2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benim öyle kötü geçti ki son üç ayım kusmaktan yatmaktan başka hiç bir şey yapmadan 6 kilo verdim o yüzden bir an önce doğurmak istiyorum siz böyle yazınca da ne bileyim korktum hayırlısı
Hamileyken yaptığım en güzel şey yatmak saatlerce uyumak bolca film izlemek özgürce gezmekti korkacak bişe yok bebek olunca da bambaşka güzellikler olacak

Canım geçmiş olsun ama bence doktorunu dinle hiç kafanı bulandirma zaten o kadar da yüksek cikmamis kas hastalığı falan olsa ylbaya yüksek cikarmis belli ki. Allah korusun sıkma canını takiptesiniz zaten

Denicem ya evle ugrasiyoruz yatak odamdaki komidin ve halilar salonda bağımsızlığını ilan etti aynasi falan... Toparlim duzelteyim kafam da böyle dağınık odaklanamiyorum bir şeye sjhsjed kaydettim o attığın tarifi

Kızlarrr çok uzun zaman oldu girmeyeliay vallahi özledim sizi .Zor bir dönemden geçtim hala çok iyi sayılmam ama toparlıyorum siz nasılsınız kuzular nasıl
Hosgeldin canim iyi olursun ennn kısa sürede inşallah yuvarlanio gidiyoruz gerçek anlamda dhdbbdbd sen nasilsin siz nasilsinizzz

Canım geçmiş olsun ama bence doktorunu dinle hiç kafanı bulandirma zaten o kadar da yüksek cikmamis kas hastalığı falan olsa ylbaya yüksek cikarmis belli ki. Allah korusun sıkma canını takiptesiniz zaten
İnşallah iyi çıkar canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…