- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.281
Yorulduğunu biliyorum ama napabilirim bukadar yol geldik azıcık daha sıkıcaz ki yazı huzurla geçirelim sende üzülme diye çırpınıyorum dedim.Evde degilim ama en son formula1 paragraf cozuyordu sanirim kizim sinan kuzucu da cozmus olabilir.
Ay valla ben bile cok yoruldum. Hasta oldum. Ama kesinlikle yorgunluk +stresten . Yap et demekten.
Kiziminda dengesiz denemeleri. O yuzden yorum yapmiyorum. Her dersi ayri ayri full yapiyor.
Lgs de gorecegiz artik. Lgs de birlestirsin artik
Bize gore plansiz ve verimsiz calisti. Sonuc ne olursa olsun ,daha iyisini yapabilirdi.
Ama hak vermiyor degilim. Sistem yanlis.okul +dersane+soru cozumu,cok yorucu.
Olduller belirledik, onlar da gaza getirmediEv de tel ile dinleniyor. Dinlenme yontemide yanlis
Prova yayınlarının ve okyanus yayınlarının paragrafı çok iyi benim kızım 6. Sınıf gerçi ama bunları çözdürüyorum...ekstra hız ve Ankara güçlendiren de çözüyorşuan elimizde özdebir var bitmek üzere. azalttı çözümü hemen yansıdı denemelere sabah başlattım paragraf çözümüne şuan ne alsam diye düşünüyorum
Sizleri okudukça 1 yıl da çocukların ne kadar bunaldığını görüyorum Rabbım yardımcıları olsun inşallahEvde degilim ama en son formula1 paragraf cozuyordu sanirim kizim sinan kuzucu da cozmus olabilir.
Ay valla ben bile cok yoruldum. Hasta oldum. Ama kesinlikle yorgunluk +stresten . Yap et demekten.
Kiziminda dengesiz denemeleri. O yuzden yorum yapmiyorum. Her dersi ayri ayri full yapiyor.
Lgs de gorecegiz artik. Lgs de birlestirsin artik
Bize gore plansiz ve verimsiz calisti. Sonuc ne olursa olsun ,daha iyisini yapabilirdi.
Ama hak vermiyor degilim. Sistem yanlis.okul +dersane+soru cozumu,cok yorucu.
Olduller belirledik, onlar da gaza getirmediEv de tel ile dinleniyor. Dinlenme yontemide yanlis
Siz daha iyi bilirsiniz çocuğunuzu gerek yok diyenlere bakmayın bence sıkmadan disiplinle ilerlemek çok iyi. Bana sevgili oğlum tecrübe oldu kardeşi seneye orta okul kesinlikle boşlamicağım en azından günlük soru sayısı olmalı.Sizleri okudukça 1 yıl da çocukların ne kadar bunaldığını görüyorum Rabbım yardımcıları olsun inşallahbenim kızım 6. Sınıf şuan paragraf vs çözdürüyorum açıkcası disiplinli bir anneyim derslerden yana pek taviz vermiyorum .. istiyorum ki herşeyi bir yıla bırakıp bunalmasın şimdiden bazı şeyleri halledelim 8 de zaten yorulacak geç kalmayalım....
Ama çevremden çok eleştiri alıyorum sıkma paragraf çözdürme feni boşver sosyali boşver dinlensin .sizler ne düşünüyorsunuz?... nasılsa 8 de çözecek diyorlariyi de şimdi kavramazsa ben o zaman nasıl yetiştireyim benim kızım hadi hadi ile çalışan bir çocuk....
Şuan türkçe ve matematik destekliyorum yaza sadece matematik devam edecek öyle anlaştık hoca ile...bizim sınıf biraz tuhaf çok hırslı aileler bir araya gelmişizkimse yazın boş durmuyor okul açılınca çocukların birçoğu konuları öğrenmiş başlıyorlar...
Eleştirenleri dinlesem bu sefer kızım okul açıldığın geride kalacak dinlemesem yoruyorsun diyorlar
Sessizce sizleri hergün okuyorum tecrübe edinmeye çalışıyorum
Ben hic caktirmiyorum daha fazlanstrese sokmak istemiyorum.Yorulduğunu biliyorum ama napabilirim bukadar yol geldik azıcık daha sıkıcaz ki yazı huzurla geçirelim sende üzülme diye çırpınıyorum dedim.
Stresten kaşınıyorum iştahım bile durdu şu 1 ayı sonu sevinçle olacak şekilde
Size çok katılıyorumYani demem o ki uzatmisim biraz ,cocuk izin verdiği sürece müdahale edebiliyoruz .
Hazir 6 dayken yapabildiğiniz kadar yapınSon sene yine havaya giriyorlar da 7.sinif biraz çetrefilli, zaten istemeyince kükreyip belli ediyorlar ,anlarsınız istemediğini
Hazir istiyorken alıyorken diğer dersler neyse notu iyi olsun yeter ama paragraf ve matematik eksik etmeyin .
Acikcasi ben de sizin gibiydim. Hep sikmadan testlerini tekrarlarini yaptirdim. Ama 7 ve 8 de huyu suyu degisti. Benim de ailemde saglik sorunlari oldu, ilgilenemedim.Sizleri okudukça 1 yıl da çocukların ne kadar bunaldığını görüyorum Rabbım yardımcıları olsun inşallahbenim kızım 6. Sınıf şuan paragraf vs çözdürüyorum açıkcası disiplinli bir anneyim derslerden yana pek taviz vermiyorum .. istiyorum ki herşeyi bir yıla bırakıp bunalmasın şimdiden bazı şeyleri halledelim 8 de zaten yorulacak geç kalmayalım....
Ama çevremden çok eleştiri alıyorum sıkma paragraf çözdürme feni boşver sosyali boşver dinlensin .sizler ne düşünüyorsunuz?... nasılsa 8 de çözecek diyorlariyi de şimdi kavramazsa ben o zaman nasıl yetiştireyim benim kızım hadi hadi ile çalışan bir çocuk....
Şuan türkçe ve matematik destekliyorum yaza sadece matematik devam edecek öyle anlaştık hoca ile...bizim sınıf biraz tuhaf çok hırslı aileler bir araya gelmişizkimse yazın boş durmuyor okul açılınca çocukların birçoğu konuları öğrenmiş başlıyorlar...
Eleştirenleri dinlesem bu sefer kızım okul açıldığın geride kalacak dinlemesem yoruyorsun diyorlar
Sessizce sizleri hergün okuyorum tecrübe edinmeye çalışıyorum
Güzel tevafuk oldu klonu oğlumda istedi evde çözücem dedi bu gün başladı bi hevesleY yameze ya benim kafam gidik biz klon Türkçe mat fen de aldık mozaik yayınlarının deneme tarzı ona da bakın hatta bir deneme 7 normal 6 lgs tarzı 1 adette lgs sorusunun değiştirildiği soru var
Okul bugün başladı soru sınıfına üçünü verdim Master ve klon çözmüş 120 soru az gibi geldi ama anne klon bana okyanus masterdan daha zor geliyor diyor ama branş deneme sorunsuz inş çözer bitirir
Birde kazanımda içinde paragraf da olan güçlendiren Ankara branş denemeleri var bunlar sabah aklıma gelmeyenler classmet ve Master biz ders için çözüyorduk ödevlendirme sene başından beri onları demedim
Çok sakin ilerliyoruz bizde stres sıfır
Asla stres yapmıyoruz
Süper o zaman bize kurs sadece fen aldırmıştı sınıf öğretmeni Sena hanım mat ve Türkçe de alır mısınız çok iyi olacaktır dedi keyifle çözüyor kursu beklemeden başladı alın diğer branşları bilemem ama mozaik de iyi yayın elimde çok kaynak var gönülsüz aldık ama yeterki çözsünGüzel tevafuk oldu klonu oğlumda istedi evde çözücem dedi bu gün başladı bi hevesle
Bütün dersler bugün itibarile bitti her ders branşa başladılar bizde
Classmeet ve masteri bi türlü alamadık her defasında başka bi yayın istedi
Etrafınıza bakın yada devlet okuluna da götürülebilir sanırım bende öyle yapacağım kabul ederlerseBizde öyle yeterki çözsün diye istediği bütün kaynaklar var. İnşallah sınav bitince ihtiyacı olan birine ulaştırabilirim bazısı çok az çözüldü hiç çözmedikleri de var
bizim okulda devlet okulu ama ihtiyaç sahibi yok. Öğretmen arkadaşlara sorup köy kasaba gibi yerlere ulaştırmak istiyorum çok cevherler var oralarda :)Etrafınıza bakın yada devlet okuluna da götürülebilir sanırım bende öyle yapacağım kabul ederlerse
Buna ben de endişeleniyorum aslında 9.simifta ne olacak diye .1yil hazırlığı olan bir okula girseler yumuşak bir geçiş olurSevgili anneler yukardaki yazışmaları okudum ve üniversiteyi bitermek üzere olan bir çocuk annesi olarak 6. sınıf gibi erken bir dönemde çocuklarınızı sınava hazırlamayın..Temeli sağlam olsun ama sıkmayın.Bir çok çocuk lgs de iyi puan alıp lisede salıyor. Dayanamıyorlar. Halbuki 9. sınıftan itibaren YKS hazırlığı başlaması gerekiyor. 9. Sınıf TYT nin temeli. Gözlemlerim LGS hazırlığı ne kadar erken başlarda YKS hazırlığı o kadar geç kalıyor. İnanın şehrindeki en iyi fen lisesini kazanıp okulu bırakan çocuk biliyorum. Bu sene o kadar yoğun geçti ki ben 9. sınıftan korkuyorum. Çünkü 9 da da boş bırakmamak gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?