- 29 Mart 2024
- 792
- 1.933
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.001
Tost yap benim gibiKızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
Ben 3. Aydan sonra ara ara yiyordum, son 3 haftadır yemiyorum. Midemi yakıyor.Kızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
Bende bir kere dürüm yedim 6 aydır bir tane yedim. Normalde çok severimTost yap benim gibikaşarlı patatesli en sevdiğimm
Dene mutlaka tadı Danone gibiBen de onu mu denesem acaba sade kefirden tiksindim 1.trimesterda
Ben tüketiyorum valla canım bir şey olmaz Allahın izniyle güvendiğin yerden yersenKızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
Ayy ne durumlara geldikBen de aynı durumdayım lazerliyim gene de az çıkıyor ve kendisine ulaşamıyorumönceki gün göbeğimi hafif kaldırarak gördüm
Sanırım artık yani son zamanlarda gün gün çok fark atıcak o zamanMerhaba kızlar. Bugün rutin kontrolüm vardı. Normalde 26+4 ama 27+2 çıktık. Boyu kilosu iyi dedi ama 1200 gr kilosu. İnternetten bakıyorum bu hafta için max 900 gr yazıyor. Ben normal doğum istiyorum umarım etkilemez bu durumu. Kendime kilo aldırdığım yetmedi çocuğu da obez yapcam.
Bebek yüzünü sakladı arkası dönüktü. Bebeği görmek istersen 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Rutin kontrolüm Ocağın 2'sinde. Sonrasında kontroller sıklaşacakmış. Sanırım hepimizin öyle olur artık.
Güle güle giysin ponçiiikKızlaaar tamudan aldığım yılbaşı tulumu gelmiş ablam fotoğraf yolladı çok tatlı değil mi ya hüğseneye bu zamanlar giyebilecek totisini yediğim
ohhh büyüdükkkBugün göbek güncellemesi yapmışsınız bi tane de benden gelsin25+0 bugün
Ben yiyorum hafta da bir dürümKızlar artık bebişler baya büyüdü çiğköfte falan rahat rahat yiyiyor musunuz? Şimdi çıktım daha işten eve gidip yemek yapmaya vaktim kalmadı pek bugün. Pratik olarak çiğkofte geldi aklıma. Şimdiye kadar 1 parça yemiştim sadece onun dışında hiç yemedim 5 ayda. Ne dersiniz siz tüketiyor musunuz
Amaan ben canım ne isterse dozunda yiyorum. Çok yasaklılar hariç ağzıma sürmemBende bir kere dürüm yedim 6 aydır bir tane yedim. Normalde çok severim
Terlemiyorum ama aşırıı sıcaklıyorum eşim yorgana sarılırken ben cam açık üstüm açık yatıyorumKızlar siz de geceleri terliyor musunuz?
Atletle yattığım halde terliyorum anlamış değilim göğüs bölgem komple ıslak oluyorKızlar siz de geceleri terliyor musunuz?
Ya ben doğalgazı kapattırıyorumTerlemiyorum ama aşırıı sıcaklıyorum eşim yorgana sarılırken ben cam açık üstüm açık yatıyorum
aynen göğüs bölümüm sadeceee, incecik tshirt ve doğalgazı kapatıyorum düşün. Gece yanıma yedek tshirt alıyorum değiştiriyorumAtletle yattığım halde terliyorum anlamış değilim göğüs bölgem komple ıslak oluyor
Hormonlarla falan alakalı galiba yaYa ben doğalgazı kapattırıyorum
aynen göğüs bölümüm sadeceee, incecik tshirt ve doğalgazı kapatıyorum düşün. Gece yanıma yedek tshirt alıyorum değiştiriyorum
Canımın içiiii sende iyi ki varsın dünyanın en güzel annesiSen benim her tedirginliğimde Hızır gibi yetişiyorsun iyi ki varsın papatyam
Doğalgazla terliyorum Doğalgazı kapatıyorum o yüzden . Ama her gece bir üşüme oluyor bu sefer . Doğru sıcaklığı bir türlü bulamıyorum illa uyanıp uygun üstü ayarlamaya çalışıyorum giyip çıkararakKızlar siz de geceleri terliyor musunuz?
Üzerimi örtersem sıcaklıyorum, uyanıp açıyorum, önce ferahlıyorum ama gece üşümüş uyanıyorum. Bazen sadece ayaklarımı açıkta bırakıyorum iyi geliyor.Kızlar siz de geceleri terliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?