2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım geçmiş olsun. Bu ara pek giremedim ben görene kadar iyileşmişsiniz. Çok şükür
Off of aynı durumdayım. Bende senin gibi süt poşetleri, göğüs pedleri almıstım. Gördükçe üzülüyorum şimdi. Pompa koleksiyonu oldu süt yok. Sağıyorum 30 cc gördükçe memeleimi kesesim geliyor. 3 gün üst üste power pumping yaptım 3. Gün ilk kez 70 cc ye yakın cıktı ama ona da hergün vaktim olmuyor. 3. Kez mastit oldum. Direniyorum valla bebişim anne sütü alabilsin diye Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Benim de 57 canim 2 aylik saglik ocagi olctu kisa mi acaba diye cok endiswleniyorum anne sutu emmiyor cok surekli veriyorum memeyle kavga ediyo ona ragmrn inatla vermeye cslisiyorum acaba anne sutu icemiyor diye mi oyle
Canım bizde bugün sağlık ocağındaydık 55 cm çıktı. Bana da kısa geldi ama her çocuğum gelişimi farklı büyüyecek bizim bebişlerimizde

Maalesef yazılmıyor ücretli olarak alınıyor. Biz haftada bir kutu bitiriyoruz. Doktorunuza danışın tabi. Başka sebebi vardır belki. Bize doktorumuz önerdi memnun kalırsanız devam edin dedi. 2 aydır sürekli kullanıyoruz. yavaş yavaş kesmeyi deniyoruz

Çok şükür ateş olmadı 37 görünce yatarken yarım çay k calpol verdim ve geceyi atlattık sadece çok sakin aşıdan mi bilmiyorum

Selam canım gittim açıp bakmadı bile sana eziyet etmeyeyim dedi hamilelikte olur hormonlardan da kaynaklı olur dedi göğsümü de gösterdim yara olmuş dedi hem oraya hem oraya sürülen bir merhem verdi daha eşim alıp gelecek gelince fotosunu atarım bir ay sonra da gel dedi dedim ne seviyede olduğunu bilmiyorum baksanız mı ameliyatlık mı çünkü daha önce 2 kutu fitil kullandım şimdi zeytinyağı sürüyorum dedim bebek olduğu için zaten bir şey yapmıyorlarmış bir ay sonra geldiğinde bakarız dedi göstermeye hevesliydim bu sefer bayan doktor olduğu için ama bu seferde o bakmadı
Bugün taburcu oluyoruz geceden beri düzeşdik çok şükür teşekkür ederiz sorduğun için şimdi küçük bebiyi aşıya götürüyoruz
Canım hadi çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah
İnşallah çıkmaz canım hastane yorgunluğundan sonra rahat bir gece geçirirsiniz
Ay teşekkür ederiz teyzesi bende bir tane de erkek bebe istiyordum ama nasipte kız annesi olmak varmış

Ay receteli değilse atsana ben de hiç gitmiyim ya baktim o da iş yapmazsa giderim en azından

Ay receteli değilse atsana ben de hiç gitmiyim ya baktim o da iş yapmazsa giderim en azından
Kız bana bir tane merhem dedi 100 tane şey yazmış şu yeşil şurup ondan 3 tane yazmış 1 tane fitil 2 tane de merhem vermiş hiçte bunları yazıyorum dememişti insan bir söyler yani ama reçetesiz alınabilir mi bilmiyorum canım

Eklentiler

• IMG_5279.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 38
Yeşil şurup recetesiz diye biliyorum mushil o alacaktim zaten onu alayim bari sana yazdiysa okeydir sjsjisjd fitil nalaka yauv

Yeşil şurup recetesiz diye biliyorum mushil o alacaktim zaten onu alayim bari sana yazdiysa okeydir sjsjisjd fitil nalaka yauv
Anağğ kız ben bu ayakla tuvalete nasıl yetişeyimde bana 3 kutu müshil yazmış bu kadın yolda paçalarımdan dökülür Puf kullanmayım bari alçım çıkana kadar

Eklentiler

• IMG_5281.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 33
Baktim gogul amca diyor ki kremler recetesiz aliniyor zaten yara iyilestirmek için biri uyusturmak için acimasin diye suruou söyledim zaten ama fitil kesin receteli fitilsiz takilayim ben zaten kurbandan sonra gidecektim bunlari alabilirim

Ayy ben de netten ilaç araştırıyorum. Doktora gitmeye korkuyorum. Hamazinci ben bebeğim için pişik için kullanıyordum. Duphalac ben de alsam ya madem ishal ediyor galiba. Sizinkiler çatlak mı. Ben gitmedim ama belirtiler çatlak. Procto gylvenolun kremi var ama hiç işe yaramadı. Şuan ben dışkı yumuşatıcı fitil arıyorum ama bulamıyorum.

Anağğ kız ben bu ayakla tuvalete nasıl yetişeyimde bana 3 kutu müshil yazmış bu kadın yolda paçalarımdan dökülür Puf kullanmayım bari alçım çıkana kadar
Az kullanabilirsin ya gebelikte de kabizliktan sikayeti olan bir tanidtim bana önermişti bunu ama gerek kalmamisti yani aşırı aşırı bir şey yapmiyodur bence az miktar kullanirsin sjdbdjjd

Baktim gogul amca diyor ki kremler recetesiz aliniyor zaten yara iyilestirmek için biri uyusturmak için acimasin diye suruou söyledim zaten ama fitil kesin receteli fitilsiz takilayim ben zaten kurbandan sonra gidecektim bunlari alabilirim
Sadece antibiyotik reçeteli alınıyor. Diğer çoğu şeyi alabiliyoruz reçetesiz

Belki bu fitil de o işe yariyordur ona bakmadim kesin recetelidir diye benim catlak mi bilmiyorum açıkçası ama girişe yakın icerde oldugunu biliyorum ikininca ortaya çıkıyor dudak gibi oluyor sanırım basur oluyo djxndkkd

Çatlak canım sana söylediğim fitilden sonra iyiydim bir ara sonra yine zorlandım kan geldi sonrasında zeytinyağı sürdüm pamukla o biraz yumuşattı iyi oldu ama geçmiyor lanet olası
Az kullanabilirsin ya gebelikte de kabizliktan sikayeti olan bir tanidtim bana önermişti bunu ama gerek kalmamisti yani aşırı aşırı bir şey yapmiyodur bence az miktar kullanirsin sjdbdjjd
Ay ne bileyim tuvalet işi bende işkence şuan çok zorlanıyorum tuvalete gitmek zor geliyor güvenemedim yarın 2. Haftam kaldı daha 2 hafta Tam bir gaziyim alt ayrı sorun ayak ayrı sorun memiktolar ayrı sorun
Benimde öyle yapınca çıkıyor şişlikler bakamıyorum da doktor hanımında sabah sabah bakası gelmedi

Muhtemelen basur çatlakta cam kesiği gibi acı oluyor. Fitil de reçetesiz alınır

Ben o fitili bir türlü bulamadım. O fitil işe yaradı mı. En azından dışkı yumuşatıcı fitil duydum onu almak istiyorum ama isim yok

Bi ara bakın da anlaşalım catlak mi sade basur mu diye fjjdkd çatlağı biz goremiyoruz dimi ya o muayene çok acıtıyor diyolar eski konulardan okuyorum da
Muhtemelen basur çatlakta cam kesiği gibi acı oluyor. Fitil de reçetesiz alınır
Minicik aciyor anlık ama o kadar sonra genel sızı işte çatlak mi oluyo bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…