- 7 Nisan 2016
- 1.319
- 2.397
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.061
Puani unut ceycey bu senenin 470 i gecen senenin 470 inden önde olacak görünüyor, herkes öyle diyor herkes
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok acayip sonuçlar çıktı okulda. Denemeleri çok yüksek olanlar lgs de aynı sonuçları alamadı. Birinci beklediklerimden birisi 3 yanlış çıkardı fen mat. Denemeleri berbat olan 470 lere çıktı. Çok acayip bir yıl oldu 2025 lgsAlabilirsin bence ,öylece koridora bırakıyorlardi gecen yıllarda, güzel gelmiş bence sonucunuz yuzdelikler düşer diyorlar puan olarak bakma .Masallah güzel iş çıkarmış ,darisi başımıza
İnanamıyorum buna işte. Çalıştığı konulardan çarpanlar çıkmadı mesela. Fen soruları korkunç uzundu. Kim hazırlıyorsa bunları ? Yks nasıl olacak haftaya onu bile merak ediyorumPuani unut ceycey bu senenin 470 i gecen senenin 470 inden önde olacak görünüyor, herkes öyle diyor herkes
İnşallah. İnkilap din eledi ya. Aklımıza gelmezdi hiç mesela. Hep full du. Acayip bir sınav oldu .Stresi yönetenler becerebilmis, büyük beklentileri olanlar da stres yapıp yanılmış işte.
Ne çok ağlayan gördüm bugün çok yazık.
Bi de erkenden çıkanlar vardi ,sayısal kolay heralde dedim arada sözel zor diye duyunca .Bi çıktılar sayısal da zordu diyorlar ,degisik bir sınav oldu ,insallah lehimize olur ben öyle düşünüyorum
Yuz vermiyoruz biz onlara artık, köklü devlet liseleri tercihimizBunlar battı diye , kolejler peşimize düşmesinler?![]()
O bir soru uykusuz bırakacak bu gece . Hatırlamıyorrrrr bir yaptım diyor bir emin değilim, bir yüzde elli yapmış olabilirim. Huni istiyorum takmayaYuz vermiyoruz biz onlara artık, köklü devlet liseleri tercihimiz![]()
Hiç söylemiyor mu?Gönlüne göre olsun yavrunun insallah ,ya ben napayim hic biseyden haberim yok
Psikolojileri bozuldu. Bizimki de sinirli ağlıyor gene . Şu okullar nasıl gelecek ? Gelmezse açıkta kalıyoruz.teknik liseleri istemiyoruz, Sincan da oturmak asla istemediğim biryer onu da eleyince seçenek 3 4 e düşüyor. Yandık ki ne yandık .Bakmadı bile Teyzesiyle biraz fen baktılar bana çekil dedi .Iyi iyi dedi ,yarin görürsün dedi .O kadar
Duser gibi duruyor merak etme,olumlu dusunHala stres bitmedi. İmdattt. Hani kolay olacaktı bu yıl? Tam tersi kazık oldu. Taban puanları düşer mi ya? Düşmeli , düşmek zorunda. Çok emek verdik. 9 puan düşebilir miki? Atatürk anadoluyu çok istiyordu![]()
Stres iste , bunu mezunlar konusmasinda yapmislar. Kizimin yakin arkadasi da anne babasi dr. , cok calisti.o kadar agladi uyuyamadi ki dedi. Ne yapti soramadim. Hayirlisi olsun. Bizimkiler yonetemedi stresini. Hepimiz tecrube edindik.Çok acayip sonuçlar çıktı okulda. Denemeleri çok yüksek olanlar lgs de aynı sonuçları alamadı. Birinci beklediklerimden birisi 3 yanlış çıkardı fen mat. Denemeleri berbat olan 470 lere çıktı. Çok acayip bir yıl oldu 2025 lgs
Aynen ya boyle bir sene yok.İnanamıyorum buna işte. Çalıştığı konulardan çarpanlar çıkmadı mesela. Fen soruları korkunç uzundu. Kim hazırlıyorsa bunları ? Yks nasıl olacak haftaya onu bile merak ediyorum