2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
kızlar bu olay sizce doğru mu? Öyleyse sizin nasıl ilk ultrason görüntülerinizde? Benim sol altta buna göre erkek oluyor

Eklentiler

• IMG_4077.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4078.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
Ay bizim de pahalı bi hastane değil ama 1000 iyiymiş umarım öyle olur uçuk bişi olmasın da

Ay ben de hep ekşiii

Bakalımm yaa inşallah ben kız çok istiyorum ama erkek olcakmış gibi geliyor
Bende kız istiyorumm çok fazla isteyen herkese versin rabbim

kızlar bu olay sizce doğru mu? Öyleyse sizin nasıl ilk ultrason görüntülerinizde? Benim sol altta buna göre erkek oluyor
Bunu hep görüyorum ya bilmiyorum ama gerçeklik payını
Ben ilk ultrason kağıdını parçalayıp atmışım küçük bir sinir krizi gelmiştide

Al bendende okadar hiçbişey yemek istemiyorum bu sefer daha kötü oluyorum yemek canım çeksşn diye videolara baktım midem kalktı
ay var ya, et kokusu geldi bugün. Normalde vahşice ete saldıran ben midem kalktı . Ben de yemek istediğim şeyi senin gibi bakarak buluyorum. Bende işe yarıyor

Ayyy keşke Türkiye de olsaydım bol limonlu çiğ köfte iyi giderdi

nasıl kanıyor ya öyle maşallah, o zaman rahat bıraktırırsınız. baba faktörü de varsa hele süper. bizimki benden başkasında asla uyumaz dalamaz

Doktorunuz güvenilir mi
Emzirme konusunda başka ne söyledi
Doktorunuz güvenilir mi
Emzirme konusunda başka ne söyledi
hamileliğin 4. ayından sonra meme ucunu uyarmak tehlikeli olabilir dedi, meme ucunu uyarmak doğumu tetikleyebilen bir durum olduğu için dedi.
bir de bebeğin ihtiyacı olan bütün vitaminlerin çoğu emen bebeğe gider dedi. yani bunlar bilindik ve mantıklı şeyler ama yine de aklım şu kısmını pek almıyor; şöyle ki; tanıdığım gebelik boyu emziren ve doğumdan sonra da emzirmeye devam edenler var. ama ben 20 haftalık bir bebiş kaybettiğim için bence bende risk yaratabilen bi durum gibi geliyor artık bana da, içim yanarak da olsa bırakmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…