2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya lütfen artık yağmur yağmasın iki gündür benim oturduğum yer hem soğuk oluyor hem de yağmur yağıyor normalde bir saat yürüyüş yapıp gece mis gibi uyurdum şimdi uyuyamıyorum ve ödemim inmiyor imkanı olan mutlaka yürüsün mükemmel uyursunuz

Açık renkleri de var bence kıza da uyarr

ayyy deme öyle şeyler korku sarıyor bi gidip bakayım. Umarım iyilerdir
Çok güzel olmuşş. Nerde yaptırdınnn
Trendyoldan yaptırdım canım flash indirim yakaladım 600 e geldi #reklamdeğil

ben de iş çıkışı yürüyerek eve gidiyorum dün sırılsıklam oldum

işte bu yalancı kasılma mı acabaa
bende oluyor bazen yürürken yükünü bindirdiğini anlıyorum ağırlaşıyor zor yürüyorum. genelde uzanırken oluyor sırt üstüyken karnımın sağ tarafına yükleniyor tepe oluyo bildiğin bence kasılma değil bu bebek kendisi artık iyice enerjileri geldiği için geriniyo bile olabilir poposu veya başı artık nesiyse görünce seviyom lsdkldksl hemen geri iniyo zaten
Şubat annesi mi doğurmuş
maşallah <3 çok fazla erken doğum haberi görüyorum gerildim şuan ama ikizlerde vs 40 dan daha önce gelebiliyormuş zaten iki tane diye sanırım allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasıp etsin

Ben de hep erken doğum haberi alıyorum ve ilk trimesterde doktor hep düşük riski sebebiyle yatış vermişti çok korkmaya başladım elimi tutun

Ben de hep erken doğum haberi alıyorum ve ilk trimesterde doktor hep düşük riski sebebiyle yatış vermişti çok korkmaya başladım elimi tutun
Kiz korkma sakin olalım tamam ben de geriliyorum ama biz rahat olmazsak bu senaryoya iteriz kendimizi. Sakin kalalım güzel düşünelim inşallah sağlıkla gelecekler

o zaman normal doğumda 37. haftada belki başlanabilirrr. Ay ben yağı komple memiklerime sürüyorum uç muç her yere o da tetikler mi kiiii E elektroforez
Ben de oyle yapiyorum da, uyarilma lazim galiba tetiklenmesi icin, kendimi dus sonrasi yaglarken ben daha cok gurese hazirlanan pehlivan modunda oldugumdan

Link atabilir misin bakalımm
Baykuş Craft Mimarlık Özel Tasarım Hastane Hediyelik Daire Küçük Prens Tilkili Bebek Ahşap Kapı Süsü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

#reklamdeğil
Ben de oyle yapiyorum da, uyarilma lazim galiba tetiklenmesi icin, kendimi dus sonrasi yaglarken ben daha cok gurese hazirlanan pehlivan modunda oldugumdan
hee tamam o zaman ben de öyleyim ksflks Edirne de sanıyorum kendimi ldkfs

kızlar sıgara olayına benımde bır cıft lafım varüniden beri aktif içiciydim,3yıl once bıraktım bu baana +7 kılo kattı bu 3 yıl ıcınde.sıgarayı bırakan dostlarım kesınlıkle kılo artısına katkı saglıyor sıgarayı bırakmak,canınızı sıkmayın yani,yalnız ben arada zevkine bu böğürtlenli sigaradan içiyordum yurt dısından getırmıstım,canım aşırııı ondan cekıyor,dogurunca büyük bir boy türk kahvesiyle keyifle böğürtlenli sigara içiçem

Eklentiler

• image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 46
O kadar sinirlerim bozuldu ki sokakta ağlaya ağlaya yürüdüm. Allahım şu an düşünüyorum baya abarttım ama çoook korktum. Eczacı kadınlar sakinleştirdi sağolsunlar. Parkta düz yolumda yürüyorum aradan veledin teki fırladı karnıma hafif çarptı. Ben de refleks yaptım kasıldım korktum. Kuzenimle konuşuyordum tam başladım ağlamaya

Kızlarrr bebişe kıyafet aldınız mı? Bende zıbın dışında hiçbir şey yok henüz kaç tane kaç aylık ne almalıyız fikir verebilir misiniz
Günde iki defa üst değiştirme faslı oluyor genelde ya kusuyor ya çişi çıkıyor vs ona göre hareket edebilirsin hergün yıkar kuruturum hemen dersen çok fazla alma biriktiririm haftada bir ancak yıkanır süreklide üst değiştiririm dersen bolca al ama yenidoğan üçdört takımdan fazla alma bebekler 40 ı çıkınca aniden büyüyor şok oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…