- 2 Ekim 2022
- 2.770
- 4.227
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.641
Yol yok sık dişini 3 sydan sonra biraz daha toparliyorlsr genel olarak azınlıkta değilsek sorunumuz hafifler djdbjdfj
Benim bebeğim eşittir senin bebeğin resmenKizlar bebegin gunduz uykularini nasil uzun tutabilirim onerisi olan varsa alabilirim. Benim bebegi gunduz zar zor uyutuyorum uyusada kisa suruyor 20 dk yada yarim saat sonra uyaniyoraksama kdr bilac kere bole uyutuyorum ana hepsi kisacik
Ya evet mesela şuan kucağımda uyudu. Tuvalete gitmem gerek ama bıraktığım an uyanacak biliyorum, böyle koala gibi duruyoruz şuanBenımkı kucagımdaysa bır saatte uyur ama yerıne bırakınca gözlerını acıyor konusmaya baslıyormememe dogru bı bastırıyorum anında uyuyor ama orda kalması lazım degısık bu bebeler ya kıyamam ben onlara,bıde guluyor memede uyuyunca ruyasında süt şelalesimi görüyor nedir
Kundak yap canim uyandiriyorlar kendilerini ben anneme geldim o zamandan beri 2 saat uyuyor yoksa 10 dk ancaKizlar bebegin gunduz uykularini nasil uzun tutabilirim onerisi olan varsa alabilirim. Benim bebegi gunduz zar zor uyutuyorum uyusada kisa suruyor 20 dk yada yarim saat sonra uyaniyoraksama kdr bilac kere bole uyutuyorum ana hepsi kisacik
Zaten kundak yapiorum diger turlu 5 dk anca uyurKundak yap canim uyandiriyorlar kendilerini ben anneme geldim o zamandan beri 2 saat uyuyor yoksa 10 dk anca
Benımkı artık durmuyor kundakta ellerını cıkarma savası verıyorZaten kundak yapiorum diger turlu 5 dk anca uyur
Fundanın buyuk oglunun kolu kırıldı cok yogun o yuzden gıremıyor canım.Allah kolaylık versın arkadasıma zor ıkı cocuk ben bıtanesını ıdare edemıyorum.fnd_50 canım sende yoksun bayağıdır yaraların iyileşti mi? Umarım iyisindir
Geçmiş olsun canımFundanın buyuk oglunun kolu kırıldı cok yogun o yuzden gıremıyor canım.Allah kolaylık versın arkadasıma zor ıkı cocuk ben bıtanesını ıdare edemıyorum.misophonia_ senıde goremıyorum canım pek.ben oglanı her uyuttugumda buraya dadanıyorum elımde ates olcer gunde uc dort kez atesınede bakıyorum bu gıdısle ohoo hunıyı takarım ben
Yaa benimkide aynen oyle hemde ne savasBenımkı artık durmuyor kundakta ellerını cıkarma savası verıyorsonrada elıyle kafasına vurup kendını uyandırıyor şapşik
Sırt üstü yatıp memenin ucundan tutup salla bana o iyi geldi geri gidiyor tıkalı sütBol bol emzirmek lazımmış benim çok ağrıyor hala ağrıdan başka bir şey de yok biri büyük ama önceki hamileliğimden de kalma çocuk hep sağdan içti ondandı yanlış randevu almışım bende göğüs cerrahisiiptal ettim şimdi genel cereahiye aldım da durutmuyor beni ağrı ne olacak bilmiyorum umarım bir şey yoktur bende gözle görülen bir şey de yok hepte emzirdim bilmiyorum niye böyle ya Ağlaya ağlaya emziriyorum
Ay çok üzüldümFundanın buyuk oglunun kolu kırıldı cok yogun o yuzden gıremıyor canım.Allah kolaylık versın arkadasıma zor ıkı cocuk ben bıtanesını ıdare edemıyorum.misophonia_ senıde goremıyorum canım pek.ben oglanı her uyuttugumda buraya dadanıyorum elımde ates olcer gunde uc dort kez atesınede bakıyorum bu gıdısle ohoo hunıyı takarım ben
Ya anlayamadım tam canım bende deneyeyim ama sırt üstü yatıp nasıl yapıcazSırt üstü yatıp memenin ucundan tutup salla bana o iyi geldi geri gidiyor tıkalı süt
Ona bakayım msdem çünkü hiç ksybolmuyorlsr ysni hep orda.... Teşekkür ederim inşallah iyi gelir bana dawarcrew canım hemoroid için ben procto glyvenol diye bir krem kullandım sabah aksam. Bana çok iyi geldi. Bilgin olsun
Büsraa bise dicem seninde vajinandan gaz cikiyormu. Benim kendi kendine gaz cikio ordan ay nasil utaniyorum esimin yaninda falan uffOna bakayım msdem çünkü hiç ksybolmuyorlsr ysni hep orda.... Teşekkür ederim inşallah iyi gelir bana da
Cnm sırt üstü yere uzan memenin uç kısmını tut salla sağa solaAy çok üzüldümfnd_50 çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnsallah cabucak toparlar kuzucuk
Ya anlayamadım tam canım bende deneyeyim ama sırt üstü yatıp nasıl yapıcaz
Onu ben de kullandım iyi geldi ama sonra kabız oldum 3 gün yine başa döndüm o kremi bitirmiştim hattaOna bakayım msdem çünkü hiç ksybolmuyorlsr ysni hep orda.... Teşekkür ederim inşallah iyi gelir bana da
Yoo degılGeçmiş olsun canımfnd_50
İki çocuk cidden Allah sabir ve kolaylık versin cidden helal olsun sizin hakkiniz 2x ödenmezateşine niye bakıyorsun kiz hasta mıydı bebiş
CNm ateşi alından mı ölçüyosunYoo degılpsıkolojık hastalık işte,ilk dogdugunda aclıktan bı ateslenmıstı o zamandan berı tik oldu bazen 37.2 falan cıkıyo hemen üzerindeki kalın seylerı alıyorum
1 aydır buraya hiç girmedim sanırım. Sen etiketleyince bildirim geldi de öyle girdimFundanın buyuk oglunun kolu kırıldı cok yogun o yuzden gıremıyor canım.Allah kolaylık versın arkadasıma zor ıkı cocuk ben bıtanesını ıdare edemıyorum.misophonia_ senıde goremıyorum canım pek.ben oglanı her uyuttugumda buraya dadanıyorum elımde ates olcer gunde uc dort kez atesınede bakıyorum bu gıdısle ohoo hunıyı takarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?