2025 LGS Anneleri

Bizim girilmemiş bi iki güne tamamlanır okundukca giriliyor galiba ,hepsi aynı anda olmuyor ,bizim de Din ve Türkçe
Ama yine öncekilere göre iyi şükür
Şimdi baktı din kitapcıkta 1 yanlış gösteriyor şıkların yerini karıştırmışım diyor diğerine göre daha iyi bakalım haftaya nasıl olacak

Günaydın, bizim ozdebir de yok kendi sitesinde, ben saat 3 gibi kitapçığı alacağım daha ,belki ben almadan sonuc belli olur

MEB sınavları var ya okul ona odaklandı biz de. Dün lgs deneme yapılmadı bugün de yapılmaz. Yarın mezuniyet töreni var. Boşa gidecek bir gün daha
bizim mezuniyet sınavdan sonra olacak. Şuanda okulda yazılı sınavda oluyor deneme sınavı da. Az kaldı hayırlısı olsun. Gerçekten çok yıpratıcı. Bir an önce bitse de rahatlasak. Hangi ara bu kadar az kaldı sınava anlamadım

Bir derdim var a yazdım az önce. Biz de Cübbe giyilmeyecek kep atılmayacak. İlk kez bu yıl. Sebep de sunulmadı mantıklı. Lise de bu okula devam etme motivasyonunu biz de bitirdi bu durum. Bir çocuğun en özel günü. 4 yıldır o cübbeyi bekliyordu.

Bizde cübbe giyilecek mi bilmiyorum ama geçen sene giymişler. Sebep ne peki?

Genel merkez istemiş . Sebep yok.
İlginç. Bizde tören şeklinde yapılacak ama ayrıntısını bilmiyorum. Sınav yüzünden ne düşüneceğimi de şaşırdım
Keşke sınav daha erken bir zamanda olsaydı da çocuklar sınavdan sonra daha rahat bir şekilde katılsaydı bu törenlere. Ya da arkadaşları ile sınav muhabbetinin dışında muhabbetleri olsaydı.
Mezun olacaklar ama bir çoğu ile seneye aynı okulda olamayacaklar. Ayrılıkları pek sevmiyorum ama yapacakta bir şey yok. İnşallah hep mutlu olurlar. Mutlu olacakları okulda okurlar.

Mecbur ayrılacaklar. Arkadaşlıkları gerçekse ömür boyu sürer. Çok iyi arkadaşları oldu. Öğretmenlerle de arkadaş gibilerdi. En çok buna üzülüyor. Sizinkiler de öyledir. Mahalleden de taşınacağım , ona da üzülüyor

Ne kadar saçma yahu hadi kutlamaları iptal ettiler de kep olayı saçmalık

Keşke ilk hafta olup bitseydi ne mezuniyet ne kurban bayramı ne yazılılar o kadar sıkışık ki düzen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…