- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.742
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.661
Ay aynı gün doğurmuşuzz
Ya evet hık hık yapıyor korkutuyor beniii
Ayy evet özellikleri geceleri yataktan fırlıyoruz korkudan korkuyor sanırımAy aynı gün doğurmuşuzz
Ya evet hık hık yapıyor korkutuyor beniii
Sana ne yazdı doktor krem olarak reçeteli krem mi reçetesiz miOnu ben de kullandım iyi geldi ama sonra kabız oldum 3 gün yine başa döndüm o kremi bitirmiştim hatta
Seni çok iyi anlıyorum wjdbjsjdjdjdYoo degılpsıkolojık hastalık işte,ilk dogdugunda aclıktan bı ateslenmıstı o zamandan berı tik oldu bazen 37.2 falan cıkıyo hemen üzerindeki kalın seylerı alıyorum
Ben doktora gitmedim internetten kendim buldum eczaneden aldık.Sana ne yazdı doktor krem olarak reçeteli krem mi reçetesiz mi
Seni çok iyi anlıyorum wjdbjsjdjdjd
Ben doktora gitmedim internetten buldum ben de procto ile başlayan aldım.Sana ne yazdı doktor krem olarak reçeteli krem mi reçetesiz mi
Seni çok iyi anlıyorum wjdbjsjdjdjd
Ay ya bende cok fenalardayım 2 gün tuvalete çıkamadım sonra zorladım galiba çatladı mı noldu kan revan içindeyim ve ağlama moduna geliyorum zeytinyağı sürdüm kantoronu bulamadım eşim çöpe mi attı naptıysaOlsun geç olsun güç olmasın sndhjejdjd ben de rastgele keşfetmiştimyok ya dün yan komsumun kapida hepimiz kahve icerken o da pusette takiliyodu aşırı sessizdi hiç aglamadi anlamam lazımdı ordan sidhsjndd pusete kadar isemis mıçmış sjvsjsndksbsjshs öyle olunca acil banyoya sokmus olduk yağ konak işi bugün kısmetse
Ay evet bebişim için diyorum ki neuse ama büyük kandırıyorlar. Doğum yapan kadın yenilenmiyor aksini yaşıyoruz resmen ...
Bu verdiği merhemler reçeteli ilaç değilse bana atar mısın özelden ben de alayımo dediğim günden sonra daha sulu yemekleri tercih ettim sebze vs katı ekmek arası tarzi beslenmedim fazla. O günden eonra da zaten ağlayacak kadar kötü olmadım. Ama her wcden sonra minicik sızlıyor iyileşir yavaştan diye düşünüyorum kaka sulandırıcı için de bir şey önerdi mi reçeteli ilaç degilseler ben de alayim kullanayim
bi de benim akıntı eskiden olan gibi değil sanki vajina çevresindeki kılları birbirine yapıştırıyor semsert yapıyor sizde nasıl bilmiyorumacaba enfeksiyon falan mi oldu diye bi düşünüyorum yoksa doğumdan sonra bir süre normal mi diyoruz buna onu çözemedim belki kadın doğum doktoruna giderim fitil vs gerekirse kullanayim
Bu kv herbokolog cidden üffff djndjdndjd bence kişisel tercih ya o cahillik konusu... Olay insan olmak biraz
Kelin ilacı olsa başına sürermiş ejsbwhbdjsjdisj gazı yoksa ve saatini kacirmadiysam güzel uyuyo ama kacirdiysak eyvahbaşka da bilgim yok rastgele bazen uyuyo bazen uyumuyo nsbdjsjjdjd o saatleri yakalarsam çok iyi olacak da hesap edemiyorum neye göre oluyorsa artik...
Ay alintilamislar ya mesaji mesaj da uzun süre yoktum riye başlıyor dedim oha gelmiş mi..... Eski msjmiş
Genetik bile olsa kendi içinde büyüyorsa sıkıntı yoktur canım doktor öyle dediyse kafana çok takma değerleri tam hatırlamıyorum bende bakayım 5 Mayıs ta da 2 aylık olcaz bakalım kontrole gidince karşılaştırma yapayımAy canım hiç sorma ya bazıları çok şanslı ne güzel.Allah sağlık versin de artık kimseye muhtaç olmayalım inşallah .Bu arada onlar gittikten sonra mental olarak daha iyi hissediyorum en azından beklentim kalmadı .Cünkü daha çok yordular beni .
Ölçtüler canım ,33 doğmuştu en son 37 oldu .Doktor şu an için sorun yok bakacağız genetik görünüyor normal dedi ama işte insan üzülüyor
Fitili denedin mi canım bende iki kutudan sonra yine aynıyım kabusum geri döndüBen doktora gitmedim internetten kendim buldum eczaneden aldık.
Ben doktora gitmedim internetten buldum ben de procto ile başlayan aldım.
Yaaa öyle miFundanın buyuk oglunun kolu kırıldı cok yogun o yuzden gıremıyor canım.Allah kolaylık versın arkadasıma zor ıkı cocuk ben bıtanesını ıdare edemıyorum.misophonia_ senıde goremıyorum canım pek.ben oglanı her uyuttugumda buraya dadanıyorum elımde ates olcer gunde uc dort kez atesınede bakıyorum bu gıdısle ohoo hunıyı takarım ben
Sağol canım deneyeyim ama benim sorunum mastit mi onu bile anlamıyorum bebe çekince yumuşacık oluyor ama acısı geçmiyor umarım ciddi bir şey değildirSırt üstü yatıp memenin ucundan tutup salla bana o iyi geldi geri gidiyor tıkalı süt
Yaa özelde alınabilyor mu reçetesiz şuan acil ihtiyacım var geçici olsa dawarcrew canım hemoroid için ben procto glyvenol diye bir krem kullandım sabah aksam. Bana çok iyi geldi. Bilgin olsun
Hoşgeldin canım nasılsın daha iyi misin olsun yine gidersin inşallah kolaylıklar diliyorum1 aydır buraya hiç girmedim sanırım. Sen etiketleyince bildirim geldi de öyle girdim
Anneme gittim, 3 hafta kaldım. Epey dinlendim. Evime döndüm yine maraton başladı. Küçük uyuyunca büyükle ilgilenmeye çalışıyorum. Akşam nasıl oluyor anlamıyorum.
Sen nasılsın?
Zaten tahmın ettım ıkı cocuklu dunyada tuvalete bıle gıdemıyorsundur1 aydır buraya hiç girmedim sanırım. Sen etiketleyince bildirim geldi de öyle girdim
Anneme gittim, 3 hafta kaldım. Epey dinlendim. Evime döndüm yine maraton başladı. Küçük uyuyunca büyükle ilgilenmeye çalışıyorum. Akşam nasıl oluyor anlamıyorum.
Sen nasılsın?
Büyüyor canım onda şu an için sıkıntı yok ,erken doğmanın da etkisi var tabii.Genetik de öyle .Allahın izniyle bebişlerimiz hep iyi olurAy ya bende cok fenalardayım 2 gün tuvalete çıkamadım sonra zorladım galiba çatladı mı noldu kan revan içindeyim ve ağlama moduna geliyorum zeytinyağı sürdüm kantoronu bulamadım eşim çöpe mi attı naptıysa2 kutu fitil kullanmıştım doktorun verdiği o ara iyi oldu kabızmolunca tekrar başladı ağlatıyor neredeyse bana da söyleyin ilaçlar Bende sezeryan ama hamilelik sürecinde benek çok aşağıda oldugu için baskısına yaşadım ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım ne güzel
Genetik bile olsa kendi içinde büyüyorsa sıkıntı yoktur canım doktor öyle dediyse kafana çok takma değerleri tam hatırlamıyorum bende bakayım 5 Mayıs ta da 2 aylık olcaz bakalım kontrole gidince karşılaştırma yapayım
Rezene çayı bestlak damla tahin solgar bira mayasıKizlar sutu en hizli nasil arttirabilirim?
Ben kullanıyorum cok memnunumKizlar icinizde bu tarz anakucagi kullanan varmi ?
Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?Yaaa öyle mifnd_50 kuzuuum cok geçmiş olsun bende diyorum nerelerde kuzum aklımdaydın nasıl oldunuz sen nasılsın biraz daha iyi misin üst üste gelmiş yine sende bir şeyler umarım atlatmışsındır iyisindir canım
Sağol canım deneyeyim ama benim sorunum mastit mi onu bile anlamıyorum bebe çekince yumuşacık oluyor ama acısı geçmiyor umarım ciddi bir şey değildir
Yaa özelde alınabilyor mu reçetesiz şuan acil ihtiyacım var geçici olsa da
Hoşgeldin canım nasılsın daha iyi misin olsun yine gidersin inşallah kolaylıklar diliyorum
Ben 38+0 da doğum yaptım. Hastane çıkış yaparken 2 haftayı analık iznime ekledi ve 10 hafta rapor verdi. Şimdi iznim bitti. Yıllık izinlerimi kullanmaya başlayacağım ve 2 yıl ücretsiz izine ayrılıyorum ben de. Maddi olarak zorlanacağız ama kendim büyütmek istiyorum bebeğimi. Bir daha bugünleri gelmeyecek. Geçmiyor sandığımız günler biranda geçiyor ve çok hızlı büyüyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Süt kuzusu onlar. Benim iki kızımda bana çok düşkün. Küçüğü anneme bile bırakamıyorum. Sadece benim kucağımda sakinleşiyor çünkü. Büyük kızım da babasıyla bile ben olmadan durmaz. İşim zor ama annelik keyifliZaten tahmın ettım ıkı cocuklu dunyada tuvalete bıle gıdemıyorsundurbende gazla ugrasmaya devam,gazı olmasa harıka hersey ama karnı agrıyo mınnosumun sureklı,3 ay bıtsede gaz asalsa dıye gun sayıyorum 1 ay ucretsız ızın aldım ,4 aylık yapıcam mınnosu oyle baslıycam işe,hatırlıyormusun senınle bu dogum ıznını konusmustuk,ben 37+5 te dogum yaptım ama herhangı bır ek yapmadılar,ılk gonderdıklerı maildeki tarıh neyse ordan devam edıyorum,keske ımkanım olsa bebegımı annem bıle olsa bırakmam kımseye,sımdı bıle annemın baktıgı zamanlar eve gelınce cok huzursuzlanıyo aglıyo,ana kuzusu cunku annesının kollarını ıstıyor sadece,4 aylık olana kadar 24 saatım bebegımın
Ayy evet yaa ben de çok sıcak olmasın diye ince bir müslin örtüyle sadece kollarını sarıyorum, zaten ilk doğduğundan beri aynı şeyi yaptığım için artık sararken bile gözleri kapanıyor minnoşumunKundak yap canim uyandiriyorlar kendilerini ben anneme geldim o zamandan beri 2 saat uyuyor yoksa 10 dk anca
Ayy evet yaa algıları açılmaya başladığından beri artık çok müsaade etmiyor ama ben devam ediyorumBenımkı artık durmuyor kundakta ellerını cıkarma savası verıyorsonrada elıyle kafasına vurup kendını uyandırıyor şapşik
Bu bana özgü bir şey mi diyordum ben deBüsraa bise dicem seninde vajinandan gaz cikiyormu. Benim kendi kendine gaz cikio ordan ay nasil utaniyorum esimin yaninda falan uff
Tek çocukla ben de gidemiyorum tuvalete bileZaten tahmın ettım ıkı cocuklu dunyada tuvalete bıle gıdemıyorsundurbende gazla ugrasmaya devam,gazı olmasa harıka hersey ama karnı agrıyo mınnosumun sureklı,3 ay bıtsede gaz asalsa dıye gun sayıyorum 1 ay ucretsız ızın aldım ,4 aylık yapıcam mınnosu oyle baslıycam işe,hatırlıyormusun senınle bu dogum ıznını konusmustuk,ben 37+5 te dogum yaptım ama herhangı bır ek yapmadılar,ılk gonderdıklerı maildeki tarıh neyse ordan devam edıyorum,keske ımkanım olsa bebegımı annem bıle olsa bırakmam kımseye,sımdı bıle annemın baktıgı zamanlar eve gelınce cok huzursuzlanıyo aglıyo,ana kuzusu cunku annesının kollarını ıstıyor sadece,4 aylık olana kadar 24 saatım bebegımın
Onceden normal dogum yapanlardan duyardim malesef benimde basima geldiAyy evet yaa ben de çok sıcak olmasın diye ince bir müslin örtüyle sadece kollarını sarıyorum, zaten ilk doğduğundan beri aynı şeyi yaptığım için artık sararken bile gözleri kapanıyor minnoşumun
Ayy evet yaa algıları açılmaya başladığından beri artık çok müsaade etmiyor ama ben devam ediyorumyoksa pat küt kafasına vuruyor, sıçrayıp kendini uyandırıyor
Bu bana özgü bir şey mi diyordum ben dedoğumdan sonra bütün yollar açık demek ki
Tek çocukla ben de gidemiyorum tuvalete bile2. Çocuk fikri minnoşun bu zorluklarını görünce bana çok uzak geliyor , cesaret edip doğuranlara helal olsun vallahi.. ama çok kız çocuklu bir ailem olsun isterim, 2-3 tane kızım olsun isterim vallahi Allah'tan eşimde erkek sevdası yok o da hepsi kız olsun istiyor ama işte gerçekten cesaret meselesi şimdi 3 aylık olsun gazı rahatlasın, 4 aylık olsun 4. Ay krizini atlatsın diye gün sayıyoruz ama minik kuş büyüyünce
Ay alintiyi gormemisim quin bacim alintilayinca gordum şansa skdjdkdjjdBüsraa bise dicem seninde vajinandan gaz cikiyormu. Benim kendi kendine gaz cikio ordan ay nasil utaniyorum esimin yaninda falan uff
Ben ekmeği aşırı kestim lokmalarimi aşırı cigniyorum normalde az cigneyen biriydim ona da dikkat ediyorum, ekmek ile beslenmeyi azalttim aşırı, gidip gelip kayısı vs yiyorum, sulu yemekler corbalar falan. Beslenmeni bu yönde duzenlemeye çalış canımAy ya bende cok fenalardayım 2 gün tuvalete çıkamadım sonra zorladım galiba çatladı mı noldu kan revan içindeyim ve ağlama moduna geliyorum zeytinyağı sürdüm kantoronu bulamadım eşim çöpe mi attı naptıysa2 kutu fitil kullanmıştım doktorun verdiği o ara iyi oldu kabızmolunca tekrar başladı ağlatıyor neredeyse bana da söyleyin ilaçlar Bende sezeryan ama hamilelik sürecinde benek çok aşağıda oldugu için baskısına yaşadım ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım ne güzel
Genetik bile olsa kendi içinde büyüyorsa sıkıntı yoktur canım doktor öyle dediyse kafana çok takma değerleri tam hatırlamıyorum bende bakayım 5 Mayıs ta da 2 aylık olcaz bakalım kontrole gidince karşılaştırma yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?