2025 LGS Anneleri

Haberim yok Özdebir den. Evde de çözebilir evet. Aynı şey zaten dershane de denemeye girmekle

Günaydın son bir ay
Buraya atmayı beceremedim instagramda Zelal Yalvaç var son 1 ayla ilgili bir post paylaşmış, bakmanızı tavsiye ederim .
Köklü değişiklikler, hoca değişikliği v.s yapmayın son ay minvalinde, bakmak isterseniz.

Taktik de veremiyoruz ki keşke versek de alsalar Dikkatli ol ,düzgün oku benim tek taktığım bu ,buna da uymuyor
Oğlanın okulundan geliyorum Lgs ye 1 ay kala semineri ,görseniz komedi gibi ,slayttan şu gün giriş yerleri belli olacak ,şu gün tercih süreci olacak ,2 oturum arasi 45 dk gibi klasik bilgiler .
Millet de soruyor kendi okulumuzda mi gireceğiz, sinav arasında cocugu alabilir miyiz ?
Yeme ,uyku düzeni bilmem ne klasik her yerde olan engin bilgiler edindim .

Sadece şu söz dikkatimi çekti, çocuğunuzun sadece sınavla değil, ergenlikle de boğuştuğunu unutmayın dediler ,ah tabi vah dedik bitti .

Biz ne bilgiliyiz valla sinavi kendi okulunda olacak sananlar bile varmış

Dün ben şu şık
Şaka gibi
onu yapmayanlar da var ama bizim ki de anket atmış memnuniyet için birkez aramadı sormadı onu değerlendirecekmişim
Taktik dr şu şık olayını izletmiştim ben ya siz atınca eyvah dedim

O şık olayını benim oğlan da biliyor ama bunun faydalı olması için diğer sorulardan emin olunması lazım.
Cok riskli asla kullanma dedim ben ,bi tane doğru kurtaracagim diye doğru soruyu yanlışa çevirir diye korktum .
Sen bildiğini yap geç kac tane aynı sık olursa olsun dedim

Ya evet bunu sürekli soruyorlar

Şık olayını söyledim ama sonra tedirgin oldum sen boş ver bu olayı dedim ama inşallah bi sıkıntı olmaz riskli bi konu

Özel evet. Ortaokulu iyi bir okul, ama lisesi için pek iyi şeyler duymadım. Atatürk Anadolu ve üstü devlet liseleri için mücadelemiz. İnşallah olur. Tüm yavrular hedeflerine ulaşır

Selam arkadaşlar yazılılarınız başladı mı bazı okullar bitirmiş sanırım bizim 26 sında başlıyor meb yazılı örnek senaryoları paylaşmış

Bizim de başlamadı.
okul çocukların zamanını almamak için 3 günde bitirecekmiş.

Bu yeni kimliklerde fotoğraf yaşa bağlı olmaksızın olmuyor mu
Oğlum 9 yaşındaydı galiba yeni kimlik yaptırdık ona da fotoğraf yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…