- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.061
Ölçeri değiştirin eski usuller her zaman iyidirCanım kulaktan ölçğyorum 36.9-38 arası çon ıynuyoe kafayı yicem
Uyku gurusu hediye geldi. Asla durmuyor içinde.Kızlar kundak uyku tulumu kullanan var mı aranızda ya benim bebek çok hareket ediyor elleri içerde kalırsa daha iyi uyur mu diye alsam mı dedim de kullanan var mı aranızda iyi oluyor mu
Üzerine yatmadığı kulağı baz almak gerekiyor. Emme ya da mama işleminden hemen sonra ölçmek de fazla çıkarıyor. tecrübeyle sabit.Canım kulaktan ölçğyorum 36.9-38 arası çon ıynuyoe kafayı yicem
Kizlar bebegim dogdugundan beri ayaginin ustleri ve ayak bileklerinde kuruluk vardi. 2 gundurde boyle kizardi egzamami bu acaba. Ama bikac gundurde orayi nemlendiriyordum bebeyagiyla vazelinle
Üzerine yatmadığı kulağı baz almak gerekiyor. Emme ya da mama işleminden hemen sonra ölçmek de fazla çıkarıyor. tecrübeyle sabit.
Koltuk altı ölçer alduk 37.4 ve 37.8 çıkıyor calpıl verdim inşallsh dğşerÖlçeri değiştirin eski usuller her zaman iyidir
Aynı durum bizde de var çok üzülüyorum 5 dk da bir uyanıp bağırıyor kıvranıyor sonra geri uyuyakalıyor. Gazdan oluyor maalessefKızlar, benim oğlan aniden çığlık atıp ağlıyor, sanki öcü görmüş gibi oluyor, korkuyor mu diyeceğim ama bu kadar küçük bebek, bilemedim. Bazen uykudayken, bazen uyumuyorken...Kucağa alınca hemen sakinleşiyor. Gaz mı acaba? Sizde de oluyor mu?
Geçmiş olsun canım umarım iyisindirYok apseymiş ameliyata alacaklar şimdi
KudurduKızlar sizin bebeler 40 insan sonra duruldu mu kudurdu mu benimki dünden beri kuduruk bittim resmen bittim
Geçmiş olsun canımYok apseymiş ameliyata alacaklar şimdi
Gecmis olsunKızlar mememde apse oluşmuş moralim çok bozuk yaşayan var mı
Ben hala kundaktan devam. 2 farkli model aldim, olmadi, uyandirdi durdu kendisini. Donmeye baslayinca gececegim onlara mecburKızlar kundak uyku tulumu kullanan var mı aranızda ya benim bebek çok hareket ediyor elleri içerde kalırsa daha iyi uyur mu diye alsam mı dedim de kullanan var mı aranızda iyi oluyor mu
Çok geçmiş olsun kendiliğinden düzelme şamsı varmıymış neden olırmuş acabaMerhaba kızlar, moralim çok bozuk. Salı günü kızımın kontrolü vardı. Doktor kalbini dinlerken bi gariplik farketti ve çocuk kardiyolojisine gidin dedi. Bugün gittik kalp kapakçığında gevşeklik var sızıntı var dedi. Nabzı çok yüksek çıkıyor. Rapors mitral yetmezlik yazmış. Ağlayıp duruyorum off
Bebek vazelini cnm. Bide foto eklemistim ama olmamisBildiğimiz vazelin mi
Cnm cok gecms olsun. Tedavisi neymiş peki cnmMerhaba kızlar, moralim çok bozuk. Salı günü kızımın kontrolü vardı. Doktor kalbini dinlerken bi gariplik farketti ve çocuk kardiyolojisine gidin dedi. Bugün gittik kalp kapakçığında gevşeklik var sızıntı var dedi. Nabzı çok yüksek çıkıyor. Rapors mitral yetmezlik yazmış. Ağlayıp duruyorum off
Çok geçmiş olsun kendiliğinden düzelme şamsı varmıymış neden olırmuş acaba
Sağolun kızlarCnm cok gecms olsun. Tedavisi neymiş peki cnm
Naptın yıkadın mı canım file de kolay yıkanıyor ama hareketlendi dersen küvet içine kıyafetlerini koyup üstüne yatırıpta yıkayabilirsin artık ele gelir oldular havalar da ısındı çok sorun olmazKızlar bebısı tek basına yıkayan varmı?zormu?bızıım bebegın goz enfeksıyonuydu üşütmesı derken 11 gundur yıkanmıyo cocuk ya evde tekim ve bugun yıkamak zorundayım artık.
Allahım yarabbim o neymiş bitmeyen dertler benimde sağögöğsüm çok acıyor ağlayarak emziriyorum resmen arada geçiyor arada tekrarlıyor anlamadım genel cerraha randevu aldım bakalım kırık ayağımla gidebilirsem gidicemKızlar memesinde Fibroadenom olan var mı benimki inanılmaz büyüdü ve ağrı yapıyor kıpkırmızı oldu dışardan görünüyor
Canım benim ya çok zor süreçlerden geçmişsin çok geçmiş olsun yakışıklıya da size üzülürken bende kendi ayağımı kırdımSelam beybiler ben geldimçok zorlu süreçlerden geçtim her şey üst üste geldi çok ağladım çok sabır diledim çok dua ettim çok sağ olun kızlar merak etmişsiniz evet bu lohusalık sürecinde bir de büyük oğluşumun kolu kırıldı çok zor zamanlardan geçtik şimdi hala kolu alçıda ama çok şükür ağrısı azaldı haftaya alçısı çıkacak gibi bir aksilik olmazsa. Benim göğsü ağrılarından yaralarından iyi haberler getirdim sizlere. Çok şükür iyileşiyor ağrısı acısı yarası azaldı. Çok çektim o konuda denemediğim yöntem asla kalmadı en son dermatoloğa gitmiştim bir karışım ve ayrıyeten 3 merhem yazmıştı kullandım iyi geliyor gibi oldu ama sür emzirme zamanı yıka o kadar zordu ki çocuk emdikçe yara tekrarlanıyordu kahvernegisinin tamamını ağzına vererek emzirmeye sürekli dikkat ettim. Göğüsler meydanda geziyordum ama asla iyileşmiyordu. Neyse büyük oğlumun kolu kırılınca babam destek için memleketten geldi canım babam. O gelince açıkta göğüsler gezemedim tabi Hshshshsh ilaçları da süremedim sürekli yıkamam gerekeceği için. Sadece lansinoh kremi her emzirme öncesi ve sonrası sürdüm yıkama derdi yok diye sütyen de taktım kapalı gezdim. Babamın gelmesi mi şifa geldi yoksa zaten mi iyileşecekti anlamadım ama o ara iyileşmeye başladı önce bol miktarda iltihap aktı aktı sütyenime her yeri mahvoldu sonra iltihaplar gitgide azaldı ve uçlarının hassasiyeti gitti acısı gitti. Çok yarıklanmıştı içinden kırmızı et görünüyordu düşünün. O kırmızı et görünümü gitti şükürler olsun Allahım sanki üstümden acıkar kalktı gitti şükürler olsun kızlar cidden iki ay ne çektim o göğüs acısından. Doğum acısından daha acıydı Rabbim kimseye vermesin. Şimdi minnoş bebeğimle daha camdan ilgilenebiliyorum. Sizlerde neler var yok hiç giremedim de okuyamadım da.
Amann ya acil şifalar olsun nasıl bir süreç iyi misin şimdiYok apseymiş ameliyata alacaklar şimdi
Aman yaa kuzum çok geçmiş olsun hemen iyileşirler inşallah tek başına iki küçük bebe Allah kolaylık versinYarın eşimin müdürü ve personelleri kahvaltıya gelecekler benim bebeler hasta ikiside kusuyor ağlıyorlar ev perişan halde çamaşırlar darmadağn olmuş halıma yatağıma da kustular halıyı yıkacağım banyoda mecbur bazen canıma tak ediyor
Ya canım benim çok üzüldüm kızçene Acil şifalar diliyorum ilk defa duydum durum ile ilgili bir bilgim de yok ne diyorlar nasıl bir süreçten geçeceksinizMerhaba kızlar, moralim çok bozuk. Salı günü kızımın kontrolü vardı. Doktor kalbini dinlerken bi gariplik farketti ve çocuk kardiyolojisine gidin dedi. Bugün gittik kalp kapakçığında gevşeklik var sızıntı var dedi. Nabzı çok yüksek çıkıyor. Rapors mitral yetmezlik yazmış. Ağlayıp duruyorum off
Oy bak doktor güzel şeyler söylemiş içini rahat tut canım geçer inşallah internette daha acımasız oluyor yazılanlar umarım iyi gelir tedaviniz ameliyata gerek kalmaz inşallahSağolun kızlardoktor eskiden olsa büyük sorun derdim ama artık bebeklerde kendiliğinden düzelen çok görüyoruz dedi. Şimdi bir damla verdi günde 2 kez kullancaz. 1 ay sonra kontrol olacak umarım düzelir kendiliğinden. İnternetten arastırdım hep açık kalp ameliyatı falan yazıyor onları gördüğümden beri kendime gelemiyorum
Deneyeyim biKendin kundak yap dene cnm bizimkide kundakta daha uzun uyuyor yoksa elleri yuzunden uyaniyor hep
Ben hiç kundak yapmadım serbest uyudu ama uyandırıyor çok kendini sıkışık daha güvende hisseder kendini yapsam iyiymişBen hala kundaktan devam. 2 farkli model aldim, olmadi, uyandirdi durdu kendisini. Donmeye baslayinca gececegim onlara mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?