- 22 Ekim 2024
- 4.112
- 9.783
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.681
Galiba böyle bir şey valla biz de emin değilizDünden beri bebeğim çok huzursuz kızlar . Kucakta uyuyor ama tam dalmıyor gece boyu kucağımdaydı . Yatağa koyunca hemen açıyor gözünü hiç böyle olmazdı atak böyle bi şey mi
Normalde gündüz hiç huysuz olmazdı emer uyurdu dün kayınvalideme gittik hiç durmadı ağlıyor emiyor memede ağlıyor azcık uyuyor hemen gözünü açıyor tükendim ben biraz onlar kucağında uyuttu gece de ben sling taktım yatakta öyle durdum ama her yerim ağrıdı tabikiGaliba böyle bir şey valla biz de emin değilizbir şeyler durup dururken ters gidince atak diyorum şahsen
Ben ne zaman bebisinalip başka yere gitsem uykusunu kaçırdığı ve ortamdan mi bilmiyorum uyuyamiyor hem o gün hem ertesi gun biç oluyor. Henüz uyku aralıkları cok kısa olduğu için veya yolda anlik 1-3 dk uyusa bile uykusu geri tepiyo az daha buyusunler o zamana kadar çok çıkartmayı düşünmüyorum artık görmek isteyen gelsin görsün uyanikken diyorumNormalde gündüz hiç huysuz olmazdı emer uyurdu dün kayınvalideme gittik hiç durmadı ağlıyor emiyor memede ağlıyor azcık uyuyor hemen gözünü açıyor tükendim ben biraz onlar kucağında uyuttu gece de ben sling taktım yatakta öyle durdum ama her yerim ağrıdı tabikiannelik çok zormuş gerçekten
Bi günleri diğerine uymuyor gerçekten ya sizinde bunalıp ağladığınız oluyor mu ya ben kendimi çok yorgun ve güçsüz hissediyorum ağlıyorumBen ne zaman bebisinalip başka yere gitsem uykusunu kaçırdığı ve ortamdan mi bilmiyorum uyuyamiyor hem o gün hem ertesi gun biç oluyor. Henüz uyku aralıkları cok kısa olduğu için veya yolda anlik 1-3 dk uyusa bile uykusu geri tepiyo az daha buyusunler o zamana kadar çok çıkartmayı düşünmüyorum artık görmek isteyen gelsin görsün uyanikken diyorum3-4 aylık falan olunca uyku aralığı süreleri artar o zaman cikilabilir daha rahat belki bilmiyorum
Bu ara olmuyor açıkçası ama geçen ay çok fazlaydiBi günleri diğerine uymuyor gerçekten ya sizinde bunalıp ağladığınız oluyor mu ya ben kendimi çok yorgun ve güçsüz hissediyorum ağlıyorum
Eşim çalışıyor akşamları ilgileniyor ama gece gene ben kalkıyorum arada o da uyanıyor ama tek başına gerçekten çok zor oluyor . Ev işlerine yetişemiyorum ben de zaten bu araBu ara olmuyor açıkçası ama geçen ay çok fazlaydihem uykusuzluk hem o uyusa bile uyuyamiyodum ev işi tam yapiyorum 5-6 kere yarım bıraktım 6 parça çamaşır asamadim. o günler genelde aglama sebebim eşim de evdeydi ve beni çok anlamadı galiba nedeni o olabilir sana iyi gelecek bir şeyler varsa biraz eşine paslayip o şeyi yap her ne ise emin ol biraz da olsa iyi hissettigin zaman daha rahat geçiyor bebişle uğraşmak bazen canımı çıkarıyor cidden ne uyuyor ne uyumadan ettafa bakmaya da okey değil, huysuz mızmız kucagimd dahi uyumuyor akşama kadar.... Kafam kalmıyor artık o günler ama akşam uyuyunca geçiyor hepsi, çünkü arada kendime ufak tefek zaman ayirmaya calisiyorum. Mesela sabah insanı değilim 7 8 de uyaninca uyumuyor hemen ben bayiliyorum o sıra... Babasına pasliyorum uyandiysa uyuyorum geri ben bir saat bile uyusam daha enerjik ilgilenebiliyorum. Bunalmamak ağlamamak zateb mümkün değil ama bu süreçte yanimizdakilerin desteği önemli oluyo işte
Aynen evi b*k götürüyor şuan snbxsnxjdb duzenli tek yaptığım şey çamaşır asip yikamak onun dışında keyfime zamanima enerjime bağlı olarak yapıyorum ben deEşim çalışıyor akşamları ilgileniyor ama gece gene ben kalkıyorum arada o da uyanıyor ama tek başına gerçekten çok zor oluyor . Ev işlerine yetişemiyorum ben de zaten bu araolmayıversin bi şeyler de diyorum yeter ki uyusun da kucaktan inmesin işler kalsın
Ben de temizlik için eşimi bekliyorum pazar günü 40ı var ama ev darmadağın benim deAynen evi b*k götürüyor şuan snbxsnxjdb duzenli tek yaptığım şey çamaşır asip yikamak onun dışında keyfime zamanima enerjime bağlı olarak yapıyorum ben debugün eşim evde bi süpürüp vileda atarız belki bilmiyorum bi tek yatak odasını daha düzenli supuruyorum bebişim tozda uyumasin diye...
Boşver kız yapma bir şey bebişlerimiz çabuk büyüyorBen de temizlik için eşimi bekliyorum pazar günü 40ı var ama ev darmadağın benim deyemek bile yapamıcam belli ki bugün kucaktan indiremiyorum
Benim yeğenim de 10aylık oldu benim hamileliğim son haftası doğum falan derken o da kocaman oldu . Kendi bebeğimden sonra onu kucaklayınca bana da kocaman geliyorBoşver kız yapma bir şey bebişlerimiz çabuk büyüyoro uyuduğu zaman fotilerine bakiyoruz bazen eşimle minicikti pıt büyüdü kucağımda uyurken emerken vs tam kucağıma göreydi şimdi sığmıyor sıpa al kucağına takıl hicbir şeyi takma kafana tadını çıkar ((( benim yeğenim doğumdan önce bizdeydi minicikti daha 15 aylık falandı, sonra gitti 1 ay sonra geldiler kocaman olmuştu şok geçirdim o yüzden bunları düşünüp salladım gitti her şeyi valla
Ayy bu benide üzdü şuanAy alintiyi gormemisim quin bacim alintilayinca gordum şansa skdjdkdjjd
Normalde şuana kadar gaz cikar gibi değil de yürürken içinde su varmış da pıt pıt ses cikariyodu uzuluyodum ama umarım geçicidir djbdjejd bi de icine mi doğdu bu soruyu sormak bilmiyorum ama dün yanlışlıkla eşimle birleşmiş bulunduk owbshwgduwjdjwjdj birleşme sonrası aşırı hava çıkıyorbeni bu daha çok üzdü yani afedersin duyan osuruyor falan sanar şaka gibi..... Buna tıpta bir çözüm yok mu ki
Ben ekmeği aşırı kestim lokmalarimi aşırı cigniyorum normalde az cigneyen biriydim ona da dikkat ediyorum, ekmek ile beslenmeyi azalttim aşırı, gidip gelip kayısı vs yiyorum, sulu yemekler corbalar falan. Beslenmeni bu yönde duzenlemeye çalış canımo günden sonra tekrar ağlamalı wc çıkmadım henüz şükür.... Ve evrt sezeryan da olsan yasaniyormus bu bebisin baskisindan dolayi..... Bize kurtulus yok her türlü yaşıyoruz işte.... Kabızlık önleyici mushil falan kullanilabilir eğer hep öyleyse ben henüz bir şey sürmedim valla bi kantoron yağı vardı rahatlatiyodu biraz çünkü wcden ilk çıkınca o şişlik hemen inmiyo rshatsiz ediyor hele de yara gibiyse falan... İnşallah düzeltiriz bir an önce
İlk bebişe böyle şeyler yaşayan analar 2.yi nasıl göze aldiniz yaben ilerisini bilmiyorum ama ikinciye çok sıcak bakamıyorum artık
Bende şöyle oldu ilk giriş kısmı aşırı kuru sanırım tek o kısımda bir sızlama gibi hissettim iç kısımda bir sorun oluşmadıAyy bu benide üzdü şuanbiz daha enfeksiyon sorununu çözup baslicaz o işe ama cok korkuyom sanki dikis yerlerim agricak gibi gelio
Valla dertleri de onlarla birlikte büyüyor diye biliyorum ama belli olmaz wjsbjsndjsjdjs hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBenim yeğenim de 10aylık oldu benim hamileliğim son haftası doğum falan derken o da kocaman oldu . Kendi bebeğimden sonra onu kucaklayınca bana da kocaman geliyorelime doğmuştu o da yavrum büyüyüverdi. Bizimkiler de hemen büyüse dertlerini anlatacak kadar bi olsalar
Kız deme öyle yokun sonu daha mı karanlıkValla dertleri de onlarla birlikte büyüyor diye biliyorum ama belli olmaz wjsbjsndjsjdjs hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Ben tabi kiKızlar meme reddi sonrası beslenme sondası işe yaramadı asla onu kabul etmiyor nefret etti 8 saat uyumadı emmedi öyle söyleyeyim. Kaşak biberon son çarem kullanan var mı
İnşallah değildir smndjsndjd benim de ilk bebe ama konusmaya vs baslayinca baska dertleri çıkıyor ömür boyunca öyle gerçi o yüzden şuan dilleri yok orayi buragi birden karistirip baslarina bir dert acmiyorlar gibi düşününce öğle dedim jsnxjsjdKız deme öyle yokun sonu daha mı karanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?