2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
kizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
İnşallah sağ salim kucağıns alırsın annesin artık sen bebeğin için güçlüsün herşeyin üstesinden gelirsin birkaç saate korkular sevince bırakacak yerini.

evet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gitti agrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah kilosu da iyi maşallah

Gözün aydıııın Rabbim analı babalı büyütsün yavrucağını

Oy maşallah SübhanAllah Rabbim analı babalı büyütsün canımm

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla evinize çıkmayı nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün kilosu da çok güzel maşallah gelmiş geçmiş olsun

Hadi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

T
Bebeginde seninde iyi olmaniza cok sevindimmm allah size bagislasin anali babali buyutsun gozunuz aydin

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺

Ah ya canım dünden belliydi nişandan ama sen maşallah çok sakin bir insansın takdir ettim benim ikinci olmasına rağmen tutuşurdum paniklerdim o kanı görünce Çok sevindim sağlıcakla kucağına almana kilosu da çok güzel maşallah İnsan gurbette olunca da ne yapacağını şaşırıyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın devletin de tavırlarının bu şekilde olması çok çirkin, sancın var kanaman var tavırlardan çekindiğin için hastaneye gidemiyorsun resmen zorla özele yönlendiriyorlar insanı
Her şey bir yana rahatladın canım benim geldi mi gelecek mi yavrukuşun kucağına aldığında her şeyi unutturur sizin için için sağlıklı güzel bir gelecek diliyorum gözünüz aydın olsun
Sıra bizde bakalım bize ne zaman vuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…