- 6 Şubat 2021
- 6.303
- 6.394
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.621
Doğarken kaçtı peki canim oda önemli ama bence normal uzarlar yaBenim de 57 canim 2 aylik saglik ocagi olctu kisa mi acaba diye cok endiswleniyorum anne sutu emmiyor cok surekli veriyorum memeyle kavga ediyo ona ragmrn inatla vermeye cslisiyorum acaba anne sutu icemiyor diye mi oyle
3/5 yada 2/4 diyenler var ben bu aşı ağır olur diye yaptırmadım bı sonraki aya sakladimRota için 90 gününü doldursun dediler 95. Güne randevu verdiler
Yok normal zamanda da almıyor ayaklar sakinken deCanim siniri gazindan olabiliyor benim mesela bu aksam iyi emdi gaz sancisi gelmedi bi ara sanirim geldigi zaman acisindan memeyi parcaliyor
Genel cerrahiye randevu aldım bende canım sabah 9 da gideceğim bu kırık ayakla nasıl eğilecem bakalımKızlar benim yine totom kanadı( basur kanıyor ben eminim artık tam iyilesiyo gibi olunca ishal de degilsem kanıyor malsef sar başa gibi... Kurbandan sonra gidicem sanırım hangi bölüme randevu almam lazim krem falan ne verecekse versin umarım o kadar basit bir şekilde geçer de kurtulurum bu beladan...
Ay yerim o saçlarını maşallah bizimkininde saçları dümdüz aynı babası ve böyle yarmıyor bir kaç tel bende aynısını dedim inat dediğim dedik olacak herhalde diyeKaşları bile yok, çıkanlar da sarıama ısrarla tepedeki üç beş tel asla yatmıyor belli çok inat olacak bu kız
3 gün takipte kalın diyorlarKızlar bugün sabah 5 li karma aşıyı olduk verem aşısı da yapıldı inanılmaz huysuz bebeğim sürekli ağlıyor ateşi 37.7 yi gördü calpol verdim bekliyorum düşmesini bu kaç gün sürüyor gülen oynayan çocuğum uyandığınher dakika ağlıyor. Gece uyumayıp takip edeyim diyorum.
Yahu bizim hiç çıkmadı hani huyunda da bir değişiklik olmadı hemşire de 38.5 görmediğiniz sürece vermeyin ateş düşürücü dedi tabi ben 38 görseydim verirdim diğerine dayanamazdım ama işte her bebekte aynı olmuyor2. ay aşısını yaptıran herkeste ateş oldumu ? Ateşi çıkmayan bebek varmı ? Sanki herkeste ateş yapıyor bu aşı ağırmı acaba önceden daha farklıydı ya aşılar korktum bende bi şimdi
Canım boya fazla takılma, beslenmesine dikkat et o zaten toparladıkça boyunu da uzatır. Daha yeni yeni toparlıyor benim kız, 2. Ayına girdiğinde 1. Ay kilosundaydı ne kadar üzülmüştüm. Şimdi yeni yemi kilo almaya başladı, boyu da aynıydı. Şimdi boyu nasıl bilmiyorum ama kilo farkettiyse boy da farketmiştir diyorum.Benim de 57 canim 2 aylik saglik ocagi olctu kisa mi acaba diye cok endiswleniyorum anne sutu emmiyor cok surekli veriyorum memeyle kavga ediyo ona ragmrn inatla vermeye cslisiyorum acaba anne sutu icemiyor diye mi oyle
Biz aşıyı sipariş ettik eczaneden, gelirse yaptırırız. Ağızdan damlatılıyormuş zaten. Şu lanet 2. Ay aşısını yaptıramadık daha ellerinde verem aşısı yok diye bekletiyorlar. Aşıların yakın aralıklarda yapılması bilmiyorum nasıl bir etki olacak ama inşallah iyi geçer. 2. Ay aşısında en çok ateşten korkuyorum3/5 yada 2/4 diyenler var ben bu aşı ağır olur diye yaptırmadım bı sonraki aya sakladim
Gunaydın ıpektosumGenel cerrahiye randevu aldım bende canım sabah 9 da gideceğim bu kırık ayakla nasıl eğilecem bakalımKurtulamadım bende bakalım ne diyecek
Ay yerim o saçlarını maşallah bizimkininde saçları dümdüz aynı babası ve böyle yarmıyor bir kaç tel bende aynısını dedim inat dediğim dedik olacak herhalde diyeBizim de mavişti koyulaştı sanki dönmez inşallah ablası da Maviş doğdu sonra kapkara oldu ama bu sefer bir iki tık daha açık ablasına göre nolur bilmiyorum Ablası kıskanıyor bir de bu derdimiz var keşke benim gözlerimde böyle olsaydı diyor dedim seninde maviydi döndü parla nın ki de dönebilir
3 gün takipte kalın diyorlar
Yahu bizim hiç çıkmadı hani huyunda da bir değişiklik olmadı hemşire de 38.5 görmediğiniz sürece vermeyin ateş düşürücü dedi tabi ben 38 görseydim verirdim diğerine dayanamazdım ama işte her bebekte aynı olmuyorimagination forever kuzumun bebeğinde çıkmış hiç girmemişsin de canım naptını nasıl oldu zorladı mı bebiş ateş devam etti mi
Canım açıkçası aşının gecikmesi bir noktada içimi rahatlatıyor, ateşin çıkmaması adına bağışıklığı biraz daha toparlar diye kendimi rahatlatıyorum çünkü günden güne farkediyor, her gün biraz daha büyüyorlar neticede. Ama diğer taraftan zamanı da geçerse diye korkuyorumGunaydın ıpektosumevet malesef ıkı gunu ateslı gecırdık,calpol vermeyınce hemen 37.6 lara cıkıyordu çok sukur bugun iyi,37.2 cıkıyor bakıyorum sureklı,halsızlıgıde gitti,yaa cok degısıktı bızımkı bıldıgınız bayıldı ınım ınım ınledı hıcbısey yemedı cocuk cok ateslendı ılk gece,demekkı bunyesı zayıf bırazcık,inşallah bugun tamamen bıter eskıye donerız,soymaktan gaz küpüm iyice gazlandı
Erken daha kolay oluyor galiba geç yaptırınca nasıl geçiyor süreç bilmiyorum iki oğlumuda 15 günlük yaptırdım üzerimizden yükü kalktıSagol canim
Masallah canim insan endiseleniyor tabi takip edicem bu durumi bakalim pazartesi dojtorumiza gidecegiz sunnet vs soracagim erken yaptirmak iyiymis diyorlar su asi yan etki durumumiz gecsin de
Benim oğlumun boyu da 57 çıktı erkek bebek normal bence kaç cm doğmuştu 51 doğdu bizimkiInsallah
Çok geçmiş olsun canım ama yok öyle düşünme bağışıkla ilgisi yokmuş bu durumun aksine bağışıklık sisteminin çalıştığını gösteriyormuş vücut savaşıyor bununla ama ateş cıkmaması da ateş çıkması da normalmiş beklenen birşeymiş canım çok şükür geçti gittiGunaydın ıpektosumevet malesef ıkı gunu ateslı gecırdık,calpol vermeyınce hemen 37.6 lara cıkıyordu çok sukur bugun iyi,37.2 cıkıyor bakıyorum sureklı,halsızlıgıde gitti,yaa cok degısıktı bızımkı bıldıgınız bayıldı ınım ınım ınledı hıcbısey yemedı cocuk cok ateslendı ılk gece,demekkı bunyesı zayıf bırazcık,inşallah bugun tamamen bıter eskıye donerız,soymaktan gaz küpüm iyice gazlandı
Bende senin gibi davranmayı seçiyorum mecburen ne yapsamda bizde görüşmeme gelmeme gitmeme olmuyor ben küssemde istesemde istemesemde benim evimi kendi evleri zannediyorlar ve umrunda olmuyor benim düşüncelerim karşı taraftakiler için bende sırf eşim benim tarafımı tutuyor diye uzatmıyorum yalandan gülüyorum yoksa hayat geçmiyor sıkıntı bize zarar veriyor kendi evimde ben yatak odasında onlar oturma odasında bir ay küs yaşadık ama banamısın diyipde evlerine gitmediler burası bizim diyip kaldılar neyapayım ben kendime yuvama zarar veriyorum stres ettikçe gerçekten haklsınAcelya A Delallll warcrew kızlar valla ben de bir sürü sıkıntı yaşadım kocam beyin ailesiyle ama onun sevgisi ve hatrı o kadar büyük ki ben sırf onun için katlanıyorum onlara. Kötü insanlar değiller kesinlikle ama mızmızlıkları bitmiyor. Biz neler neler yaşadık ben yine de onun aşkı uğruna görmezden geldim, hatırlatsınız yazmıştım buraya kp ellerini yıka dedim diye bebeğim 2 günlükken küsüp gitti kışın ortasında, arabasız kaldık ondan bundan araba istedik. Çok huzursuz çok mutsuz bir aile ortamı yaşamaktansa görmezden gelip devam etmek en güzeli oldu. Eşim hep arada kaldı ama beni asla yalnız bırakmadı, onlara karşı hiç ezdirmedi. Geçenlerde geldiler, konunun üzerine hiç konuşmadım özür falan da dilemedim ama gönüllerini kırmamaya çalıştım ki benim biraz dilim sivridir güzel ayrıldılar, onlar da mutluydu biz de. Hani çok güzel bir söz var, haklı olmak mı mutlu olmak mı diye, haklılığım bana mutluluk getirmeyecekse çok da önemli değil, mutlu olmayı tercih ederim ha ben böyle yaptım siz de böyle yapın demiyorum kesinlikle ama biz bu insanlarla her türlü iletişim halinde olacağız, bunu kendimize de zehir etmeye gerek yok, mesafeyi koyar yola devam ederiz, herkes de nerede duracağını bilir unutmayalım ki şu saatten sonra sadece kucağımızdakileri pışpışlarız
Acelya A canım yavrular nasıl oldu, hastanede kaç gün yatacaksınız belli mi ? Dr ne diyor gidişatla ilgili merak ettim sizi
Ben biraz ertelenmis olarak gidicem hemen şuan değil de bayramdan sonra falan dndnjdndj bana da gelismelerden baber ver lutfin ameliyat derse bir şey deme bana da der kesin hiç önden bilgim olsun istemem onu jsbxhdbxjsndjGenel cerrahiye randevu aldım bende canım sabah 9 da gideceğim bu kırık ayakla nasıl eğilecem bakalımKurtulamadım bende bakalım ne diyecek
Ay yerim o saçlarını maşallah bizimkininde saçları dümdüz aynı babası ve böyle yarmıyor bir kaç tel bende aynısını dedim inat dediğim dedik olacak herhalde diyeBizim de mavişti koyulaştı sanki dönmez inşallah ablası da Maviş doğdu sonra kapkara oldu ama bu sefer bir iki tık daha açık ablasına göre nolur bilmiyorum Ablası kıskanıyor bir de bu derdimiz var keşke benim gözlerimde böyle olsaydı diyor dedim seninde maviydi döndü parla nın ki de dönebilir
Yahu bizim hiç çıkmadı hani huyunda da bir değişiklik olmadı hemşire de 38.5 görmediğiniz sürece vermeyin ateş düşürücü dedi tabi ben 38 görseydim verirdim diğerine dayanamazdım ama işte her bebekte aynı olmuyorimagination forever kuzumun bebeğinde çıkmış hiç girmemişsin de canım naptını nasıl oldu zorladı mı bebiş ateş devam etti mi
Aynen vallahi ben de böyle yapmıştım ama ona bile mizmizliklari bitmemiş görmüş bulundum. He yine yüzlerine ters gidip bir şey demem ama sogutuyorlar kendileri bilir. Ben kocamla keyfime bakarimAcelya A Delallll warcrew kızlar valla ben de bir sürü sıkıntı yaşadım kocam beyin ailesiyle ama onun sevgisi ve hatrı o kadar büyük ki ben sırf onun için katlanıyorum onlara. Kötü insanlar değiller kesinlikle ama mızmızlıkları bitmiyor. Biz neler neler yaşadık ben yine de onun aşkı uğruna görmezden geldim, hatırlatsınız yazmıştım buraya kp ellerini yıka dedim diye bebeğim 2 günlükken küsüp gitti kışın ortasında, arabasız kaldık ondan bundan araba istedik. Çok huzursuz çok mutsuz bir aile ortamı yaşamaktansa görmezden gelip devam etmek en güzeli oldu. Eşim hep arada kaldı ama beni asla yalnız bırakmadı, onlara karşı hiç ezdirmedi. Geçenlerde geldiler, konunun üzerine hiç konuşmadım özür falan da dilemedim ama gönüllerini kırmamaya çalıştım ki benim biraz dilim sivridir güzel ayrıldılar, onlar da mutluydu biz de. Hani çok güzel bir söz var, haklı olmak mı mutlu olmak mı diye, haklılığım bana mutluluk getirmeyecekse çok da önemli değil, mutlu olmayı tercih ederim ha ben böyle yaptım siz de böyle yapın demiyorum kesinlikle ama biz bu insanlarla her türlü iletişim halinde olacağız, bunu kendimize de zehir etmeye gerek yok, mesafeyi koyar yola devam ederiz, herkes de nerede duracağını bilir unutmayalım ki şu saatten sonra sadece kucağımızdakileri pışpışlarız
Bugün taburcu oluyoruz geceden beri düzeşdik çok şükür teşekkür ederiz sorduğun içinAcelya A canım yavrular nasıl oldu, hastanede kaç gün yatacaksınız belli mi ? Dr ne diyor gidişatla ilgili merak ettim sizi
Çıkmayanda olmuş demek buna sevindim inşallah bizimkide çıkmaz çünkü hasta bir bebenin üzerine bir hasta bebe daha istemiyorumGenel cerrahiye randevu aldım bende canım sabah 9 da gideceğim bu kırık ayakla nasıl eğilecem bakalımKurtulamadım bende bakalım ne diyecek
Çocuğun elini kolunu kesiyormuşuz gibi çığlık çığlığa ağlıyordu. Genelde akşam üstü başlıyor gece yarısına kadar sürüyor ve hiç susmuyorduPeki ağlamaları nasıldı hepmi ağlıyor akşamlarımı mesela yada beslenip gazı oluncamı
Bizdeki durumda aynı akşam başlayıp gece yarısına kadar sürüyor sürekli bir ağlama eğer kucaktaysa normal ağlama yapıyor ama yatırdıysal nefesini kesiyor ağlamaktan bu ağlamaları durdurduysa eğer bende doktorla konuşayım yazılıyorsa bizede yazsınlarÇocuğun elini kolunu kesiyormuşuz gibi çığlık çığlığa ağlıyordu. Genelde akşam üstü başlıyor gece yarısına kadar sürüyor ve hiç susmuyordu
Ahhh canımmm çok sevindimBugün taburcu oluyoruz geceden beri düzeşdik çok şükür teşekkür ederiz sorduğun içinşimdi küçük bebiyi aşıya götürüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?