- 9 Ağustos 2016
- 7.730
- 24.717
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #22.161
Benim de ptesi ben de sorayım. Arkadasta bu sebeple yatış yapılmıştı aklıma geldi o daBende de aynısı oluyor zaman zaman, bence bebek hareketinden kaynaklı oluyor. Pazartesi doktor kontrolüm var sorucam bunu
Onunki daha farklıydı sanırım, doktoru ultrasonda kasılma falan görmüştü sanki. Cidden nerelerde iyidir umarımBenim de ptesi ben de sorayım. Arkadasta bu sebeple yatış yapılmıştı aklıma geldi o daBUSSU_ bayadır yok ortalarda
Evet bayadır yok merak ettim yazdım da özelden bakalım geliiirOnunki daha farklıydı sanırım, doktoru ultrasonda kasılma falan görmüştü sanki. Cidden nerelerde iyidir umarım
Kasılmalarının arkasına hareket geliyor mu? Benim öyle oluyor sankiEvet bayadır yok merak ettim yazdım da özelden bakalım geliiir
Kasılma sürelerini yapay zekaya attım böyle dedi bak
Canım bence kasılma o benimde sağ tarafım yuvarlak sisiyordu karnımın üstü armut gibi oluyor bebek zannediyordum kasılma dedi doktorKızlar yalancı kasılma yaşıyor musunuz? Bazen tek tarafı semsert oluyor. Bazen bebiş poposunu dayamış gibi tümsek oluyor. İkisi farklı şeyler mi çözemedim
Benim de sabah akşam magnezyumum var içiyorum aksatmadan. Bi de akşam soda içiyorum soda çok iyi geliyor içince hafifliyor sertleşmeler. İnsan ne ufak şeyden korkuyorKasılmalarının arkasına hareket geliyor mu? Benim öyle oluyor sankikeşke fotoda çıksa da göstersem şuan sağ taraf kaya gibi oldu mesela
Kasılma düzenli değilse, göbeğin yukarısından aşağı doğru yayılan bi ağrı yoksa, bel kasık ağrısı, kanama eşlik etmiyorsa korkmuyorum ben. Nasıl ki 10. Haftalarda rahim büyürken ağrılar çekiyoduk öyle bişey
Bi de ben magnezyumu günde 1e düşürmüşüm farkında değilim şimdi içtim bi tane bakalım takip edicem durumu
Peki doktor bişi dedi mi ilaç falan verdii miii. Bir de senin haftan büyük ben daha 27 deyimCanım bence kasılma o benimde sağ tarafım yuvarlak sisiyordu karnımın üstü armut gibi oluyor bebek zannediyordum kasılma dedi doktor
Ben de sabah akşam magnezyum ve akşam soda içiyodum ama bu ara düzenim şaştı jsjsj Valla insanın aklı hep bebesinde oluyo cidden. Keşke çamaşır makinesinin kapağı gibi şeffaf olsa karnımız da baksak ne var ne yokBenim de sabah akşam magnezyumum var içiyorum aksatmadan. Bi de akşam soda içiyorum soda çok iyi geliyor içince hafifliyor sertleşmeler. İnsan ne ufak şeyden korkuyor
Peki doktor bişi dedi mi ilaç falan verdii miii. Bir de senin haftan büyük ben daha 27 deyim
Aynen geçen onu dedim keşke karnımızda kamera olsa içeriyi görsekBen de sabah akşam magnezyum ve akşam soda içiyodum ama bu ara düzenim şaştı jsjsj Valla insanın aklı hep bebesinde oluyo cidden. Keşke çamaşır makinesinin kapağı gibi şeffaf olsa karnımız da baksak ne var ne yok
Seninki daha teknolojikmiş benimki derme çatma olduAynen geçen onu dedim keşke karnımızda kamera olsa içeriyi görsek
Ona da razıyız dkkdjSeninki daha teknolojikmiş benimki derme çatma oldu
Bende oyle hissediyordum kesin cikar diye dusunuyordum ama cikmadi. Stres yapma guzel sonuclar alirsin insallahAy bende yarın yaptırıcam şeker yüklemesini. Çok gerginim. Çıkacak gibi geliyor bana ama umarım hepimizin şekeri normal çıkar
Yeni doğan bebekler 50 civarı oluyor kızKızlar geçen hafta doktor bebege 35 cm olmus dedi. Metreyle 35 cm ne kdr diye baktim baya buyuk geliyor gozume. Yani yeni dogan bir bebek anca okadar oluyor sanki. Yani acaba doktorlar kafadanmi salliyor
50 civarı oluyor zaten 4-5 eksik ya da fazlası olabiliyor çok uzun bebeklerdeKızlar geçen hafta doktor bebege 35 cm olmus dedi. Metreyle 35 cm ne kdr diye baktim baya buyuk geliyor gozume. Yani yeni dogan bir bebek anca okadar oluyor sanki. Yani acaba doktorlar kafadanmi salliyor
Olan yokmuKızlar merhaba sizinde belinizde sırtınızda sızlamalar olduğu oluyormu ağrıyla beraber, bide karın içinde adet sızlaması gibi sızı olduğu oluyormu
Yok canım ilaç vermedi yalancı kasılmalar dedi senin olduğun haftalarda ben bebek popo su zannediyordhm işteBenim de sabah akşam magnezyumum var içiyorum aksatmadan. Bi de akşam soda içiyorum soda çok iyi geliyor içince hafifliyor sertleşmeler. İnsan ne ufak şeyden korkuyor
Peki doktor bişi dedi mi ilaç falan verdii miii. Bir de senin haftan büyük ben daha 27 deyim
Kiz biliom işte 35 cm öyleyken sasirdimYeni doğan bebekler 50 civarı oluyor kızabim mesela 56 cm doğmuş ben 52
Kac haftaliksin cnmOlan yokmu
Evet bazen öyle dediğin gibi bebek poposu gibi oluyor bazen de tek bi yer kaskatı kesiliyorYok canım ilaç vermedi yalancı kasılmalar dedi senin olduğun haftalarda ben bebek popo su zannediyordhm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?