2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
37.6 gördük aşı olduğu gece. Çok huzursuz oldu özellikle sonraki gün ama akşamına sakinleşti, ateşi normale döndü uyudu. Carpol da biraz uyku yapıyor sanırım

Aşabildiniz mi meme reddini

Üf evet ya hayrına düzenli temizlense keşke sjjdjdjdjdjdj bir süre ben görmezden geliyorum ama o bı sure geçince daralmaya başlıyorum parça parça da olsa toparliyorum en azından
Biz ikinci ay aşısını yaptırdık pzt günü. Maaşallah ateş falan olmadı. Aşının etkisi sanırım o gün gündüz çok uyudu. Emdi uyudu, uyandı emdi tekrar uyudu.
Ay maşallah valla darısı başımıza

Çok teşekkür ederim canım bilgim yoktu hiç
İnternette bununla ilgili tablo var, görsel araması yaptırıp telefonuna indir istersen. İlk bebeğimde endişe edince açar bakardım hemen.

Aşıdan dolayı çok ateş vakaları olmuyor artık. Olsa da hafif ateş oluyor, panik yapmayın kızlar. Stresinizden de etkilenir yavrular.

Teşekkürler Biberona alıştı meme zor geliyor bide uçları da aşırı yok bide hemen yumusuyor bugün farkettim tutsa bile bu sebepten beş dk yi gecmiyor bırakması
Sağma makinen varsa canım 10 dk sağınca güzel üç yapıyor sonra verebilirsin bebeğe bir de gümüş kapak ta uçları ilerde tutuyor onu farkettim kullanmayı bırakınca bende de uç sorunu vardı böyle böyle alıştı gümüş kapağı çıkarınca geri gömülüyor ama alıştı artık gerdirince çıkıyor
37.6 gördük aşı olduğu gece. Çok huzursuz oldu özellikle sonraki gün ama akşamına sakinleşti, ateşi normale döndü uyudu. Carpol da biraz uyku yapıyor sanırım
Evet calpol uyku yapar ağrı kesici özelliği de var sakinleştirici etki yapıyor

Kızlar merhaba, bende mart annesiyim sayfayı hep takip ettim hamileliğim boyunca ama hiç yorum yapmadım. Kızım 10 martta doğdu 39+6 da vajinal doğumla. Kilosu 2610 boy 51, kilosu az geldi bana oysaki hamilelikte de doktorumuz zayif ama uzun olacak demişti. Doğduğunun ertesi günü malesef yoğun bakıma yatırdılar kanında enfeksiyon var diye 6 gün kaldı, o süre zarfında sütüm çok az dı ama sağarak çoğalttım ve hastaneye götürdüm vermeleri için, benim sorunum kızım meme ucunu tutamıyor küçük olduğu için hemşire silikon uc kullan dedi öyle yaptım ama hastaneden çıktıktan sonra emzirirken bebiş bir kac dakka emip uyuya kaliyor ve bir haftada kilo almamisti o yüzden doktor emzirme sonrasi mama ver dedi. Veriyorum ama bu sefer de sütüm azaldı çok üzülüyorum.her emzirme sırasında biraz emip uyuyor napabilirim çok çaresiz hissediyorum kendimi. Mamadan sorna kilo almaya başladı ama ben emzirme ile devam etmek istiyorum bir türlü işin içinden cikamiyorum bu ayın 10 da 2 aylık olacak. Tavsiyelerinize açığım.

Sagma makinem var ama mochi kullanıyorum ben çünkü sütü çok artırdı elektrikli olan ağrı çeker olmuştum memeyi uzun emmedigi için yada kafasına göre hiç emmedigi için gümüş kapak kullanıyorum ama düzenli değil bunu deneyeyim teşekkür ederim

Biz ikinci ay aşısını yaptırdık pzt günü. Maaşallah ateş falan olmadı. Aşının etkisi sanırım o gün gündüz çok uyudu. Emdi uyudu, uyandı emdi tekrar uyudu.
Bana da parol yazdılar şurup olarak, o zaman sakinleştirmek için bol bol emzirelim bebitoları

Aşabildiniz mi meme reddini
Çok şükür canım artık silikonla da olsa devam edeceğim bir haftadır mama veriyordum doymuyor diye günde 2 defa olacak şekilde ama yine onu da kestim yeniden anne sütüyle devam ediyorum. Memede doymadığını düşündüğüm için kendi sağdığım sütü tekrar veriyorum arada sonda hortumuyla, kakayı kolay çıkarmasını sağlıyor sanki öyle verince, daha kolay itiyor sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ki
Ayy inşallah canım ben de çok tedirginim bu aşıdan dolayı
Canım sen sütünü sağmaya devam et mutlaka, hatta süt bezlerini uyarmak için sağmadan önce 2-3 dk elinle sağ ki süt kanalları açılsın. Şu an biberona hemen alışmaz korkma sen süt + mama şeklinde ilerleyebilirsin bir süre daha ama algıları açıldığı zaman tercihi biberondan yana olacaktır. Ben 48 günlükken bıraktım biberonu, unutturdum çok uğraştım, zaten emzirme danışmanı tam zamanında bırakmışsın dedi

Aynı durumdayız benim de silikon uç ile birkaç dakika emip uyuyor sarılık değerimiz riskliydi mama verdik şimdi de memede çok durmak istemiyor mama kolayına geliyor benimde sütüm azaldı dünden beri bestlak damla aldım başladım çok övüyorlar süt yağıyormuş bakalım fayda edecek mi süt olursa belki emer gerçi sağdım birkaç kere 60cc ‘ıktı iki memeden çokta kötü değil de güzel emmiyor işte uzun durmuyor ön sütü hızlıca birkaç dakika çekip bırakıyor bende mama ile gitmek istemiyorum ama çok da yıpratmıycsm kendimi ya gerçekten emzirme eziyet oluyor böyle de mutsuz olunca . İlk kızım da benim aynı böyleydi silikon uç ile zorla iki ay emdi kilo almadı mama ile devam ettim sütüm de azalıp kesildi yani bazen olmayınca olmuyor ya kızım ds kendimi paralamıştım neler neler yapmıştım yok bunda çok ds yıpratmams kararı aldım bestlak damlayı da deniycem artık fark olursa güzel emerse ne ala yoksa da emdiği kadar artık üstüne mama öyle öyle süt de biter zaten napym artık

Ayyy kızlar biliyosunuz benim bebe mememi asla almıyordu hep sağımla vermeye devam ediyordum. Geçenlerde uykuluyken almıştı sonra tekrar tutturamamıştım. Dün bi daha deneyeyim uyjuluyken dedim biraz ağladı ama sonra tuttu, bugün de tutturdum çok az emiyor ama tutması bile büyük bir gelişme benim için inşallah böyle devam eder

Kizlar oglumun kakasi herzamankinden daha sıvı olmuş arada pütürlük var ama cok aza inmis. Ishale yakin bise olmus gibi. Ne yapmam lazim sizce duzelmesi icin

Kizlar oglumun kakasi herzamankinden daha sıvı olmuş arada pütürlük var ama cok aza inmis. Ishale yakin bise olmus gibi. Ne yapmam lazim sizce duzelmesi icin
Canım benimki de bir haftadır falan çok cıvık dediğin gibi, burda birkaç kişiden daha duydum o zaman rahatladım. Fizyolojik olarak gelişmeleriyle ilgili olabilir diye düşündüm.. benimki bir de antibiyotik şurup aldı bir hafta onunla ilgili de olabilir diye düşündüm açıkçası

Bugun bide huysuz baya kakasinida ole gorunce sancisimi var die dusundum insallah gecer tsk ederim

Çok teşekkür ederim, inşallah biberonu em kısa zamanda bırakırız sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…