2025 LGS Anneleri

Teşekkür ederim canım
Tam duyduğum benzer şeyler
Oğlum da 12 de yoğun çalışırım diye düşünüyor
İnşallah o zaman da burda olursanız dershane fılan da sorarım

Sizin çocukların da benzer süreçleri olur onları da konuşuruz

bazen düşünüyorum teselli olarak şu evreye geçersen rahat edeceksin demeyi ama yok gibi. hep bi koşturma en güzel çağları, bu kadar stres yükü
Evet hep bir yoğunluk hep bir koşturmaca
Hazırlık ama oğlum için çok rahat geçti
Böyle bir ara vermesi lgs sürecini yoğun yaşayan bir çocuk için çok iyi

Anneler il milli eğitim müdürlüklerinin süreç değerlendirme sorularını çözdürüyor musunuz acaba?

Hic vakit kalmadı ki ,ikiz sorular ve örnek sorularla devam ediyoruz .Okulda ilk zamanlar cozuyorlardi ama şimdi okulda da branş denemesi ve genel deneme yapıyorlar

Merhaba güzel anneler nasıl gidiyor ?
Yine bi soruyla geldim :)) okul ve dersane denemeleri bizde çok fark atıyor sizde de öylemi anlam veremedim aklıma tek gelen hemen açıklandığı için stres oluyor olabilir mi diye düşünüyorum

Merhaba ,ilk başlarda öyleydi bizim de ,fark dediğin kaç bilmiyorum ama 15 20 puan kadar acilabiliyordu .
Son iki aydır oturdu düşmeler cikmalar oluyor ama fark aşırı değil.
Girdiği ortam ,girdiği saat o günün nasıl geçtiği hepsi etkiler ,çok takılmayıp yayınlara da bakmak lazım.
Bizim dershane yarin saat 5 e deneme koymus ,sabah da okulda var bakalim nasil.olacak ?
Ayni gün girdiği sınavlarda bile 15 20 puan farklar oldu bizim .
Önemsediği büyük sınavlar daha iyi geldi kıytırık dediği sınavlardan.
Bu cocuklar başka bir alem bir ayarı yok sanırım

Bizde 5 6 net fark ediyor sadece bu gün nartest denemesine girdi adı bilindik olan çoğunluk adı pek duyulmamış. Yarın koçuyla konuşmayı düşünüyorum bu durumu.

Bide sohbet arasında dersanede hep 1. Benim o yüzden çok rahat oluyorum dedi.
okulda çok çok iyiler var oldukça hırslı olanlar deneme aralarında bile soru çözüyorlarmış acaba onların arasında çok geride mi görüyor kendini bilemedim

Bizde de fark oluyor. Ama bence birçok kişi aynı durumdadır diye düşünüyorum.
Mesela hafta sonu yapılan okyanus sınavında girdiğimiz deneme merkezinde 10 tane 500 tam puan alan vardı. Kuzucuda birinci olan çocuk, 10 tane 500 yapan bir sınavda gerilere düşmüş. Yani zor bir sınavda birinci olurken kolay bir sınavda gerilere düşmüş.
Sıralamalara bakıyorum. Hep aynı kişiler ilk sıralara giremiyor. çok değişken. Yani her an her şey olabilir

Gerçekten çok değişik. Sabah bi öğretmen arkadaşla konuştum geçen yıl lgs ye öğrenci hazırladı. Durumu anlattım çocukları çok zor sorularla muhattab ediyorlar sınavda çocuklar basit sorularla uğraşıyor, diğer denemelere takılma kuzucu özdebir vs gibi deneme sonuçlarına göre ilerle dedi

Ama Kuzucu da kolay değil ki
Ozdebir le Kuzucu ya bakıp ilerleyeceksek sinav çok da kolay değil o zaman .Hadi Ozdebir neyse de Sinan Kuzucu zor bence .

Ama Kuzucu da kolay değil ki
Ozdebir le Kuzucu ya bakıp ilerleyeceksek sinav çok da kolay değil o zaman .Hadi Ozdebir neyse de Sinan Kuzucu zor bence .
kuzucunun yaptığı bütün sınavlarda Türkçe bize zor geldi.Ama matematik 2 denemesinde sadece zordu.2021 yılı olduğu için.Belki sözel anlamında olabilir

Evet ben de özellikle Türkçe yi diyorum.Iñkilap soruları da kolay değildi bence ,Fen de bence hiç kolay değil bence değil net ortalamalarına bakınca da öyle görünüyor

Su sinav sonuçlarımız bi gelsin de buraya yazalım hep ,gerçek sinav neye benzedi ,Toder Ozdebir mi Kuzucu mu genel deneme ortalamasının ustu altı mi ,yoksa en iyisi Lgs mi oldu Bizden sonrakilere bir istatistik bırakalım bari

En iyisi Lgs diyelim
Bende fırsat buldukça geçtiğimiz yıllarda ki annelere bakıyorum ama biz daha detaylı konuşuyoruz bence hiç tüyo verilmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…