- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.101
Ay benim +2 senin -2benim de hemen imzadaki doğum tarihine kaydı gözüm gayri ihtiyari
Ayy afiyetle sağlıcakla kolaylıkla mutlulukla kucağına al canım benim bir minnoş daha geliyorkizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
Ayyy benim de tahmini tarih 8 martkizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
Gelişme var mı?kizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
BU gecede aklimiz sende :) bizi habersiz birakmaaaaa. Rabbim yardimcin olsunkizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
Bu gidisle hic birimiz martta doguramicazMart bebeleri hızlı çıktı maşallah 36. Haftada bı keramet var kızlar galiba hazırlıklı olalımkizilcik_serbeti hayırlısıyla güzel bı doğum nasip olsun inşallah
İnşallah sağ salim kucağıns alırsın annesin artık sen bebeğin için güçlüsün herşeyin üstesinden gelirsin birkaç saate korkular sevince bırakacak yerini.kizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruzkizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Gözün aydıııınevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Oy maşallah SübhanAllah Rabbim analı babalı büyütsün canımmevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla evinize çıkmayı nasip etsinevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Allah analı babalı büyütsünevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Hadi gözünüz aydınevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Bebeginde seninde iyi olmaniza cok sevindimmmevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺evet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
Ah ya canım dünden belliydi nişandan ama sen maşallah çok sakin bir insansın takdir ettim benim ikinci olmasına rağmen tutuşurdum paniklerdim o kanı görünceevet kizlar dogurdum ve sezeryan oldum.suyum gelmisti acilmam yoktu sehir hastanesine gittik hemsire vardi bi pek umursamadi.doktorun gormesi icin yatis yapmam gerekiyordu ve suni sanci verilir eger doguracakssn dedi.cok sacma suyum gelmis baska dogurmaktan sansim yokki hastanede surekli akmaya devam ediyodu kanliydi baya birde.bendd korktum dedim ozele gidelm.med.cal pa.k vardi donanimi olan.oranin aciline gittik tabi doktorlar yok gece.cagirdik geldi.doktor.hic gitmedgm hastaneydi yani rastgele hangi doktor gelirse oldu.spinal anesteziyle oldu 15 20 dk surdu simdi odadayiz bebegimiz uyuyor bende yatiyorum.esim yanimda onun disinda kimsemiz yok gurbetteyiz.komsumu cagirdim gelmedi benmle.devleti oyuzden birazda tercih etmek iatemedim tam depresyonluk olurdu yalniz basima sancilar cekmek istemezdim.bebegimiz iyi masallah 36 haftalik tam.kilosu 3.100 yerinde masallah.demekki zamani bu zamanmis .sabah ailelerimize surpriz olacak.okadar spor yaptim bosa gittiagrilarim yavastan artiyor ama dogum sancilarindan daha rahat bence cekilir ameliyat sancisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?