- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.101
Canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuyaKıxlar dün bebeğin ateşi hep 37.5-38 arası gidip geldi bugğn doktora geldik korona olmjş yatış verildi şütfen dua edin
Canım en başta alışmadıysa alıştıramazsın hiç alma kundak falan, ben doğduğundan beri hep yarım kundak yapıyordum alışıktı, hatta sararken bile uyku moduna giriyordu ama şimdi asla istemiyor bağlanmayı, elleri serbest olsun diye ağlıyor.. bir yarım kundak yap bakalım ince müslin bir örtüyle, verdiği tepkiye göre hareket edersin
Yaa canım zaten dış karnın iyileşmesi 6 hafta, iç karnın iyileşmesi 6 ay demişti doktorum.. ben halen yaklaştırmıyorum
Canım koltukaltı ateşölçer al bir tane bulunsun evde, eczanelerde de vardır bir bak medikalde de bulursun
Ayy keşke senin müsaitlik durumunu gözetselerdi
Canım ben aşıya gidemedim erteledim bir hafta enfeksiyon kaptığı için, aşılardan biri yokmuş onlar gelince biz sizi arayacağız dediler, valla önceleri çok üzülüyordum mama vermemek için mücadele ediyordum ama artık stres yapmıyorum kendime.. çünkü stres de bebeğe geçiyor ne gerek var.. sütümü az da olsa sağıp veriyorum, sabah 60 ml çıktı onu verdim, yine emziriyorum tabi. Bir yandan malt içeceği, bir yandan malt tableti, balık yağı multivitamin ve bestlak damla kullanıyorum.. normal şartlarda memelerden süt fışkırması lazım bunca şeyden sonra ama ml ml çıkıyor işteo yüzden artık mama da veriyorum, ne yapayım aç bırakmaktansa kendimi de harap etmektense mamayla da takviye yaparak beslerim çocuğumu.. bizimkilerin de nasibi o kadarmış
Ayyy canımmmmgeçmiş olsun kızz nerden kapmış koronayı küçücük çocuk hayret yaaa
Yok hissetmemekten ziyade sağımda da yarı yarıya azaldı çıkmıyor eskisi gibiBirkaç ay sonra göğüslerde eskisi gibi süt hissetmezsin yumuşar artık sertleşmez öyle bir durum olabilirmi sendede
Yaa canım benim de acaba diyorum makineden mi kaynaklı çok az çıkıyor, sabahları elimle sağıyorum bazen süt kanalları aktifleşsin diye. Makine kadar çıkarıyorum sıka sıkaYok hissetmemekten ziyade sağımda da yarı yarıya azaldı çıkmıyor eskisi gibi
Akşam bi denedim de olmuyor çıkarmak istiyor öyle alıştı diye kalsın artıkCanım en başta alışmadıysa alıştıramazsın hiç alma kundak falan, ben doğduğundan beri hep yarım kundak yapıyordum alışıktı, hatta sararken bile uyku moduna giriyordu ama şimdi asla istemiyor bağlanmayı, elleri serbest olsun diye ağlıyor.. bir yarım kundak yap bakalım ince müslin bir örtüyle, verdiği tepkiye göre hareket edersin
Doktora bu durumu söylediğimde hormonların toparlamıştır demişti. Yumuşak olması sütün olmadığı anlamına gelmiyormuşHatta şöyle söyleyeyim o kadar çok sütüm vardı ki eğilerek yürüyordum ağırlık yapıyordu bana memelerim. Artık sağa sağa azaldı. Yakın zamanda sağdığım süt doyuracak mı artık diye düşünüyorum. Emmiyor çünkü. Böyle de olabilirdi yani sütüm vardı ama emmedi azalıyor yakın zamanda kesilecek gibi hissediyorum çünkü ciddi anlamda azaldı memelerim sert leş mıyor bile. Bazen doyacağı miktarı zor sağıyorum. Ve evde mamayı hazırda bekletiyotum ne olur ne olmaz.
Ben sağım yaparken önce solu sağdım bitti diyelim sağa geçip bitirince tekrar sola geçiyorum o arada biraz daha doluyor galiba az daha geliyor. Bence çekememek değilde az da olsa tekrar doluyor olabilir. Bu arada bende kiwi marka kullanıyorum elektrikli iyi gibi. Sizde sağımda acı oluyor mu? Bende olmuyor acaba olması gerekir miYaa canım benim de acaba diyorum makineden mi kaynaklı çok az çıkıyor, sabahları elimle sağıyorum bazen süt kanalları aktifleşsin diye. Makine kadar çıkarıyorum sıka sıkasonra makineyi takıyorum 10 ml ancak çıkarıyor benden sonra.. mochi kullanıyorum ama elektrikli lansinoh da var bende, bir de onunla deneyim tekrar diyorum.. çünkü makineyle sağdıktan sonra bile sıktığımda süt geliyor, acaba makine mi tam çekmiyor şüphe ediyorum
Sağınca da eskisi gibi değil oradan anlıyorum canım sütün azaldığınıDoktora bu durumu söylediğimde hormonların toparlamıştır demişti. Yumuşak olması sütün olmadığı anlamına gelmiyormuş
Ayni benim bebekBide benım bebeye yıne guncelleme geldı,cok kısa uyuyor 10 dkka 10 dkka gıbı,sonrada bence uykulu oldugundan çok aglıyor,gece uykusu zaten hak getıre saat 3 ten sonra her saat bası yada sureklı ayaktayım,karnı agrıyor gecede onun ıcın mız mız mızırdanıyor,nasıl yapıyorsunuz bu uyku ısını?tavsıyelerınıze açıgımaglıyormu bıde sızınkılerde sureklı kucak ıstıyor yandık valla
Çok geçmiş olsun dualarım sizinle
Allah acil şifalar versin nerden kapmış öyle halen devam ediyormu korona haberimde yok
Canım en başta alışmadıysa alıştıramazsın hiç alma kundak falan, ben doğduğundan beri hep yarım kundak yapıyordum alışıktı, hatta sararken bile uyku moduna giriyordu ama şimdi asla istemiyor bağlanmayı, elleri serbest olsun diye ağlıyor.. bir yarım kundak yap bakalım ince müslin bir örtüyle, verdiği tepkiye göre hareket edersin
Yaa canım zaten dış karnın iyileşmesi 6 hafta, iç karnın iyileşmesi 6 ay demişti doktorum.. ben halen yaklaştırmıyorum
Canım koltukaltı ateşölçer al bir tane bulunsun evde, eczanelerde de vardır bir bak medikalde de bulursun
Ayy keşke senin müsaitlik durumunu gözetselerdi
Canım ben aşıya gidemedim erteledim bir hafta enfeksiyon kaptığı için, aşılardan biri yokmuş onlar gelince biz sizi arayacağız dediler, valla önceleri çok üzülüyordum mama vermemek için mücadele ediyordum ama artık stres yapmıyorum kendime.. çünkü stres de bebeğe geçiyor ne gerek var.. sütümü az da olsa sağıp veriyorum, sabah 60 ml çıktı onu verdim, yine emziriyorum tabi. Bir yandan malt içeceği, bir yandan malt tableti, balık yağı multivitamin ve bestlak damla kullanıyorum.. normal şartlarda memelerden süt fışkırması lazım bunca şeyden sonra ama ml ml çıkıyor işteo yüzden artık mama da veriyorum, ne yapayım aç bırakmaktansa kendimi de harap etmektense mamayla da takviye yaparak beslerim çocuğumu.. bizimkilerin de nasibi o kadarmış
Ayyy canımmmmgeçmiş olsun kızz nerden kapmış koronayı küçücük çocuk hayret yaaa
Canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuyabebişler cok güçlü geçecek hemen Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim kızlar, özelde yatak yoktu ve sigortam karşılamıyırdu gecelik 11k dediler mecbur devlet hast geldik. 5-7 güj arası yatacak 2 aylık olduğu için.Begonvil9699 canım benım cok gecmıs olsun,bebeklerde hafıf seyredıyor dıye bılıyorum ıyı degılmı mınnos
Quinnn canım benımde fazla sütüm yok napalım oldugu kadar,ben bastan berı verıyorum mama ılk bır ay 30 cc verıyordum sımdı 60 cc verıyorum.oldugu kadarı yarasın ınsallah mınnoslarımıza
Sac kurutma sesi aciyorum canim rahatliyor ama yazik yaa cok huzursuz oluyorCanım benımkıde oyle gunduz uykusun10 dakka,aglıyo spnra uykuyu alamadıgından ama gazdan benımkı anlıyorum ben sancı gırıyo sureklı karnına,bu haftalarda gaz sancısı pik yapıyormus sonra yavas yavas azalıyormjs bıraz sabır ve sevgı.bol bol sarıl beyaz gurultu ac cok agladı zamanlarda kısa kısa,gogsune bastır kokunu alsın daha rahat oluyor sakınlesmesı ve bıraz kıcagında uyusun ızın ver.ancak oyle sakınlesıyor bızımkı
Çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir insallahÇok teşekkür ederim kızlar, özelde yatak yoktu ve sigortam karşılamıyırdu gecelik 11k dediler mecbur devlet hast geldik. 5-7 güj arası yatacak 2 aylık olduğu için.
Biz geçen gğn eşimşn yeğeninin kınasına gştmiş bulunduj maalesef bebce orda bılaştu, ya sa babası işten getirdi
cok gecmis olsunMerhaba kızlar, moralim çok bozuk. Salı günü kızımın kontrolü vardı. Doktor kalbini dinlerken bi gariplik farketti ve çocuk kardiyolojisine gidin dedi. Bugün gittik kalp kapakçığında gevşeklik var sızıntı var dedi. Nabzı çok yüksek çıkıyor. Rapors mitral yetmezlik yazmış. Ağlayıp duruyorum off
Dualarimiz bebisleKıxlar dün bebeğin ateşi hep 37.5-38 arası gidip geldi bugğn doktora geldik korona olmjş yatış verildi şütfen dua edin
Ben de tipi eskisi gibi degil diye istemedim, sonra da tekrar sormadi diye biraz bozuldumAy ben bu mesajı yeni gördümmm dalıyorum olaya
Hava çıkış seslimi oluyor baya büyük bir hava mıııı ilişki konusunda ne yaptınız peki
Ben bu meseleyi çok duymuştum doğum sonrası ilk doğumumda hiç yaşamamıştım ve sanki ilk günki gibi dardı yada ben sıktığım için öyleydi bilmiyorum bu sefer bendede oluyor bu ara sıra ses gelmiyor ama anlıyorum gariplik olduğunu
Dünde ilk deneyimimizi yaşadık dikiş yok diye rahattım bu sefer ama işte kuruluk aşırı fazla birşekşlde oldu ve şuan kanamam var eşime bidaha yapmayalım dedim neden kanama oldu anlamadım yoğun değil ama halen geliyor sordum ben nasıl değişiklik varmı diye herhangi bir farklılık anlamadım dedi baya da açık yazdım ama inşallah bir müdahale gerekmez doğumdan sonra ne kadar geç olursa okadar iyi sanki bu kuruluk meselesi ve oranın iyice toplanması açısından ben demekki toparlanamadım dedim ilkinde 5 ay uzak durdum iyiki durmuşum
CNm cokk gecms olsuunKıxlar dün bebeğin ateşi hep 37.5-38 arası gidip geldi bugğn doktora geldik korona olmjş yatış verildi şütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?