2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kizlar bebegin gunduz uykularini nasil uzun tutabilirim onerisi olan varsa alabilirim. Benim bebegi gunduz zar zor uyutuyorum uyusada kisa suruyor 20 dk yada yarim saat sonra uyaniyoraksama kdr bilac kere bole uyutuyorum ana hepsi kisacik
Benim bebeğim eşittir senin bebeğin resmen
Ya evet mesela şuan kucağımda uyudu. Tuvalete gitmem gerek ama bıraktığım an uyanacak biliyorum, böyle koala gibi duruyoruz şuan azıcık da olsa uyusun diye ellemiyorum valla..

Ama ben mememe getirince uyumuyor şu şekilde uyuyor küçük hanımefendi
Kenan doğuludan çakkıdı açıyoruz 10 dakika dans ediyoruz kucağımda uyuyor. Yatağa yatırana kadar

Kizlar bebegin gunduz uykularini nasil uzun tutabilirim onerisi olan varsa alabilirim. Benim bebegi gunduz zar zor uyutuyorum uyusada kisa suruyor 20 dk yada yarim saat sonra uyaniyoraksama kdr bilac kere bole uyutuyorum ana hepsi kisacik
Kundak yap canim uyandiriyorlar kendilerini ben anneme geldim o zamandan beri 2 saat uyuyor yoksa 10 dk anca

fnd_50 canım sende yoksun bayağıdır yaraların iyileşti mi? Umarım iyisindir
Fundanın buyuk oglunun kolu kırıldı cok yogun o yuzden gıremıyor canım.Allah kolaylık versın arkadasıma zor ıkı cocuk ben bıtanesını ıdare edemıyorum. misophonia_ senıde goremıyorum canım pek.ben oglanı her uyuttugumda buraya dadanıyorumelımde ates olcer gunde uc dort kez atesınede bakıyorum bu gıdısle ohoo hunıyı takarım ben

Geçmiş olsun canım fnd_50

İki çocuk cidden Allah sabir ve kolaylık versin cidden helal olsun sizin hakkiniz 2x ödenmez ateşine niye bakıyorsun kiz hasta mıydı bebiş

Benımkı artık durmuyor kundakta ellerını cıkarma savası verıyorsonrada elıyle kafasına vurup kendını uyandırıyor şapşik
Yaa benimkide aynen oyle hemde ne savas bakio cikaramio devam ediyo uykuya tabi bu durum gece icin gecerli. Gunduz yarim saatten fazla uyumuyor kuduruyor kundagin icinde çığlık kiyamet

Sırt üstü yatıp memenin ucundan tutup salla bana o iyi geldi geri gidiyor tıkalı süt

Ay çok üzüldüm fnd_50 çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnsallah cabucak toparlar kuzucuk
Sırt üstü yatıp memenin ucundan tutup salla bana o iyi geldi geri gidiyor tıkalı süt
Ya anlayamadım tam canım bende deneyeyim ama sırt üstü yatıp nasıl yapıcaz

Geçmiş olsun canım fnd_50

İki çocuk cidden Allah sabir ve kolaylık versin cidden helal olsun sizin hakkiniz 2x ödenmez ateşine niye bakıyorsun kiz hasta mıydı bebiş
Yoo degılpsıkolojık hastalık işte,ilk dogdugunda aclıktan bı ateslenmıstı o zamandan berı tik oldubazen 37.2 falan cıkıyo hemen üzerindeki kalın seylerı alıyorum

1 aydır buraya hiç girmedim sanırım. Sen etiketleyince bildirim geldi de öyle girdim
Anneme gittim, 3 hafta kaldım. Epey dinlendim. Evime döndüm yine maraton başladı. Küçük uyuyunca büyükle ilgilenmeye çalışıyorum. Akşam nasıl oluyor anlamıyorum.

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…