2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar burçlar konuşulmuş. O zaman benim gelecek olan gariban evladım napsın kızlaaaar shhdjdjdjjr bakın şimdi ben ikizler, eşim ikizler, ilk oğlum ikizler üç ikizlerin içinde martın ilk haftası doğarsa balık olacak gibi duruyor. Bu durumda hali nolur

Benimki de öyle oluyor sancı giriyor taş gibi oluyor karnım ama nst de hiçbir şey çıkmıyor
Nst de hiç denk gelmedim valla
Çocuk nereye düştüm diye düşünüp duracak gibi geldi bana skxnjsndjsnd

Ayy koç burcları cok zor ınsanlar,koç olmasındansa balık ıyıdır bebısmbenım kocamda ıkızler bence ıkızler eglencelı burc,ayak uydurur mınnos balık merak etme daha iyi işte ıcıne kapanık olmaz

Nst de hiç denk gelmedim valla

Çocuk nereye düştüm diye düşünüp duracak gibi geldi bana skxnjsndjsnd

Yaaa bence de ikizler çok sevilmez ama cidden çok eğlenceliyizdir ahhdjdjjd ertelemeyi hiç sevmem plan program yaparım. İşimi son ana asla bırakmam. Mesela üçümüz de çok duygusalız çok vicdanlıyız. Üçümüz bir karar alırız beş dakika sonra vazgeçeriz falan aşırı eğlenceli jsjdjjdjd şaka bir yana cidden seviyorum
Şimdi size ilginç bir şey daha söylemek istiyorum. Eşim 1 Haziran doğumlu, oğlum 1 Haziran doğumlu ben mayıs doğumluyum ama kimliğime 1 Haziran yazmışlar. Yani bu kadar mı denk geliriz

Kiz yok sevilmez olarak demek istemedim nsbdjdnjd ben öyle düşünmüyorum zaten sadece bebiş balık olduğu için onun açısından cümbüş olur anlamında sndnjddjdjdjs

Kiz yok sevilmez olarak demek istemedim nsbdjdnjd ben öyle düşünmüyorum zaten sadece bebiş balık olduğu için onun açısından cümbüş olur anlamında sndnjddjdjdjs
Yok kuzum sen yanlış anladın ben sen öyle düşünüyorsun demedim genel olarak hep ikizler burcu hakkında böyle düşünülür ya onu dedim

Yok kuzum sen yanlış anladın ben sen öyle düşünüyorsun demedim genel olarak hep ikizler burcu hakkında böyle düşünülür ya onu dedim
Evet ikizler diyince aa öcü diyen tipler çok snbxjsndjd benim cevremde baya ikizler var ve hepsiyle de genel olarak anlaşıyoruz

Ozaman dua et yukseleni ikizler olsun ancak o sekilde anlasabilir sizle

Eşim ikizler ben kova cok iyi anlasırız cok eğlencelidir ikizler arada bir parlar yükselir iner ama hemen gecici olduğundan sorun sıkıntı olmaz aramızda ben o anlarda alttan alınca hemen geciyor ben eşim iyiki ikizler diyorum cidden eğlenceliler annemde balık ve eşimle cok iyi geciniyorlar 6 yıldır Elhamdülillah

Yaa bencede o kadar ikizler içinde açılır balık Ay ne güzel ne kadar çok ortak yönünüz var keremto da 1 Mart ta gelir belki ay olmasa da günde ortak olursunuz Ama tabi zamanında gelsin inşallah

doktor ne diyecek bakalim ya ama korkuyo insan dogurmak istemiyor
Korkma kız suyun gelmiş ben gülüyorum da bakma bana gotumgotum oldum şuan tarihlerimiz aynı sayılır insan bir duraksiyo

sezeryan mi planlamistiniz bilmiyorum ama sakin ol bebişin gelmek istiyor belli ki hayırlısı olsun hakkinizda çok uğraştirmadan rahatça gelsin bebişin kucağına

benim de hemen imzadaki doğum tarihine kaydı gözüm gayri ihtiyari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…