2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Her aşaması zor çocuğun ya Allah hepimize kolaylık versin

Kızlar meme reddi sonrası beslenme sondası işe yaramadı asla onu kabul etmiyor nefret etti 8 saat uyumadı emmedi öyle söyleyeyim. Kaşak biberon son çarem kullanan var mı
Ben de çok büyük umutla almıştım ama kaşıkla ya da bardakla vermeyi tercih ettim, bir aralar kedi gibi şırıngayla bile besledim vallahi
Bizi 2. Ay aşısı için Perşembe çağırdılar kizlaaar korkuyorum ateş huzursuzkuk vs olacak diye banyo yaptirip getirin 3 gün yikamayacaksiniz dediler
Aynısını bana da dediler, bizim aşı normalde bu ayın 7’sineydi ama bugün aradılar, müsaitseniz gelin aşıları yapalım dediler ama ben kendi gününde götürmek istediğim için kabul etmedim.. içimizde aşı yaptıran var mı ki, nasıl oluyor benişlerin ateşi falan ben çok korkuyorum o aşıdan yaa zaten bugünlerde uykuyu falan da reddediyor ayak mıdır ne beladır anlamadım. İlk aşıda da huzursuz olmuştu ama ateşi falan çıkmamıştı

Sağol canım aynı çok şükür iyiyiz bizde yoğunluğa biraz olsun alıştık gibi

Kabumgibi ya WC ye gideceğim zaman aşırı stres basıyor resmen bugün de gidemedim korkuyorum nolcak bakalım zeytinyağı sürdüm biraz olsun işe yarar inşallah bakalım Sağol canım önerilerini dikkate alacağım

Ahahah kandırma çocuğu nedir ya koptum gerçekten benimkide iki mızırdansa meme ver meme ver diye peşimde dolanıyor diyorum daha yeni içti durmuyor diyor dedim biz sabahtan akşama kadar böyleyiz iki dk bakıver bir şey olmaz
Of valla bıktım bu temizlik işinden içimde öyle rahat etmiyor ki ruhum daralıyor keşke düzenli yapan biri olsa hiç kirlenmese dağılmasa
Yaaa inşallah bebeğin memiktoları tutar canım normalde de isteyebilirsin ederiz dua zinciri oluştururuz Minik kuzun bir an önce tutar inşallah uçlardan dolayı mı tutamıyor kuzun

Bizimki ilk defa vurulacak doğduğunda vurulan hariç ben de gerginim ateş konusuna napacuk bilmiyorum inşallah kolay atlatir kuzular

Teşekkürler Biberona alıştı meme zor geliyor bide uçları da aşırı yok bide hemen yumusuyor bugün farkettim tutsa bile bu sebepten beş dk yi gecmiyor bırakması

Teşekkürler Biberona alıştı meme zor geliyor bide uçları da aşırı yok bide hemen yumusuyor bugün farkettim tutsa bile bu sebepten beş dk yi gecmiyor bırakması
Merhaba benimde bebeğim 20 günlük biberonla alıştı sarılıktan dolayı mama verdik şimdi emiyor ama üç beş dakikayı geçmiyor memede doymuyor bugün bestlak damla aldım inşallah süt artar da memede daha gazla durur son çarem bu damla artık bilemiyorum acaba süt mü yok diye memede kısa duruyor yoksa ağzını mı yormak istemiyor biberonla alıştı diye orayı çözemiyorum göğüslerim gece emmediğinde sabah ni dolu oluyor emiyor bşraz o zaman sonra hemen yumuşuyor benimki de kısa duruyor memede o yüzden yani az emdiği işin sütüm de az bence bakalım damla işe yararsa bebeğim de emerse anlarım durumu yoksa ds emdiği kadar artık yapacak birşeyim yok üstüne mama ile devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…