- 26 Ocak 2021
- 771
- 2.277
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.101
Benim de sisiyor, yorulunca ve tuzlu yiyince ozellikle sol ayak bilegim asiri sis ve son bir kac haftadir da asla eskisi gibi ince degilMeraba arkadaşlar. Dün biraz yürüyüş yaptım 3 km kadar ayaklarım şişmiş. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? Bana ilk defa oldu hala da tam inmedi biraz şiş.
Preeklampsi belirtisi falan yazıyo işkillendim.
Ben bundan aldımKızlar mama termosu aldınız mı? #reklamdegil
Bundan aldinizmi acaba pijama takımıMiss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gecelik pijama için bu markayı düşünen kızlar şu an bazı ürünleri indirim de bunda da kupon var alıcam sanırım. Bi tane de gecelik olsun dediim #reklamdeğil
Belki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcamKızlar mama termosu aldınız mı? #reklamdegil
Bunu aldım evet bir de lacivert pijama takımı aldımBundan aldinizmi acaba pijama takımı
Kaç beden aldınız acaba bide çok fazla iç belli ediyormu bende elbiseli alcaktim faz geçtim sonradan elbise fazla kullanışlı gelmedi bilemedimBelki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcam
Bunu aldım evet bir de lacivert pijama takımı aldımbir gecelik bir de pijama olsun dediiim
Boyunda biraz kısa elbise olurmu acabaBelki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcam
Bunu aldım evet bir de lacivert pijama takımı aldımbir gecelik bir de pijama olsun dediiim
Bende alıcam akşam eşimden üyelik açıpBen bundan aldım
Ben alıcam mutlaka ihtiyaç olur gibi ek gıdada ya da dışarı çıktığımda vs yemek koyabilirimBelki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcam
Ben onun boncuklarını sevdiğim gibi aldım kendim yapacağımKızlar emzik askısı yaptırdınız mi isme özel? Var mı tavsiye edeginiz bi yer
Ben kumaş aldım yaptırmadım. Boncuklu olanları riske atmak istemedim koparır bebiş vs. O yüzden kumaş aldımKızlar emzik askısı yaptırdınız mi isme özel? Var mı tavsiye edeginiz bi yer
Evet evet çıktılarrKızlaaar iki gündür bebıs resmen mıdemı tekmelıyorbenım gıbı hısseden varmı?o kadar yukarıya cıktılarmı artık?ayy cok degısık bıseey
M beden aldım daha gelmedi canımm. Bilemedim ikisinden de olsun dedim şimdi bizi ne bekliyor bilmiyoruzKaç beden aldınız acaba bide çok fazla iç belli ediyormu bende elbiseli alcaktim faz geçtim sonradan elbise fazla kullanışlı gelmedi bilemedim
Benim de boy kısa gelince yazarım burayaBoyunda biraz kısa elbise olurmu acaba
Benim kaburgama baskı yapıyor yaKızlaaar iki gündür bebıs resmen mıdemı tekmelıyorbenım gıbı hısseden varmı?o kadar yukarıya cıktılarmı artık?ayy cok degısık bıseey
Evet bende şaşırdım orda hiç tekme beklemıyordumEvet evet çıktılarrbiz alışmışız kasıklarımızın oraya tekme yemeye. Her geçen gün daha yukarısına tekme yiyince garipsiyorum bende
Acaba daha nerelerımıze tekme yicezM beden aldım daha gelmedi canımm. Bilemedim ikisinden de olsun dedim şimdi bizi ne bekliyor bilmiyoruz
Benim de boy kısa gelince yazarım buraya
Benim kaburgama baskı yapıyor ya
Maşallah kızlar valla hepiniz çok beceriklisiniz ama ben pek değilim. Hazır bi şey almayı düşünüyorum trendyol da baktım ama tam istediğim gibi bulamadım. Adı yazsın vs istedim. İnşallah Çok güzel olur yaptığınız :)Ben onun boncuklarını sevdiğim gibi aldım kendim yapacağımAnkarada ulusta boncuk satan yerler var çok fazla çeşit var yaşadığın yerde de vardır mutlaka öyle boncuk satan yerler onu yapmak çok zor değil bence yapabilirsin ben daha yapmadım ama yapınca foto atarım
Bebısn kızmı canımSürekli tatlı canım çekiyor ya buna nasıl çare buldunuz
Kız evetBebısn kızmı canımbenımde canım hep eksı tuzlu seyler cekıyor,tatlıyla hıc aram yok.kuru meuvenın uzerıne fıstık ezmesı vs surup gecıstırebılırsın,baktın hıc olmuyo kılo artısın normalse ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?