2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Karnım semsert ama bı ağrı baskı hissetmiyorum bu mu oluyo sancı ne bu. Elimle resmen bebisin kesesini avucluyorum sağdan da soldan da elime geliyor net şekilde yuvarlak HELP

Bebek ters mi döndü ondan mi dicem ama tek nokta değil genel her yeri sertti, şuan da yumuşadi mesela ay tarif de edemiyorum ya
Bunlar yalancı kasılma ,düzensiz olduğu sürece sorun yok benim uzun zamandır oluyor .Doğum için düzenli aralıkta olmalı ,bel ve regl gibi ağrılar da eşlik etmeli .Korkma yani

Bunlar yalancı kasılma ,düzensiz olduğu sürece sorun yok benim uzun zamandır oluyor .Doğum için düzenli aralıkta olmalı ,bel ve regl gibi ağrılar da eşlik etmeli .Korkma yani
Bu zamana kadar böyle fazla olmuyordu arada denk gelirse şeklindeydi. Düzenli midir bilmiyorum ama içimden bir ses bir his suankiler daha düzenli gelip gidiyo diyo ben de ağrım sızım sancım olmadığı için takılı kalmadım hiç hayırlısı diyorum

Benim de çok sık olmaya başladı ama düzenli değil .Zaten doktor mart başı gibi yaparız diyor sezaryeni .O güne kadar gelmezse tabii

Bebişlerin hali belli olmuyo zaten çok az bebek %5 falan diyolar tam zamaninda gelir çoğu önce veya sonraya kaliyor herhalde
Kesinlikle öyle.Oğlum sezaryen olsam o tarihten de önce gelmişti .Yeter ki sağlıkla gelsinler .Öyle bir tarih ki Allah korusun erken doğum olmadığı sürece balık burcu olacak

Balık erkeği nasıl olur peki

Bebek ters mi döndü ondan mi dicem ama tek nokta değil genel her yeri sertti, şuan da yumuşadi mesela ay tarif de edemiyorum ya
benmde sert yani bazen ya cok geriyor cocuk ondan sertlesiyor ya da benm gibj sancilarin olunca taş kesiliyor

Kızlar sancı karnın sertleşmesinden daha farklı bir şey değil mi zaten? Karın sertleşmesi ben de çok uzun zamandır oluyor. Fazla ayakta kaldığımda, yorgun olduğumda daha sık oluyor. Ama sancı bundan daha farklı bir durum. Sadece sertleşme varsa boşuna panik olmayın bence. Bebek sırtını, poposunu dayamış gerinmiş oluyor genelde. Devlette acildeki doktorları geçtim, kendi özel doktorum bile düzensiz sancıların 2 saat sürebilir, istirahat edince geçiyorsa sorun yok diyor. Kibarca, muayeneye gelmene gerek yok diyor yani.

Tüm kalbimle duam sizinle sen daha iyi bilirsin çocuğunun bünyesini kuzum benim. Aynen yollama toparlansın kuzum. Zaten geçer Allah'ın izniyle ilaçlarıda var
Çok sağ ol kuzum Allah razı olsun İnşalalh şu yarın da olursa sonra hafifler diye düşünüyorum. Şuan bile ateşi var yavrumun geçmezse Salı gününe çocuk doktoruna randevu aldık zaten yan ilçeden. Pazartesi dolu diye alamadık. Haftasonuna denk gelince mecbur acil ile idare ediyoruz işte

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…