2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Begonvil9699 canım benım cok gecmıs olsun,bebeklerde hafıf seyredıyor dıye bılıyorum ıyı degılmı mınnos
Quinnn canım benımde fazla sütüm yok napalım oldugu kadar,ben bastan berı verıyorum mama ılk bır ay 30 cc verıyordum sımdı 60 cc verıyorum.oldugu kadarı yarasın ınsallah mınnoslarımıza

Kızlar sızın bebıslerın boyu ve kılosu ne cıvarlarda?yaa benım aldıgım 0-3 ay seyler olmuyo kuculdumu naptı yıkaya yıkaya,aldıgım çoğu sey çöp oldu yazık oldu

Bide benım bebeye yıne guncelleme geldı,cok kısa uyuyor 10 dkka 10 dkka gıbı,sonrada bence uykulu oldugundan çok aglıyor,gece uykusu zaten hak getıre saat 3 ten sonra her saat bası yada sureklı ayaktayım,karnı agrıyor gecede onun ıcın mız mız mızırdanıyor,nasıl yapıyorsunuz bu uyku ısını?tavsıyelerınıze açıgımaglıyormu bıde sızınkılerde sureklı kucak ıstıyor yandık valla

Yok hissetmemekten ziyade sağımda da yarı yarıya azaldı çıkmıyor eskisi gibi
Yaa canım benim de acaba diyorum makineden mi kaynaklı çok az çıkıyor, sabahları elimle sağıyorum bazen süt kanalları aktifleşsin diye. Makine kadar çıkarıyorum sıka sıka sonra makineyi takıyorum 10 ml ancak çıkarıyor benden sonra.. mochi kullanıyorum ama elektrikli lansinoh da var bende, bir de onunla deneyim tekrar diyorum.. çünkü makineyle sağdıktan sonra bile sıktığımda süt geliyor, acaba makine mi tam çekmiyor şüphe ediyorum

Akşam bi denedim de olmuyor çıkarmak istiyor öyle alıştı diye kalsın artık

Doktora bu durumu söylediğimde hormonların toparlamıştır demişti. Yumuşak olması sütün olmadığı anlamına gelmiyormuş

Ben sağım yaparken önce solu sağdım bitti diyelim sağa geçip bitirince tekrar sola geçiyorum o arada biraz daha doluyor galiba az daha geliyor. Bence çekememek değilde az da olsa tekrar doluyor olabilir. Bu arada bende kiwi marka kullanıyorum elektrikli iyi gibi. Sizde sağımda acı oluyor mu? Bende olmuyor acaba olması gerekir mi

Makatta kanama oluyor doktora gitmedim ama çatlak var sanırım. Etkili bir krem vs. İle bunu atlatan var mı. Çok kötüyüm 1 ay olacak hala geçmedi. Tuvaletten sonra aşırı ağrım oluyor ve kanama var.

Ayni benim bebek 9da uyutuyorum 1 gibi uyaniyor sonra her saat basi uyaniyoz. 6 dan sonrada sifir uyku. Nasil duzelcek bilmiom yaa

Çok geçmiş olsun dualarım sizinle

Allah acil şifalar versin nerden kapmış öyle halen devam ediyormu korona haberimde yok

Canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuya bebişler cok güçlü geçecek hemen Allahın izniyle

Çok teşekkür ederim kızlar, özelde yatak yoktu ve sigortam karşılamıyırdu gecelik 11k dediler mecbur devlet hast geldik. 5-7 güj arası yatacak 2 aylık olduğu için.
Biz geçen gğn eşimşn yeğeninin kınasına gştmiş bulunduj maalesef bebce orda bılaştu, ya sa babası işten getirdi

Sac kurutma sesi aciyorum canim rahatliyor ama yazik yaa cok huzursuz oluyor

Kizlar bebislerinizin goz altlarinda sislikler var mi devam ediyor mu hala? benim dogdugunda vardi yine var inmedi

Çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir insallah

L
cok gecmis olsun

Ben de tipi eskisi gibi degil diye istemedim, sonra da tekrar sormadi diye biraz bozuldum 3. Ay bitti hala aksiyon almadik, ne durumda oldugunu bilmiyorum ama cok korkuyorum. Bir seyler farkli gbime geliyor. Doktora dedim dogum boyle bir sey dedi, yirtigi eskisi gbi dikmemissiniz diyorum, istersen dogum islerin bitince estetik yaptorirsin diyor. Cok sinir oldum. Ic darligindan bahsetmiyorum dedigim gbi denemedim hala , ama anuse dogru dogum sirasinda yirtigim oldu, onu duzgun dikmemisler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…