2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynı durum bizde de var çok üzülüyorum 5 dk da bir uyanıp bağırıyor kıvranıyor sonra geri uyuyakalıyor. Gazdan oluyor maalessef
Yok apseymiş ameliyata alacaklar şimdi
Geçmiş olsun canım umarım iyisindir

Merhaba kızlar, moralim çok bozuk. Salı günü kızımın kontrolü vardı. Doktor kalbini dinlerken bi gariplik farketti ve çocuk kardiyolojisine gidin dedi. Bugün gittik kalp kapakçığında gevşeklik var sızıntı var dedi. Nabzı çok yüksek çıkıyor. Rapors mitral yetmezlik yazmış. Ağlayıp duruyorum off

Kızlar mememde apse oluşmuş moralim çok bozuk yaşayan var mı
Gecmis olsun Benim basima geldi, uyusturup igne ile bosalttilar icini, cok acimadi ama psikolojik olarak cok zorlandim cok sarsildim. Sonra 10 gun antibiyotik kullandim, su an gayet iyiyim ama hala o apsenin olustugun kese incecik de olsa duruyor mememde

Kızlar kundak uyku tulumu kullanan var mı aranızda ya benim bebek çok hareket ediyor elleri içerde kalırsa daha iyi uyur mu diye alsam mı dedim de kullanan var mı aranızda iyi oluyor mu
Ben hala kundaktan devam. 2 farkli model aldim, olmadi, uyandirdi durdu kendisini. Donmeye baslayinca gececegim onlara mecbur

Çok geçmiş olsun kendiliğinden düzelme şamsı varmıymış neden olırmuş acaba

Cnm cok gecms olsun. Tedavisi neymiş peki cnm

Çok geçmiş olsun kendiliğinden düzelme şamsı varmıymış neden olırmuş acaba

Cnm cok gecms olsun. Tedavisi neymiş peki cnm
Sağolun kızlar doktor eskiden olsa büyük sorun derdim ama artık bebeklerde kendiliğinden düzelen çok görüyoruz dedi. Şimdi bir damla verdi günde 2 kez kullancaz. 1 ay sonra kontrol olacak umarım düzelir kendiliğinden. İnternetten arastırdım hep açık kalp ameliyatı falan yazıyor onları gördüğümden beri kendime gelemiyorum

Kızlar bebısı tek basına yıkayan varmı?zormu?bızıım bebegın goz enfeksıyonuydu üşütmesı derken 11 gundur yıkanmıyo cocuk ya evde tekim ve bugun yıkamak zorundayım artık.
Naptın yıkadın mı canım file de kolay yıkanıyor ama hareketlendi dersen küvet içine kıyafetlerini koyup üstüne yatırıpta yıkayabilirsin artık ele gelir oldular havalar da ısındı çok sorun olmaz
Kızlar memesinde Fibroadenom olan var mı benimki inanılmaz büyüdü ve ağrı yapıyor kıpkırmızı oldu dışardan görünüyor
Allahım yarabbim o neymiş bitmeyen dertler benimde sağögöğsüm çok acıyor ağlayarak emziriyorum resmen arada geçiyor arada tekrarlıyor anlamadım genel cerraha randevu aldım bakalım kırık ayağımla gidebilirsem gidicem
Canım benim ya çok zor süreçlerden geçmişsin çok geçmiş olsun yakışıklıya da size üzülürken bende kendi ayağımı kırdım öylecene oturuyorum bebek önüme geliyor emziriyorum kırık işi zormuş acılı sancılıymış bu yaşımda tecrübe ettim bende oğluşun iyi dayanmış göğüs ağrılarının geçmesine sürecin normalleşmesine çok sevindim artık her şey daha kolay gider inşallah
Yok apseymiş ameliyata alacaklar şimdi
Amann ya acil şifalar olsun nasıl bir süreç iyi misin şimdi
Aman yaa kuzum çok geçmiş olsun hemen iyileşirler inşallah tek başına iki küçük bebe Allah kolaylık versin
Ya canım benim çok üzüldüm kızçene Acil şifalar diliyorum ilk defa duydum durum ile ilgili bir bilgim de yok ne diyorlar nasıl bir süreçten geçeceksiniz

Oy bak doktor güzel şeyler söylemiş içini rahat tut canım geçer inşallah internette daha acımasız oluyor yazılanlar umarım iyi gelir tedaviniz ameliyata gerek kalmaz inşallah

Saat bası uyandı tum gece bebıtomuykusuzluktan tukendım bu gazdan nefret ettım ııhh ıııhh dıye dıye uyutmuyo cocugu ya ne pis bişeymiş aslında uyumak ıstıyo ama karnı ızın vermıyor,

Yıkadım yıkadım bebısım dileyle degıl ıcıne havlu koyup yatırdım cokda guzel gectı banyo maceramız@ipeksi19

Balbocegi9 canım benım cok gecmıs olsunıyı bır profa gosterın bebısı ıcın rahatlasın.eger o sıkıntı yok duzelır derse hıc dusunme bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…