu da göndermeyin diye birde çok biliyor gibi yorum yaptık
İstediğin telefonu alırız iyi bi lise kazanırsan dedik ama hiç oralı olmadı bizde ödül sistemi pek işe yaramıyorRehberlik her çocuğun motivasyonu farklı gaza getirecek ödül sistemi koyun diyor biz bulamadık siz bulursanızne güzel olur
Anlam bilgisi yarıladı bıraktı onu bitirmesini söylicemParagraf için ben en çok Sinan Kuzucu anlam bilgisini begendim ,onu cozmediyse bi bakin derim .İçinde anlam bilgisi falan da var 20 20 deneme gibi ayrılmış.
Ankara ,nitelik süper b ,anlam bilgisi ,okyanus master çözdü benim oğlum .
Simdi de paragrafın sifresi galiba onu çözüyor. Hiz a başladı yarım bıraktı sevmedi .Benimkinin hıza karşı bi antipatisi var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?