- 2 Ekim 2022
- 2.767
- 4.219
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.601
Boya cok takilmayin sonradan uzuyorlar :)Masallah canim
ERkek canim yaKizmi erkek mi. Kiz bebekler erkek bebeklere gore geriden gelio boy olarak
Onunla alakali oldugunu zannetmiyorum bence boyu normal hic takma kafanaBenim de 57 canim 2 aylik saglik ocagi olctu kisa mi acaba diye cok endiswleniyorum anne sutu emmiyor cok surekli veriyorum memeyle kavga ediyo ona ragmrn inatla vermeye cslisiyorum acaba anne sutu icemiyor diye mi oyle
InsallahBoya cok takilmayin sonradan uzuyorlar :)
Bende sabah aksam vermistim. Benim bebek diger gun ishal olmustu sanirim şuruptan dolayi oldu. Her bebekte yapmiomus ama seninkinde olursa korkma. Sende benim gibi telaşli bir tipsin oyuzden soluomSevindim canim biz de bugun olduk oldugu gibi calpol verdim sabah bir de aksam verdim bu geceyi atlatirsak tamamdir sanirim
Artık normal şekilde direk alıyor mu peki yoksa yine sinir var mıEds sistemi ile ilk etapta serçe parmağımla besledim sonra mememle besledim. Sonra memeye alıyordum ağlıyordu biraz dolaştırma sonra tekrar meme zor oluyor biraz . Ama bebeği zorlamamak gerekiyor iyice sinirleniyor çünkü
Birde kaç numaralı sonda aldınız kaç günlük bebeğinizArtık normal şekilde direk alıyor mu peki yoksa yine sinir var mı
Bu damla sayesinde bağırsağı gazını atabildi dolayısıyla ağlaması kesildi. Bağırsağı laktozu hazmedemiyor ve laktaz sayesinde parçalayıp gazı atabilir hale geliyorBu damla sayesindemi ağlaması kesildi, gaz damlasımı oluyor bu
Ben direkt Ağza damlatiyorum. Relaktaz bir günde 8 öğün ve her öğünde 8 damla şeklinde bir günde 64 damla veriyordum. Onu silikon kaşığa damlatıp öyle içiriyordum. Ocean direkt Ağza o da 8 öğünde üçer damla. Biz 6 öğün yaptığımız için dörder damla olarak veriyoruz. Üzerinde bir günde kaç damla kullanacağınız yazıyorKızlar aşağıda saydığım damlaları biberonla vereceğiz ağzına direkt damlatmıyoruz diye biliyoruz. Ağza direkt damlatan var mı etkisi açısından?
Relactaz / Ocean Enzymes Lactase (daha başlamadım kaç damla kullanıyorsunuz siz mesela?)
Sab Simplex - eczane 4x10 =40 damla dedi ama ben şimdilik 8 saatte bir yani 3x8 =24 gittim. Bebişe gereksiz vermemek isterken etkisini mi azaltıyorum sizce? Az vererek
İnsan üstünü okur ya ne kadar ezbere konuşuyorlarCanim bana sabah 5 aksam 5 dedi eczaci ama bana az geldi acikcasi
Ben geçen hafta yaptırdım ama benimkinin ateşi çıkmadı , akşama doğru hafif halsiz gibiydi ama huysuzlukta olmadi2. ay aşısını yaptıran herkeste ateş oldumu ? Ateşi çıkmayan bebek varmı ? Sanki herkeste ateş yapıyor bu aşı ağırmı acaba önceden daha farklıydı ya aşılar korktum bende bi şimdi
Sagol canimOnunla alakali oldugunu zannetmiyorum bence boyu normal hic takma kafana
Of ben de erkek anasiyim, cok korkuyorumesine yansitmamaya devam et, ben yansittim su an aramiz bozuldu.
Bende 2 erkek var 3. De olabilir heran bişey diyememSen iyi bir erkek anası olursun bence inşallah yani ilerisini bilemeyiz ama. Biz bunları yaşıyorsak oglumuz gelinimiz kızımız yaşasın istemem. Gereksiz soğukluk oluşuyor minicik olaylardanben de yansittim icimdekini biliyor ve ina rağmen tartismaya girmedigimi de görüyor zaten o yüzden bozulacak bir durum olmadi ama tekrar olursa bu tarz o zaman bakalim nolacak düzelir araniz inşallah
İlk oğlumda 57 cm gibi bişeydi 2. Ayıydı tam 2 arkadaşın oğluda aynıydı oplumda ay olarakda boy olarakda hep aynı gidiyordur derken oğlum 4. Aydan sonra onlardan uzun olmaya bşladı şuan bariz boy farkı var yaşıtlarıyla ne zaman ne olacağı belli olmuyor, yapı olarakda irileşti kilosu falanda iyiydi anne yüreği işte belki nazar değdi diyorum bu hale geldi çocuğum çünkü misafirlerimiz 2-3 yaşında zannediyordu yaşıtlarının yanında daha çok seviliyorduERkek canim ya
Peki ağlamaları nasıldı hepmi ağlıyor akşamlarımı mesela yada beslenip gazı oluncamıBu damla sayesinde bağırsağı gazını atabildi dolayısıyla ağlaması kesildi. Bağırsağı laktozu hazmedemiyor ve laktaz sayesinde parçalayıp gazı atabilir hale geliyor
Ben direkt Ağza damlatiyorum. Relaktaz bir günde 8 öğün ve her öğünde 8 damla şeklinde bir günde 64 damla veriyordum. Onu silikon kaşığa damlatıp öyle içiriyordum. Ocean direkt Ağza o da 8 öğünde üçer damla. Biz 6 öğün yaptığımız için dörder damla olarak veriyoruz. Üzerinde bir günde kaç damla kullanacağınız yazıyor
İnsan üstünü okur ya ne kadar ezbere konuşuyorlar
Aynen öyle valla bu insanlar hiç korkmuyor herhalde ne bileyim yaBende 2 erkek var 3. De olabilir heran bişey diyemembende çok korkuyorum ilerde bir problem yaşarım diye herşeyi sineye çekip önce çocuklarım için sonra eşimin hatrı için arıyorum anneler gününğde kutladım onca yaptığına onca eşime şikayetlerine eziyetlerine bizi boşanma aşamasına getirmesine rağmen Allahtan korkuyorum genede
Doğdu doğalı hafif hafif tutabiliyorduters koyunca kaldırıveyordu indiriyordu okadar şimdi isterse tutuyor isterse bayılmış gibi yapıyorKızlar bebekleriniz başlarını ne zaman tutmaya başladı
Şükür normal alıyor şuan 48 günlük 5 numaralı sondaBirde kaç numaralı sonda aldınız kaç günlük bebeğiniz
Sagol canimOnunla alakali oldugunu zannetmiyorum bence boyu normal hic takma kafana
Masallah canim insan endiseleniyor tabi takip edicem bu durumi bakalim pazartesi dojtorumiza gidecegiz sunnet vs soracagim erken yaptirmak iyiymis diyorlar su asi yan etki durumumiz gecsin deİlk oğlumda 57 cm gibi bişeydi 2. Ayıydı tam 2 arkadaşın oğluda aynıydı oplumda ay olarakda boy olarakda hep aynı gidiyordur derken oğlum 4. Aydan sonra onlardan uzun olmaya bşladı şuan bariz boy farkı var yaşıtlarıyla ne zaman ne olacağı belli olmuyor, yapı olarakda irileşti kilosu falanda iyiydi anne yüreği işte belki nazar değdi diyorum bu hale geldi çocuğum çünkü misafirlerimiz 2-3 yaşında zannediyordu yaşıtlarının yanında daha çok seviliyordu
Canim siniri gazindan olabiliyor benim mesela bu aksam iyi emdi gaz sancisi gelmedi bi ara sanirim geldigi zaman acisindan memeyi parcaliyorArtık normal şekilde direk alıyor mu peki yoksa yine sinir var mı
Sagol canim sorrna yaa oyleyim maalesefBende sabah aksam vermistim. Benim bebek diger gun ishal olmustu sanirim şuruptan dolayi oldu. Her bebekte yapmiomus ama seninkinde olursa korkma. Sende benim gibi telaşli bir tipsin oyuzden soluom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?