2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Dünden beri bebeğim çok huzursuz kızlar . Kucakta uyuyor ama tam dalmıyor gece boyu kucağımdaydı . Yatağa koyunca hemen açıyor gözünü hiç böyle olmazdı atak böyle bi şey mi
Galiba böyle bir şey valla biz de emin değiliz bir şeyler durup dururken ters gidince atak diyorum şahsen

Galiba böyle bir şey valla biz de emin değiliz bir şeyler durup dururken ters gidince atak diyorum şahsen
Normalde gündüz hiç huysuz olmazdı emer uyurdu dün kayınvalideme gittik hiç durmadı ağlıyor emiyor memede ağlıyor azcık uyuyor hemen gözünü açıyor tükendim ben biraz onlar kucağında uyuttu gece de ben sling taktım yatakta öyle durdum ama her yerim ağrıdı tabiki annelik çok zormuş gerçekten

Ben ne zaman bebisinalip başka yere gitsem uykusunu kaçırdığı ve ortamdan mi bilmiyorum uyuyamiyor hem o gün hem ertesi gun biç oluyor. Henüz uyku aralıkları cok kısa olduğu için veya yolda anlik 1-3 dk uyusa bile uykusu geri tepiyo az daha buyusunler o zamana kadar çok çıkartmayı düşünmüyorum artık görmek isteyen gelsin görsün uyanikken diyorum 3-4 aylık falan olunca uyku aralığı süreleri artar o zaman cikilabilir daha rahat belki bilmiyorum

Bi günleri diğerine uymuyor gerçekten ya sizinde bunalıp ağladığınız oluyor mu ya ben kendimi çok yorgun ve güçsüz hissediyorum ağlıyorum

Bi günleri diğerine uymuyor gerçekten ya sizinde bunalıp ağladığınız oluyor mu ya ben kendimi çok yorgun ve güçsüz hissediyorum ağlıyorum
Bu ara olmuyor açıkçası ama geçen ay çok fazlaydi hem uykusuzluk hem o uyusa bile uyuyamiyodum ev işi tam yapiyorum 5-6 kere yarım bıraktım 6 parça çamaşır asamadim. o günler genelde aglama sebebim eşim de evdeydi ve beni çok anlamadı galiba nedeni o olabilir sana iyi gelecek bir şeyler varsa biraz eşine paslayip o şeyi yap her ne ise emin ol biraz da olsa iyi hissettigin zaman daha rahat geçiyor bebişle uğraşmak bazen canımı çıkarıyor cidden ne uyuyor ne uyumadan ettafa bakmaya da okey değil, huysuz mızmız kucagimd dahi uyumuyor akşama kadar.... Kafam kalmıyor artık o günler ama akşam uyuyunca geçiyor hepsi, çünkü arada kendime ufak tefek zaman ayirmaya calisiyorum. Mesela sabah insanı değilim 7 8 de uyaninca uyumuyor hemen ben bayiliyorum o sıra... Babasına pasliyorum uyandiysa uyuyorum geri ben bir saat bile uyusam daha enerjik ilgilenebiliyorum. Bunalmamak ağlamamak zateb mümkün değil ama bu süreçte yanimizdakilerin desteği önemli oluyo işte

Ay bi de sanki çocuğu emzirmek istemiyormuşum gibi hık dese aşkım rmzir emzir aglatma çocuğu diyor bazen eşim snbdjdjd tokatlayasim geliyo çocuk ağzına kadar emmiş zateb kusuyor hâlâ görüyorsun emzikle gecistiriyorum emme refleksini bana diyo kandirma çocuğu emzir işte nolcak.... Tam dayaklik hareketler sjndjdnd

Eşim çalışıyor akşamları ilgileniyor ama gece gene ben kalkıyorum arada o da uyanıyor ama tek başına gerçekten çok zor oluyor . Ev işlerine yetişemiyorum ben de zaten bu ara olmayıversin bi şeyler de diyorum yeter ki uyusun da kucaktan inmesin işler kalsın

Aynen evi b*k götürüyor şuan snbxsnxjdb duzenli tek yaptığım şey çamaşır asip yikamak onun dışında keyfime zamanima enerjime bağlı olarak yapıyorum ben de bugün eşim evde bi süpürüp vileda atarız belki bilmiyorum bi tek yatak odasını daha düzenli supuruyorum bebişim tozda uyumasin diye...

Ben de temizlik için eşimi bekliyorum pazar günü 40ı var ama ev darmadağın benim de yemek bile yapamıcam belli ki bugün kucaktan indiremiyorum

Ben de temizlik için eşimi bekliyorum pazar günü 40ı var ama ev darmadağın benim de yemek bile yapamıcam belli ki bugün kucaktan indiremiyorum
Boşver kız yapma bir şey bebişlerimiz çabuk büyüyor o uyuduğu zaman fotilerine bakiyoruz bazen eşimle minicikti pıt büyüdü kucağımda uyurken emerken vs tam kucağıma göreydi şimdi sığmıyor sıpa al kucağına takıl hicbir şeyi takma kafana tadını çıkar((( benim yeğenim doğumdan önce bizdeydi minicikti daha 15 aylık falandı, sonra gitti 1 ay sonra geldiler kocaman olmuştu şok geçirdim o yüzden bunları düşünüp salladım gitti her şeyi valla

Benim yeğenim de 10aylık oldu benim hamileliğim son haftası doğum falan derken o da kocaman oldu . Kendi bebeğimden sonra onu kucaklayınca bana da kocaman geliyor elime doğmuştu o da yavrum büyüyüverdi. Bizimkiler de hemen büyüse dertlerini anlatacak kadar bi olsalar

Ayy bu benide üzdü şuan biz daha enfeksiyon sorununu çözup baslicaz o işe ama cok korkuyom sanki dikis yerlerim agricak gibi gelio

Ayy bu benide üzdü şuan biz daha enfeksiyon sorununu çözup baslicaz o işe ama cok korkuyom sanki dikis yerlerim agricak gibi gelio
Bende şöyle oldu ilk giriş kısmı aşırı kuru sanırım tek o kısımda bir sızlama gibi hissettim iç kısımda bir sorun oluşmadı biz denemistik haftanin başında ve yapamadım vajrn girişinde bulunan kemigimsi yapı ağrıdı gibi olunca vazgectik direkt bu da olacagini sanmıyodum kandirildim gibi oldu jwhdjbwjdjejd ama eşim de diyo ki o giriş kısmı dar ya mesela en iç kısmı eskiden darmis şuan daha mi geniş acaba bu toparlayinca duzelecek mi yoksa estetik mudahale mi lazım bilmiyorum bunu zaman gösterecek herhalde..... Dikiş epizyoyu diyosan o kısımla alakalı hicbir şey olmuyor benim orayla tek derdim ic çamaşırı çok sürtünme yapinca hassaslaşiyor batıyor gibi oluyo, iliskiden de ondan korkuyodum bi de regl olunca da rahim aşağıya iner gibi oluyomuş ya o hiş de tam geçmemişti wc çıkınca hissediyodum ondan iyilesmedim falan diyodum belki de tam iyileşmemişimdir jdbdjendjdjdj

Valla dertleri de onlarla birlikte büyüyor diye biliyorum ama belli olmaz wjsbjsndjsjdjs hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Kızlar meme reddi sonrası beslenme sondası işe yaramadı asla onu kabul etmiyor nefret etti 8 saat uyumadı emmedi öyle söyleyeyim. Kaşak biberon son çarem kullanan var mı
Ben tabi ki ağlanacak haline gülen ben çok sinir bozucu normal kaşıktan hiç bir farkı yok canım yarışı dudaklarindan akıyor beslendigine ikna olamadım ben onunla

Kızlar etiket vs yapmayı bilmiyorum ama okursunuz illaki ben normalde Nisan anası olacaktım erken geldi benim oğlanim benimkide aşırı huysuz aksi bir bebek şu an ve ana kucağı acayip kurtarıcı alın bana dua edin eğer sallanmayi hareket etmeyi seviyorsa bebeniz kesinlikle durur onda bana dua edersiniz ( dua isteği bebesi memesini tutsun :) /

Kız deme öyle yokun sonu daha mı karanlık
İnşallah değildir smndjsndjd benim de ilk bebe ama konusmaya vs baslayinca baska dertleri çıkıyor ömür boyunca öyle gerçi o yüzden şuan dilleri yok orayi buragi birden karistirip baslarina bir dert acmiyorlar gibi düşününce öğle dedim jsnxjsjd

Bizi 2. Ay aşısı için Perşembe çağırdılar kizlaaar korkuyorum ateş huzursuzkuk vs olacak diye banyo yaptirip getirin 3 gün yikamayacaksiniz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…