- 14 Mayıs 2021
- 5.991
- 12.892
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.981
Sata gore 25+1 ultrasona gore 26 iken 830 gramdı canım.benımkı tosbıkmı acaba bırazKızlar 25+4 günlüğüm bebişim 700 Gr çıktı sizinkiler kaç gram gerçi ben çok kilolu bebekten korkuyorum sağlıklı olsunda doğumda zor oluyor ilk doğumda 3580 gram doğurdum kesik vardı dikiş olduğundan zorlandım ikinci doğumda bebeğim zayifti 2855 gram doğdu su gibi aktı resmen tek ikinmada dikişsiz rahat doğdu sanki hiç dogurmamis gibiydim inşallah hepiniz yirtiksiz epizyosuz dogurursunuz
Ölçmüşlerdir ama söylememiştir canım Doktorlar iyi her şey yolunda derken ona da bakıyorlarşimdiye kadar hiç ölçmediler özelde. ben de hiç sormadım sıkıntılı bi durum olsaydı söylerdi bence dr. kafayı takmamak en iyisi diye düşünüyorum
canın çekiyorsa midendenynma olmuyorsa arada tüketebilirsin canım sanki abartmadanKızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
Canım ben bu süreçte hiç dışarıdan yemedim. Zararından ziyade bakteri olabilir belki diye düşündüm hep ondan yemedim ben. Çok canın istemediyse başka birşey ye bence.Kızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
Çok da canımın istediğinden değil de yiyecek bi şey yok diye. Çünkü eve varıp yemek yapmak 8 i bulacak artık bilemedim vallahi yaCanım ben bu süreçte hiç dışarıdan yemedim. Zararından ziyade bakteri olabilir belki diye düşündüm hep ondan yemedim ben. Çok canın istemediyse başka birşey ye bence.
Oyyy maşallah minik kurbağa yaSata gore 25+1 ultrasona gore 26 iken 830 gramdı canım.benımkı tosbıkmı acaba bırazsaglıklı olsunlarda ister 2.500 ister 3.000 kılo olsunlar hıc onemlı degıl
Ya çalışırken öyle oluyor anlıyorumÇok da canımın istediğinden değil de yiyecek bi şey yok diye. Çünkü eve varıp yemek yapmak 8 i bulacak artık bilemedim vallahi ya
26hafta 1 kilo çıkmıştı benim hatta çok mu iri diye korkmuştum olmadığına ikna olmuştum Şimdi yine korktum bakKızlar 25+4 günlüğüm bebişim 700 Gr çıktı sizinkiler kaç gram gerçi ben çok kilolu bebekten korkuyorum sağlıklı olsunda doğumda zor oluyor ilk doğumda 3580 gram doğurdum kesik vardı dikiş olduğundan zorlandım ikinci doğumda bebeğim zayifti 2855 gram doğdu su gibi aktı resmen tek ikinmada dikişsiz rahat doğdu sanki hiç dogurmamis gibiydim inşallah hepiniz yirtiksiz epizyosuz dogurursunuz
Normal canım ya zaten ultrasona göre bir hafta geri ya da ileri çıkabiliyor ben hiç bir ilaç kullanmıyorum acaba zayıf mi kaldı dedimSata gore 25+1 ultrasona gore 26 iken 830 gramdı canım.benımkı tosbıkmı acaba bırazsaglıklı olsunlarda ister 2.500 ister 3.000 kılo olsunlar hıc onemlı degıl
Bu haftalarda hızlı alıyorlar cnm ben gebelik kolestazindan korktuğum için kan ilacı vs kullanmıyorum şimdilik ondan belki yoksa sizinkiler gibi olurdu birde kilolu hamile kaldığım için almamaya dikkat ediyorum 2 kilo aldım mesela26hafta 1 kilo çıkmıştı benim hatta çok mu iri diye korkmuştum olmadığına ikna olmuştum Şimdi yine korktum bakHer gün avokado ceviz havuç falan yiyorum bunlar bebeği çok besliyormuş Biraz azaltsam mı acaba ya Ya da bir kaç günle böyle çok büyüyor olabilirler mi Kusa bir sürede kilosunu katlayacak sonuçta
Anladım canım çok da karşılaştırmamak gerek aslında birisi bir hafta sıçrar birisi diğer hafta Yada kilolu demek iyi demek değil zaten Olumsuz bir şey olsa doktorlarımız söyler heralde değil miBu haftalarda hızlı alıyorlar cnm ben gebelik kolestazindan korktuğum için kan ilacı vs kullanmıyorum şimdilik ondan belki yoksa sizinkiler gibi olurdu birde kilolu hamile kaldığım için almamaya dikkat ediyorum 2 kilo aldım mesela
Sen benim her tedirginliğimde Hızır gibi yetişiyorsun iyi ki varsın papatyamHiiiiç korkma kuzum. O bir evre ben şimdi 26dayım iki üç hafta önce hergün kafaya takmıştım en sonunda doktora gittim görmek için. Benimki de hareket etmiyordu. Ama öncesinde resmen horon tepiyordu. Birden kesilince bende panikledim noldu acaba diye her gün düşünüyordum.Sanirim belli haftalarda İlk başlarda ki hareketi olmuyor. Tekmeler azaldı yavaşladı hareket şekli değişti. Şimdi normale döndü.
Bende kullanmıyorum canım hıc hap falan.sadece hergün ceviz süt yumurta muz kesın yıyorum,haftada bir kez falanda avakado yıyorum,başka özel bişey yapmıyorum.ınternetten baktımda bu haftalarda 700-800 gram arası normalmıs.Normal canım ya zaten ultrasona göre bir hafta geri ya da ileri çıkabiliyor ben hiç bir ilaç kullanmıyorum acaba zayıf mi kaldı dedim
Asıl tosuncuk burdaymış26hafta 1 kilo çıkmıştı benim hatta çok mu iri diye korkmuştum olmadığına ikna olmuştum Şimdi yine korktum bakHer gün avokado ceviz havuç falan yiyorum bunlar bebeği çok besliyormuş Biraz azaltsam mı acaba ya Ya da bir kaç günle böyle çok büyüyor olabilirler mi Kusa bir sürede kilosunu katlayacak sonuçta
Aynı gıdıyor mınnoskolarımız yerım ben onların agzını burnunuOyyy maşallah minik kurbağa yabu kadar olduklarına inanamıyorum ben ya zaman çok çabuk geçmedi mi geçen hafta 25+2de kilosunu 845 Gr olarak ölçtü doktorum ama gelişimine göre 26. Haftada dedi
Ben de onu mu denesem acaba sade kefirden tiksindim 1.trimesterdaKızlar sade kefirden bende tiksiniyorumMeyveli kefir içiyorum aynı etkiyi yapıyo tadı da çok güzel
Ben de başlamam lazım çünkü dayanılcak gibi değilmaya91 kefirden bir ara bende tiksindim. Ara verdim 1 2 ay. Yerine probiyotik shot içiyordum. Şimdi kefirden devam
Yaaa ne kadar büyümüşsünüz maşallah
Büyüdük teyzeleriiYaaa cok tatliiiu
Ben de aynı durumdayım lazerliyim gene de az çıkıyor ve kendisine ulaşamıyorumKızlar selam
genital bölgem zaten lazerli ama her banyoda jiletle çıkan az tüyü temizliyordum geçen hafta eğilerek görebiliyordum Dün akşam duşta eğildim ama göbekten göremedimKrnımın büyüdüğünün değişik bir ölçütü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?