2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar geçen hafta doktor bebege 35 cm olmus dedi. Metreyle 35 cm ne kdr diye baktim baya buyuk geliyor gozume. Yani yeni dogan bir bebek anca okadar oluyor sanki. Yani acaba doktorlar kafadanmi salliyor
Yenidoğan bebek 50 cm oluyor kuzum doğumda 35 olsa herkes çatır çatır doğururdu dkdkfkkff

Kızlar yalancı kasılma yaşıyor musunuz? Bazen tek tarafı semsert oluyor. Bazen bebiş poposunu dayamış gibi tümsek oluyor. İkisi farklı şeyler mi çözemedim
2 gün magnezyum kullanmadım kasım kasım kasıldı resmen canım semsertti bu sabah daha rahatım Magnezyum kullanmadan önce doktorum yalancı kasılmaların başlamış demişti direk muayenede magnezyum vermişti aynı şeyi hissediyorum kullanmadığımda

ben de bi ara düzensiz kullandım demek ki düzen önemli, bir de soda içmedim 2-3 gün onu da içince daha rahatımm

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
Bir anda hepimiz gerçekten tostoparlak yusyuvarlak olduk yuvarlana yuvarlana yataktan inip penguen gibi yürümeye başladık Doğuracağım gerçeğiyle niyeyse bu ayda yüzleştim 6 aya kadar sanki hep içimde kalacak gibiydi Bu arada dün çok değişik hareketler hissettim normalde tepik yerim elimiydi artık böyle pır pır titreşiyor gibiydi içim bir tuhaf oldu o kadar tatlıydı ki o kadar şiddetli tepiklerden sonra kız olduğunu düşündüren narin bir hareketti

ben de bi ara düzensiz kullandım demek ki düzen önemli, bir de soda içmedim 2-3 gün onu da içince daha rahatımm
Muz da iyi geliyor canım onu da dene korkmada normal demişti doktorum bana yine de kontrole gidince belirtirsin

Kızlar ben boyle rezil bir ortam görmedim.gittik sabah 100 kişi drnun kapısına abanmış ne sıra var ne bişey eski usul kagıttan cagırıyor hemsıreler,5er 5er alınıyor hastalar ıcerıye,kapının onundekı izdihamdan zaten isim falan duyulmuyor,şok olduk esımle,yınede geldık artık dıye 40 dkka kadar bekledık baktık izdiham pis hava iyice kötüleşti çıktık geldik ya muane falan olmadan.bosuna yoruldum sabahın köründe.ayy korkunctu gercekten.bu nasıl bır sıstem ben anlamadım,yıne kalabalık olur ama bır sıra olur bır sistem olur kara duzen,bir izdiham,hem üzüldüm hemde sinirlendim

Ay bi tek bu alintim gelmiş diğerleri kayıp sjxbsjdsjjd aynısı valla yüzüyo gibi ben tarif edemiyodum yüzüyo demek çok mantıklı bazen sağ tarafa yatarken da yapıyor ve gıdiklanıyorum jsnxkdjfjdjd
ay gece tam uyurken başladı yapmasana çocuğum derken buldum kendimi

nasıl ya isim yanmıyor mu sistem mi bozuldu. Bizim şuradaki küçük hastane bile öyle değil şaşırdımm

nasıl ya isim yanmıyor mu sistem mi bozuldu. Bizim şuradaki küçük hastane bile öyle değil şaşırdımm
Yok ayy ne ismiii,sıra bıle vermıyolar,kadın kımlıgını alıyor karaduzen onundekı kagıda yazıyor,kımlıgını gerı verıyor,100 kısının arasında izdihamın ıcınde adın okunacakmı dıye beklıyosun,ıcerıde 5-5 alıyorlar.

ay içerde biri varken nasıl bakcak ilginçç yanii. İçerde hasta varken başka hasta alınır mı? nerde mahremiyet şaka gibi

ay içerde biri varken nasıl bakcak ilginçç yanii. İçerde hasta varken başka hasta alınır mı? nerde mahremiyet şaka gibi
Ayy korkunnncc,işime şükrettim yemin ederim ya,10 yıldır işim sayesınde ozel saglık sıgortasından yararlandıgm ıcın hıc devlet hastanesıne gıtmıyordum Allaha şükrettim yani.bu sıstemı böyle yapanlarıda Allaha havale ettim,orda birsürü hamıle kadın ayakta saatlerce ızdıhamın ıcınde beklıyor yazık yanı.(bu randevusuz ızdıham kadın dogum bolumunde varmıs sadece ayrı bır blok yapmıslar bunun ıcın)diğer servıslerde randevu usulu kapıda ısım yazarak calısılıyormus)

Nerde o hastane Allah aşkına töbe estağfurullah ya karga tulumba gibi eskiden öyleymiş kağıttan çağırma nedir.. kapıya yığılma nedir.. cidden merak ettim nerde o hastane gitmeyelim bizde. Tamam devlet hastanesinde bekleme sıra vs oluyor ama böylesini ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…