- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.701
Her aşaması zor çocuğun ya Allah hepimize kolaylık versinİnşallah değildir smndjsndjd benim de ilk bebe ama konusmaya vs baslayinca baska dertleri çıkıyor ömür boyunca öyle gerçi o yüzden şuan dilleri yok orayi buragi birden karistirip baslarina bir dert acmiyorlar gibi düşününce öğle dedim jsnxjsjd
40ı çıkar çıkmaz yaptırdık biz canım 1-2ay arası yapılıyor sanırımKızlar kalça muayenesi ne zaman yapılıyor?
45. Güne randevu verdiler bana 1 bucuk 2 ay arası yapılması uygunmuşKızlar kalça muayenesi ne zaman yapılıyor?
Kaç haftalık doğmuştu bebeğiniz sizin45. Güne randevu verdiler bana 1 bucuk 2 ay arası yapılması uygunmuş
Benim 40haftayı doldurdu diye 1ay kontrolünde çekildi deKaç haftalık doğmuştu bebeğiniz sizin
Benim 39+0 da doğdu canımKaç haftalık doğmuştu bebeğiniz sizin
Benim 40+3doğdu diye çekelim demişti deBenim 39+0 da doğdu canım
Bizimkide carsambaBizi 2. Ay aşısı için Perşembe çağırdılar kizlaaarkorkuyorum ateş huzursuzkuk vs olacak diye banyo yaptirip getirin 3 gün yikamayacaksiniz dediler
Ateş için ne veriyorlar genel olarak kaç olursa kullanmak lazim acabaBizimkide carsambabende cok korkuyorum ozellikle ateşten
ASiyi yapan hemsire bilgi verir sanirmAteş için ne veriyorlar genel olarak kaç olursa kullanmak lazim acaba
Ben de çok büyük umutla almıştım ama kaşıkla ya da bardakla vermeyi tercih ettim, bir aralar kedi gibi şırıngayla bile besledim vallahiKızlar meme reddi sonrası beslenme sondası işe yaramadı asla onu kabul etmiyor nefret etti 8 saat uyumadı emmedi öyle söyleyeyim. Kaşak biberon son çarem kullanan var mı
Aynısını bana da dediler, bizim aşı normalde bu ayın 7’sineydi ama bugün aradılar, müsaitseniz gelin aşıları yapalım dediler ama ben kendi gününde götürmek istediğim için kabul etmedim.. içimizde aşı yaptıran var mı ki, nasıl oluyor benişlerin ateşi falan ben çok korkuyorum o aşıdan yaaBizi 2. Ay aşısı için Perşembe çağırdılar kizlaaarkorkuyorum ateş huzursuzkuk vs olacak diye banyo yaptirip getirin 3 gün yikamayacaksiniz dediler
Sağol canım aynı çok şükür iyiyiz bizde yoğunluğa biraz olsun alıştık gibiÇok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?
Ben 38+0 da doğum yaptım. Hastane çıkış yaparken 2 haftayı analık iznime ekledi ve 10 hafta rapor verdi. Şimdi iznim bitti. Yıllık izinlerimi kullanmaya başlayacağım ve 2 yıl ücretsiz izine ayrılıyorum ben de. Maddi olarak zorlanacağız ama kendim büyütmek istiyorum bebeğimi. Bir daha bugünleri gelmeyecek. Geçmiyor sandığımız günler biranda geçiyor ve çok hızlı büyüyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Süt kuzusu onlar. Benim iki kızımda bana çok düşkün. Küçüğü anneme bile bırakamıyorum. Sadece benim kucağımda sakinleşiyor çünkü. Büyük kızım da babasıyla bile ben olmadan durmaz. İşim zor ama annelik keyifli
Hastaneden verilen raporunu hafta olarak hesapladın mı? Orda eklenmiştir belki. Kullanman gerekiyor yasal olarak.
Kabumgibi ya WC ye gideceğim zaman aşırı stres basıyor resmen bugün de gidemedim korkuyorum nolcak bakalım zeytinyağı sürdüm biraz olsun işe yarar inşallah bakalımAy alintiyi gormemisim quin bacim alintilayinca gordum şansa skdjdkdjjd
Normalde şuana kadar gaz cikar gibi değil de yürürken içinde su varmış da pıt pıt ses cikariyodu uzuluyodum ama umarım geçicidir djbdjejd bi de icine mi doğdu bu soruyu sormak bilmiyorum ama dün yanlışlıkla eşimle birleşmiş bulunduk owbshwgduwjdjwjdj birleşme sonrası aşırı hava çıkıyorbeni bu daha çok üzdü yani afedersin duyan osuruyor falan sanar şaka gibi..... Buna tıpta bir çözüm yok mu ki
Ben ekmeği aşırı kestim lokmalarimi aşırı cigniyorum normalde az cigneyen biriydim ona da dikkat ediyorum, ekmek ile beslenmeyi azalttim aşırı, gidip gelip kayısı vs yiyorum, sulu yemekler corbalar falan. Beslenmeni bu yönde duzenlemeye çalış canımo günden sonra tekrar ağlamalı wc çıkmadım henüz şükür.... Ve evrt sezeryan da olsan yasaniyormus bu bebisin baskisindan dolayi..... Bize kurtulus yok her türlü yaşıyoruz işte.... Kabızlık önleyici mushil falan kullanilabilir eğer hep öyleyse ben henüz bir şey sürmedim valla bi kantoron yağı vardı rahatlatiyodu biraz çünkü wcden ilk çıkınca o şişlik hemen inmiyo rshatsiz ediyor hele de yara gibiyse falan... İnşallah düzeltiriz bir an önce
İlk bebişe böyle şeyler yaşayan analar 2.yi nasıl göze aldiniz yaben ilerisini bilmiyorum ama ikinciye çok sıcak bakamıyorum artık
Ahahah kandırma çocuğu nedir ya koptum gerçekten benimkide iki mızırdansa meme ver meme ver diye peşimde dolanıyor diyorum daha yeni içti durmuyor diyor dedim biz sabahtan akşama kadar böyleyiz iki dk bakıver bir şey olmazAy bi de sanki çocuğu emzirmek istemiyormuşum gibi hık dese aşkım rmzir emzir aglatma çocuğu diyor bazen eşim snbdjdjd tokatlayasim geliyo çocuk ağzına kadar emmiş zateb kusuyor hâlâ görüyorsun emzikle gecistiriyorum emme refleksini bana diyo kandirma çocuğu emzir işte nolcak.... Tam dayaklik hareketler sjndjdnd
Of valla bıktım bu temizlik işinden içimde öyle rahat etmiyor ki ruhum daralıyor keşke düzenli yapan biri olsa hiç kirlenmese dağılmasaAynen evi b*k götürüyor şuan snbxsnxjdb duzenli tek yaptığım şey çamaşır asip yikamak onun dışında keyfime zamanima enerjime bağlı olarak yapıyorum ben debugün eşim evde bi süpürüp vileda atarız belki bilmiyorum bi tek yatak odasını daha düzenli supuruyorum bebişim tozda uyumasin diye...
Yaaa inşallah bebeğin memiktoları tutar canım normalde de isteyebilirsin ederiz dua zinciri oluştururuzKızlar etiket vs yapmayı bilmiyorum ama okursunuz illaki ben normalde Nisan anası olacaktım erken geldi benim oğlanim benimkide aşırı huysuz aksi bir bebek şu an ve ana kucağı acayip kurtarıcı alın bana dua edin eğer sallanmayi hareket etmeyi seviyorsa bebeniz kesinlikle durur onda bana dua edersiniz ( dua isteği bebesi memesini tutsun :) /
Bizimki ilk defa vurulacak doğduğunda vurulan hariçBen de çok büyük umutla almıştım ama kaşıkla ya da bardakla vermeyi tercih ettim, bir aralar kedi gibi şırıngayla bile besledim vallahi
Aynısını bana da dediler, bizim aşı normalde bu ayın 7’sineydi ama bugün aradılar, müsaitseniz gelin aşıları yapalım dediler ama ben kendi gününde götürmek istediğim için kabul etmedim.. içimizde aşı yaptıran var mı ki, nasıl oluyor benişlerin ateşi falan ben çok korkuyorum o aşıdan yaazaten bugünlerde uykuyu falan da reddediyor ayak mıdır ne beladır anlamadım. İlk aşıda da huzursuz olmuştu ama ateşi falan çıkmamıştı
TeşekkürlerAhahah kandırma çocuğu nedir ya koptum gerçekten benimkide iki mızırdansa meme ver meme ver diye peşimde dolanıyor diyorum daha yeni içti durmuyor diyor dedim biz sabahtan akşama kadar böyleyiz iki dk bakıver bir şey olmaz
Of valla bıktım bu temizlik işinden içimde öyle rahat etmiyor ki ruhum daralıyor keşke düzenli yapan biri olsa hiç kirlenmese dağılmasa
Yaaa inşallah bebeğin memiktoları tutar canım normalde de isteyebilirsin ederiz dua zinciri oluştururuzMinik kuzun bir an önce tutar inşallah uçlardan dolayı mı tutamıyor kuzun
Merhaba benimde bebeğim 20 günlük biberonla alıştı sarılıktan dolayı mama verdik şimdi emiyor ama üç beş dakikayı geçmiyor memede doymuyor bugün bestlak damla aldım inşallah süt artar da memede daha gazla durur son çarem bu damla artık bilemiyorum acaba süt mü yok diye memede kısa duruyor yoksa ağzını mı yormak istemiyor biberonla alıştı diye orayı çözemiyorum göğüslerim gece emmediğinde sabah ni dolu oluyor emiyor bşraz o zaman sonra hemen yumuşuyor benimki de kısa duruyor memede o yüzden yani az emdiği işin sütüm de az bence bakalım damla işe yararsa bebeğim de emerse anlarım durumu yoksa ds emdiği kadar artık yapacak birşeyim yok üstüne mama ile devamTeşekkürlerBiberona alıştı meme zor geliyor bide uçları da aşırı yok bide hemen yumusuyor bugün farkettim tutsa bile bu sebepten beş dk yi gecmiyor bırakması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?