- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.021
Bir bakayım canım nasıl yaparım diye .Süt azsa nasıl bu şekilde devam ederim ki ya keşke hem Biberon hem meme devam etseBeslenme sondası var mememi reddettiği için parmağıma takıp verdim başta sonra meme takıp verdim öyle alıştırdım
Bazı bebekler ediyor benim ki etmediBir bakayım canım nasıl yaparım diye .Süt azsa nasıl bu şekilde devam ederim ki ya keşke hem Biberon hem meme devam etse
Benimki de kırkından sonra daha da huysuz oldu ya düzelir diye çok umut etmiştimKızlar sizin bebeler 40 insan sonra duruldu mu kudurdu mu benimki dünden beri kuduruk bittim resmen bittim
Ben 3-6 alıyorum yaz içinBebişler 2 aylık oluyor. Aldığım kıyafetler küçük gelmeye başladı. Şimdi kıyafet alacağım ama ne alsam hiç karar veremedim. 3-6 aylık mı alsam 6-9 aylık mı.
Ay tam yazamadım bebişten,tulum vs tarzı şeyleri 6 ay aldım ancak rahat oluyor .Kurutmada zaten biraz küçülüyorBebişler 2 aylık oluyor. Aldığım kıyafetler küçük gelmeye başladı. Şimdi kıyafet alacağım ama ne alsam hiç karar veremedim. 3-6 aylık mı alsam 6-9 aylık mı.
Tam o günlerdi çok ağlıyordu şimdi yeni yeni sanki daha iyi ama hala kucakcı ve akşamları ağlıyorKızlar sizin bebeler 40 insan sonra duruldu mu kudurdu mu benimki dünden beri kuduruk bittim resmen bittim
Sütten kaynaklı bir apsemi nasıl anladınKızlar mememde apse oluşmuş moralim çok bozuk yaşayan var mı
6-9 daha iyi olabilir benim bebeklerim etiket ğzerindeki yaşlara göre daha iri oluyor şuan küçük bebem 3-6 ay giyiyor tam oluyor 3 ay altı asla olmuyorBebişler 2 aylık oluyor. Aldığım kıyafetler küçük gelmeye başladı. Şimdi kıyafet alacağım ama ne alsam hiç karar veremedim. 3-6 aylık mı alsam 6-9 aylık mı.
Ay tam yazamadım bebişten,tulum vs tarzı şeyleri 6 ay aldım ancak rahat oluyor .Kurutmada zaten biraz küçülüyor
Teşekkürler kızlar. Yaz için 6-9 ay alayım o zaman6-9 daha iyi olabilir benim bebeklerim etiket ğzerindeki yaşlara göre daha iri oluyor şuan küçük bebem 3-6 ay giyiyor tam oluyor 3 ay altı asla olmuyor
Fundanın buyuk oglunun kolu kırıldı cok yogun o yuzden gıremıyor canım.Allah kolaylık versın arkadasıma zor ıkı cocuk ben bıtanesını ıdare edemıyorum. @misophonia_ senıde goremıyorum canım pek.ben oglanı her uyuttugumda buraya dadanıyorumelımde ates olcer gunde uc dort kez atesınede bakıyorum bu gıdısle ohoo hunıyı takarım ben
Geçmiş olsun canımfnd_50
İki çocuk cidden Allah sabir ve kolaylık versin cidden helal olsun sizin hakkiniz 2x ödenmezateşine niye bakıyorsun kiz hasta mıydı bebiş
Ay çok üzüldümfnd_50 çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnsallah cabucak toparlar kuzucuk
Ya anlayamadım tam canım bende deneyeyim ama sırt üstü yatıp nasıl yapıcaz
Selam beybiler ben geldimYaaa öyle mifnd_50 kuzuuum cok geçmiş olsun bende diyorum nerelerde kuzum aklımdaydın nasıl oldunuz sen nasılsın biraz daha iyi misin üst üste gelmiş yine sende bir şeyler umarım atlatmışsındır iyisindir canım
Sağol canım deneyeyim ama benim sorunum mastit mi onu bile anlamıyorum bebe çekince yumuşacık oluyor ama acısı geçmiyor umarım ciddi bir şey değildir
Yaa özelde alınabilyor mu reçetesiz şuan acil ihtiyacım var geçici olsa da
Hoşgeldin canım nasılsın daha iyi misin olsun yine gidersin inşallah kolaylıklar diliyorum
Bestlakın işe yaramasına sevindim kankam demiştim sanaKızlar sütü az olan arkadaslar bestlagı kesın alın,baya süt yaptı nasıl yaptı bende anlamadım.bıde bol su ıcıyorum yesıllık falan yıyorum,haberınız olsun bugun dogumdan berı ılk defa baya gogsum agrılı kalktım
Hamileliğin son dönemlerinde öyleydim ben doğumdan sonra geçti cidden sinir bozucu bir durumBüsraa bise dicem seninde vajinandan gaz cikiyormu. Benim kendi kendine gaz cikio ordan ay nasil utaniyorum esimin yaninda falan uff
Hosgeldın bebegmBestlakın işe yaramasına sevindim kankam demiştim sana
Bendede dogumdan sonra basladiHamileliğin son dönemlerinde öyleydim ben doğumdan sonra geçti cidden sinir bozucu bir durum
Yok apseymiş ameliyata alacaklar şimdiSütten kaynaklı bir apsemi nasıl anladın
Mastit ise eğer korkma halledebilir sin
Gecmıs olsun canımYok apseymiş ameliyata alacaklar şimdi
Teşekkür ederimGecmıs olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?