2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaa çok mantıklı aslında o zaman ben de gidiş ne gösterirse ona göre hareket ederim

Ne kadar anlayışsız, kaba insanlar var ya. Açıklamanı yapmışsın, halden anlaması lazım, neyin tribi. Değer mi hamilelerin ponçik kalbini kırmaya. Zaten canımız burnumuzda, her şeyi kendimiz hallediyoruz. Baksan ne olacak, empati yoksunları

Harika, kiloyu bahane edebilecegimiz sebeplerin cogalmasi
Lazer secenegi benim de icimi rahatlatiyor yoksa ciddi anlamda psikolojim bozulur herhalde

Yaa çok mantıklı aslında o zaman ben de gidiş ne gösterirse ona göre hareket ederim
o zaman normal doğumda 37. haftada belki başlanabilirrr. Ay ben yağı komple memiklerime sürüyorum uç muç her yere o da tetikler mi kiiii E elektroforez
Harika, kiloyu bahane edebilecegimiz sebeplerin cogalmasi
Lazer secenegi benim de icimi rahatlatiyor yoksa ciddi anlamda psikolojim bozulur herhalde
O cidden işe yarıyor mu acaba yaaa

Ben canım. 5 sene içmiştim. 5 sene boyunca içmedim sonra sigaraya başladım 2 ay içtim ve hamile olduğumu öğrendim. O an bıraktım.
Sigaraya aşık biriyim. Bu ara rüyalarımda görmeye başladım. Benim hızlı kilo alma sebebim tabi ki sigara. Çünkü sigara içerken eriyeb biriyim. İştah sıfırlanıyor

Been. Ne kadar istedim mideö bulansın diye ama midem de bulanmadı. İlk haftalar akşam eşimden bir iki fırt çektim içime çekmeden. İş sözleşmem bitmişti temmuz ortası, yenilemedim hamileyim diye( özel eğitimde öğretmendim, çocuklar anlamadan bazen zarar verebiliyor) Bir de onun stresi vardı. Maden suyuna verdim kendimi sonra ondan sıkıldım ve yemeğe başladım. Belki de fazla kilo almamda bu da etkendir. Evde sigara tutmuyorum, kül tablası fln balkonda dolabın içinde. Kafamı meşgul ediyorum. Bazen yürüyüş, bazen alışveriş sitelerinde bebeğe bir şeyler bakıyorum, masalotobusu var instada benim,pc açıp masal yazıyorum ve resimlendirip yüklüyorum. Ama yine de arada aklıma vurduğu oluyor. Yalnız kesinlikle bir daha eskisi kadar içmem gibi geliyor. Nasıl günde 20 tane içiyormuşum hayret ediyorum şuan kendime.

Ben bıraktım ama mide bulantıları yüzünden bıraktım , ayrıca bı çabam olmadı şükür

Ben bıraktım ama mide bulantıları yüzünden bıraktım , ayrıca bı çabam olmadı şükür

Ilk hafta inanilmaz zordu benim nazarimda, cevremde esim dahil herkes aktif içici oldugu icin ister istemez sinirleniyordum bir de sanki benim yuzumden birakmak zorunda herkes gibi hissettim fakat sonra sacma dusundugumu fark ettim Simdiyse canim hic istemiyor artik sasirtici bir sekilde, analik boyle bir seymis demek ki diyorum surekli

benim de kahve bağımlılığım böyle kendimi tutuyorum

Bizim siparişimiz geldiiii
Ay ben buna bayıldım ben kız annesi olacağım için hep pembe seyler görmeye alıştım sanırım ama henüz karar verip yaptıramadım bugün şubat annelerinde doğuran birini okuyunca daraltı geldi sanki hiç bir şey daha hazır değil

Şubat annesi mi doğurmuş

Şubat annesi mi doğurmuş
Evet ikizler erken gelmiş buraya yazdığına göre iyilerdir diye düşünüyorum bir gün doğurduğumda benim de ilk işim buraya yazıp size haber vermek olurdu

Minicik bir can nasil da tum aliskanliklarimizi ve hayatimizi degistirebiliyor bir anda
Evet yani
Öncesinde defalarca bırakmaya çalıştım eşim kullanmıyor ve aramızda sorun oluyordu
Bırakamadım. Hamile olduğumu öğrendiğim gibi toplayıp paketleri arkadaşıma verdim. Ve kan tahlilinde negatif çıkmıştı hamileliğim buna rağmen her içtiğimde belki de içinde bir can var ve sen sigara içiyorsun diyordum kendi kendime. O hafta içtiğim bütün sigaralar yarımdı. Gerçekten hamileymişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…