- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.561
Kendi sayfasında mı biz bulamadıkGüzel anneler s.kuzucu girmiş sonuçları
Evet ordan baktımKendi sayfasında mı biz bulamadık
Allah Allah ben bulamadım tekrar bakayımEvet ordan baktım
bizde din dersi yamulmuş biraz
Bizim girilmemiş bi iki güne tamamlanır okundukca giriliyor galiba ,hepsi aynı anda olmuyor ,bizim de Din ve TürkçeEvet ordan baktım
bizde din dersi yamulmuş biraz
Şimdi baktı din kitapcıkta 1 yanlış gösteriyor şıkların yerini karıştırmışım diyorBizim girilmemiş bi iki güne tamamlanır okundukca giriliyor galiba ,hepsi aynı anda olmuyor ,bizim de Din ve Türkçe
Ama yine öncekilere göre iyi şükür
Bizim okulda kurs da girmemiş ikisi de yokGünaydın, bizim ozdebir de yok kendi sitesinde, ben saat 3 gibi kitapçığı alacağım daha ,belki ben almadan sonuc belli olur
Bizde de yok henüzBizim okulda kurs da girmemiş ikisi de yok
MEB sınavları var ya okul ona odaklandı biz de. Dün lgs deneme yapılmadı bugün de yapılmaz. Yarın mezuniyet töreni var. Boşa gidecek bir gün dahayapmazlar artık sanırım. cevap anahtarı bile açıklandı
bizim mezuniyet sınavdan sonra olacak. Şuanda okulda yazılı sınavda oluyor deneme sınavı da. Az kaldı hayırlısı olsun. Gerçekten çok yıpratıcı. Bir an önce bitse de rahatlasak. Hangi ara bu kadar az kaldı sınava anlamadımMEB sınavları var ya okul ona odaklandı biz de. Dün lgs deneme yapılmadı bugün de yapılmaz. Yarın mezuniyet töreni var. Boşa gidecek bir gün daha
Bir derdim var a yazdım az önce. Biz de Cübbe giyilmeyecek kep atılmayacak. İlk kez bu yıl. Sebep de sunulmadı mantıklı. Lise de bu okula devam etme motivasyonunu biz de bitirdi bu durum. Bir çocuğun en özel günü. 4 yıldır o cübbeyi bekliyordu.bizim mezuniyet sınavdan sonra olacak. Şuanda okulda yazılı sınavda oluyor deneme sınavı da. Az kaldı hayırlısı olsun. Gerçekten çok yıpratıcı. Bir an önce bitse de rahatlasak. Hangi ara bu kadar az kaldı sınava anlamadım
Bizde cübbe giyilecek mi bilmiyorum ama geçen sene giymişler. Sebep ne peki?Bir derdim var a yazdım az önce. Biz de Cübbe giyilmeyecek kep atılmayacak. İlk kez bu yıl. Sebep de sunulmadı mantıklı. Lise de bu okula devam etme motivasyonunu biz de bitirdi bu durum. Bir çocuğun en özel günü. 4 yıldır o cübbeyi bekliyordu.
Genel merkez istemiş . Sebep yok.Bizde cübbe giyilecek mi bilmiyorum ama geçen sene giymişler. Sebep ne peki?
İlginç. Bizde tören şeklinde yapılacak ama ayrıntısını bilmiyorum. Sınav yüzünden ne düşüneceğimi de şaşırdımGenel merkez istemiş . Sebep yok.
Mecbur ayrılacaklar. Arkadaşlıkları gerçekse ömür boyu sürer. Çok iyi arkadaşları oldu. Öğretmenlerle de arkadaş gibilerdi. En çok buna üzülüyor. Sizinkiler de öyledir. Mahalleden de taşınacağım , ona da üzülüyorİlginç. Bizde tören şeklinde yapılacak ama ayrıntısını bilmiyorum. Sınav yüzünden ne düşüneceğimi de şaşırdım
Keşke sınav daha erken bir zamanda olsaydı da çocuklar sınavdan sonra daha rahat bir şekilde katılsaydı bu törenlere. Ya da arkadaşları ile sınav muhabbetinin dışında muhabbetleri olsaydı.
Mezun olacaklar ama bir çoğu ile seneye aynı okulda olamayacaklar. Ayrılıkları pek sevmiyorum ama yapacakta bir şey yok. İnşallah hep mutlu olurlar. Mutlu olacakları okulda okurlar.
Ne kadar saçma yahu hadi kutlamaları iptal ettiler de kep olayı saçmalıkBir derdim var a yazdım az önce. Biz de Cübbe giyilmeyecek kep atılmayacak. İlk kez bu yıl. Sebep de sunulmadı mantıklı. Lise de bu okula devam etme motivasyonunu biz de bitirdi bu durum. Bir çocuğun en özel günü. 4 yıldır o cübbeyi bekliyordu.
Keşke ilk hafta olup bitseydi ne mezuniyet ne kurban bayramı ne yazılılar o kadar sıkışık ki düzenİlginç. Bizde tören şeklinde yapılacak ama ayrıntısını bilmiyorum. Sınav yüzünden ne düşüneceğimi de şaşırdım
Keşke sınav daha erken bir zamanda olsaydı da çocuklar sınavdan sonra daha rahat bir şekilde katılsaydı bu törenlere. Ya da arkadaşları ile sınav muhabbetinin dışında muhabbetleri olsaydı.
Mezun olacaklar ama bir çoğu ile seneye aynı okulda olamayacaklar. Ayrılıkları pek sevmiyorum ama yapacakta bir şey yok. İnşallah hep mutlu olurlar. Mutlu olacakları okulda okurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?