2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ay direk buraya yazıcam zaten evin içinde ben ne zaman suyum geldi gidiyorum yazcam diye geziyorum kaç gündür zaten gerçi o an gelince kesin panikten unuturum
Yaz kız kocandan önce bize yaz kızlar suyum geldi diye sonra kocanı ara beni hastaneye götür suyum geldi diye biz çok merak ederiz

Kiz çok fenayım ard arda olmaya başladı doğuracak mıyım acaba gerçek sancı falan mi bu öncekiler sahte miydi o zaman öf kivrandiriyor resmen, karnım gerilmiyo ama ona okeyim sadece peşpeşe çok fena oldu
Naptın canım nasıl oldun kanala girme olayı son aşama değil mi normal doğurmadım ama öyle biliyorum en sancılı dayanılmaz sancının olduğu durum sonra da bebe çıkıyor zaten diye biliyorum yani ondan önce suyun gelmişte olur anlarsın uygulama da takip ediyor musun hala

Canım ben hep epidural diyorum ama belki de spinaldi. Aradaki farkı bilmiyorum desem
Şimdi hastanedeyim, serum takıldı. Kan verdim bekliyorum. 1 saate alacaklar doğuma sanırım. Fırsat olursa doktora sorar doğumdan sonra yazarım sana.

Evde kızımı uyurken öpüp bırakıp doğuma gelmek bi garip hissettirdi. Dua eder misiniz bana ve kızlarıma?

Çok teşekkür ederim canım. İlk fırsatta yazıcam size

Günaydın kızlar bugün uyumuşum 12 den 5:30 a kadar şoktayım iki gündür çok şükür uyuyorum
Bu arada balık burcuna girmiş bulunmaktayız hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gelsin minik balıklar Doğururum belki kova olur derken doguramadım Artık istediği kadar bekleyebilir mart başını görebiliriz inşallah bari şu grubun adının hakkını vereyim herkes şubatta döküldü Ben bari sırtlanayım

Canım benim dualarımız senin ve kuzunla sağlıcakla kucağına alacaksın merak etme annelik çok zor bende geride kalan kızçemi düşünüp duygusallaşıyorum elde olmadan Ama güzellik uyanana kadar kardeşi gelmiş olacak büyük bir sevinç ve heyecanla karşılayacak onu bir ömür boyu da en iyi arkadaşı olacak kız kardeş candır Güzel haberlerini bekliyoruz canım kolaylıklar diliyorum dualarım sizinle

Kızzzz doğurdun mu ses ver o zaman ahahjsjjsjs

Kiz çok fenayım ard arda olmaya başladı doğuracak mıyım acaba gerçek sancı falan mi bu öncekiler sahte miydi o zaman öf kivrandiriyor resmen, karnım gerilmiyo ama ona okeyim sadece peşpeşe çok fena oldu
Yaaa şimdi gördüm ne durumdasın naptın?

Duamız seninle canım benim güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…