- 11 Temmuz 2024
- 2.265
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.452
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.701
Yaz kız kocandan önce bize yaz kızlar suyum geldi diye sonra kocanı ara beni hastaneye götür suyum geldi diye biz çok merak ederizAy direk buraya yazıcam zatenevin içinde ben ne zaman suyum geldi gidiyorum yazcam diye geziyorum kaç gündür zaten gerçi o an gelince kesin panikten unuturum
Naptın canım nasıl oldun kanala girme olayı son aşama değil mi normal doğurmadım ama öyle biliyorum en sancılı dayanılmaz sancının olduğu durum sonra da bebe çıkıyor zaten diye biliyorum yani ondan önce suyun gelmişte olur anlarsın uygulama da takip ediyor musun halaKiz çok fenayım ard arda olmaya başladı doğuracak mıyım acaba gerçek sancı falan mi bu öncekiler sahte miydi o zaman öf kivrandiriyor resmen, karnım gerilmiyo ama ona okeyim sadece peşpeşe çok fena oldu
Canım ben hep epidural diyorum ama belki de spinaldi. Aradaki farkı bilmiyorum desemCanım tansiyon aletinde ard arda ölçüm yapılmıyor. Hatta senden önce başkası ölçüm yaptı diyelim sonra hemen ardından sen yaptın o kişinin ölçümü çıkıyor. Annem tansiyon hastası biz tansiyon aleti olarak omron kullanıyoruz koldan ölçen #reklamdegil o doğru sonucu veriyor. Ama dediğim gibi kendi tansiyonunu bile ard arda ölçmemelisin. Dinlenik bir vaziyette ölçüm yap ilk sonuç doğru tansiyonundur. Bu arada umarım iyisindir tansiyon konusunda herşey yolundadir inşallah
Öncelikle kalbim duam ve iyi dileklerim seninleheyecanını canı gönülden paylaşıyorum. Bugün derin temizliğe giriştik söylemiştim annem falan geldi. Ama ben çok zorlandım,doğum olmasın diye de çok yormamaya çalıştım kendimi. O yüzden giremedim geride kaldım msjlarda. Şimdi nasıl heyecanlisindir kim bilir. Su gibi geçsin inşallah. Kaçta gireceksin. Herşey gönlünce ve yolunda ilerlesin. Biz güzel haberlerini bekliyor olacağız birde sen tecrübelisin bu konuda sana danışmak isterim epidural ile oldum demişsin sezeryanı sipinalden farkı nedir. Aynı şey mi. Banada bayılma yöntemini soracaklarmista. Henüz cevap vermedim çünkü
Çok teşekkür ederim canım. İlk fırsatta yazıcam sizeCanım benim çok teşekkür ediyorum pazartesi günü çok endişelendim 13 leri görünce doktorum 13 gördüğüm anda alırım demişti tedirgin etmişti beni sonrasında şimdilik takip yeterli dedi o günden beri de 13/9 12/9 gidiyoruz altına düşmüyor ama iyiyim de çok sağol rahatlattın beni benimkisi de aynı marka canım bilmiyordum baya şaşırdım kızlarda söyledi sağolsunlar
Sen nasılsın iyi misin son turlar temizliğinde hallolmuş bir ferahlık rahatlık gelmiştir mis gibi
Canım kesinlikle imkanın varsa götür emzirme yastığını çünkü çok büyük rahatlık sağlıyor ilkinde almama rağmen düşünemedim ama şimdi direk hastane çantama koydum benim göğüs uçları küçük o yüzden çok zorlanmıştım bebeğin tutmasıydı benim tutmamdı bir yandan uç çıkarma çabalarıydı derken çok yorucuydu ama şimdi hastane çantama önce onu koycam büyük konfor sağlıyor
imagination forever sen nasılsın kuzum gece boyu sancıların sürdü mü umarım iyisindir rahat bir gece geçirmişsindir
misophonia_ canım benim hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ah nasıl da heyecanlı geçmiştir şimdi gecen Yavrukuşun da heyecanla bekliyordur kardeşini bizi haberdar et her şey yolunda gitsin inşallah canım benim
Canım benim dualarımız senin ve kuzunla sağlıcakla kucağına alacaksın merak etme annelik çok zor bende geride kalan kızçemi düşünüp duygusallaşıyorum elde olmadanCanım ben hep epidural diyorum ama belki de spinaldi. Aradaki farkı bilmiyorum desem
Şimdi hastanedeyim, serum takıldı. Kan verdim bekliyorum. 1 saate alacaklar doğuma sanırım. Fırsat olursa doktora sorar doğumdan sonra yazarım sana.
Evde kızımı uyurken öpüp bırakıp doğuma gelmek bi garip hissettirdi.Dua eder misiniz bana ve kızlarıma?
38de oluyor sanırım daha varAy ben progestanı bile atarken çok zorlanmıştım
Ne zaman olcak benden önce yaptır bari hahhxnx mdmd
Daha girmemişsiiinnnn doğumaapapatya113 Canım şimdi sordum epidural olacakmışım. Sezaryan sonrası da daha rahat oluyor dedi. İlki de epiduralmiş.
Kanka yakın zamanda ben senden umutluyum hshjdjdjjdjdjkdHeyecan mı ariyorsun akxbjsbdjsndkdj ben sanciliyim biraz ama bugün dogurmam sanırım
Benim normalde 25 Mart görünüyor martı bekler diye umut ediyorum umut fakirin ekmeği hahdjjdkkdKimin bebişi sakin sakin martı bekleyecek ben onu merak ediyorum
Kızzzz doğurdun mu ses ver o zaman ahahjsjjsjsBen benbugün kontrol vardı sancı hep 40lardaydı ara sıra 70 80 kere çıktı ama düzenli değildi sanırım o kadar takip edemedim cuma tekrar gel dedi şimdi de sancılar giriyor ara ara inşallah zabağa doğurcam totem yapıyorum 39+1 olduk gari gelsin ya
Yaaaaa güzel haberlerini bekliyoruz o zamanBeeeen yarın doğuruyorum resmenn ayın 20 sinde yaniiii yarın bildiğin yarın
Yaaa şimdi gördüm ne durumdasın naptın?Kiz çok fenayım ard arda olmaya başladı doğuracak mıyım acaba gerçek sancı falan mi bu öncekiler sahte miydi o zaman öf kivrandiriyor resmen, karnım gerilmiyo ama ona okeyim sadece peşpeşe çok fena oldu
Duamız seninle canım benim güzel haberlerini bekliyoruzCanım ben hep epidural diyorum ama belki de spinaldi. Aradaki farkı bilmiyorum desem
Şimdi hastanedeyim, serum takıldı. Kan verdim bekliyorum. 1 saate alacaklar doğuma sanırım. Fırsat olursa doktora sorar doğumdan sonra yazarım sana.
Evde kızımı uyurken öpüp bırakıp doğuma gelmek bi garip hissettirdi.Dua eder misiniz bana ve kızlarıma?
Haftaya perşembe Allahın izniyleYok mu doğuran, doğurmak üzere olan, doğuracağını düşünen sgfsddfgggh
Ay hadi inşallahHaftaya perşembe Allahın izniyle
Benmde öyle oldu bende kafama takıyordm süt dolsuda cekildi gibi üzülüyordmArada sızı oluyor da sanki eskiden daha dolgundu söndü gibi geliyorinşallah dediğin gibi olur doğumda gelir
Ben de Tülay hanıma gidiyorum:)Ahmet hocaya gidiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?