2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yaaa canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce iyileşirsin sen de inşallah nasıl oldupeki nasıl kırıldı

Gecme ihtimalinin olmasi guzel bisey. Gececek insallah annesi uzulme

İnşallah geçer bol dua et. Böyle hastalıklar çocuk büyüdükçe düzeliyor üzme kendini

Kızlar öncelikle yazan herkese çok teşekkür ederim. Doktor local yapmadı bana çok büyük canın acır diye genel anestezi yaptı. Tekrarlar diye çok korkuyorum sizin ne kadar oldu yaptıralı

Çok geçmiş olsun internete bakma canım o kadar kötü şeyler yazıyor ki her konuda . Ne zaman giceksiniz kardiyolojiye

Oh ne güzel rahatlamıştır kuzucuk bir de suyu seviyorlar çipil çipil bakıyorlar ya bitiyorum bende Gaz mereti karınlarını ağrıtıyor sancı yapıp rahatsız ediyor kuzuları ya keşke rahatça çıkarabilseler ama az kaldı o günleri de görcez
Yaaa canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce iyileşirsin sen de inşallah nasıl oldupeki nasıl kırıldı
Sağol kuzum arkadaşlar kahvaltıya çağırdı havan değişir dedi bende çıkayım dedim iki dedikodu iki insan görmek iyi gelir diye Ayağımı burktum kırık varmış Çok canım sıkıldı bebeksiz bir kafa dağıtayım dedim onunda sonu kötü bitti

Canım benim çok çok geçmiş olsun .Ne olur okuyup üzme kendini .Bebeğim erken doğdu diye aylarca riskleri araştırıp kafayı yedim .Ama her şey yolunda .Bizim de kalpte bir sorun görünüyordu delik şeklinde ama kardiyolog zamanla kapanacağını söyledi.Senin de öyle olacak inşallah .Allahım şifa versin tüm kuzulara .Sağlıkla huzurla büyüsünler

Canım hoş geldin bundan sonrası senin için çok çok güzel olsun inşallah

Allah Allah işte olacakmış olmuş cidden insanın canı çok sıkılıyor benim oğlumun da kolunun kurtulduğu ilk günler bir o ağlıyor bir ben ağlıyorum geceleri ağladı ben ağladım bir yandan da bebek var kafayı yiyecektim sana da büyük geçmiş olsun canım benim Rabbim bir daha yaşatmasın.

Çok geçmiş olsun internete bakma canım o kadar kötü şeyler yazıyor ki her konuda . Ne zaman giceksiniz kardiyolojiye

Çok sağolun kızlar. Dün gittin kardiyoloğ kadın iyi
Bir profesördü o verdi bilgileri. Kendi kendine düzelende oluyormuş düzelmeyende. İnşallah benim bebişimin düzelir Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

Benimkinin de ikinci ay aşısı vardı bugün 350 gram almış sadece bende çok üzülüyorum, hem emziriyorum hem de mama takviyesi neden almadı kafayı yicem. Ebe mama miktarını arttır gelen ay az alırsa cocuk doktoruna gidersin dedi. 2610 doğdu bugun 3750 çıktı. Memede bir saat duruyor ama ayırdığım an doymamış oluyor. Senin tartı nasıl çıktı ikinci ay aşısına götürdüğünde?

Canım en başta alışmadıysa alıştıramazsın hiç alma kundak falan, ben doğduğundan beri hep yarım kundak yapıyordum alışıktı, hatta sararken bile uyku moduna giriyordu ama şimdi asla istemiyor bağlanmayı, elleri serbest olsun diye ağlıyor.. bir yarım kundak yap bakalım ince müslin bir örtüyle, verdiği tepkiye göre hareket edersin
Ben de boşuna almayayım o zaman ya eller ayaklar hiç durmuyor

Yaa canım zaten dış karnın iyileşmesi 6 hafta, iç karnın iyileşmesi 6 ay demişti doktorum.. ben halen yaklaştırmıyorum
Kızlar bebeğimin ateşi var ama cşhaz sğrekli farklı ölçüyor kafayı yicem braun kullanıyorum. 37.6 38.0 arası farklı sonuçlar verip duruyor napmam lazım
Canım koltukaltı ateşölçer al bir tane bulunsun evde, eczanelerde de vardır bir bak medikalde de bulursun
Ayy keşke senin müsaitlik durumunu gözetselerdi
Canım ben aşıya gidemedim erteledim bir hafta enfeksiyon kaptığı için, aşılardan biri yokmuş onlar gelince biz sizi arayacağız dediler, valla önceleri çok üzülüyordum mama vermemek için mücadele ediyordum ama artık stres yapmıyorum kendime.. çünkü stres de bebeğe geçiyor ne gerek var.. sütümü az da olsa sağıp veriyorum, sabah 60 ml çıktı onu verdim, yine emziriyorum tabi. Bir yandan malt içeceği, bir yandan malt tableti, balık yağı multivitamin ve bestlak damla kullanıyorum.. normal şartlarda memelerden süt fışkırması lazım bunca şeyden sonra ama ml ml çıkıyor işte o yüzden artık mama da veriyorum, ne yapayım aç bırakmaktansa kendimi de harap etmektense mamayla da takviye yaparak beslerim çocuğumu.. bizimkilerin de nasibi o kadarmış
Kıxlar dün bebeğin ateşi hep 37.5-38 arası gidip geldi bugğn doktora geldik korona olmjş yatış verildi şütfen dua edin
Ayyy canımmmm geçmiş olsun kızz nerden kapmış koronayı küçücük çocuk hayret yaaa

Annelik böyle bir şey işte. Sen mama vermeyi takıyorsun ben emzirme tip sağıp vermeyi. İlk önce çok yetersiz hissettim ara sıra hala öyle hissediyorum. Bebeğim mutsuz mu beni istemiyor mu yeterince ilgilenmedim mi vs ama bazı şeyleri değiştiremiyor ve engel olamıyoruz. Yavaş yavaş anlıyorum ki her bebek farklı, her anne farklı, her anne bebek ilişkisi de farklı. Her bebek ve anne bünyesi de farklı. Hatta kendi çocuklarin bile farklı oluyor. Birinde süt olur diğerinde olmaz, biri emer diğeri etmez. Ve bunların hiç biri bizim çok iyi anne olmamıza engel değil. Bunların hiç biri onlara olan sevgimize, merhametimize, şefkati mize ve onların bize olan sevgisine engel değil. Nasıl sağlıklı ve mutlu oluyorlarsa önemli olan o. Dediğin gibi stresi de hissediyorlar. Mama verilen çocuklar sağlıksız olmuyor yada emmeyen çocuk anneyi sevmiyor değil. Bu duygusal yükleri atmamız lazım hepimizin bebekleri sağlıklı ve mutlu olsun geri kalanı kendimize dert etmeyelim. Daha eklendi gıdaya başlanacak çeşit çeşit yapar yediririz, eğlendiririz

Hatta şöyle söyleyeyim o kadar çok sütüm vardı ki eğilerek yürüyordum ağırlık yapıyordu bana memelerim. Artık sağa sağa azaldı. Yakın zamanda sağdığım süt doyuracak mı artık diye düşünüyorum. Emmiyor çünkü. Böyle de olabilirdi yani sütüm vardı ama emmedi azalıyor yakın zamanda kesilecek gibi hissediyorum çünkü ciddi anlamda azaldı memelerim sert leş mıyor bile. Bazen doyacağı miktarı zor sağıyorum. Ve evde mamayı hazırda bekletiyotum ne olur ne olmaz.

Birkaç ay sonra göğüslerde eskisi gibi süt hissetmezsin yumuşar artık sertleşmez öyle bir durum olabilirmi sendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…