2025 LGS Anneleri

Çok geçmiş olsun yengenize kızınıza kıyamam ya bu çocukların tertemiz hayalleri duyguları ne hale geldi biz konuşmadık hiç haberi yoktu dün dershane de konu açıldı çocuk şok oldu
Çok teşekkür ederim 🙏. Çocuklarımız büyük bir özveri çalıştılar, üstlerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiler. Bundan sonrası çok daha önemli aslında, öyle ya da böyle bir liseye yerleşecek hepsi ama bu çocukları tekrar nasıl motive edeceğiz onu bilmiyorum işte 😔

Bilgi işlem müdürü görevden alınmış, biz yaptık tercihimizi bekleyeceğiz bakalım sonucu . Bugün yengem yoğun bakıma alındı, kızıma dua et, sen çocuksun kabul olur dedim. Anne benim dualarım kabul olmuyor ki dedi 😔
Geçmişler olsun şu kadarcik cocuklarin umutları ile oynayacak kadar değişik bir zaman Allah sonumuzu hayır etsin
Vallahi aynısını dedim gel lise de göndereyeyim dedim 😅 bizim çocuklara herşey denk geldi birde yks si var bunun o da şaibeli diye şimdi başladılar
Zaten amaçta bunu dedirtmek söylenecek söz çok bakalim neler gorecez daha önce nasıl KPSS de yapıldıysa aynısı oluyor önceden fetoydu şimdi Allah bilir hangi durumlar söz konusu

Bilgi işlem müdürü görevden alınmış, biz yaptık tercihimizi bekleyeceğiz bakalım sonucu . Bugün yengem yoğun bakıma alındı, kızıma dua et, sen çocuksun kabul olur dedim. Anne benim dualarım kabul olmuyor ki dedi 😔
evet ben de gördüm gecmis olsun. Allah sifa versin. Tabi cocuklarin dualari kabul olur. Olmuyorsada daha iyisi olacagi icindir diyelim
Vallahi aynısını dedim gel lise de göndereyeyim dedim 😅 bizim çocuklara herşey denk geldi birde yks si var bunun o da şaibeli diye şimdi başladılar
Ahahah çok güldüm. Ya ne kadar çok imamatip var gercekten . Bir de imamatipler eski immatip değil. Tam tersi sonuçlara sebep oluyor diye yazılar okuyorum. İyice karıştı ortalık

Bu arada esim sisli anadoluya bakmış, çevre çok kötü .

evet ben de gördüm gecmis olsun. Allah sifa versin. Tabi cocuklarin dualari kabul olur. Olmuyorsada daha iyisi olacagi icindir diyelim

Ahahah çok güldüm. Ya ne kadar çok imamatip var gercekten . Bir de imamatipler eski immatip değil. Tam tersi sonuçlara sebep oluyor diye yazılar okuyorum. İyice karıştı ortalık

Bu arada esim sisli anadoluya bakmış, çevre çok kötü .
Hadi ya bende burada çok tavsiye edilen okula baktım çingene mahallesi arkası direk eledim ya iyi ki bakmış eşiniz sabah da size bahsettiğim hazırlıklıya baktım bina eski muhabbeti vardı müdürle görüştüm bahçe küçük ama oğlum bahçeyi sporu çok önemsemiyor eşim de yks açıklansa da liselerin bu yıl başarılarına baksak diuor 😃😅tercih bitmeden benim ki dalga geçiyordu Japonca ihl var orayı seçeceğim diye dedim bak oraya bile puan yetmiyor şimdi de orası gelmiyor diye mi üzülüyorsun 🫣🤣alem çocuklar evin arkasını bu sene 0.71 ile seçmiş biri listede de var müdür de dedi annem olsa istanbuljn öbür ucuna beni yollardı diyor başka anneler heyecan aramıyor evlerinin dibine yolluyor diyor ay bi dil uzadı sınav stresi kalkınca valla alıştık biz sanırım sonuçlara

Hadi ya bende burada çok tavsiye edilen okula baktım çingene mahallesi arkası direk eledim ya iyi ki bakmış eşiniz sabah da size bahsettiğim hazırlıklıya baktım bina eski muhabbeti vardı müdürle görüştüm bahçe küçük ama oğlum bahçeyi sporu çok önemsemiyor eşim de yks açıklansa da liselerin bu yıl başarılarına baksak diuor 😃😅tercih bitmeden benim ki dalga geçiyordu Japonca ihl var orayı seçeceğim diye dedim bak oraya bile puan yetmiyor şimdi de orası gelmiyor diye mi üzülüyorsun 🫣🤣alem çocuklar evin arkasını bu sene 0.71 ile seçmiş biri listede de var müdür de dedi annem olsa istanbuljn öbür ucuna beni yollardı diyor başka anneler heyecan aramıyor evlerinin dibine yolluyor diyor ay bi dil uzadı sınav stresi kalkınca valla alıştık biz sanırım sonuçlara
Aynen ben de alıştım.yapacak bir sey yok. Sisli de öyleymiş ya , esnafla konuşmuş etraf iyi değil demişler. Yani servisle mecbur olur . Etrafta evler eski ,eski olmayanlar çok yüksek kiralar. Değmez dedim .
Ay hayırlısı 🥰

Gidip Anadolu yerine 8 lik fen i mi yazdırsam 🤣tek gelen fen o bize biz hala tercih yapmadık yks sonuçlarını da bekleyelim dedik erken açıklandığı iyi olmuş
Yks de iyi bir başarı için fen lisesi olabilir
Eğer uzak değilse neden olmasın
Evet okul her şey değil başarı daha çok gayrete bakıyor

İyi okul iyi öğretmen arkadaş daha iyi ortam olabilir
Yks de ama herkes tek🙈

Gidip Anadolu yerine 8 lik fen i mi yazdırsam 🤣tek gelen fen o bize biz hala tercih yapmadık yks sonuçlarını da bekleyelim dedik erken açıklandığı iyi olmuş
Sayısal seviyorsa yazsin ,neden olmasin😊 Birisini dinledim, eve en yakın okul diyor. Tabi yuzdelige bağlı.

Ben de senin söylediğin okulu öne çektim ama hala çok kararsızım.
Aklımı karıştırdın sen😅

Yks de iyi bir başarı için fen lisesi olabilir
Eğer uzak değilse neden olmasın
Evet okul her şey değil başarı daha çok gayrete bakıyor

İyi okul iyi öğretmen arkadaş daha iyi ortam olabilir
Yks de ama herkes tek🙈
Ben de bakıyorum tüm liselere , cok iyi yapanda var dusuk yapanda,, bugun sosyal bilimler lisesinden tıp mudendislik kazanan gotdum.
Sayısal bölüm olmadığı halde😊

Eşimin yeğeni, %14 lük bir fen lisesini bitirdi bir ilçenin fenlisesiydi yani ... bugün yks de 12 bininci oldu... veee tıp yazacak yani öğrencinin kendisinde bitiyor ...

Back
X