- 11 Temmuz 2024
- 2.200
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.317
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.661
Yok işte o ara işe yaradı gibi oldu sonra yine başladıBen o fitili bir türlü bulamadım. O fitil işe yaradı mı. En azından dışkı yumuşatıcı fitil duydum onu almak istiyorum ama isim yok
Ahaha ayakta duramıyorum bakamıyorumBi ara bakın da anlaşalım catlak mi sade basur mu diye fjjdkd çatlağı biz goremiyoruz dimi yao muayene çok acıtıyor diyolar eski konulardan okuyorum da
Minicik aciyor anlık ama o kadar sonra genel sızı işte çatlak mi oluyo bu
Ayy bazı doktorlar gerçekten çileden çıkarıyor , bende geceleri ağlıyor dediğimde şarkı söylemesini mi bekliyorsun bebek bu ağlar dedi, hem de özel hastanede,birdaha gitmedimBizde aşılarımızı olduk doktora akşamları ağladığını falan söyledim çok güzel bir çözüm buldu bebektir bu ağlar dedi aydınlandık ailecek bizde çünkü başka bişey sanıyorduk doğurduğum varlığı
Malesef haber gelmediKızlar papatyadan hâlâ haber yok mu ya, ben mi görmedim acaba. Ne bilim 1 dk girmek zor değil çünkü, inşallah iyidirler.
47 olcmuslerdi ancak 1.ay kontrolunde doktor 54 dedi yanlis olcmisler dogumdaki boyunu dedi simdi de saglik ocagi 57 dediDoğarken kaçtı peki canim oda önemli ama bence normal uzarlar ya
Anladim canimYok normal zamanda da almıyor ayaklar sakinken de
Iyi bari canim bize doktor gazliysa yaptirmayin bekleyin 3 4 ay demisti ama 3 4 ay da gec oluyor bu hafta yaparlar insallahErken daha kolay oluyor galiba geç yaptırınca nasıl geçiyor süreç bilmiyorum iki oğlumuda 15 günlük yaptırdım üzerimizden yükü kalktı
47 demislerdi canim ama doktor 1.ayda 54 olctu dogumdaki boyu yanlis olculmus dediBenim oğlumun boyu da 57 çıktı erkek bebek normal bence kaç cm doğmuştu 51 doğdu bizimki
Amin canim insallah uzarlarCanım geçmiş olsun. Bu ara pek giremedim ben görene kadar iyileşmişsiniz. Çok şükür
Off of aynı durumdayım. Bende senin gibi süt poşetleri, göğüs pedleri almıstım. Gördükçe üzülüyorum şimdi. Pompa koleksiyonu oldu süt yok. Sağıyorum 30 cc gördükçe memeleimi kesesim geliyor. 3 gün üst üste power pumping yaptım 3. Gün ilk kez 70 cc ye yakın cıktı ama ona da hergün vaktim olmuyor. 3. Kez mastit oldum. Direniyorum valla bebişim anne sütü alabilsin diye Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım bizde bugün sağlık ocağındaydık 55 cm çıktı. Bana da kısa geldi ama her çocuğum gelişimi farklı büyüyecek bizim bebişlerimizde
Allah Allah ama okadar fark nasıl olur ama boyu iyi şuan47 olcmuslerdi ancak 1.ay kontrolunde doktor 54 dedi yanlis olcmisler dogumdaki boyunu dedi simdi de saglik ocagi 57 dedi
Ya hala haber yokmu bende eskisi gibi giremiyorum merak ettim iyiceKızlar papatyadan hâlâ haber yok mu ya, ben mi görmedim acaba. Ne bilim 1 dk girmek zor değil çünkü, inşallah iyidirler.
Ay bende de bir oluyor bir geçiyorsu dünden beri aynı tarif ettiğin gibiyim cam çıkarıyorum sankiYok işte o ara işe yaradı gibi oldu sonra yine başladıO zamanki kadar değil ama yine kabus gibi
Ahaha ayakta duramıyorum bakamıyorum
Ama yani o cam kesiği gibi olan acıda var bende yaparken fena yırtılacakmış gibi acı yapıyor ne ararsan var bence bende de
Mushil mi bende kullandım ondan doğum sonrasıYeşil şurup recetesiz diye biliyorum mushil oalacaktim zaten onu alayim bari sana yazdiysa okeydir sjsjisjd fitil nalaka yauv
Dışkı yumuşatıyor diye biliyorum tam olarak mushil denir mi bilemedim de skdjjdjdjd alcam ya napayim...Mushil mi bende kullandım ondan doğum sonrası
Son durumun ne halen devam ediyor mu ben kullandım başta yaradı gibiydi ama aşırıda yumuşattı diyemem sonrada ben içimde tuttum faydası olmadıDışkı yumuşatıyor diye biliyorum tam olarak mushil denir mi bilemedim de skdjjdjdjd alcam ya napayim...
Ben kullanmadim henüz bunun için bir ilaç krem vs... EkmekSon durumun ne halen devam ediyor mu ben kullandım başta yaradı gibiydi ama aşırıda yumuşattı diyemem sonrada ben içimde tuttum faydası olmadı
Bende gebeliğin son 2 ayında çıktı basur. Doktorum gebelikten sonra genelde geçiyor ama normal doğum yaparsan biraz zor geçer demişti. Ikınma da olunca kalıcı olabiliyormuş. Sezaryen oldum ben doğumdan birkaç gün sonra yok olmuştu.Ben kullanmadim henüz bunun için bir ilaç krem vs... Ekmekyemeği kestim baya az yiyorum ekmek.... Cikofte falan yemiyorum acı şeyleri hep olmasa da kuru yerine sulu yemekler yapmaya calisiyorum... Öyle yani ama arada yine kan gölü oluyor işte ama basurlar hep var her wc sonrası işte bazıları diyo ki ömür boyu bunlar tekrar ediyormuş ara ara gerçekten geçmiyor mu ya
Benim gebelikte yoktu , vajinal doğum yaptım doğumdan dolayı oldu ne olduysaBende gebeliğin son 2 ayında çıktı basur. Doktorum gebelikten sonra genelde geçiyor ama normal doğum yaparsan biraz zor geçer demişti. Ikınma da olunca kalıcı olabiliyormuş. Sezaryen oldum ben doğumdan birkaç gün sonra yok olmuştu.
Evet evet gebelikte yoksa da yine ıkınırken çıkabiliyormuş. Biraz şans işi geçmesi herhalde inşallah geçerBenim gebelikte yoktu , vajinal doğum yaptım doğumdan dolayı oldu ne olduysao yüzden yani basurdan daha ileri bir durum sanırım yaşayanlar tekrarlıyor diye yazmış genel olarak geçse bile acı baharatli yiyince veya zorlayınca falan.. umarım geçicidir gerçekten hayat kalitemi yerlere çekiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?