- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.081
Yaaa canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce iyileşirsin sen de inşallah nasıl oldupeki nasıl kırıldıNaptın yıkadın mı canım file de kolay yıkanıyor ama hareketlendi dersen küvet içine kıyafetlerini koyup üstüne yatırıpta yıkayabilirsin artık ele gelir oldular havalar da ısındı çok sorun olmaz
Allahım yarabbim o neymiş bitmeyen dertler benimde sağögöğsüm çok acıyor ağlayarak emziriyorum resmen arada geçiyor arada tekrarlıyor anlamadım genel cerraha randevu aldım bakalım kırık ayağımla gidebilirsem gidicem
Canım benim ya çok zor süreçlerden geçmişsin çok geçmiş olsun yakışıklıya da size üzülürken bende kendi ayağımı kırdımöylecene oturuyorum bebek önüme geliyor emziriyorum kırık işi zormuş acılı sancılıymış bu yaşımda tecrübe ettim bende oğluşun iyi dayanmış göğüs ağrılarının geçmesine sürecin normalleşmesine çok sevindim artık her şey daha kolay gider inşallah
Amann ya acil şifalar olsun nasıl bir süreç iyi misin şimdi
Aman yaa kuzum çok geçmiş olsun hemen iyileşirler inşallah tek başına iki küçük bebe Allah kolaylık versin
Ya canım benim çok üzüldüm kızçene Acil şifalar diliyorum ilk defa duydum durum ile ilgili bir bilgim de yok ne diyorlar nasıl bir süreçten geçeceksiniz
Gecme ihtimalinin olmasi guzel bisey. Gececek insallah annesi uzulmeSağolun kızlardoktor eskiden olsa büyük sorun derdim ama artık bebeklerde kendiliğinden düzelen çok görüyoruz dedi. Şimdi bir damla verdi günde 2 kez kullancaz. 1 ay sonra kontrol olacak umarım düzelir kendiliğinden. İnternetten arastırdım hep açık kalp ameliyatı falan yazıyor onları gördüğümden beri kendime gelemiyorum
İnşallah geçer bol dua et. Böyle hastalıklar çocuk büyüdükçe düzeliyor üzme kendiniMerhaba kızlar, moralim çok bozuk. Salı günü kızımın kontrolü vardı. Doktor kalbini dinlerken bi gariplik farketti ve çocuk kardiyolojisine gidin dedi. Bugün gittik kalp kapakçığında gevşeklik var sızıntı var dedi. Nabzı çok yüksek çıkıyor. Rapors mitral yetmezlik yazmış. Ağlayıp duruyorum off
Kızlar öncelikle yazan herkese çok teşekkür ederim. Doktor local yapmadı bana çok büyük canın acır diye genel anestezi yaptı. Tekrarlar diye çok korkuyorum sizin ne kadar oldu yaptıralıGecmis olsunBenim basima geldi, uyusturup igne ile bosalttilar icini, cok acimadi ama psikolojik olarak cok zorlandim cok sarsildim. Sonra 10 gun antibiyotik kullandim, su an gayet iyiyim ama hala o apsenin olustugun kese incecik de olsa duruyor mememde
Çok geçmiş olsun internete bakma canım o kadar kötü şeyler yazıyor ki her konuda . Ne zaman giceksiniz kardiyolojiyeMerhaba kızlar, moralim çok bozuk. Salı günü kızımın kontrolü vardı. Doktor kalbini dinlerken bi gariplik farketti ve çocuk kardiyolojisine gidin dedi. Bugün gittik kalp kapakçığında gevşeklik var sızıntı var dedi. Nabzı çok yüksek çıkıyor. Rapors mitral yetmezlik yazmış. Ağlayıp duruyorum off
Oh ne güzel rahatlamıştır kuzucuk bir de suyu seviyorlar çipil çipil bakıyorlar ya bitiyorum bendeSaat bası uyandı tum gece bebıtomuykusuzluktan tukendım bu gazdan nefret ettım ııhh ıııhh dıye dıye uyutmuyo cocugu ya ne pis bişeymiş aslında uyumak ıstıyo ama karnı ızın vermıyor,
Yıkadım yıkadım bebısım dileyle degıl ıcıne havlu koyup yatırdım cokda guzel gectı banyo maceramız@ipeksi19
Balbocegi9 canım benım cok gecmıs olsun ıyı bır profa gosterın bebısı ıcın rahatlasın.eger o sıkıntı yok duzelır derse hıc dusunme bıle
Sağol kuzum arkadaşlar kahvaltıya çağırdı havan değişir dedi bende çıkayım dedim iki dedikodu iki insan görmek iyi gelir diyeYaaa canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce iyileşirsin sen de inşallah nasıl oldupeki nasıl kırıldı
Canım benim çok çok geçmiş olsun .Ne olur okuyup üzme kendini .Bebeğim erken doğdu diye aylarca riskleri araştırıp kafayı yedim .Ama her şey yolunda .Bizim de kalpte bir sorun görünüyordu delik şeklinde ama kardiyolog zamanla kapanacağını söyledi.Senin de öyle olacak inşallah .Allahım şifa versin tüm kuzulara .Sağlıkla huzurla büyüsünlerSağolun kızlardoktor eskiden olsa büyük sorun derdim ama artık bebeklerde kendiliğinden düzelen çok görüyoruz dedi. Şimdi bir damla verdi günde 2 kez kullancaz. 1 ay sonra kontrol olacak umarım düzelir kendiliğinden. İnternetten arastırdım hep açık kalp ameliyatı falan yazıyor onları gördüğümden beri kendime gelemiyorum
Canım hoş geldinSelam beybiler ben geldimçok zorlu süreçlerden geçtim her şey üst üste geldi çok ağladım çok sabır diledim çok dua ettim çok sağ olun kızlar merak etmişsiniz evet bu lohusalık sürecinde bir de büyük oğluşumun kolu kırıldı çok zor zamanlardan geçtik şimdi hala kolu alçıda ama çok şükür ağrısı azaldı haftaya alçısı çıkacak gibi bir aksilik olmazsa. Benim göğsü ağrılarından yaralarından iyi haberler getirdim sizlere. Çok şükür iyileşiyor ağrısı acısı yarası azaldı. Çok çektim o konuda denemediğim yöntem asla kalmadı en son dermatoloğa gitmiştim bir karışım ve ayrıyeten 3 merhem yazmıştı kullandım iyi geliyor gibi oldu ama sür emzirme zamanı yıka o kadar zordu ki çocuk emdikçe yara tekrarlanıyordu kahvernegisinin tamamını ağzına vererek emzirmeye sürekli dikkat ettim. Göğüsler meydanda geziyordum ama asla iyileşmiyordu. Neyse büyük oğlumun kolu kırılınca babam destek için memleketten geldi canım babam. O gelince açıkta göğüsler gezemedim tabi Hshshshsh ilaçları da süremedim sürekli yıkamam gerekeceği için. Sadece lansinoh kremi her emzirme öncesi ve sonrası sürdüm yıkama derdi yok diye sütyen de taktım kapalı gezdim. Babamın gelmesi mi şifa geldi yoksa zaten mi iyileşecekti anlamadım ama o ara iyileşmeye başladı önce bol miktarda iltihap aktı aktı sütyenime her yeri mahvoldu sonra iltihaplar gitgide azaldı ve uçlarının hassasiyeti gitti acısı gitti. Çok yarıklanmıştı içinden kırmızı et görünüyordu düşünün. O kırmızı et görünümü gitti şükürler olsun Allahım sanki üstümden acıkar kalktı gitti şükürler olsun kızlar cidden iki ay ne çektim o göğüs acısından. Doğum acısından daha acıydı Rabbim kimseye vermesin. Şimdi minnoş bebeğimle daha camdan ilgilenebiliyorum. Sizlerde neler var yok hiç giremedim de okuyamadım da.
İnşallah hepimiz için olsun canım benim çok teşekkür ediyorumCanım hoş geldinbundan sonrası senin için çok çok güzel olsun inşallah
Allah Allah işte olacakmış olmuş cidden insanın canı çok sıkılıyor benim oğlumun da kolunun kurtulduğu ilk günler bir o ağlıyor bir ben ağlıyorum geceleri ağladı ben ağladım bir yandan da bebek var kafayı yiyecektimOh ne güzel rahatlamıştır kuzucuk bir de suyu seviyorlar çipil çipil bakıyorlar ya bitiyorum bendeGaz mereti karınlarını ağrıtıyor sancı yapıp rahatsız ediyor kuzuları ya keşke rahatça çıkarabilseler ama az kaldı o günleri de görcez
Sağol kuzum arkadaşlar kahvaltıya çağırdı havan değişir dedi bende çıkayım dedim iki dedikodu iki insan görmek iyi gelir diyeAyağımı burktum kırık varmış Çok canım sıkıldı bebeksiz bir kafa dağıtayım dedim onunda sonu kötü bitti
Çok geçmiş olsun internete bakma canım o kadar kötü şeyler yazıyor ki her konuda . Ne zaman giceksiniz kardiyolojiye
Çok sağolun kızlar. Dün gittin kardiyoloğ kadın iyiCanım benim çok çok geçmiş olsun .Ne olur okuyup üzme kendini .Bebeğim erken doğdu diye aylarca riskleri araştırıp kafayı yedim .Ama her şey yolunda .Bizim de kalpte bir sorun görünüyordu delik şeklinde ama kardiyolog zamanla kapanacağını söyledi.Senin de öyle olacak inşallah .Allahım şifa versin tüm kuzulara .Sağlıkla huzurla büyüsünler
İnşallah düzelir canım Rabbim şifa versinÇok sağolun kızlar. Dün gittin kardiyoloğ kadın iyi
Bir profesördü o verdi bilgileri. Kendi kendine düzelende oluyormuş düzelmeyende. İnşallah benim bebişimin düzelirAllah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Kızlar benim bebeğin çok fazla kilo almadı, 1. Ay kilosuna 250 gr kadar almış eğer tartı yanlış tartmadıysaçok üzülüyorum ama işin enteresan tarafı çişli bez de kakalı bez de alıyorum gün içinde, anlamadım gitti. 3270 doğdu, 50 cm şeklinde 1. Ay 4300 oldu, hastalandığında tartıldığında yine aynı civarda çıktı.. mamayı kestik anne sütüyle devam edelim diye sanırım o da kilo aldırmadı. Bugün 2. Ay aşımız var, tekrar ölçüm yapılır anlaşılır artık herhalde
Benimkinin de ikinci ay aşısı vardı bugün 350 gram almış sadece bende çok üzülüyorum, hem emziriyorum hem de mama takviyesi neden almadı kafayı yicem. Ebe mama miktarını arttır gelen ay az alırsa cocuk doktoruna gidersin dedi. 2610 doğdu bugun 3750 çıktı. Memede bir saat duruyor ama ayırdığım an doymamış oluyor. Senin tartı nasıl çıktı ikinci ay aşısına götürdüğünde?Kızlar benim bebeğin çok fazla kilo almadı, 1. Ay kilosuna 250 gr kadar almış eğer tartı yanlış tartmadıysaçok üzülüyorum ama işin enteresan tarafı çişli bez de kakalı bez de alıyorum gün içinde, anlamadım gitti. 3270 doğdu, 50 cm şeklinde 1. Ay 4300 oldu, hastalandığında tartıldığında yine aynı civarda çıktı.. mamayı kestik anne sütüyle devam edelim diye sanırım o da kilo aldırmadı. Bugün 2. Ay aşımız var, tekrar ölçüm yapılır anlaşılır artık herhalde
Çok geçmiş olsun dualarım sizinleKıxlar dün bebeğin ateşi hep 37.5-38 arası gidip geldi bugğn doktora geldik korona olmjş yatış verildi şütfen dua edin
Allah acil şifalar versin nerden kapmış öyle halen devam ediyormu korona haberimde yokKıxlar dün bebeğin ateşi hep 37.5-38 arası gidip geldi bugğn doktora geldik korona olmjş yatış verildi şütfen dua edin
Ben de boşuna almayayım o zaman ya eller ayaklar hiç durmuyor
Yaa canım zaten dış karnın iyileşmesi 6 hafta, iç karnın iyileşmesi 6 ay demişti doktorum.. ben halen yaklaştırmıyorumAy ben bu mesajı yeni gördümmm dalıyorum olaya
Hava çıkış seslimi oluyor baya büyük bir hava mıııı ilişki konusunda ne yaptınız peki
Ben bu meseleyi çok duymuştum doğum sonrası ilk doğumumda hiç yaşamamıştım ve sanki ilk günki gibi dardı yada ben sıktığım için öyleydi bilmiyorum bu sefer bendede oluyor bu ara sıra ses gelmiyor ama anlıyorum gariplik olduğunu
Dünde ilk deneyimimizi yaşadık dikiş yok diye rahattım bu sefer ama işte kuruluk aşırı fazla birşekşlde oldu ve şuan kanamam var eşime bidaha yapmayalım dedim neden kanama oldu anlamadım yoğun değil ama halen geliyor sordum ben nasıl değişiklik varmı diye herhangi bir farklılık anlamadım dedi baya da açık yazdım ama inşallah bir müdahale gerekmez doğumdan sonra ne kadar geç olursa okadar iyi sanki bu kuruluk meselesi ve oranın iyice toplanması açısından ben demekki toparlanamadım dedim ilkinde 5 ay uzak durdum iyiki durmuşum
Canım koltukaltı ateşölçer al bir tane bulunsun evde, eczanelerde de vardır bir bak medikalde de bulursunKızlar bebeğimin ateşi var ama cşhaz sğrekli farklı ölçüyor kafayı yicem braun kullanıyorum. 37.6 38.0 arası farklı sonuçlar verip duruyor napmam lazım
Ayy keşke senin müsaitlik durumunu gözetselerdiYarın eşimin müdürü ve personelleri kahvaltıya gelecekler benim bebeler hasta ikiside kusuyor ağlıyorlar ev perişan halde çamaşırlar darmadağn olmuş halıma yatağıma da kustular halıyı yıkacağım banyoda mecbur bazen canıma tak ediyor
Canım ben aşıya gidemedim erteledim bir hafta enfeksiyon kaptığı için, aşılardan biri yokmuş onlar gelince biz sizi arayacağız dediler, valla önceleri çok üzülüyordum mama vermemek için mücadele ediyordum ama artık stres yapmıyorum kendime.. çünkü stres de bebeğe geçiyor ne gerek var.. sütümü az da olsa sağıp veriyorum, sabah 60 ml çıktı onu verdim, yine emziriyorum tabi. Bir yandan malt içeceği, bir yandan malt tableti, balık yağı multivitamin ve bestlak damla kullanıyorum.. normal şartlarda memelerden süt fışkırması lazım bunca şeyden sonra ama ml ml çıkıyor işteBenimkinin de ikinci ay aşısı vardı bugün 350 gram almış sadece bende çok üzülüyorum, hem emziriyorum hem de mama takviyesi neden almadı kafayı yicem. Ebe mama miktarını arttır gelen ay az alırsa cocuk doktoruna gidersin dedi. 2610 doğdu bugun 3750 çıktı. Memede bir saat duruyor ama ayırdığım an doymamış oluyor. Senin tartı nasıl çıktı ikinci ay aşısına götürdüğünde?
Ayyy canımmmmKıxlar dün bebeğin ateşi hep 37.5-38 arası gidip geldi bugğn doktora geldik korona olmjş yatış verildi şütfen dua edin
Annelik böyle bir şey işte. Sen mama vermeyi takıyorsun ben emzirme tip sağıp vermeyi. İlk önce çok yetersiz hissettim ara sıra hala öyle hissediyorum. Bebeğim mutsuz mu beni istemiyor mu yeterince ilgilenmedim mi vs ama bazı şeyleri değiştiremiyor ve engel olamıyoruz. Yavaş yavaş anlıyorum ki her bebek farklı, her anne farklı, her anne bebek ilişkisi de farklı. Her bebek ve anne bünyesi de farklı. Hatta kendi çocuklarin bile farklı oluyor. Birinde süt olur diğerinde olmaz, biri emer diğeri etmez. Ve bunların hiç biri bizim çok iyi anne olmamıza engel değil. Bunların hiç biri onlara olan sevgimize, merhametimize, şefkati mize ve onların bize olan sevgisine engel değil. Nasıl sağlıklı ve mutlu oluyorlarsa önemli olan o. Dediğin gibi stresi de hissediyorlar. Mama verilen çocuklar sağlıksız olmuyor yada emmeyen çocuk anneyi sevmiyor değil. Bu duygusal yükleri atmamız lazımCanım ben aşıya gidemedim erteledim bir hafta enfeksiyon kaptığı için, aşılardan biri yokmuş onlar gelince biz sizi arayacağız dediler, valla önceleri çok üzülüyordum mama vermemek için mücadele ediyordum ama artık stres yapmıyorum kendime.. çünkü stres de bebeğe geçiyor ne gerek var.. sütümü az da olsa sağıp veriyorum, sabah 60 ml çıktı onu verdim, yine emziriyorum tabi. Bir yandan malt içeceği, bir yandan malt tableti, balık yağı multivitamin ve bestlak damla kullanıyorum.. normal şartlarda memelerden süt fışkırması lazım bunca şeyden sonra ama ml ml çıkıyor işteo yüzden artık mama da veriyorum, ne yapayım aç bırakmaktansa kendimi de harap etmektense mamayla da takviye yaparak beslerim çocuğumu.. bizimkilerin de nasibi o kadarmış
Hatta şöyle söyleyeyim o kadar çok sütüm vardı ki eğilerek yürüyordum ağırlık yapıyordu bana memelerim. Artık sağa sağa azaldı. Yakın zamanda sağdığım süt doyuracak mı artık diye düşünüyorum. Emmiyor çünkü. Böyle de olabilirdi yani sütüm vardı ama emmedi azalıyor yakın zamanda kesilecek gibi hissediyorum çünkü ciddi anlamda azaldı memelerim sert leş mıyor bile. Bazen doyacağı miktarı zor sağıyorum. Ve evde mamayı hazırda bekletiyotum ne olur ne olmaz.Annelik böyle bir şey işte. Sen mama vermeyi takıyorsun ben emzirme tip sağıp vermeyi. İlk önce çok yetersiz hissettim ara sıra hala öyle hissediyorum. Bebeğim mutsuz mu beni istemiyor mu yeterince ilgilenmedim mi vs ama bazı şeyleri değiştiremiyor ve engel olamıyoruz. Yavaş yavaş anlıyorum ki her bebek farklı, her anne farklı, her anne bebek ilişkisi de farklı. Her bebek ve anne bünyesi de farklı. Hatta kendi çocuklarin bile farklı oluyor. Birinde süt olur diğerinde olmaz, biri emer diğeri etmez. Ve bunların hiç biri bizim çok iyi anne olmamıza engel değil. Bunların hiç biri onlara olan sevgimize, merhametimize, şefkati mize ve onların bize olan sevgisine engel değil. Nasıl sağlıklı ve mutlu oluyorlarsa önemli olan o. Dediğin gibi stresi de hissediyorlar. Mama verilen çocuklar sağlıksız olmuyor yada emmeyen çocuk anneyi sevmiyor değil. Bu duygusal yükleri atmamız lazımhepimizin bebekleri sağlıklı ve mutlu olsun geri kalanı kendimize dert etmeyelim. Daha eklendi gıdaya başlanacak çeşit çeşit yapar yediririz, eğlendiririz
Birkaç ay sonra göğüslerde eskisi gibi süt hissetmezsin yumuşar artık sertleşmez öyle bir durum olabilirmi sendedeHatta şöyle söyleyeyim o kadar çok sütüm vardı ki eğilerek yürüyordum ağırlık yapıyordu bana memelerim. Artık sağa sağa azaldı. Yakın zamanda sağdığım süt doyuracak mı artık diye düşünüyorum. Emmiyor çünkü. Böyle de olabilirdi yani sütüm vardı ama emmedi azalıyor yakın zamanda kesilecek gibi hissediyorum çünkü ciddi anlamda azaldı memelerim sert leş mıyor bile. Bazen doyacağı miktarı zor sağıyorum. Ve evde mamayı hazırda bekletiyotum ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?