- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.061
Oy maşallah kuzuya canım benimDr dan cıktım kızlar,degerlerım düşmüş 10 sayı kadar,muktıvıtamın ıcenler dıkkat etsın muhtemelen multıvıtamınden yukselmıs,bebıs ıyı 700 gr olmus sıpacıktansıyon orda 12-7 cıktı soyledım hep 13-8 cıkıyor diye tuzu tamamen keselım dedı,ayın 30 una yıne bır kontrol verdı,ozamana kadar evde hergun ölçüp not edecegım.kalca agrısı için arayacak bakalım krem falan verecekmı,tahlıllerın cıkmadan yazmayacagım vıtamın yada ılac dedı.sımdı e nabızda gordum cıkmıs 55 ten 41 e düşmüş.
Çok geçmiş okuyamadım canım bayağı birikmişti AST ALT değerler mi yoksa yükseldi
Benimde bir tık yüksek merak ettim
Canım kızlarEvet kızlar alt ast degerım anıden yükselmişti,sadece 15 gun multıvıtamın ıctım diye hemde.sımdı 10 gundur bıraktım gerilemiş,multıvıtamın karacıgere agır gelıyor sanırım dıkkat etmek gereklı,şimdi sadece kan hapı ve bazen magnezyum alalım dedi.multıvıtamıne bır sure ara verelım dedı.
Kuzum alt 55 ast 35 ti.şimdi 41 e 5 e düşmüş 10 günde multıvıtamını bırakınca.Oy maşallah kuzuya canım benim
Canım hangi değerlerin düşmüş multivitamin hangilerini etkilemiş kaçırdım konuyu tam olarak. 55ten 41 düşen ne
Tansıyonun yuksek degılse preklampsi degıldır canım.fazla yuruduysen ondan olmustur ayaklarını yukarıda tut.Meraba arkadaşlar. Dün biraz yürüyüş yaptım 3 km kadar ayaklarım şişmiş. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? Bana ilk defa oldu hala da tam inmedi biraz şiş.
Preeklampsi belirtisi falan yazıyo işkillendim.
Oh çok şükür düşmüş bari canım benimKuzum alt 55 ast 35 ti.şimdi 41 e 5 e düşmüş 10 günde multıvıtamını bırakınca.
Aradaki 8 günlük fark çok değil miKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bizim evlilik yıldönümümüz 19.03 , bebişimizin gelişi 27 Mart görünüyor. 19.03 te bebişim 38+2 olarak görünüyor bir aksilik olmazsa inşallah. Sizce ben o tarihte sezeryan olsam nasıl olur? Düşünüyorum evlilik yıl dönümünde gelse bizim minik
Canım İnşallah geçici birşeydirkizlar bebegimin bobreginde coklu kist varmis napicam bilmiyorum yikildim resmen amniyosentez icin son haftaya girdim sizce ne yapmaliyim cok korkuyorum bugun doktordan aglaya aglaya ciktim kizim da beni gordukce agliyor cok kotu durumdayim konu acsam mi acaba
Ben Bebevo aldım WiFi ile çalışmıyor kendi ekranı var..belki WiFi olmayan bir yere gidildiğinde daha kullanışlı oluyor ve kendi ekranı olduğundan telefonu da işgal etmiyor kesinlikle öneririm..ben indirimlerde 1.900 e aldım..Kızlar bebek kamerasını erteliyor muyuz Aldık mı neye karar verdik
Çok sevindim. Çok şükürKızlarrrr çok şükür ablamın bebişi yoğun bakımdan çıktı bu sabah evine geldi. Allah tüm bebişlerimize sağlık sıhhat nasip eylesin hiçbir anneyi babayı evladıyla sınamasın. 1 hafta kaldı ama bize aylar gibi geldi. Şu an durumu iyiçok şükür. Enfeksiyonu bitti şekeri düzeldi, bundan sonra iyice toparlayana kadar ekstra dikkat edilecek evlerine kimse girmeyecek dışarı gidip gelenler de abisi babası inşallah özen gösterecekler . Nefes teması olmasın dediler
Televizyon izlemeyi seviyor diye yorumladım dndndjdjdjfjdj21+5 teyim bebişimi sadece uzanıp televizyon izlerken hissediyorum normal mi
Ben uyumadan önce biraz sırt üstü yatiyorum genelde. Ve bana da bazen bu oluyo geriliyo karnim ve tepe oluşuyor sanki baskı yapıyor yukarı doğru nasıl beceriyo bilmiyorum ama aşırı şok edici gerçekten snndjdjdjdk normalde zaten gün içinde sürekli hareketlerini hissediyorum uyandikcaCanimm ben 23 ü bitireceğim daha birkaç gündür hissediyorum. Dün çok tuhaf bir şey oldu. Yoğun bakım olayları git gel ben çok kötü oldum serum yedim dün gece. Sırt üstü hiç yatmıyorum normalde mecbur yattım. Anamm göbeğimde bir tepe çıktı. Poposu mu artık sırtı mı bilmiyorum harket etti şok oldummm.
Bilmiyorum kii ilk defa doğuruyorumAradaki 8 günlük fark çok değil mi
Yanlış anlaşılmasın 38+2 de nasıl olur 39 da nasıl olur bilmiyorum anlamında. Kilosu normal olursa doktorda onaylarsa neden olmasın Allah'ın da izniyleBilmiyorum kii ilk defa doğuruyorum
GunaydinGünaydın kızlaruyanınca sırtınız beliniz tutulmuş oluyor mu? Şu an belim sırtım ağrıyor biraz. Kalkınca geçiyor
Benim ki böyle üşütmekten değil çünkü asla üstümü açmamGunaydineger gece ustumu acmissam o sekilde oluyor ama iyice yorgana sarilip yatinca olmuyor
Siz bilirsiniz :)Yanlış anlaşılmasın 38+2 de nasıl olur 39 da nasıl olur bilmiyorum anlamında. Kilosu normal olursa doktorda onaylarsa neden olmasın Allah'ın da izniyle
Ben de aynı öyle oluyorum istisnasız her sabah. Hatta bugün geçmeyecek galiba diyorum ama kalkınca hiç ağrı kalmıyorGünaydın kızlaruyanınca sırtınız beliniz tutulmuş oluyor mu? Şu an belim sırtım ağrıyor biraz. Kalkınca geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?