- 8 Ağustos 2023
- 6.027
- 7.119
- 128
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #22.021
İyilerdir inşallah okudum şimdiEvet ikizler erken gelmişburaya yazdığına göre iyilerdir diye düşünüyorum bir gün doğurduğumda benim de ilk işim buraya yazıp size haber vermek olurdu
Açık renkleri de var bence kıza da uyarrAy ben buna bayıldımben kız annesi olacağım için hep pembe seyler görmeye alıştım sanırım ama henüz karar verip yaptıramadım bugün şubat annelerinde doğuran birini okuyunca daraltı geldi sanki hiç bir şey daha hazır değil
Trendyoldan yaptırdım canım flash indirim yakaladım 600 e geldi #reklamdeğilÇok güzel olmuşş. Nerde yaptırdınnn
ben de iş çıkışı yürüyerek eve gidiyorum dün sırılsıklam oldumYa lütfen artık yağmur yağmasıniki gündür benim oturduğum yer hem soğuk oluyor hem de yağmur yağıyor normalde bir saat yürüyüş yapıp gece mis gibi uyurdum şimdi uyuyamıyorum ve ödemim inmiyor imkanı olan mutlaka yürüsün mükemmel uyursunuz
bende oluyor bazen yürürken yükünü bindirdiğini anlıyorum ağırlaşıyor zor yürüyorum. genelde uzanırken oluyor sırt üstüyken karnımın sağ tarafına yükleniyor tepe oluyo bildiğinişte bu yalancı kasılma mı acabaa
maşallah <3 çok fazla erken doğum haberi görüyorum gerildim şuan ama ikizlerde vs 40 dan daha önce gelebiliyormuş zaten iki tane diye sanırım allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasıp etsinŞubat annesi mi doğurmuş
Link atabilir misin bakalımmAçık renkleri de var bence kıza da uyarr
ayyy deme öyle şeyler korku sarıyor bi gidip bakayım. Umarım iyilerdir
Trendyoldan yaptırdım canım flash indirim yakaladım 600 e geldi #reklamdeğil
Ben de hep erken doğum haberi alıyorum ve ilk trimesterde doktor hep düşük riski sebebiyle yatış vermişti çok korkmaya başladım elimi tutunbende oluyor bazen yürürken yükünü bindirdiğini anlıyorum ağırlaşıyor zor yürüyorum. genelde uzanırken oluyor sırt üstüyken karnımın sağ tarafına yükleniyor tepe oluyo bildiğinbence kasılma değil bu bebek kendisi artık iyice enerjileri geldiği için geriniyo bile olabilir poposu veya başı artık nesiyse görünce seviyom lsdkldksl hemen geri iniyo zaten
maşallah <3 çok fazla erken doğum haberi görüyorum gerildim şuan ama ikizlerde vs 40 dan daha önce gelebiliyormuş zaten iki tane diye sanırım allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasıp etsin
Kiz korkma sakin olalım tamam ben de geriliyorum ama biz rahat olmazsak bu senaryoya iteriz kendimizi. Sakin kalalım güzel düşünelim inşallah sağlıkla geleceklerBen de hep erken doğum haberi alıyorum ve ilk trimesterde doktor hep düşük riski sebebiyle yatış vermişti çok korkmaya başladım elimi tutun
Ben de oyle yapiyorum da, uyarilma lazim galiba tetiklenmesi icin, kendimi dus sonrasi yaglarken ben daha cok gurese hazirlanan pehlivan modunda oldugumdano zaman normal doğumda 37. haftada belki başlanabilirrr. Ay ben yağı komple memiklerime sürüyorum uç muç her yere o da tetikler mi kiiii E elektroforez
Baykuş Craft Mimarlık Özel Tasarım Hastane Hediyelik Daire Küçük Prens Tilkili Bebek Ahşap Kapı Süsü Fiyatı, Yorumları - TrendyolLink atabilir misin bakalımm
hee tamam o zaman ben de öyleyim ksflks Edirne de sanıyorum kendimi ldkfsBen de oyle yapiyorum da, uyarilma lazim galiba tetiklenmesi icin, kendimi dus sonrasi yaglarken ben daha cok gurese hazirlanan pehlivan modunda oldugumdan
Yıkadık bitti bile kuzumKızlarrr bebişe kıyafet aldınız mı? Bende zıbın dışında hiçbir şey yok henüzkaç tane kaç aylık ne almalıyız fikir verebilir misiniz
Bebısım benımkı bu cok memnumumNe ile yağlanıyorsunuz pehlivanlarmaya91 E elektroforez
Bende yağlanacağım dabirde tüm vücuda sürülüyor mu?
Bende yag olarak biooil ve mustela var, krem olarak da ceraveye basladim, donusumlu kullaniyorum hepsini.Ne ile yağlanıyorsunuz pehlivanlarmaya91 E elektroforez
Bu ikisini kullanıyorum canımm. Ben sadece göbek, bel yan çevresi ve memiklere sürüyorum. Üşeniyorum diğer yerlere vallahNe ile yağlanıyorsunuz pehlivanlarmaya91 E elektroforez
Günde iki defa üst değiştirme faslı oluyor genelde ya kusuyor ya çişi çıkıyor vs ona göre hareket edebilirsin hergün yıkar kuruturum hemen dersen çok fazla alma biriktiririm haftada bir ancak yıkanır süreklide üst değiştiririm dersen bolca al ama yenidoğan üçdört takımdan fazla alma bebekler 40 ı çıkınca aniden büyüyor şok oluyorsunKızlarrr bebişe kıyafet aldınız mı? Bende zıbın dışında hiçbir şey yok henüzkaç tane kaç aylık ne almalıyız fikir verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?