- 11 Ağustos 2008
- 12.202
- 1.396
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.581
Takip ettiğim bir hoca erken açıklanabilir demiş. valla şuanda da açıklanmasa modundayım
yaklaştıkça stres artıyor. Cumaya kendimi alıştırmışken 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 Temmuz diyorlar hep. Valla o hocalara bakarsakkkk puanlar 30 40 puan düşecek diyenler var. Üst okulları yazın hep diyenler var. Geçen yılın puanıyla 5 puana yakın üstünü aldı benim kız. Ama ismi lazım değil okulun ismi lazım değil hocası, tutmayabilir de dedi.Takip ettiğim bir hoca erken açıklanabilir demiş. valla şuanda da açıklanmasa modundayımyaklaştıkça stres artıyor. Cumaya kendimi alıştırmışken
![]()
Gerçekten insanlarda bir garip olmuş yani. Neye kime güveneceğizOkulları kendi çocukları ya da yakınları arkadaşları alsın isteyen öğretmenler var yahu. Eğitim böyle bir durumda. Bir bizler seviniyoruz ha yüksek puan alan çocuklarımıza. Geçen yıl 460 la alan okul 465 puanlı çocuğa fazla ümitlenme tutmayabilir nasıl der? Hayırlısı olsun umarım gelirsin aramıza denir. Nitelikli okul öğretmenleri böyleyse diğer okullarda vayyyyy halimize vayyy![]()
perşembe demiş hoca.2023 yılında erken açıklanmış diye okudum o da bayramdan dolayı. ama acele etmesinler bence:)Lgs şimdiye kadar hiç erken açıklanmamış, üniversite sınavınin söylendiği günden erken açıklandığı olmuş ama .
Ben de Osman Sari soru cevap yapıyordu yazdım, olabilir dedi ama nasil olur bilmem .Eger Cuma gününden önce açıklanırsa bir ilk olacak ve bizi bulacak
Bu sene degisik degisik şeyler bizim seneyi buldu belki bu da bulur bilinmez .
Simdi bellidir bile ya ,ne tuhaf biz de çaresiz bekliyoruz .
Netlestirdiniz mi tercihlerinizi?perşembe demiş hoca.2023 yılında erken açıklanmış diye okudum o da bayramdan dolayı. ama acele etmesinler bence:)
Hic takılmayın onlara 10 tercih hakkı var istersem 50 puan üstünü yazarım kim biliyor kesin olmayacağını.Okulları kendi çocukları ya da yakınları arkadaşları alsın isteyen öğretmenler var yahu. Eğitim böyle bir durumda. Bir bizler seviniyoruz ha yüksek puan alan çocuklarımıza. Geçen yıl 460 la alan okul 465 puanlı çocuğa fazla ümitlenme tutmayabilir nasıl der? Hayırlısı olsun umarım gelirsin aramıza denir. Nitelikli okul öğretmenleri böyleyse diğer okullarda vayyyyy halimize vayyy![]()
Bizim çok seçeneğimiz yok. en yüksek puanlı okul olmaz zaten ama yine de yazacağız. 2. ve 3. sırada iki okul var kafamı karıştıran. Gidip göreceğiz ona göre karar vereceğiz. Biri fen lisesi diğeri anadolu lisesi. fen lisesi yeni olduğu için kafamı karıştırıyor ama yüzdelik dilimi daha iyi. Diğeri de çok eski ve köklü bir okul. Ama yine de korkuyorum bakalım yüzdelik dilimler kaç gelecek. Kaç defa kitapçığı kontrol ettim gözümüzden kaçan var mı diyeNetlestirdiniz mi tercihlerinizi?
Aciklanma zamanına kadar bunları hallettik en azından biz ,kafamızda bir tercih listesi var .
İlk 2 si olmayacak ama hayal dediği okul ,sonraki 2 hedef olabilir ama yine dilimlere bağlı.
Son 2 si de garanti olabilecek yerler .
6 okul bulabildik .Benim çok istediğim ama oğlumun hayır dediği 2 okul da var .
En geç çarşamba yapacak tercihlerini perşembe tatil yolcusuyuz ,hayırlı sonuçlar, herkesi sevindirecek yizdelikler olsun inşallah
birde telefon trafiği var. Arayan arayanaHic takılmayın onlara 10 tercih hakkı var istersem 50 puan üstünü yazarım kim biliyor kesin olmayacağını.
İlk 2 tercih yüksek puanlı gelmeyecek ama yine de yazayım okulu .
Sonraki 3 4 tercih yüksek ihtimal olabilir okulu .
Sonrakiler de buralar garanti olur dediğiniz okullar olsun ,sizden yüksek yuzdelikli.
Sonrası yine bir garip bekleme ah noldu acana soruları
Kiz biz niye bi rahata eremedik neydi bu yaşadığımız yaaa![]()
Bizim çok seçeneğimiz yok. en yüksek puanlı okul olmaz zaten ama yine de yazacağız. 2. ve 3. sırada iki okul var kafamı karıştıran. Gidip göreceğiz ona göre karar vereceğiz. Biri fen lisesi diğeri anadolu lisesi. fen lisesi yeni olduğu için kafamı karıştırıyor ama yüzdelik dilimi daha iyi. Diğeri de çok eski ve köklü bir okul. Ama yine de korkuyorum bakalım yüzdelik dilimler kaç gelecek. Kaç defa kitapçığı kontrol ettim gözümüzden kaçan var
Hayirlisi hakkınızda insallah ,Fen lisesi hayaliyle Lgs ye başlayan oğlum şu anda Fen lisesi yazmam diyor .Çocukların kararları fikirleri de değişiyor. İstanbul Erkek falan olmaz ama iyi çalışırsam şu fen lisesini kazanırım diyen oğlum, geziye gidip gelince asla o okulu yazmam diyor .birde telefon trafiği var. Arayan arayana![]()
Biz de fen lisesi yerine en üste Anadolu lisesi yazacağız. Sonra altına fen lisesi . Anadolu lisesinin Yks başarısı çok daha yüksek çünküHayirlisi hakkınızda insallah ,Fen lisesi hayaliyle Lgs ye başlayan oğlum şu anda Fen lisesi yazmam diyor .Çocukların kararları fikirleri de değişiyor. İstanbul Erkek falan olmaz ama iyi çalışırsam şu fen lisesini kazanırım diyen oğlum, geziye gidip gelince asla o okulu yazmam diyor .
Gezip görünce fikirler netleşir umarım.
Fen Lisesi daha dar alan ,köklü Anadolu liseleri daha mantıklı geliyor bana da .
İleri de daha çok seçeneği olur ,İster yurt dışı hedefi koyar ,ister Yks için çalışır.
Yani hem dilde artı sağlayacak okul hem de Yks başarısı yüksek okul diye düşündük biz .
Yine de çocuğa bağlı hepsi tabii ki .
Ne okullardan çıkıp başarı saglayamayanlar da var ,ne okullardan çıkıp helal olsun dedirten de .
Sadece etrafı iyi olsun çalışan çocuklarla bir arada olsun diye bu kadar karışıyor kafamız.
En güzelleri nasip olsun inşallah
Bana da arada geliyorlar ,kaydirmadim kontrol ettim diyor amaşimdi bende başka stres sardı umarım kaydırma kod hatası falan olmamıştır kitapçığa göre önce siz dilimleri yorumlayınöyle bakayım dilimlere kendimi hazırlayıp hangi yıla göre gelmiş diye
Oğlum babasıyla ofise gitmeye başladı biraz çekingemliğini atsın diye çalışacak 1 ay muhtemelen baba/oğul asla bakmazlar bakma işi de bende
Ben de dinledim o yayını, insallah öyledir 250 yo bari aşmasın, bir ton da bir iki yanlış var ,sinavdan hemen sonraki kadar iyimser değilim ben ,ama kötümser de değilim.Sanırım 1. Sayısı 250 ü geçmeyecek
Pervin kaplan iel ye 750 kişi gittiğini bunlardan tam beyanı 147 olduğunu diyor bu canlı yayında dinledim gelmeyende sayılsa 100 ki tam puan geçen gelmiştir şehir dışı olsa da tanıtıma en afaki 250 aslında ederi 200 gibi