- 22 Ekim 2024
- 4.365
- 10.315
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.061
Bir takim burç meselesi nsnxjsndksjsjjdAyyy bu saatlerde olmaz ki ama ,ben sanmıyorum bir doktorun bunu planlı yapacağınısöylesek acırlar mı ki bize
Bunlar yalancı kasılma ,düzensiz olduğu sürece sorun yok benim uzun zamandır oluyor .Doğum için düzenli aralıkta olmalı ,bel ve regl gibi ağrılar da eşlik etmeli .Korkma yaniBebek ters mi döndü ondan mi dicem ama tek nokta değil genel her yeri sertti, şuan da yumuşadi mesela ay tarif de edemiyorum ya
Hiç sormaBir takim burç meselesi nsnxjsndksjsjjd
Bu zamana kadar böyle fazla olmuyordu arada denk gelirse şeklindeydi. Düzenli midir bilmiyorum ama içimden bir ses bir his suankiler daha düzenli gelip gidiyo diyoBunlar yalancı kasılma ,düzensiz olduğu sürece sorun yok benim uzun zamandır oluyor .Doğum için düzenli aralıkta olmalı ,bel ve regl gibi ağrılar da eşlik etmeli .Korkma yani
Benim de çok sık olmaya başladı ama düzenli değil .Zaten doktor mart başı gibi yaparız diyor sezaryeni .O güne kadar gelmezse tabiiBu zamana kadar böyle fazla olmuyordu arada denk gelirse şeklindeydi. Düzenli midir bilmiyorum ama içimden bir ses bir his suankiler daha düzenli gelip gidiyo diyoben de ağrım sızım sancım olmadığı için takılı kalmadım hiç hayırlısı diyorum
Bebişlerin hali belli olmuyo zaten çok az bebek %5 falan diyolar tam zamaninda gelir çoğu önce veya sonraya kaliyor herhaldeBenim de çok sık olmaya başladı ama düzenli değil .Zaten doktor mart başı gibi yaparız diyor sezaryeni .O güne kadar gelmezse tabii
Kesinlikle öyle.Oğlum sezaryen olsam o tarihten de önce gelmişti .Yeter ki sağlıkla gelsinler .Öyle bir tarih ki Allah korusun erken doğum olmadığı sürece balık burcu olacakBebişlerin hali belli olmuyo zaten çok az bebek %5 falan diyolar tam zamaninda gelir çoğu önce veya sonraya kaliyor herhalde
BalıkKızlar ben balık burcuyum yükselenim de aslan. Duygusallık var mı var ama anlık sonrasında mantıklı düşünme bazen yersiz ego ve kendi bildiğini yapma durumları olabiliyor. Ama yükselen çok etkiliyor bence. Balıkları sürekli ağlayan kimseler olarak bilmeyin duyguları kullanmayı ve bu duygularla insanları manipüle etmeyi çok iyi biliyorlarbir de neredeyse koç kadar inatları var, gizli inatçılar ve kinciler övdüm mü yerdim mi belli değil ben de
Balık burcu erkeği bir arkadaşımız vardı .Gayet uyumlu ,düşünceli kibar biriydi .Çocuk olunca nasıl olur bilemiyorum tabii.Balıkerkeği nasıl olur peki
Onu bilemiyorum işte ama çok fark olacağını sanmamBalıkerkeği nasıl olur peki
benmde sert yani bazen ya cok geriyor cocuk ondan sertlesiyor ya da benm gibj sancilarin olunca taş kesiliyorBebek ters mi döndü ondan mi dicem ama tek nokta değil genel her yeri sertti, şuan da yumuşadi mesela ay tarif de edemiyorum ya
Balık erkeği iyidir yaaBalıkerkeği nasıl olur peki
Benimki de öyle oluyor sancı giriyor taş gibi oluyor karnım ama nst de hiçbir şey çıkmıyorbenmde sert yani bazen ya cok geriyor cocuk ondan sertlesiyor ya da benm gibj sancilarin olunca taş kesiliyor
Gidince bir sorcam ama sanmıyorum canımAyyy bu saatlerde olmaz ki ama ,ben sanmıyorum bir doktorun bunu planlı yapacağınısöylesek acırlar mı ki bize
Sor sor bizimki de bir umut işteGidince bir sorcam ama sanmıyorum canım
Çok sağ ol kuzum Allah razı olsun İnşalalh şu yarın da olursa sonra hafifler diye düşünüyorum. Şuan bile ateşi var yavrumunTüm kalbimle duam sizinlesen daha iyi bilirsin çocuğunun bünyesini kuzum benim. Aynen yollama toparlansın kuzum. Zaten geçer Allah'ın izniyle ilaçlarıda var
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versinÇok sağ ol kuzum Allah razı olsun İnşalalh şu yarın da olursa sonra hafifler diye düşünüyorum. Şuan bile ateşi var yavrumungeçmezse Salı gününe çocuk doktoruna randevu aldık zaten yan ilçeden. Pazartesi dolu diye alamadık. Haftasonuna denk gelince mecbur acil ile idare ediyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?