2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar benim oğlan mama ağırlıklı besleniyor. Meme de emiyor. Geçen gün başım ağrıyordu. Doktor kafeinli parasetemol içeren bir ilaç vermişti. Bir şey olmaz iç demişti ama içim el vermedi. Süt sağıp öyle içtim. İki meme toplam 15 dk sağabildim durmadı oğlum kucak istedi. Çıkan süt 20 cc ben mi az sağdım cidden hiç mi yokmuş sütüm ya.. Ben yine 90 cc çıkar diyordum çünkü memedeyken yutkunduğunu anlıyorum ve daha fazla kalıyor memede

Bende ağırlıklı mama olarak gidiyorum emmesi için veriyorum göğsüm doluysa güzel yutkunduysa zaten doyunca anlıyorum ama bazen çok çekiyor az yutkunuyor o zaman mama veriyorum genelde de böyle çünkü göğsüm geç doluyor muhtemelen az emdiği için 6-8 saatte ancak böyle göğsümü dolu hissediyorum bebeğe yetecek kadar ki bazen onun üstüne de yine bi 30 cm mama içtiğimoluyor . Bende birkaç kere sağdım sağım aşırı daha sinir bozuyor benimde iki göğüsten 60. Çıkmıştı dolu haliyle güya ki bebeğim tek meme emiyor doydu diyorum ama iki memede 60 çıktı bende çok ikilemde kaldık sütüm bu kadar mı az diye ama daha sağmıyorum bebeğimin tavrına göre gidiyorum zaten çok iyi gittiğimiz söylenemez muhtemelen böyle günde 3-5 emmeyle sütüm de azalacaktır zamanla ama yapacak birşeyim yok neler aldım neler içtim öyle sütüm akacak kadar artmadı maalesef öyle gece ıslanmadı hiç üstüm mesela sütten hiç akmadı yani neler neler yedim olmadı artık bende saldım napayım emdiği kadar emsin üstüne mama yapcak birşeyim yok o yüzden sağmayı da bıraktım kafaya takmayı da .

Bende süt var emen yok herkesin farklı farklı derdi var işte ağrısından günlerim zul geçiyor doluyor alan yok sağıp biberonla verince alıyor bir kaç gün almıştı memeyi tamam dedim oldu yine başa döndüm pilates topuds artık fayda etmiyor yıldımmm

Görüntüsünde bozulma mı var yoksa yırtıkmı tam dikilmemiş ya ben de görüntü açısından hiçbir değişiklik yok şaşırtıcı şekilde ister istemez gevşeklik belki hafif sarkma vs vardır tam görememiş olabilirm analık ne kadar zor ya hem fiziken hem ruhen neler veriyoruz bir bebeğe, kas çalışması yapabilirsin sıkılık için yada içteki kasları sıkılaştırmak için youtubede doğumsonrası ay ay egzersizler var çok güzel, dikiş demişken bunda dikiş yoktu benşm ilkinde vardı sanki fazla bile dikmişti ebe girişte hala sıkıntımız geçmemişti

Benim yirtigim birinci derceydi, yuzeyseldi, onu tam dikmemisler sikiligi icin pelvik taban terapisine gidiyorum, fizik tedavi gibi yaslilarla birlikte destekli spor yapiyorim. evden kacmak icin de bahane oluyor haftada 2

Ya o da çok zor gerçekten sürekli sağıp vermek ben sağmak diyince çok geriliyorum çok zor geliyor bana zaten o olay gerçekten emek istiyor eminim siz başarırsınız ben güçsüz biriyim çok böyle üstüne düşmedim mamaysa mama kafasındayım ama gerçekten ben kendimde güç görmüyorum evde başka çocuk da olunca hiç uğraşacak günüm yok ama sizin inşallah yavrunuz güzelce emet sütünüz boşa gitmez

Akşam bi denedim de olmuyor çıkarmak istiyor öyle alıştı diye kalsın artık
Aynen canım, alışanlar da durmuyor artık
Power Pump dedikleri bir şey var, birimi 10 dk sağ ötekine geç, onu sağ tekrar diğerine geç gibi bir şeydi ben hiç yapmadım. Görüştüğüm emzirme danışmanı öyle yap dedi ama ben hiç yapamadım. Bir de iki memeyi birden sağ demişti ki o çok mümkün değil açıkçası. Onun yerine el pompaları varmış, memeye takıyorsun sütü kendisi çeke çeke topluyor.. tirle miydi neydi adı, ss almıştım atarım buraya.. acı ben çok hissetmiyorum açıkçası, devir olarak yüksekte sağmayın sütü kaçırırsınız diyorlar ama hastane tipi dağım makinesinde sağarken canımdan can gidiyordu açıkçası. Onda nasıl geliyordu o zaman?
Ayni benim bebek 9da uyutuyorum 1 gibi uyaniyor sonra her saat basi uyaniyoz. 6 dan sonrada sifir uyku. Nasil duzelcek bilmiom yaa
Sen =ben gece uyandığında emzirmek 30 dk, uyutmak bir saat.. tam uyudu diyorum 2 saat sonra aynı sar başa sar başa 6’dan sonra full ayaktayız zaten
Canım hiç endişe etme, onlar çok güzel bakıyorlar bebişe, evde olsan zaten çaresiz hissedersin kendini.. en azından onlar takip altında tutar içini ferah tut.. bizi bile enfeksiyon kaptı diye bir hafta tuttular hastanede.. hele bir de küçük olunca çok sıkı takip ediyorlar.. çabucak toparlar inşallah minik kuş, içini ferah tut Allah şifa versin tez zamanda çıkın
Kizlar bebislerinizin goz altlarinda sislikler var mi devam ediyor mu hala? benim dogdugunda vardi yine var inmedi
Sanki var benimkinde de canım, sürekli uyku hali olmasına yoruyorum ben açıkçası, uyku penceresi genişledikçe yüzü gözü açılır yavruların herhalde
Kafein sütü zaten azaltan bir etki yaratıyor canım, çikolata da yine aynı şekilde dikkatli tüketmek gerekiyor.. benim de sanki azaldı gibi hissediyorum, hastaneye yatmadan önce 50-60 ml çıkıyordu her sağdığımda ama artık yok sanki ama yarın tekrar bir sağım kampına girip tekrar bakacağım bakalım.. hastane stresi çok etkiledi ve ciddi azalttı sütü
Canım memelerin o şekilde dolması kaliteli bir uyku ve su tüketimi sonrasında oluyor bende, ben akşam kızımla birlikte 9 gibi uyuyorum genelde, gece yarısına kadar dolmuş oluyor, sabah da dolgun oluyor ama ilk sağımda sönüyor.. ama yine de elimle sıktığımda süt geliyor.. ne yapalım bitti dediği yerde mamayla devam ederiz.. eskiden pirinç unuyla irmikle büyütmüşler çocukları.. bizim mamalar anne sütü etkisinde çok şükür

SAnki boyle katlanmis goz altlari gibi canim endiselendim bende bir sorun mu var alerji vs diye

Uykusu olunca felaket agliyor canim sanki cani yaniyor gaz meselesi hwp var ne zaman bitcek bilmiyorum en kotu olay gaz

Ya varya bıde sezeryanı yasaklamaya calısıyorlar,benımkı zorunlu sezeryandı gercı ama o zaman yırtık olmadan dogurtmayı basarsınlar,sezeryan ıstemesın ınsanlar.sıkıntı ya gercekten ıkı dogumunda zorlukları farklı,neyse uzulmeyın ama bu problemı yasayan dostlarım kıcuk bı estetık operasyon olursunuz olmadı,kolau bı operasyon olan arkadaslarım gayet rahat atlattılaronemlı olan benıslerın saglıgı,gerısı hallolur bır sekılde

EStetik konusunu bilmiomda kesikle ilgli bir aci olmuyor hissetmiyorsun sadece vajinal dogumun travmasi baya kotu bence zorlugu sadece bu. Insallah yasaklanmaz sezaryen

EStetik konusunu bilmiomda kesikle ilgli bir aci olmuyor hissetmiyorsun sadece vajinal dogumun travmasi baya kotu bence zorlugu sadece bu. Insallah yasaklanmaz sezaryen
Travma sı oluyor başlarda dediğin gibi wc de ıkınamıyorsum o anlara tekrar gidiyordum buarada bende kanama hala devam ediyor neyden kaynaklı anlamadım

Kızlar bugün 2. Ay aşısını olduk gündüz ateş 37.6 idi ağrısı çok vardı bir çay kaşığı calp.l verdim , şimdi ateşi 38 ,oldu 6 saat arayla 2. Kez versem şurubu ağır gelmez değil mi?

Ayy ikisini de sağıyorum ama çok zor oluyor. Hastane tipi mi kiralasam acaba daha çok süt çıkarır değil mi. Ben doğru düzgün hissetmiyorum bile çünkü. Süt geliyor ama acı yada öyle çekme hissi pek yok

Ben 2. Kez regl oldum sanırım. 40 günlükken bitmiş 50 günlükken tekrar başlamıştı, bir süredşr kahverengi leke geliyordu bugün kanamam başladı. Anlamadım ben bu işi

Canım ınternette okuduguma gore kucuk bebeklerde 38muzerı ates tehlıkelıymıs bıraz kontrol et dusmezse doktora götürün istersen.

Canım ınternette okuduguma gore kucuk bebeklerde 38muzerı ates tehlıkelıymıs bıraz kontrol et dusmezse doktora götürün istersen.
Sebebinin aşı olduğunu bilmesem daha çok panik yaparım , ateş en çok korktuğum şey, şimdi uykuya geçti , 12 ye kadar takip edip 12 de yeniden şurup vericem artık bu gece uyku yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…