2025 LGS Anneleri

Hoş geldin ,daha banlanma Son günler birbirimize ihtiyacımız var Bugün oğlumun denemesi de düştü hem de sözel sayısal karışık.
Önümüzdeki denemelere bakacağız hatta denemelere de değil pazar gününe güzel haberler insallah

Yarın sabah da deneme var. Çok stresli çocuklar. Dershaneden okula geçiyor sonra tekrar dershaneye dönüyor. Fiziken de zihnen de bitiyor. Hepsi aynı durumda aslında. Kaç puan alacaklarını kestirememe stresi bu.

Banım bitti geri döndüm. Bugün krallar karmasına girdi. Sözeli zormuş . Ordan fire verdi. Sayısal iyiydi
Neden banlandın bir hafta bandan muaf tutsunlar
9 da okulda 2 de kursta girecek bizim ki de
Starter yapmadılarsa yaparlarsa yazsana izlenimini benimki de bu kadar kolay sorulamaz diye üç yanlış çıkarmış onda da o deneme genel olarak kolay diyorlar motivasyon arttırıcı diye soru bankaları branşlar derken kolay soruyu unuttu sanki cuma bende son tekrar basit birde örnek sorular son iki yıl baktırırım belki yeter artık dua vs geçeriz cumartesi

Cumartesi mutlaka dinlenilmeli. Beyin resetlenmeli. Yorucu aktivite de yaptırılmamalı. Evde film keyfi olur müzik dinleme olur , psikolojik hazırlanmalı. Bu arada bize hala verilmedi sınav giriş belgesi

Cumartesi mutlaka dinlenilmeli. Beyin resetlenmeli. Yorucu aktivite de yaptırılmamalı. Evde film keyfi olur müzik dinleme olur , psikolojik hazırlanmalı. Bu arada bize hala verilmedi sınav giriş belgesi
Ceycey oyun oynamak istiyor bir saat belki izin veririm bilemedim de belgeyi ben yarın alırım okula gitmiyor

Stresli olduğum zaman, kendim de batak oynarım
Ahaha iyiymiş bende ailecek oynayalım araba yarışı dedim abartmadan alsın bizde telefona full el koymadık çok baskıda hissetti ama PC yi kendi kaldırdı verdi çok sevinecek oyun olayına batak bir öğrenemedim okey oynardım bağımlılık diye sildim

Ben üye olmadan oynarım yıllardır. Tek kötü yanı konuşma hakkımın olmaması. Beni erkek üye sanıp gavat bile dediler hatta karını bilmemne bile dedilertek cevap veremiyorum. Misafir olarak oynadığımdan

Tüm yıl çalıştılar emekleri büyük. Dağ gibi olmuş test kitapları , deneme kitapçıkları. Artık pozitif düşünme ve dua vakti. Lgs annesi olarak Yks ye girecekler için de emeklerinin karşılıklarını alsınlar derim. Onlar da stresli .

evet ya bizimki uzun boyuna gelmiyor ama benim boyum kadar kitap üçte ikisi çözülmüş çözmesi gerekenleri çözmüş benim kafama göre aldıklarımı çözmedi
Bizim okulda zoomdan lütfedip toplantı yapacaklar bir saat bizle bir saat çocukla bilmediğimiz bişi olursa yazarım hoş biz buradaki anneler okula seminer veririz rahat kıyafet haşlama yumurtalı kahvaltı önerileri kurs yaptı sevmezdi şükür yiyor

Günaydın, bizim.cuma okulda deneme var ,o bitince de dershanede moral günü yapacaklarmış, eğlence falan galiba tam da anlamadım. Cuma günkü denemeye gitmeyeyim dedi .Ben de sen bilirsin dedim .
Cuma dan hafifletiyoruz biz programı, cumartesi zaten ders soru yok .

Bi de bizim hiç dağ gibi olmadı kitapları, üst üste koyduk hic boyuna falan gelmedi ,benim boyuma da gelmedi .

Ben de millet boyuna kadar fotoğraf cekiyordu abartı miydi acaba dedim gecen gün.
Hadi kendi boyu uzun diyelim ,ben 1.67 benim boyuma da gelmedi .
Kucuk oglan in boyuna bile gelmedi bizim kitaplar
Bir kısmı okulda hala ama onlar da bitmemiş.

Benim oğlum ne zaman bi iki gün ara verse sonraki denemelerde daha iyi yaptı.
Hastalandı eline kitap alamadı sonraki denemelerde üst üste güzel puan yaptı. Bayramda 1.5 gün boş kaldı sonraki denemede yine güzel puan yaptı .
Tesadüf mü acaba diye düşündüm, Cuma denemeye gitmeyeyim deyince bu aklıma geldi tamam gitme dedim
Hani derin temizlik yapar yapar yorulursun sonra 1 gün boşluk ancak toparlar seni öyle düşündüm.
Allah hayırlı sonuçlar almak nasip etsin ,gece hic uyuyamıyorum, evde olduğum sürece aklım hep sınavda. Okula gidince bi kafam dağılıyor. Stres bastı beni uyku falan hak getire ,hortlak gibi sabaha kadar dönüp duruyorum .Oh bee diyelim sürecin sonunda insallah

Günaydın güzel anneler. Bizimde okulla dersane aynı saatte deneme yapıyorlar birine katılıyor. Dünde merdivenlerden düştü dizleri kötü parçalamış korkuttu bizi.
Bende bi bizde mi var diyordum çalışmaya ara verip denemeye girince çok daha iyi yapıyor. Okulun ilk günleri sb denemeleri oluyor genelde çocuklar dökülürken bizimki yılın en iyi netini yapıyor orda.

Çok geçmiş olsun. Bugün dershane de deneme de şu an. Mesaj geldi . 2. Bir deneme daha koymuşlar bugüne. Girer mi bilmiyorum. Konuşmam lazım çocukla. Süreç çok zorlaştı, stres tavan . Tüm çocukların Rabbim yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…