- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.081
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim inşallah bir an önce şifamıza kavuşuruzÇok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin
Nst de hiç denk gelmedim vallaBenimki de öyle oluyor sancı giriyor taş gibi oluyor karnım ama nst de hiçbir şey çıkmıyor
Çocuk nereye düştüm diye düşünüp duracak gibi geldi bana skxnjsndjsndKızlar burçlar konuşulmuş. O zaman benim gelecek olan gariban evladım napsın kızlaaaar shhdjdjdjjr bakın şimdi ben ikizler, eşim ikizler, ilk oğlum ikizler üç ikizlerin içinde martın ilk haftası doğarsa balık olacak gibi duruyor. Bu durumda hali nolur
Ayy koç burcları cok zor ınsanlar,koç olmasındansa balık ıyıdır bebısmKızlar burçlar konuşulmuş. O zaman benim gelecek olan gariban evladım napsın kızlaaaar shhdjdjdjjr bakın şimdi ben ikizler, eşim ikizler, ilk oğlum ikizler üç ikizlerin içinde martın ilk haftası doğarsa balık olacak gibi duruyor. Bu durumda hali nolur
Nst de hiç denk gelmedim valla
Çocuk nereye düştüm diye düşünüp duracak gibi geldi bana skxnjsndjsnd
Yaaa bence de ikizler çok sevilmez ama cidden çok eğlenceliyizdir ahhdjdjjd ertelemeyi hiç sevmem plan program yaparım. İşimi son ana asla bırakmam. Mesela üçümüz de çok duygusalız çok vicdanlıyız. Üçümüz bir karar alırız beş dakika sonra vazgeçeriz falan aşırı eğlenceli jsjdjjdjd şaka bir yana cidden seviyorumAyy koç burcları cok zor ınsanlar,koç olmasındansa balık ıyıdır bebısmbenım kocamda ıkızler bence ıkızler eglencelı burc,ayak uydurur mınnos balık merak etme daha iyi işte ıcıne kapanık olmaz
Kiz yok sevilmez olarak demek istemedim nsbdjdnjd ben öyle düşünmüyorum zaten sadece bebiş balık olduğu için onun açısından cümbüş olur anlamında sndnjddjdjdjsYaaa bence de ikizler çok sevilmez ama cidden çok eğlenceliyizdir ahhdjdjjd ertelemeyi hiç sevmem plan program yaparım. İşimi son ana asla bırakmam. Mesela üçümüz de çok duygusalız çok vicdanlıyız. Üçümüz bir karar alırız beş dakika sonra vazgeçeriz falan aşırı eğlenceli jsjdjjdjd şaka bir yana cidden seviyorum
Şimdi size ilginç bir şey daha söylemek istiyorum. Eşim 1 Haziran doğumlu, oğlum 1 Haziran doğumlu ben mayıs doğumluyum ama kimliğime 1 Haziran yazmışlar. Yani bu kadar mı denk geliriz
Yok kuzum sen yanlış anladın ben sen öyle düşünüyorsun demedim genel olarak hep ikizler burcu hakkında böyle düşünülür yaKiz yok sevilmez olarak demek istemedim nsbdjdnjd ben öyle düşünmüyorum zaten sadece bebiş balık olduğu için onun açısından cümbüş olur anlamında sndnjddjdjdjs
Evet ikizler diyince aa öcü diyen tipler çok snbxjsndjd benim cevremde baya ikizler var ve hepsiyle de genel olarak anlaşıyoruzYok kuzum sen yanlış anladın ben sen öyle düşünüyorsun demedim genel olarak hep ikizler burcu hakkında böyle düşünülür yaonu dedim
Cok tesekkr ederiim cok seviyorum ben o balonları bir bakayımÇok teşekkür ederizzzablam instadan bi sayfaya yaptırdı ama fiyatını hiç bilmiyorum hediye etti sayfanın adı bir_punch_bir_oda #reklam değil yazayım nolur nolmaz
Ozaman dua et yukseleni ikizler olsun ancak o sekilde anlasabilir sizleKızlar burçlar konuşulmuş. O zaman benim gelecek olan gariban evladım napsın kızlaaaar shhdjdjdjjr bakın şimdi ben ikizler, eşim ikizler, ilk oğlum ikizler üç ikizlerin içinde martın ilk haftası doğarsa balık olacak gibi duruyor. Bu durumda hali nolur
Eşim ikizler ben kova cok iyi anlasırız cok eğlencelidir ikizler arada bir parlar yükselir iner ama hemen gecici olduğundan sorun sıkıntı olmaz aramızda ben o anlarda alttan alınca hemen geciyor ben eşim iyiki ikizler diyorum cidden eğlencelilerKızlar burçlar konuşulmuş. O zaman benim gelecek olan gariban evladım napsın kızlaaaar shhdjdjdjjr bakın şimdi ben ikizler, eşim ikizler, ilk oğlum ikizler üç ikizlerin içinde martın ilk haftası doğarsa balık olacak gibi duruyor. Bu durumda hali nolur
Yaa bencede o kadar ikizler içinde açılır balıkYaaa bence de ikizler çok sevilmez ama cidden çok eğlenceliyizdir ahhdjdjjd ertelemeyi hiç sevmem plan program yaparım. İşimi son ana asla bırakmam. Mesela üçümüz de çok duygusalız çok vicdanlıyız. Üçümüz bir karar alırız beş dakika sonra vazgeçeriz falan aşırı eğlenceli jsjdjjdjd şaka bir yana cidden seviyorum
Şimdi size ilginç bir şey daha söylemek istiyorum. Eşim 1 Haziran doğumlu, oğlum 1 Haziran doğumlu ben mayıs doğumluyum ama kimliğime 1 Haziran yazmışlar. Yani bu kadar mı denk geliriz
Nasıl oldu daha iyi mi şimdiYa benim oğlum hasta bir de ondan da yatamıyorum 39-40 derece ateş düşürmeye çalışıyorum analık
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişinikizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
Korkma kız suyun gelmişdoktor ne diyecek bakalim ya ama korkuyo insan dogurmak istemiyor
Hayırlısıyla inşallah hersey güzel ilerler ve sağlıkla kavusursunuz yavrunuzakizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahkizlar suyum geldi vee sancim yok suan tum gun vardi kesildi.hastaneye gidiyoruz bakalim ne diyecekler
benim de hemen imzadaki doğum tarihine kaydı gözüm gayri ihtiyariKorkma kız suyun gelmişben gülüyorum da bakma bana gotumgotum oldum şuan tarihlerimiz aynı sayılır insan bir duraksiyo
sezeryan mi planlamistiniz bilmiyorum ama sakin ol bebişin gelmek istiyor belli kihayırlısı olsun hakkinizda çok uğraştirmadan rahatça gelsin bebişin kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?