2025 LGS Anneleri

Sadece çocuklar değil bizim de sinav günü incecik giyinmemis lazım, oglan yerlememis sınıflar iyiymiş dışarısı felaketti.Sandalet terlik elbise ya da her yere rahat oturmak için şort ince pantolonlar ,bir de sinavi görsün abisine ablasına destek olsun diye küçük çocuğu goturmemek lazım, bu prova en çok onu anlamama yaradı

Merhaba, girildimi sinan kuzucuya nasıl yorumları alayım. Bizimki daha gelmedi nasıl geçti bilmiyorum soruncada hep iyi geçti diyor zaten yorum yapmıyor

Bu arada iyide kötüde hepsi iyi geçti olur bizde konuşmamak için başından savma taktiği

fen de batırdı bizimki de yorgunluğa verdik inş MEB daha iyi olur
Bizimde öyle fen bu aralar 19-20 bandidayken 17 geldi. Türkçede öyle. Kolay sorular kaçmış. Bu hafta pazartesi hariç hergun deneme oldu. Bir yerden sonra da demelerde yoruldullarindan yapamıyorlar. Önümüzdeki 2 hafta hergun deneme. Bazen iyi dayaniyorlar diyorum. Havalar ısındı beyin yoruldu.

Aynısı dün hiçbirşey yapmadı uyudu tamamen biraz fazla üzerine gittik sanırım kısa esler belki iyi gibi bizim yazılı haftası çalışmaz pek ama denemelere ara verip MEB sorularına yoğunlaşacağız artık hayırlısı okulda iki dershane de 1 girecek yazılı haftasında
Hem denemelerden yoruldular yorulunca da önemsemiyorlar gibi

Ozdebir hakkında net bir yorum yapmiyor iyi de olabilir kötü de diyor ,sözel kısmı bilgiye dayaliydi dedi daha kitapçık yok bizim ,pazartesi ya da salı netleşir.
Kuzucu dan cikti Fen zordu emin olamadığım sorular var dedi ,Türkçeden bir soru gösterdi onun kitapçığı evde. Sanki yanlış gibi geldi bana diğerlerine bakamadim .Matematik fena değildi yapmışımdır heralde ,ara dersler ve Fenden emin değilim dedi .
Fen batmazsa iyi gelebilir batarsa kötü gelir .Ozdebir daha kolaydı bundan dedi .

Beyinler yanıyor. Bı de biz Antalyadayiz. Havalar çok ısındı. Herkesin sıcaktan tahammülü azaldı. Çocuklar halen mücadele ediyor. Allah'ım emeklerinin karşılığını versin.
Size ekstra Allah kolaylık versin 23 üne Alanya’ya ayarladım sınav duymak istemiyorum 22sinde bende tyt gireceğim

Biz de kitapçığı aldık bakmak isterse
Sinan kuzucuda da fen Türkçe dedi oğlum dönüp dönüp yine aynı şıkları işaretledim tekrar bakınca da dedi cevap anahtarı olunca paylaşırsanız çok seviniriz aslında okulda bizim giren bulsam okul hemen doğru yanlış giriyor sisteme

Sinan Kuzucu cevap anahtarı yarin yayimlanır, ozdebir çözümleri de yarın öğlen galiba .
Kitapçık olmadan bakmam hatırlamıyorum diyor benimki ,şimdiye kadar da hiç bakmadı, baktiramadim.
Yarin bu zamanlara hepsi netleşir diye düşünüyorum

Özdebir yarın açıklanabilir okulda . Çocuğun en sevmediği sınav Sinan kuzucu. Dershanede olmayınca çok sevindi

Haftaya son denemesi Sinan Kuzucu nün, Ozdebirler de bitti .
Kurtuluyoruz sevinsin
Fen zordu dedi ama bence bulun soruları, ben Lgs tarzına benzettim Fen ve Türkçeyi. Fen i anlamıyorum ama bolca şekil, deney ,bursluluk da öyleydi. Soruları bulun evde yapsin

Kitapçığı bulur evde çözer . Fen her türlü benim kıza kolay. Batıran mat hep

Bu hafta yazılı haftamız bitince göndermicem okula. soruları çözsün sinan kuzucu son tekrarı aldık okulda kursta branş ve genel deneme evde de s. Kuzucu çözdürüyorum inşallah bitirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…