- 31 Temmuz 2024
- 812
- 2.034
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.641
Canım geçmiş olsun. Bu ara pek giremedim ben görene kadar iyileşmişsiniz. Çok şükürÇok teşekkür ederiz, sıvı kaybı olmuş damarlardan kan alamıyorlar beslenmeyide durdurdular damardan besleyip vücudu temizleyecekler miş ama halen ishali kusması kesilmedi lavman yaptılar
Öyle bekliyoruz geç kalmışız getirmek içim
Off of aynı durumdayım. Bende senin gibi süt poşetleri, göğüs pedleri almıstım. Gördükçe üzülüyorum şimdi. Pompa koleksiyonu oldu süt yok. Sağıyorum 30 cc gördükçe memeleimi kesesim geliyor. 3 gün üst üste power pumping yaptım 3. Gün ilk kez 70 cc ye yakın cıktı ama ona da hergün vaktim olmuyor. 3. Kez mastit oldum. Direniyorum valla bebişim anne sütü alabilsin diye Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınAhhh canım benimmm geçmiş olsunminik kuşlar yaaa… sıvı kaybı niye olmuş, ikisi de mi öyle?
Ayyy canım benim küçük anne olmuş resmenablalar kardeşlerinin küçük anneleridir derler ya öyle olmuş gerçekten. Geçecek bu zor günler gerçekten. Seni giyilebilir pompa rahatlatır canım al mutlaka imkanın varsa, süt gelse dert gelmese dert vallahi yaa.. bende hem mochi var hem elektrikli olandan, ama bil bakalım ne yok bir de sütüm akarsa diye göğüs pedi falan almışım, süt saklama poşetleri bilmem ne.. bıraktım sağmayı, sütü memeden veriyorum artık ve mama takviyesi yapıyorum. Sağınca süt bitiyor ve üretmiyor, pompalar kaldı bir köşede atıl vaziyette.. geceleri yavrular uyuduğunda sağamaz mısın, bir saat belirle kendine, zor oluyodur ama ağrı sızı çekmektense seni rahatlatır biraz
Canım bizde bugün sağlık ocağındaydık 55 cm çıktı. Bana da kısa geldi ama her çocuğum gelişimi farklı büyüyecek bizim bebişlerimizdeBenim de 57 canim 2 aylik saglik ocagi olctu kisa mi acaba diye cok endiswleniyorum anne sutu emmiyor cok surekli veriyorum memeyle kavga ediyo ona ragmrn inatla vermeye cslisiyorum acaba anne sutu icemiyor diye mi oyle
Maalesef yazılmıyor ücretli olarak alınıyor. Biz haftada bir kutu bitiriyoruz. Doktorunuza danışın tabi. Başka sebebi vardır belki. Bize doktorumuz önerdi memnun kalırsanız devam edin dedi. 2 aydır sürekli kullanıyoruz. yavaş yavaş kesmeyi deniyoruzBizdeki durumda aynı akşam başlayıp gece yarısına kadar sürüyor sürekli bir ağlama eğer kucaktaysa normal ağlama yapıyor ama yatırdıysal nefesini kesiyor ağlamaktan bu ağlamaları durdurduysa eğer bende doktorla konuşayım yazılıyorsa bizede yazsınlar
Çok şükür ateş olmadı 37 görünce yatarken yarım çay k calpol verdim ve geceyi atlattıkCanım boya fazla takılma, beslenmesine dikkat et o zaten toparladıkça boyunu da uzatır. Daha yeni yeni toparlıyor benim kız, 2. Ayına girdiğinde 1. Ay kilosundaydı ne kadar üzülmüştüm. Şimdi yeni yemi kilo almaya başladı, boyu da aynıydı. Şimdi boyu nasıl bilmiyorum ama kilo farkettiyse boy da farketmiştir diyorum.
Biz aşıyı sipariş ettik eczaneden, gelirse yaptırırız. Ağızdan damlatılıyormuş zaten. Şu lanet 2. Ay aşısını yaptıramadık daha ellerinde verem aşısı yok diye bekletiyorlar. Aşıların yakın aralıklarda yapılması bilmiyorum nasıl bir etki olacak ama inşallah iyi geçer. 2. Ay aşısında en çok ateşten korkuyorum
Selam canım gittim açıp bakmadı bile sana eziyet etmeyeyim dedi hamilelikte olur hormonlardan da kaynaklı olur dedi göğsümü de gösterdim yara olmuş dedi hem oraya hem oraya sürülen bir merhem verdiGüno günoo
Ben biraz ertelenmis olarak gidicem hemen şuan değil de bayramdan sonra falan dndnjdndj bana da gelismelerden baber ver lutfin ameliyat derse bir şey deme bana da der kesin hiç önden bilgim olsun istemem onu jsbxhdbxjsndj
Aynen vallahi ben de böyle yapmıştım ama ona bile mizmizliklari bitmemiş görmüş bulundum. He yine yüzlerine ters gidip bir şey demem ama sogutuyorlar kendileri bilir. Ben kocamla keyfime bakarimen güzelini yapmışsın bence salla gitsin çünkü ben çok takan bir insanim gece uyumam düşünürüm gidip gelip kendimi hasta edecek kadar takilirim yani ama artık salladim yoksa ileri yaşlarda insan antidepresanlara düşüyor annemden biliyorum o da ben gibi çünkü hayat zaten zor bi de onlari dert etmeye gerek yok hadlerini asmadikca tabi ki
Canım hadi çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallahBugün taburcu oluyoruz geceden beri düzeşdik çok şükür teşekkür ederiz sorduğun içinşimdi küçük bebiyi aşıya götürüyoruz
İnşallah çıkmaz canım hastane yorgunluğundan sonra rahat bir gece geçirirsinizÇıkmayanda olmuş demek buna sevindim inşallah bizimkide çıkmaz çünkü hasta bir bebenin üzerine bir hasta bebe daha istemiyorumzaten hastanelerde perişan oldu yavrucağızım 2 gündür yumuşak yer görmedi
Parla ne kadar güzel bir isim yaa bende kız bebek istiyorum
Ay receteli değilse atsana ben de hiç gitmiyim ya baktim o da iş yapmazsa giderim en azındanSelam canım gittim açıp bakmadı bile sana eziyet etmeyeyim dedi hamilelikte olur hormonlardan da kaynaklı olur dedi göğsümü de gösterdim yara olmuş dedi hem oraya hem oraya sürülen bir merhem verdidaha eşim alıp gelecek gelince fotosunu atarım bir ay sonra da gel dedi dedim ne seviyede olduğunu bilmiyorum baksanız mı ameliyatlık mı çünkü daha önce 2 kutu fitil kullandım şimdi zeytinyağı sürüyorum dedim bebek olduğu için zaten bir şey yapmıyorlarmış bir ay sonra geldiğinde bakarız dedi göstermeye hevesliydim bu sefer bayan doktor olduğu için ama bu seferde o bakmadı
Canım hadi çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah
İnşallah çıkmaz canım hastane yorgunluğundan sonra rahat bir gece geçirirsiniz
Ay teşekkür ederiz teyzesi bende bir tane de erkek bebe istiyordum ama nasipte kız annesi olmak varmış
Kız bana bir tane merhem dedi 100 tane şey yazmış şu yeşil şurup ondan 3 tane yazmış 1 tane fitil 2 tane de merhem vermiş hiçte bunları yazıyorum dememişti insan bir söyler yaniAy receteli değilse atsana ben de hiç gitmiyim ya baktim o da iş yapmazsa giderim en azından
Yeşil şurup recetesiz diye biliyorum mushil oKız bana bir tane merhem dedi 100 tane şey yazmış şu yeşil şurup ondan 3 tane yazmış 1 tane fitil 2 tane de merhem vermiş hiçte bunları yazıyorum dememişti insan bir söyler yaniama reçetesiz alınabilir mi bilmiyorum canım
Anağğ kız ben bu ayakla tuvalete nasıl yetişeyimde bana 3 kutu müshil yazmış bu kadınYeşil şurup recetesiz diye biliyorum mushil oalacaktim zaten onu alayim bari sana yazdiysa okeydir sjsjisjd fitil nalaka yauv
Baktim gogul amca diyor ki kremler recetesiz aliniyor zaten yara iyilestirmek için biri uyusturmak için acimasin diyeKız bana bir tane merhem dedi 100 tane şey yazmış şu yeşil şurup ondan 3 tane yazmış 1 tane fitil 2 tane de merhem vermiş hiçte bunları yazıyorum dememişti insan bir söyler yaniama reçetesiz alınabilir mi bilmiyorum canım
Ayy ben de netten ilaç araştırıyorum. Doktora gitmeye korkuyorum. Hamazinci ben bebeğim için pişik için kullanıyordum. Duphalac ben de alsam ya madem ishal ediyor galiba. Sizinkiler çatlak mı. Ben gitmedim ama belirtiler çatlak. Procto gylvenolun kremi var ama hiç işe yaramadı. Şuan ben dışkı yumuşatıcı fitil arıyorum ama bulamıyorum.Kız bana bir tane merhem dedi 100 tane şey yazmış şu yeşil şurup ondan 3 tane yazmış 1 tane fitil 2 tane de merhem vermiş hiçte bunları yazıyorum dememişti insan bir söyler yaniama reçetesiz alınabilir mi bilmiyorum canım
Az kullanabilirsin ya gebelikte de kabizliktan sikayeti olan bir tanidtim bana önermişti bunu ama gerek kalmamisti yani aşırı aşırı bir şey yapmiyodur bence az miktar kullanirsin sjdbdjjdAnağğ kız ben bu ayakla tuvalete nasıl yetişeyimde bana 3 kutu müshil yazmış bu kadınyolda paçalarımdan dökülür Puf kullanmayım bari alçım çıkana kadar
Sadece antibiyotik reçeteli alınıyor. Diğer çoğu şeyi alabiliyoruz reçetesizBaktim gogul amca diyor ki kremler recetesiz aliniyor zaten yara iyilestirmek için biri uyusturmak için acimasin diyesuruou söyledim zaten ama fitil kesin receteli fitilsiz takilayim ben zaten kurbandan sonra gidecektim bunlari alabilirim
Belki bu fitil de o işe yariyordur ona bakmadim kesin recetelidir diye benim catlak mi bilmiyorum açıkçası ama girişe yakın icerde oldugunu biliyorum ikininca ortaya çıkıyor dudak gibi oluyorAyy ben de netten ilaç araştırıyorum. Doktora gitmeye korkuyorum. Hamazinci ben bebeğim için pişik için kullanıyordum. Duphalac ben de alsam ya madem ishal ediyor galiba. Sizinkiler çatlak mı. Ben gitmedim ama belirtiler çatlak. Procto gylvenolun kremi var ama hiç işe yaramadı. Şuan ben dışkı yumuşatıcı fitil arıyorum ama bulamıyorum.
Çatlak canım sana söylediğim fitilden sonra iyiydim bir ara sonra yine zorlandım kan geldi sonrasında zeytinyağı sürdüm pamukla o biraz yumuşattı iyi oldu ama geçmiyor lanet olasıAyy ben de netten ilaç araştırıyorum. Doktora gitmeye korkuyorum. Hamazinci ben bebeğim için pişik için kullanıyordum. Duphalac ben de alsam ya madem ishal ediyor galiba. Sizinkiler çatlak mı. Ben gitmedim ama belirtiler çatlak. Procto gylvenolun kremi var ama hiç işe yaramadı. Şuan ben dışkı yumuşatıcı fitil arıyorum ama bulamıyorum.
Ay ne bileyim tuvalet işi bende işkence şuan çok zorlanıyorum tuvalete gitmek zor geliyor güvenemedimAz kullanabilirsin ya gebelikte de kabizliktan sikayeti olan bir tanidtim bana önermişti bunu ama gerek kalmamisti yani aşırı aşırı bir şey yapmiyodur bence az miktar kullanirsin sjdbdjjd
Benimde öyle yapınca çıkıyor şişlikler bakamıyorum da doktor hanımında sabah sabah bakası gelmediBelki bu fitil de o işe yariyordur ona bakmadim kesin recetelidir diye benim catlak mi bilmiyorum açıkçası ama girişe yakın icerde oldugunu biliyorum ikininca ortaya çıkıyor dudak gibi oluyorsanırım basur oluyo djxndkkd
Muhtemelen basur çatlakta cam kesiği gibi acı oluyor. Fitil de reçetesiz alınırBelki bu fitil de o işe yariyordur ona bakmadim kesin recetelidir diye benim catlak mi bilmiyorum açıkçası ama girişe yakın icerde oldugunu biliyorum ikininca ortaya çıkıyor dudak gibi oluyorsanırım basur oluyo djxndkkd
Ben o fitili bir türlü bulamadım. O fitil işe yaradı mı. En azından dışkı yumuşatıcı fitil duydum onu almak istiyorum ama isim yokÇatlak canım sana söylediğim fitilden sonra iyiydim bir ara sonra yine zorlandım kan geldi sonrasında zeytinyağı sürdüm pamukla o biraz yumuşattı iyi oldu ama geçmiyor lanet olası
Ay ne bileyim tuvalet işi bende işkence şuan çok zorlanıyorum tuvalete gitmek zor geliyor güvenemedimyarın 2. Haftam kaldı daha 2 hafta Tam bir gaziyim alt ayrı sorun ayak ayrı sorun memiktolar ayrı sorun
Benimde öyle yapınca çıkıyor şişlikler bakamıyorum da doktor hanımında sabah sabah bakası gelmedi
Bi ara bakın da anlaşalım catlak mi sade basur mu diye fjjdkd çatlağı biz goremiyoruz dimi yaÇatlak canım sana söylediğim fitilden sonra iyiydim bir ara sonra yine zorlandım kan geldi sonrasında zeytinyağı sürdüm pamukla o biraz yumuşattı iyi oldu ama geçmiyor lanet olası
Ay ne bileyim tuvalet işi bende işkence şuan çok zorlanıyorum tuvalete gitmek zor geliyor güvenemedimyarın 2. Haftam kaldı daha 2 hafta Tam bir gaziyim alt ayrı sorun ayak ayrı sorun memiktolar ayrı sorun
Benimde öyle yapınca çıkıyor şişlikler bakamıyorum da doktor hanımında sabah sabah bakası gelmedi
Minicik aciyor anlık ama o kadar sonra genel sızı işte çatlak mi oluyo buMuhtemelen basur çatlakta cam kesiği gibi acı oluyor. Fitil de reçetesiz alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?