2025 LGS Anneleri

Örnek derken bu geçmiş lgs değil son beş yılın Kasım Ocak mayıs da ki soruları bir gün örnek bir gün kuzucu çözdüreyim yalvar yakar
Valla çocuk çok yorgun ben de yorgun. Okul dershane kütüphane üçgeninde perişanız. Ya sonuç iyi gelmezse endişesi de var. Ciddi bir emek var çünkü , maddi manevi. Rabbim emek veren tüm çocukların emeklerinin karşılığını versin.

Sinan Kuzucu daha zordu ozdebirden dedi benim oğlum ,simdi kontrol ettik Sinan Kuzucular arasında en iyisi geliyor sonuc .
Ozdebir in de cevap anahtari geldi ama kitapçık hala okulda bugun mezuniyet provasına gitmişler, gelince de yazılı falan derken dağıtılmamis kitapçık. Yarin da okula gitmeyecek akşam mezuniyet var ,çarşambaya kaldı heralde ya da ben gün içinde gidip alacağım.

Cevap anahtarı yayımlandımı

Gruba atılmış yayınladı diye düşündüm.okulda da kontrol edilmiş.bizde İngilizceyi batırmışız.sonucumuz iyi gibi ama önemli olan sıralama tabi. Zor bir sinav değildi çünkü. Tam yapan bence bu sefer çok

İkisi de yayimlandi. Sinan Kuzucuyu biliyoruz ,Ozdebir in de kitapçığı yok video çözümüne de bakmam gelince görürsün diyor ,yarin ogleden sonra gelirken alıp bakacağım artık. Cumaya kadar da sıralamaları netleşir herhalde

Bir önceki Kuzucu da öyleydi 477 mi neydi galiba sıralaması çok gerideydi.
Artik sıralamayı da bıraktık hangi ders kac doğru kac yanlış diye bakıyoruz.

girecekler varken bu sınavlar tiktok da paylaşılıyor cevap anahtarına bakmak için bende yükledim en eleştirdiğin uygulamayı sıralamaya takılmayın asla
Ben benimki girdikten sonra bakmak için yükledim yanlış anlaşılmasın özdebir bizim mesala cuma okulda belli olmuştu sistemde isteyen oradan alıp çok rahat kursta gireceklere verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…