2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhabalar benim oğlumda kafa şekil bozukluğu oluştu arkası düz sağa meyilli yatmaktan solda da şişlik var bu konuyla ilgilenen şu meşhur kliniğe gittik ölçüm yapıldı asimetri çok fazla bir ay sadece şişlik olan tarafa yatacak arkaya yastık bile değmeyecek sadece kafa dönük olacak bedeni düz olacak şekilde yatacak ve 1,5 ay sonra tekrar ölçüm yapılacak dediler. Değerler belli bir oran altına düşmezse tedaviye başlanacak mış. Ben durumu fark edince düz kafa yastığına başlamıştım aslında düzelme başlamıştı ama bu merkez kesinlikle kullanmamam gerektiğini söyleyince bıraktım ve bence asimetri artmaya devam ediyor bıraktığımdan beri. Çünkü kafasını o pozisyona ben getiriyorum o götürüyor. Araştırdım düz kafa yastığı ile düzelen de çok var yani canım çok sıkkın bu konuda fikri bilgisi deneyimi olan varsa benimle paylaşabilir mi

Onu ben de kullandım iyi geldi ama sonra kabız oldum 3 gün yine başa döndüm o kremi bitirmiştim hatta
Sana ne yazdı doktor krem olarak reçeteli krem mi reçetesiz mi
Yoo degılpsıkolojık hastalık işte,ilk dogdugunda aclıktan bı ateslenmıstı o zamandan berı tik oldubazen 37.2 falan cıkıyo hemen üzerindeki kalın seylerı alıyorum
Seni çok iyi anlıyorum wjdbjsjdjdjd

Ben doktora gitmedim internetten kendim buldum eczaneden aldık.

Ben doktora gitmedim internetten buldum ben de procto ile başlayan aldım.

Ay ya bende cok fenalardayım 2 gün tuvalete çıkamadım sonra zorladım galiba çatladı mı noldu kan revan içindeyim ve ağlama moduna geliyorum zeytinyağı sürdüm kantoronu bulamadım eşim çöpe mi attı naptıysa 2 kutu fitil kullanmıştım doktorun verdiği o ara iyi oldu kabızmolunca tekrar başladı ağlatıyor neredeyse bana da söyleyin ilaçlar Bende sezeryan ama hamilelik sürecinde benek çok aşağıda oldugu için baskısına yaşadım ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım ne güzel
Genetik bile olsa kendi içinde büyüyorsa sıkıntı yoktur canım doktor öyle dediyse kafana çok takma değerleri tam hatırlamıyorum bende bakayım 5 Mayıs ta da 2 aylık olcaz bakalım kontrole gidince karşılaştırma yapayım

Yaaa öyle mi fnd_50 kuzuuum cok geçmiş olsun bende diyorum nerelerde kuzum aklımdaydın nasıl oldunuz sen nasılsın biraz daha iyi misin üst üste gelmiş yine sende bir şeyler umarım atlatmışsındır iyisindir canım
Sırt üstü yatıp memenin ucundan tutup salla bana o iyi geldi geri gidiyor tıkalı süt
Sağol canım deneyeyim ama benim sorunum mastit mi onu bile anlamıyorum bebe çekince yumuşacık oluyor ama acısı geçmiyor umarım ciddi bir şey değildir
warcrew canım hemoroid için ben procto glyvenol diye bir krem kullandım sabah aksam. Bana çok iyi geldi. Bilgin olsun
Yaa özelde alınabilyor mu reçetesiz şuan acil ihtiyacım var geçici olsa da
Hoşgeldin canım nasılsın daha iyi misin olsun yine gidersin inşallah kolaylıklar diliyorum

Zaten tahmın ettım ıkı cocuklu dunyada tuvalete bıle gıdemıyorsundurbende gazla ugrasmaya devam,gazı olmasa harıka hersey ama karnı agrıyo mınnosumun sureklı,3 ay bıtsede gaz asalsa dıye gun sayıyorum1 ay ucretsız ızın aldım ,4 aylık yapıcam mınnosu oyle baslıycam işe,hatırlıyormusun senınle bu dogum ıznını konusmustuk,ben 37+5 te dogum yaptım ama herhangı bır ek yapmadılar,ılk gonderdıklerı maildeki tarıh neyse ordan devam edıyorum,keske ımkanım olsa bebegımı annem bıle olsa bırakmam kımseye,sımdı bıle annemın baktıgı zamanlar eve gelınce cok huzursuzlanıyo aglıyo,ana kuzusu cunku annesının kollarını ıstıyor sadece,4 aylık olana kadar 24 saatım bebegımın

Büyüyor canım onda şu an için sıkıntı yok ,erken doğmanın da etkisi var tabii.Genetik de öyle .Allahın izniyle bebişlerimiz hep iyi olur

Bu bebeler neden 4 glbi uyanır uyumaz bir daha ,tam uyuyor gözlerini açıyor .Aylardır böyle bir de sürekli bir gerinme hali var .Uykuda emerken

Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?
Ben 38+0 da doğum yaptım. Hastane çıkış yaparken 2 haftayı analık iznime ekledi ve 10 hafta rapor verdi. Şimdi iznim bitti. Yıllık izinlerimi kullanmaya başlayacağım ve 2 yıl ücretsiz izine ayrılıyorum ben de. Maddi olarak zorlanacağız ama kendim büyütmek istiyorum bebeğimi. Bir daha bugünleri gelmeyecek. Geçmiyor sandığımız günler biranda geçiyor ve çok hızlı büyüyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Süt kuzusu onlar. Benim iki kızımda bana çok düşkün. Küçüğü anneme bile bırakamıyorum. Sadece benim kucağımda sakinleşiyor çünkü. Büyük kızım da babasıyla bile ben olmadan durmaz. İşim zor ama annelik keyifli
Hastaneden verilen raporunu hafta olarak hesapladın mı? Orda eklenmiştir belki. Kullanman gerekiyor yasal olarak.

Kundak yap canim uyandiriyorlar kendilerini ben anneme geldim o zamandan beri 2 saat uyuyor yoksa 10 dk anca
Ayy evet yaa ben de çok sıcak olmasın diye ince bir müslin örtüyle sadece kollarını sarıyorum, zaten ilk doğduğundan beri aynı şeyi yaptığım için artık sararken bile gözleri kapanıyor minnoşumun
Benımkı artık durmuyor kundakta ellerını cıkarma savası verıyorsonrada elıyle kafasına vurup kendını uyandırıyor şapşik
Ayy evet yaa algıları açılmaya başladığından beri artık çok müsaade etmiyor ama ben devam ediyorum yoksa pat küt kafasına vuruyor, sıçrayıp kendini uyandırıyor
Büsraa bise dicem seninde vajinandan gaz cikiyormu. Benim kendi kendine gaz cikio ordan ay nasil utaniyorum esimin yaninda falan uff
Bu bana özgü bir şey mi diyordum ben de doğumdan sonra bütün yollar açık demek ki
Tek çocukla ben de gidemiyorum tuvalete bile 2. Çocuk fikri minnoşun bu zorluklarını görünce bana çok uzak geliyor , cesaret edip doğuranlara helal olsun vallahi.. ama çok kız çocuklu bir ailem olsun isterim, 2-3 tane kızım olsun isterim vallahi Allah'tan eşimde erkek sevdası yok o da hepsi kız olsun istiyor ama işte gerçekten cesaret meselesi şimdi 3 aylık olsun gazı rahatlasın, 4 aylık olsun 4. Ay krizini atlatsın diye gün sayıyoruz ama minik kuş büyüyünce

Onceden normal dogum yapanlardan duyardim malesef benimde basima geldi insallah gecer

Dünden beri bebeğim çok huzursuz kızlar . Kucakta uyuyor ama tam dalmıyor gece boyu kucağımdaydı . Yatağa koyunca hemen açıyor gözünü hiç böyle olmazdı atak böyle bi şey mi

Büsraa bise dicem seninde vajinandan gaz cikiyormu. Benim kendi kendine gaz cikio ordan ay nasil utaniyorum esimin yaninda falan uff
Ay alintiyi gormemisim quin bacim alintilayinca gordum şansa skdjdkdjjd

Normalde şuana kadar gaz cikar gibi değil de yürürken içinde su varmış da pıt pıt ses cikariyodu uzuluyodum ama umarım geçicidir djbdjejd bi de icine mi doğdu bu soruyu sormak bilmiyorum ama dün yanlışlıkla eşimle birleşmiş bulunduk owbshwgduwjdjwjdj birleşme sonrası aşırı hava çıkıyor beni bu daha çok üzdü yani afedersin duyan osuruyor falan sanar şaka gibi..... Buna tıpta bir çözüm yok mu ki
Ben ekmeği aşırı kestim lokmalarimi aşırı cigniyorum normalde az cigneyen biriydim ona da dikkat ediyorum, ekmek ile beslenmeyi azalttim aşırı, gidip gelip kayısı vs yiyorum, sulu yemekler corbalar falan. Beslenmeni bu yönde duzenlemeye çalış canım o günden sonra tekrar ağlamalı wc çıkmadım henüz şükür.... Ve evrt sezeryan da olsan yasaniyormus bu bebisin baskisindan dolayi..... Bize kurtulus yok her türlü yaşıyoruz işte.... Kabızlık önleyici mushil falan kullanilabilir eğer hep öyleyse ben henüz bir şey sürmedim valla bi kantoron yağı vardı rahatlatiyodu biraz çünkü wcden ilk çıkınca o şişlik hemen inmiyo rshatsiz ediyor hele de yara gibiyse falan... İnşallah düzeltiriz bir an önce

İlk bebişe böyle şeyler yaşayan analar 2.yi nasıl göze aldiniz ya ben ilerisini bilmiyorum ama ikinciye çok sıcak bakamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…