- 10 Nisan 2014
- 43.446
- 115.767
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.321
Haberim yok Özdebir den. Evde de çözebilir evet. Aynı şey zaten dershane de denemeye girmekleSizin daha temponuz yoğun kolaylıklar Allah zihin açıklığı güç kuvvet versin
Bizim 4 haftalık haftaya da Sinan kuzucu ile 5 olır okulda girmeyecek bize mesaj geldi bu arada özdebir ertelendi diye bilginiz var mı
Gönlünü yaparsam lgs senelik soruların denemesini evde yaptırmaya başlayacağım
Evet ertelenmiş hali bu haftaydı özdebir Sinan kuzucu da kaydı sanırım bu hafta özdebir haftaya Sinan kuzucu vardıOzdebir 24 mayısta görünüyor okul sinav takviminde ertelenmiş hali mi acaba ?
Taktik falan da vermeyin diyorGünaydın son bir ay
Buraya atmayı beceremedim instagramda Zelal Yalvaç var son 1 ayla ilgili bir post paylaşmış, bakmanızı tavsiye ederim .
Köklü değişiklikler, hoca değişikliği v.s yapmayın son ay minvalinde, bakmak isterseniz.
Şaka gibiTaktik de veremiyoruz ki keşke versek de alsalarDikkatli ol ,düzgün oku benim tek taktığım bu ,buna da uymuyor
Oğlanın okulundan geliyorum Lgs ye 1 ay kala semineri ,görseniz komedi gibi ,slayttan şu gün giriş yerleri belli olacak ,şu gün tercih süreci olacak ,2 oturum arasi 45 dk gibi klasik bilgiler .
Millet de soruyor kendi okulumuzda mi gireceğiz, sinav arasında cocugu alabilir miyiz ?
Yeme ,uyku düzeni bilmem ne klasik her yerde olan engin bilgiler edindim .
Sadece şu söz dikkatimi çekti, çocuğunuzun sadece sınavla değil, ergenlikle de boğuştuğunu unutmayın dediler ,ah tabi vah dedik bitti .
Biz ne bilgiliyiz valla sinavi kendi okulunda olacak sananlar bile varmış
Taktik de veremiyoruz ki keşke versek de alsalarDikkatli ol ,düzgün oku benim tek taktığım bu ,buna da uymuyor
Oğlanın okulundan geliyorum Lgs ye 1 ay kala semineri ,görseniz komedi gibi ,slayttan şu gün giriş yerleri belli olacak ,şu gün tercih süreci olacak ,2 oturum arasi 45 dk gibi klasik bilgiler .
Millet de soruyor kendi okulumuzda mi gireceğiz, sinav arasında cocugu alabilir miyiz ?
Yeme ,uyku düzeni bilmem ne klasik her yerde olan engin bilgiler edindim .
Sadece şu söz dikkatimi çekti, çocuğunuzun sadece sınavla değil, ergenlikle de boğuştuğunu unutmayın dediler ,ah tabi vah dedik bitti .
Biz ne bilgiliyiz valla sinavi kendi okulunda olacak sananlar bile varmış
Şık olayını söyledim ama sonra tedirgin oldum sen boş ver bu olayı dedim ama inşallah bi sıkıntı olmaz riskli bi konuO şık olayını benim oğlan da biliyor ama bunun faydalı olması için diğer sorulardan emin olunması lazım.
Cok riskli asla kullanma dedim ben ,bi tane doğru kurtaracagim diye doğru soruyu yanlışa çevirir diye korktum .
Sen bildiğini yap geç kac tane aynı sık olursa olsun dedim
Özel evet. Ortaokulu iyi bir okul, ama lisesi için pek iyi şeyler duymadım. Atatürk Anadolu ve üstü devlet liseleri için mücadelemiz. İnşallah olur. Tüm yavrular hedeflerine ulaşırÇok iyi yapmıssınız özeldi değil mi sizin lisesi var mı sizinkinin de dertleri lisesi olanların öğrenci kazanmak oraya insan bir oturur başarısına bakar
Bizim kursa katılan tüm arkadaşları okulu bırakmış kurstaki programa gelmiş bugün demekki aklın yolu bir
İnşallah az kaldıÖzel evet. Ortaokulu iyi bir okul, ama lisesi için pek iyi şeyler duymadım. Atatürk Anadolu ve üstü devlet liseleri için mücadelemiz. İnşallah olur. Tüm yavrular hedeflerine ulaşır
Ne kadar güzel iki haftaya yaymışlar bizimkiler ama ilk haftakilere ben telafi istedim haziranda gitmesi için sizinki gibi 3 günde girsin çıksınBizim de başlamadı.
okul çocukların zamanını almamak için 3 günde bitirecekmiş.
Yok başlamadıSelam arkadaşlar yazılılarınız başladı mı bazı okullar bitirmiş sanırım bizim 26 sında başlıyor meb yazılı örnek senaryoları paylaşmış
Keşke başlayıp bitseydi bir ay tam kalırdıYok başlamadı
Merhaba gerek yokMerhaba LGS sınava girerken kimlikte fotoğraf olması gerekiyormu bilginiz varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?