- 7 Nisan 2016
- 1.163
- 2.033
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.341
Hic bilmiyorum ,duymadım da daha önce ,bizde 345 yayinlari ve Ankara vardi .Oğlum hastalandı bogaz enfeksiyonu .Birine girdi batırdı, diğerine de göndermedim, hep yatti 2 gündür yarin da okula gitmeyecek .
O kadar yoğunluğun arasında bir de ateş, bogaz ağrısıyla uğraşıyoruz, yarin daha iyi olur inşallah, antibiyotik başladık ve serum aldı bugün
Uygulama indirip baktım 2 sorusu inkılap hatalı Türkiye geneli nasıl hatalı olabilirA Alyasena Duymadım hiç bizim okul dersanede sona yaklaştıkça adı duyulmamış denemeler yapıyorlar
Umutyeniden Çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah
Cok gecmis olsun. Ben de gecen hastalandim. Yani kizim degil ,ben hasta olayim dedim.Hic bilmiyorum ,duymadım da daha önce ,bizde 345 yayinlari ve Ankara vardi .Oğlum hastalandı bogaz enfeksiyonu .Birine girdi batırdı, diğerine de göndermedim, hep yatti 2 gündür yarin da okula gitmeyecek .
O kadar yoğunluğun arasında bir de ateş, bogaz ağrısıyla uğraşıyoruz, yarin daha iyi olur inşallah, antibiyotik başladık ve serum aldı bugün
çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlar.Hic bilmiyorum ,duymadım da daha önce ,bizde 345 yayinlari ve Ankara vardi .Oğlum hastalandı bogaz enfeksiyonu .Birine girdi batırdı, diğerine de göndermedim, hep yatti 2 gündür yarin da okula gitmeyecek .
Yok . Okula gidiyor mu sizin çocuklar? Biz de deneme sınavı olmadığı günler çoğu öğrenci gitmiyor. Çalışkanlar kütüphaneye gidip ders çalışıyor deneme çözüyorlar . Oradan da dershanesi olan dershaneye gidiyorMotivasyon yayınları diye bir deneme oldu mu çocuklar arkadaşlar motivasyon denemeleri süreç takip Türkiye geneli derecesi nedir zorluk
valla bizim okul problem yapmaya başladı. deneme sınavına girdikten sonra alıyorduk ama sorun ettiler. sınavın olduğu haftaya kadar gideceğiz herhaldeYok . Okula gidiyor mu sizin çocuklar? Biz de deneme sınavı olmadığı günler çoğu öğrenci gitmiyor. Çalışkanlar kütüphaneye gidip ders çalışıyor deneme çözüyorlar . Oradan da dershanesi olan dershaneye gidiyor
Ben dilekçe verdim Salı çarşamba perşembe kursta deneme çözümler sonrası branş deneme programı var cuma okulda özdebir diye mesaj attılar perşembe Çanakkale gezisi var gönülsüzüm ama mecbur yolluyorum o yorgunlukla ne gelirse artıkYok . Okula gidiyor mu sizin çocuklar? Biz de deneme sınavı olmadığı günler çoğu öğrenci gitmiyor. Çalışkanlar kütüphaneye gidip ders çalışıyor deneme çözüyorlar . Oradan da dershanesi olan dershaneye gidiyor
Ya internetten almıştım limit yayınlarının bir denemesini evde çözdürdüm 5 mat doğru inme iniyorduEn son limit yayınları Türkiye geneline girdi. Bugün hangi yayın bilmiyorum.bazen Saçmasapan yayınlar da yapılıyor
Çok geçmiş olsun .Bir an önce toparlanır inşallah.Hic bilmiyorum ,duymadım da daha önce ,bizde 345 yayinlari ve Ankara vardi .Oğlum hastalandı bogaz enfeksiyonu .Birine girdi batırdı, diğerine de göndermedim, hep yatti 2 gündür yarin da okula gitmeyecek .
AminTesekkur ederim gündüz iyiydi yine çıkıyor ateşi ilac verdim erkenden yatti ,yarin da tekrar ederse yine götureyim bari .
Dershane ,okul ,sinav hepsi unutuldu .Allah önce sağlık versin yavrularimiza insallah
Çok geçmiş olsun. Bir iki gün ara vermek iyi aslında. Beyin dinleniyor. Benim kız ara verdi sadece müzik dinledi film izledi 2 gün uyudu bol bol. Son denemeleri 15 puan arttı en az. Hergün çalışmaya zorlamak strese sebep oluyorTesekkur ederim gündüz iyiydi yine çıkıyor ateşi ilac verdim erkenden yatti ,yarin da tekrar ederse yine götureyim bari .
Dershane ,okul ,sinav hepsi unutuldu .Allah önce sağlık versin yavrularimiza insallah
Selam bugün rekor bir sonuç geldi yolda cevapları kontrol edince. Ha bu durum devam eder mi bir seferlik mi onu bilemiyorum. Diğer denemeler gösterecek bunu. Kaç puan aralıklarında peki? İstediği okullara yakın mı?Nasıl gidiyor Anneler son ayın verimini alıyormusunuz
Bizim çok karışık dersanede ki denemeler ümitli okulun denemeleri kötü geliyor napıcağımızı şaşırdık okulda ki denemede tedirgin oluyorum diyorum lgs sınavında napıcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?