- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.755
- 398
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.981
Aynen canım çok haklısın dün çok taktım düşündüm üzüldüm ama bugün biraz daha iyiyim. Gerçekten sinir bozucuBu tamamen doktorun ayıbı. Hiç düşünme moralini bozma. Nefret ediyorum anlayışsız insanlardan
ben 40 gramlık aldım ama komşum büyük almışsın o kadar kullanılmıyor dedi. Ama dudaklarıma falan sürüyorum çok iyi geliyorşflgAmin canım inşallahçatlaklar geçiyor doğumdan birkaç ay sonra galiba bir kadında görmüştüm vücut kendini çok güzel toparlıyor bence boşuna endişe ediyoruz
İnan hiç bilmiyorum bilen varsa bize de söylesinben lansinoh almadım daha e bebek indirimde gene galiba. Sen kaçlık tüp aldın kaç Gr lık paket
O haftalarda gündüzleri ben de neredeyse hissetmiyordum uzanınca kahve çikolata yiyince hissediliyorduKızlar günaydınn. 24+2 yim şuan. Bu haftalarda olup bebeğini az hisseden var mı? Geçen cumartesi kontrole gittiğimde bebiş gayet hareketliydi ulturasonda maşallah. Ama ben o zamanlarda da çok hissetmiyordum. Şuanda da öyle
Çok iyi26+1 de +6 kilo ile yola devam
İnşallah kuzummm teşekkür ederimpozisyon değiştirmiştir annesiiii düzelir merak etme
Hepiniz 27 demişsiniz merakla bekliyorumO haftalarda gündüzleri ben de neredeyse hissetmiyordum uzanınca kahve çikolata yiyince hissediliyordu27 den sonra inanılmaz fark etti şimdi tekme attığında sarsılıyorum
İyi olsunlardaBenle hemen hemen aynı haftalardasin benimde geçen hafta çok hareketliydi bu hafta biraz sakin moddayiz
kdjfkf ben de şimdiden sonra cozutacağımı düşünüyorum iştahım fenaÇok iyiben 27 +9 dayım aile hekimliğinde ki hemşire artık dikkat edersin diyor dedim ki bu benim dikkat eden halim
ben 1 haftadır dayak yiyorum skdjfO haftalarda gündüzleri ben de neredeyse hissetmiyordum uzanınca kahve çikolata yiyince hissediliyordu27 den sonra inanılmaz fark etti şimdi tekme attığında sarsılıyorum
Benim karnim resmen tumsek oluyor ve aciyorda esime tirnakliyor mu napiyor diyorumYok mu
işte bu yalancı kasılma mı acabaaBenim karnim resmen tumsek oluyor ve aciyorda esime tirnakliyor mu napiyor diyorumeli sanki ciziyor icerden
Oy ne güzel canım benimHahahhahahah sen eşittir benama kendi doktorumda hep huzur buluyorum maşallah diyelim her gittiğimde terapi gibi geliyor adam. Haftaya Salı randevum var iple çekiyorum. Dünkü travmayı atlatmak için
Canım bizim senle günümüz aynı. Bende aynı durumdayım. Çok hissedemiyorum. Normal herhalda ye çünkü ultrasonda dediği in gibi çok hareketliydi o anda hissetmiyordumKızlar günaydınn. 24+2 yim şuan. Bu haftalarda olup bebeğini az hisseden var mı? Geçen cumartesi kontrole gittiğimde bebiş gayet hareketliydi ulturasonda maşallah. Ama ben o zamanlarda da çok hissetmiyordum. Şuanda da öyle
Evet kuzum daha öncesinde 18. Haftalarda çok hissediyordum kıpır kıpırdı. Şimdi bu haftalarda böyle olunca insan tedirgin oluyor. Ama ulturasonda da hareketliydi. Annelik işteCanım bizim senle günümüz aynı. Bende aynı durumdayım. Çok hissedemiyorum. Normal herhalda ye çünkü ultrasonda dediği in gibi çok hareketliydi o anda hissetmiyordum
Benim de ilk trimesterde ki açlık geri geldi tatlı ekşi olan her şeykdjfkf ben de şimdiden sonra cozutacağımı düşünüyorum iştahım fena
ben 1 haftadır dayak yiyorum skdjf
Zaman o kadar hızlı geçiyo ki ben 27 ye inanamıyorumHepiniz 27 demişsiniz merakla bekliyorum
göbekte yağ oranın arttıysa ondan belki de beybi yoksa dediğim gibi pozisyondandır takip etEvet kuzum daha öncesinde 18. Haftalarda çok hissediyordum kıpır kıpırdı. Şimdi bu haftalarda böyle olunca insan tedirgin oluyor. Ama ulturasonda da hareketliydi. Annelik işte
ekşi şeyler midemi kaldırıyor şu an desemBenim de ilk trimesterde ki açlık geri geldi tatlı ekşi olan her şeyben djjddjjd şimdiden başladılar bakalım neler yaşayacağız daha
Ben bayaa iciyordum ve sukur ogrendigim gibi biraktim ama ben de aldigim kiloyu biraz da ona bagliyorum, dusununce hamilelik + sigara icin 10 kusur kilo cok iyi geliyorKızlar gebeliğini öğrenince sigarayı bırakan var mı aramızda? 14 yıl aktif içen birisi olarak hamileliğimi öğrenince direkt bıraktım ve iştahımın açık olmasını biraz da buna bağlıyorum, nasıl başa çıka çıkacağız bununla
Canim ben gecende Kaan Kocatepenin youtubeunda kendi haftamin videosunu izliyordum ve o dogumdan once surmeyin dedi. Meme ucu uyarilmasi dogumu tetikleyebiliyormus. Bana da biraz mantikli geldi, ama sanirim zamani gelince meme uclarima bakip karar vericemKızlar hepinize günaydıngüzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah size bu gümüş kapağı ve göğüs ucu kremlerini ne zaman başlayacaksınız onu soracağım ben ya otuzuncu haftadan itibaren mi. Bir de nasıl olacak kremi sürüp gümüş kapağı mı takmalıyız. Ben aldım ama hiç araştırmadım açıkçası nasıl kullanılır
Bebişkolar iyi olsun da gerisi fasa fisooBen bayaa iciyordum ve sukur ogrendigim gibi biraktim ama ben de aldigim kiloyu biraz da ona bagliyorum, dusununce hamilelik + sigara icin 10 kusur kilo cok iyi geliyorbiraz kilo verip sikilasinca o catlaklar eskisi gibi gozukmeyecek bence, en olmadi lazer mazer ne varsa deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?