- 28 Ağustos 2024
- 628
- 1.405
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.841
Maşallah maşallah öyle deme kilo dediğin alınır vermek sıkıntıAslında hepsi ayarlanıyor ama en dibine getirmeme rağmen bol kaldı ikisi deben galiba aşırı zayıfladım doğumdan sonra... Çöktüm resmen bi ortası yok bu işin hamileyken de çok almıştım dhjdjdjd
Ben alamıyorum galiba hep böyle çırpıydım belki 30 dan sonra yavaştan alırım diye düşünüyorum o yüzden mümkün olduğunca zayif kalayım sonra vermesi dediğin gibi zor olur diye dbdjdjdjjss orta bir kiloda kalsam yine tamam ama bebisimi kanguruya bile koyamiyorumMaşallah maşallah öyle deme kilo dediğin alınır vermek sıkıntı
Bir çok kadının istediği şey inanki benim ablam 48 ile hamile kalmıştı 56 ile doğum yapmıştı şimdi çocuğu 12 yaşında ablam 50 kiloBen alamıyorum galiba hep böyle çırpıydım belki 30 dan sonra yavaştan alırım diye düşünüyorum o yüzden mümkün olduğunca zayif kalayım sonra vermesi dediğin gibi zor olur diye dbdjdjdjjss orta bir kiloda kalsam yine tamam ama bebisimi kanguruya bile koyamiyorum(( yarım ana gibi hissettirdi beni sjbdkejdjdjd bebek arabası sürerken bile tuhaf geliyo küçük durdugum için galiba eibdjddkd
Hangi kanguru canım atabilir misin
Çok düşündüm bende ama slingde belli bir süre sonra kullanamayacagim için agirlastikca kanguru aldım benim aldığım 0-1 yaşa kadar direk koydum biseyde olmadı dünya varmışKanguru mu sling mi. Ben de kanguru var ama 4 aydan önce kullanmayın diyorlar diye sling almayı düşünüyorum
Modelle alakalı olabilir mi çok araştırmadım en çok önerilen neyse aldım 0 aydan başlangıcı var dediler kalça kontrolüne gidince de bir sorarım yineKanguru için erken değil mi canım
Ben de sling de var ama ona da cesaret edemiyorum
Bende de solomombaby var doğumdan itibaren diyor ama bi denemek lâzımÇok düşündüm bende ama slingde belli bir süre sonra kullanamayacagim için agirlastikca kanguru aldım benim aldığım 0-1 yaşa kadar direk koydum biseyde olmadı dünya varmış
Emzirince uyumuyo önceden öyleydi ama ben birakmiyodum gazini cikarana kadar ayık tutuyorum sonra bayiliyon mu naparsan yap oluyordu jsbxjdnxjd şuan gece emzirmelerinde geri bayiliyor gece modunda olduğu için sanırım gazını cikaramiyorum bazen o defece bayiliyor, ama gündüz malesef emince uykuya geçmiyor jsbdjdnx zaten emzirerek uyutmamaya çalışıyorum bilmiyorum ne kadar basariliyim amaKızlar bebişleri emzirdikten sonra uyuyorlar mı doyup doymadıklarını nasıl anlıyorsunuz
Ne güzel valla bünyesi de musaitmis demekkiBir çok kadının istediği şey inanki benim ablam 48 ile hamile kalmıştı 56 ile doğum yapmıştı şimdi çocuğu 12 yaşında ablam 50 kiloaşırı imreniyorum ben 86 ile doğuma girdim
İnşallah, çünkü cidden sıkıntı dolabı bile full yenilemek lazım hiçbir şey giyemiyorum geçen yıl 55 kiloydum oysakiEmzirince uyumuyo önceden öyleydi ama ben birakmiyodum gazini cikarana kadar ayık tutuyorum sonra bayiliyon mu naparsan yap oluyordu jsbxjdnxjd şuan gece emzirmelerinde geri bayiliyor gece modunda olduğu için sanırım gazını cikaramiyorum bazen o defece bayiliyor, ama gündüz malesef emince uykuya geçmiyor jsbdjdnx zaten emzirerek uyutmamaya çalışıyorum bilmiyorum ne kadar basariliyim amadoymadigini bence anlariz her türlü cisli bez sayısı bi de aç olduğu için uyumaz diye düşünüyorum düzenli kilo kontrolunden de anlasilabilir bence
Ne güzel valla bünyesi de musaitmis demekkiben bilmiyorum nasıl olurum ama aşırı zayif olmak da iyi olmuyo inan bana ortası en makbulu verirsin sen de yeni doğurduk
Benimki her emmede uyuyakaliyor. Doyuyordur sanirimKızlar bebişleri emzirdikten sonra uyuyorlar mı doyup doymadıklarını nasıl anlıyorsunuz
Gazını çıkarmadan yatağına koyuyor musun yatağına devam ediyor mu uyumaya . Benimki de uyuyordu memede ama yatağa koyunca uyanıyor yaBenimki her emmede uyuyakaliyor. Doyuyordur sanirim
EMerken ara verip gazini aliorum sonra emmeye devam ediyor ve uyuyakaliyor. Tabi yataga koyunca uyaniyorGazını çıkarmadan yatağına koyuyor musun yatağına devam ediyor mu uyumaya . Benimki de uyuyordu memede ama yatağa koyunca uyanıyor ya
Gazdan o galiba ben çıkarmadan yatiramiyorum zaten o yüzden her emme sonrası rutini oldu resmen... Hayır bi de gazı çıkmayınca uyusa da uyumasa da çıkarana kadar kusuyor veya 15 dk sonra aglayarak uyaniyor dndndndGazını çıkarmadan yatağına koyuyor musun yatağına devam ediyor mu uyumaya . Benimki de uyuyordu memede ama yatağa koyunca uyanıyor ya
Canım biberon vermemeye çalış, algısı tam açıldığında memeyi değil biberonu tercih edecektir. Ben unutturdum biberonu ama benim sütüm çok az geliyor, memeye yattığında eğer süt yoksa memede kıvranıyor ordan anlıyorum, memede süt varsa sakin sakin emiyor. Ben önceleri gazı var da ondan memede kıvranıyor sanıyordum ama bugün sağdığım süt 15 ml geldi ve o memeyi verdiğimde kıvrandı. Artık süt yoksa mamayla takviye yaparımKızlar ben daha yeni yeni emzirmeye başladım önceden hep biberonla veriyordum. Bebeğim bazen gayet güzel emiyor bazen başta sakin sakin emip sonra çığlık çığlığa aplıyor emmeye devam ederken. Sıktığımda ve sağdığımda hala sütüm olduğunu görüyorum. Biberonu teklif ettiğimde direkt susuyorbazen sorunsuz emerken neden böyle yapıyor anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?